Tekirdağ'da vahşet! 25 yaşındaki genç babasını öldürüp intihara kalkıştı
Tekirdağ'da vahşet! 25 yaşındaki genç babasını öldürüp intihara kalkıştı Tekirdağ'da 25 yaşındaki bir kişi, tartıştığı babasını 10 yerinden bıçaklayarak öldürdü ve ardından intihara teşebbüs etti. Polis ekiplerinin cinayet ile ilgili soruşturması sürüyor.
17.12.2023 Haberler
Babasını öldüren Çağatay’ın annesi konuştu
Babasını öldüren Çağatay’ın annesi konuştu Adana'da Çağatay Güler, annesi Zarife Güler'e şiddet uygulayan babası Aydın Güler'i öldürdü. Anne Zarife Güler;, “Evladım beni ve kardeşlerini korumak için yaptı. Üniversiteye gitmesi gereken oğlum cezaevine gitti” dedi.
26.08.2023 Haberler
17 yaşındaki kız babasının katili oldu! Uykusunda göğsünden bıçakladı
17 yaşındaki kız babasının katili oldu! Uykusunda göğsünden bıçakladı Çanakkale’de dün evinde uyuduğu sırada 17 yaşındaki kızı tarafından göğsünden bıçaklanarak öldürülen 50 yaşındaki Erdinç Pehlivan, cenaze namazının ardından toprağa verildi. Kız çocuğu ise savcılıktaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
18.12.2022 Haberler
Önce babasını öldürdü, sonra kendisini astı
Önce babasını öldürdü, sonra kendisini astı Gaziantep'te bağ evindeki aile faciasında ölü bulunan baba ile oğlundan geriye yan yana çektirdikleri fotoğraf karesi kaldı.
8.09.2022 Haberler
Babasını öldüren katilden anneye şok sözler! 'Seni seviyorum anne, yakında görüşürüz'
Babasını öldüren katilden anneye şok sözler! 'Seni seviyorum anne, yakında görüşürüz' Agresifliği nedeniyle evdeki eşyaların yeri değişti önce. Anne, kendisini ve ailenin geri kalanlarını ondan korumak için buzdolabının üzerine üç adet bıçak koydu. Fakat bu bıçaklar aileyi yasa boğacak olayın tetikleyicisi olacaktı. Onlar karşılaşacakları felaketin buzdolabındaki üç bıçak nedeniyle geleceğinin farkında bile değildi.
20.07.2022 Haberler
Tartıştığı babasını silahla vurarak öldürdü
Tartıştığı babasını silahla vurarak öldürdü İstanbul Büyükçekmece'de Şaban Tan, evde tartıştığı 58 yaşındaki babası Hasan Tan'ı silahla vurarak öldürdü.
17.03.2022 Haberler
Tartıştığı babasını bıçaklayarak öldürdü
Tartıştığı babasını bıçaklayarak öldürdü İstanbul Ümraniye’de yaşayan Cansel Dilara Kınalı (20) tartıştığı babası Mustafa Emre Kınalı'yı (48) sırtından bıçaklayarak öldürdü. 5 adet suç kaydı olduğu belirtilen Cansel Dilara Kınalı "Kasten öldürme" suçundan tutuklanırken, baba Kınalı ise son yolculuğuna bugün uğurlandı.
5.12.2021 Haberler
Tartıştığı kadın ile babasını öldürüp intihar etti
Tartıştığı kadın ile babasını öldürüp intihar etti Konya'nın Ilgın ilçesinde bir kişi, tartıştığı kadın ile babasını öldürüp intihar etti.
23.08.2021 Haberler
İkinci evliliğini yapmak istedi, kızı tarafından öldürüldü
İkinci evliliğini yapmak istedi, kızı tarafından öldürüldü Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, Cennet K. (20), annesinden boşandıktan sonra ikinci evliliğini yapacağını söyleyen babası Sinan K.'yı (45) göğsünden bıçakladı. Baba Sinan K. hayatını kaybederken, kızı Cennet K. ise suç aletiyle birlikte teslim oldu.
26.05.2021 Haberler
Tartıştığı babasını önce tabancayla vurdu sonra bıçaklayarak öldürdü
Tartıştığı babasını önce tabancayla vurdu sonra bıçaklayarak öldürdü Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde psikolojik sorunları olduğu öğrenilen kişi babasını önce tabancayla vurdu sonra bıçaklayarak öldürdü.
22.05.2021 Haberler
Babasını baltayla öldürdü
Babasını baltayla öldürdü Uşak'ta, Ali K. (24), tartıştığı babası Ahmet K.'yı (43) baltayla öldürüp, cesedini ormanlık alana gömdü. Olaydan 4 gün sonra jandarmaya giderek, cinayeti itiraf eden Ali K.'nın gösterdiği yerde baba Ahmet K.'nın cesedi bulundu.
25.04.2020 Haberler
Annesine şiddet uygulayan babasını öldürdü
Annesine şiddet uygulayan babasını öldürdü Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde 17 yaşındaki A.S., annesine şiddet uyguladığı gerekçesiyle tartıştığı babası İbrahim Halil S.'yi (54), bıçaklayarak öldürdü.
24.02.2020 Haberler
Aile içi dehşet! Babasını baltayla öldürdü
Aile içi dehşet! Babasını baltayla öldürdü Bursa'da Eyüp Y. (37), tartıştığı babası Mehmet Y.'yi (57) baltayla başı ile sırtına vurarak, öldürdükten sonra polise gidip, teslim oldu. 
23.02.2020 Haberler
Köpeğini döven babasını silahla vurarak öldürdü
Köpeğini döven babasını silahla vurarak öldürdü Balıkesir’in Edremit ilçesinde Batuhan S. (20), köpeğini dövdüğü iddiasıyla kavga ettiği babası Ali S.'yi (40) pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Olay sırasında evde bulunan Ali S.’nin eşi Sevgi S., "Keşke önüne atlayabilseydim" diyerek feryat etti.
12.01.2020 Haberler
Batman’daki cinayetle ilgili 4 kişi tutuklandı
Batman’daki cinayetle ilgili 4 kişi tutuklandı  Batman'da Hamit Dal cinayeti ile ilgili gözaltına alınan eşi, kızı, oğlu ve aracı kullanan şoför, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
6.10.2019 Haberler
Babasını keserle öldürdü
Babasını keserle öldürdü Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bir kişi babasını keser ve bıçak darbeleriyle öldürdü.
11.09.2019 Haberler
O ilimizde dehşet! Babasını keserle vahşice öldürdü
O ilimizde dehşet! Babasını keserle vahşice öldürdü Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bir kişi babasını keser ve bıçak darbeleriyle öldürdü.
1.09.2019 Gündem
Adana'da korkunç cinayet! Babasını onun evinde basıp...
Adana'da korkunç cinayet! Babasını onun evinde basıp... Adana'da bir travestinin evinde, oğlu tarafından bıçaklandığı iddia edilen kişi hayatını kaybetti.
9.08.2019 Gündem
Babasını öldürdüğünü emniyeti arayarak itiraf etti
Babasını öldürdüğünü emniyeti arayarak itiraf etti Erzincan'da babasını öldürdüğünü emniyeti arayarak itiraf eden şüpheli gözaltına alındı.
11.09.2019 Haberler
İş adamı babasını öldüren oğul yakalandı
İş adamı babasını öldüren oğul yakalandı Mersin'de iş adamı babası Mahmut Alaca'yı, evinin önünde tabancayla vurarak öldüren Erhan Alaca (37) yakalandı. Şüpheli, mahkemece tutuklandı. Olay, dün akşam saatlerinde merkez Yenişehir ilçesi Barbaros Mahallesi'ndeki Marina Sitesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, evinden çıkıp aracına doğru yönelen iş adamı Mahmut Alaca, bu sırada taksi ile evin önüne gelen oğlu Erhan Alaca'nın tabancalı saldırısına uğradı. Alaca, oğlunun tabancasından çıkan mermilerin vücuduna isabet etmesi sonucu kanlar içinde yere yığılırken, oğul ise olay yerinden kaçtı. Çevedekilerin ihbarıyla olay yerine sevk edilen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Mahmut Alaca'nın öldüğü belirlendi. Polisin yaptığı incelemenin ardından Alaca'nın cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Alaca'nın, Mersin Sanayici ve İşadamları Derneği'nin geçmiş dönem yönetiminde yer aldığı öğrenildi. Mersin Cinayet Büro Amirliği ekipleri, katil zanlısını yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler, Erhan Alaca'nın saklandığı adrese baskın yaptı. Şüpheli, cinayette kullandığı tabancayla yakalandı. Emniyete götürülen şüpheli, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. Erhan Alaca, sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
11.09.2019 Yaşam
Yaşam tarzını beğenmediği babasını döverek öldürdü!
Yaşam tarzını beğenmediği babasını döverek öldürdü! İstanbul'da müteahitlik yapan 63 yaşındaki Cafer Çelik oğlu tarafından çağrıldığı bir inşaatta darp edilerek öldürüldü. Cinayeti bir arkadaşıyla işledikten kısa süre sonra yakalanan katil zanlısı evladın  " Babamın yaşam tarzını beğenmiyordum. Onun yaptım" dediği öğrenildi.
21.02.2018 Gündem
Babasını öldürdü, annesiyle beraber tutuklandı
Babasını öldürdü, annesiyle beraber tutuklandı Bursa'da kendisini taciz ettiği, annesine de şiddet uyguladığı iddiasıyla babası Kemal K.'yi (42) tabancayla öldürmekle suçlanan Dilara K. (21), tutuklandı. Anne Gülçin K. (40) ise mahkemede çelişki ifadeler verdiği gerekçesiyle tutuklandı.
12.11.2017 Gündem
Babasına kurşun yağdırdı
Babasına kurşun yağdırdı Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 24 yaşındaki genç annesi ve kardeşlerine şiddet uyguladığı iddia edilen babasını önce av tüfeği ardından da tabanca ile defalarca ateş ederek öldürdü.
11.09.2019 Yaşam
Annesini ve kendisini döven babasını öldürdü
Annesini ve kendisini döven babasını öldürdü Bursa'da 16 yaşındaki H.B., alkol aldıktan sonra annesini evde, kendisini de çağırdığı yorgancıda döven babası 48 yaşındaki Uğur B.’yi bıçaklayarak öldürdü. Cinayet sonrası bıçağı saklayıp kanlı kıyafetlerini değiştiren ve polise "Babamı bıçaklamışlar" ihbarında bulunan H.B., çelişkili ifadeler verince gözaltına alındı.
12.02.2014 Gündem