Babanne

Babanne

Son dakika babanne haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan babanne gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan babanne haber sayfamızda...

Babanne

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 24 babanne haberi bulunmuştur.
Bursa’da ilginç olay! Babaanne torununu otobüste unuttu
Bursa’da ilginç olay! Babaanne torununu otobüste unuttu Bursa’da, babaannesi tarafından belediye otobüsünde unutulan 6 yaşındaki Umut Efe K.'yi, son durakta tüm yolcular indikten sonra şoför fark etti. Polise bilgi veren şoför tarafından otobüs hareket müdürlüğüne getirilen Umut Efe ailesine teslim edildi.
13.01.2024 Gündem
Torbacı babaanne ve torunu tutuklandı!
Torbacı babaanne ve torunu tutuklandı! Karaman’da, uyuşturucu sattığı iddiasıyla gözaltına alınan babaanne Z.K., kızı A.K. ve torunu M.K. gözaltına alındı. Babaanne ile torunu tutuklanırken, kızına ise ev hapsi cezası verildi.
31.10.2023 Gündem
Müjde Ar babaanne oldu!
Müjde Ar babaanne oldu! 10 nisan 2021 da hayata gözlerini yuman sanatçı Mehtap Ar'ın oğlu Söz Ar baba oldu. Müjde Ar yaptığı açıklamada; "Çok büyük bir mutluluk oldu hepimize. 10 günlük oldu şimdi" dedi.
6.03.2023 Cadde
Ölüme yollasın diye 18 yaşını beklemişler! Öz annesini idam etti
Ölüme yollasın diye 18 yaşını beklemişler! Öz annesini idam etti İçlerinden biri son kez hayattaydı. Birazdan annesinin ayaklarının altındaki sandalyeyi tekmeleyecek ve onu bizzat ayaklarıyla ölüme yollayacaktı. 19 yaşındaki genç kızın yaşamak zorunda kaldığı, dünya basınının gündemine de oturan bu dramın detayları ise tüyler ürperten başka bir gerçeği gözler önüne serdi.
31.08.2022 Dünya
Babaanne'den şok sözler! Torunum tekme atınca cinsel saldırıdan kurtuldu
Babaanne'den şok sözler! Torunum tekme atınca cinsel saldırıdan kurtuldu Antalya’da zihinsel engelli G.A.'ya (16) cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen tutuksuz sanık Y.T.'nin (20) yargılanmasına başlandı. Mağdur kızın babaannesi Gülbeyaz A., torununun, sanığın mahrem yerine tekme atarak, cinsel saldırıdan kurtulduğunu söyledi.
2.03.2021 Gündem
Yunusemreli Ceylin’e, babaanne desteği
Yunusemreli Ceylin’e, babaanne desteği Yunusemre Belediyespor judocusu Ceylin Nisa Dalkara’nın en büyük destekçisi babaannesi Hafize Dalkara oldu.
28.05.2020 Ege
O babaanne konuştu! Torunumun annesi uyuşturucu bağımlısı
O babaanne konuştu! Torunumun annesi uyuşturucu bağımlısı Almanya’dan geldiği Bursa'da, 11 aylık Nazar'ı babası Umut K.'nin (24) kaçırdığını iddia ederek, sosyal medyadan yardım isteyen Rebecca S.(24), Almanya'da gündem oldu. Umut K.'nin annesi Hanife K. (54) ise "Rebecca S. uyuşturucu kullandığı için torunuma Almanya'da sosyal hizmetler el koyacaktı. Bu nedenle Türkiye'ye geldi. Nazar'ın elinden alınacağını bile bile Almanya'ya gitmek istemesi üzerine böyle bir olay gerçekleşti" dedi.
30.10.2019 Gündem
Cansız bedeni bulunan küçük Furkan'ın dedesi kalp krizinden öldü
Cansız bedeni bulunan küçük Furkan'ın dedesi kalp krizinden öldü Erzurum'un Karaçoban ilçesinde kaybolduktan 20 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Furkan Yiğit'in (4) dedesi Eset Yiğit (80) kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Eset Yiğit torununun mezarına 1 metre mesafede toprağa verildi.
2.06.2019 Gündem
Son Dakika... Minik Evrim'in kaybolmasıyla ilgili anne ve babaya tutuklama
Son Dakika... Minik Evrim'in kaybolmasıyla ilgili anne ve babaya tutuklama Tokat'ın Turhal ilçesinde, 10 Temmuz'da yaylada kaybolan Evrim Atış'ın (3,5) anne ve babası nöbetçi mahkemece tutuklandı. Tokat'ın Turhal ilçesinde 3 yaşındaki Evrim Atış'ın kaybolmasına ilişkin gözaltına alınan anne Dilek ile baba Burhan Atış'ın savcılık sorgularında çelişkili ifadeler vermeleri üzerine tutuklandığı öğrenildi.
24.07.2018 Gündem
Yasemin Özilhan o iddialara cevap verdi!
Yasemin Özilhan o iddialara cevap verdi! Evlendikten sonra oyunculuğu bırakan Yasemin Özilhan, Aslı Şen'ın youtube kanalındaki programına konuk oldu.Oyunculuğu bırakan Özilhan,hakkında merak edilenlerini anlattı.
6.07.2018 Cadde
Güngören'de dehşet! Annesi ayaklarını görünce...
Güngören'de dehşet! Annesi ayaklarını görünce... Güngören'de 7. katta bulunan mutfak penceresinden aşağı düşen çocuk kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
5.06.2018 Gündem
Güngören'de dehşet! Annesi ayaklarını görünce...
Güngören'de dehşet! Annesi ayaklarını görünce... Güngören'de 7. katta bulunan mutfak penceresinden aşağı düşen çocuk kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
5.06.2018 Gündem
Komşu sayesinde istismar gün yüzüne çıktı
Komşu sayesinde istismar gün yüzüne çıktı Erzurum'un Tortum ilçesinde 11 yaşındaki erkek çocuğu akrabası tarafından istismara uğradı. İstismar olayının ortaya çıkmasını sağlayan komşu Y.G. :"Çocuğun oradan çıkmasını sağlamak için sanığın evine gittim ve beklemeye başladım. Çocuk çıkmayınca içim içimi yedi. Benimde çocuklarım var. Daha sonra gelip eşime haber verdim" dedi.
20.04.2018 Gündem
“Babaannemin donunu giydim, çok rahatım”
“Babaannemin donunu giydim, çok rahatım” Bodrum'da sahne alan ünlü sanatçı Hande Yener sahnede rüzgar nedeniyle mini eteğinin azizliğine uğradı. Mini eteğinin rüzgar nedeniyle kalkması sonucunda frikik veren Yener “Rüzgarın azizliğine uğradık ama babaannemin donunu giydim çok rahatım” açıklamalarında bulundu.
11.09.2019 Magazin
Yamalı şıklık
Yamalı şıklık El işi sevenlerin hayatından hiç çıkmayan kırkyama, bu sezon ünlü tasarımcıların elinde lüks lige oynuyor. “Babanne sporu” deyip geçmeyin, şansınızı deneyin
2.10.2015 Cumartesi
MHP'li Akşener'i dehşete düşüren şey!
MHP'li Akşener'i dehşete düşüren şey! MHP Meclis Grup Başkanvekili Meral Akşener, doğru olmayan bir haberle ilgili yapılan okuyucu yorumlarından şikayet etti.
22.05.2015 Gündem
Babanne ve torun kazada öldü
Babanne ve torun kazada öldü Denizli'de yakınlarının düğününden dönen aynı aileden 4 kişinin içinde bulunduğu otomobilin kavşakta minibüsle çarpıştığı kazada, 60 yaşındaki Hatice Yıldız ve torunu 8 yaşındaki Büşra Yıldız yaşamını yitirdi. Ölen çocuğun ikizi ile annesi ve minibüs şoförü kazadan yaralı kurtuldu.
11.10.2014 Gündem
Babanneyi görenlerin ağzı açık kaldı!
Babanneyi görenlerin ağzı açık kaldı! Torunu "sen güçsüzsün" dedi, 65 yaşındaki babanne gaza geldi. Kum torbasının başına geçen babanne, izleyenleri kendine hayran etti...
11.09.2019 İlginç Videolar
Vücudunda sigara söndürdüler!
Vücudunda sigara söndürdüler! Kemer ilçesinde, babaannesi tarafından vücudunda sigara yanıkları fark edildiği iddia edilen 2.5 yaşındaki kız, hastaneye kaldırıldı.
19.03.2013 Gündem
Kirchner babaannelik sevincini twitter’da paylaştı
Kirchner babaannelik sevincini twitter’da paylaştı Arjantin Devlet Başkanı Cristina Fernandez Kirchner, twitter hesabından babaanne olmaya hazırlandığını duyurdu
14.07.2011 Dünya
Carolin Başbakanlık'ı harekete geçirdi
Carolin Başbakanlık'ı harekete geçirdi Başbakanlık İnsan Hakları Başkanlığı son dönemlerin popüler dizilerinde insan haklarına vurgu yapan mesajlar verilmesi konusunda harekete geçti.
19.11.2010 Siyaset
Carolin eve yerleşiyor!
Carolin eve yerleşiyor! "Öyle Bir Geçer Zama ki" dizisinin gelecek haftaki bölümünde Ali'nin tehdidi gerçek oluyor.
22.10.2010 TV-Rehberi
'Yine kız oldu' şüphesi mezar açtıracak
'Yine kız oldu' şüphesi mezar açtıracak 2 kızı olan ailenin yeni doğan bebeklerini ‘yine kız oldu’ diye gömdüğü ihbar edildi. Karakola götürülen aile, önce doğumu reddetti, sonra ‘erkekti, ölü doğdu, gömdük’ diye ifade verdi. Gözler mezara çevrildi.
3.05.2010 Gündem
İşte Recep İvedik 2
İşte Recep İvedik 2 İlk filmiyle izlenme rekorları kıran Recep İvedik filminin devamı olan Recep İvedik 2'nin çekimleri tamamlandı
20.12.2008 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Babanne ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.