Aret Vartanyan

Aret Vartanyan

Son dakika aret vartanyan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan aret vartanyan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan aret vartanyan haber sayfamızda...

Aret Vartanyan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 51 aret vartanyan haberi bulunmuştur.
Yüzyılın geleceği konuşulacak
Yüzyılın geleceği konuşulacak İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Atatürk Lisesi Mezunlar Derneği ve Kordon Rotary Kulübü, Cumhuriyetin 100. yılını, gelecek yüzyıl üzerine düşüncelerin, öngörülerin ve farklı bakış açılarının paylaşılacağı ve tartışılacağı “diALog 2023” panelinde masaya yatırıyor.
12.01.2023 Ege
Çocuklara kitap hediye ettiler
Çocuklara kitap hediye ettiler Ceyda Düvenci, Melis İşiten ve Murat Aygen gibi ünlü isimler, köy okullarındaki çocuklara binlerce kitap armağan etti.
21.04.2021 Cadde
Güçlü iş ortaklığı
Güçlü iş ortaklığı HAN Spaces ve Digital Network Alkaş (DNA), geleceğin iş dünyasını gerçek kılmak için düzenlediği stratejik iş birlikteliklerine bir yenisini ekledi.
14.04.2021 Cadde
‘Birbirimizin kanatlarıyız’
‘Birbirimizin kanatlarıyız’ Ege Engel Siz Yaşam Derneği ile Yaşa Çocuk Derneği ortaklığında Kadınlar Günü’ne özel online söyleşi düzenlendi...
8.03.2021 Ege
'Bahanesi Çok' buluşma
'Bahanesi Çok' buluşma Türk kahvesi severler, 5 Aralık Türk Kahvesi Günü’nü keyifli bir buluşma ile kutluyor. Türk Kahvesi Kültürü ve Araştırmaları Derneği, Arçelik ve Hybrid “Bahanesi çok” sloganıyla tüm Türk kahvesi severleri, online bir buluşmada bir araya getiriyor. Sektörün önde gelen markalarından temsilcilerin katılımıyla gerçekleşecek Türk Kahvesi Günü; Aret Vartanyan, Saffet Emre Tonguç’un renkli sohbetlerine ve Kalben’in sürprizine ev sahipliği yapacak. Tüm kahve tutkunları Arçelik sosyal medya hesaplarından paylaşılacak link üzerinden evlerinde kahve keyfi yaparken bu özel güne katılabilecek.
2.12.2020 Kültür Sanat
Türkiye’den doğan ‘İyi Yaşam Günü’ne, tüm dünya 24 saatlik canlı yayında evet dedi
Türkiye’den doğan ‘İyi Yaşam Günü’ne, tüm dünya 24 saatlik canlı yayında evet dedi Global Wellness Day dünyada bir ilke imza attı. İş insanı ve iyi yaşam aktivisti Belgin Aksoy’un 2012 yılında Türkiye’den başlatıp tüm dünyaya yaydığı Global Wellness Day’in 9’uncusu, 63 ünlü konuşmacı ve tüm dünyayla eş zamanlı gerçekleşen 24 saat süren canlı yayınlarla kutlandı.
16.06.2020 Kültür Sanat
Global Wellness Day’den dünyada bir ilk; 24 saatlik canlı yayın
Global Wellness Day’den dünyada bir ilk; 24 saatlik canlı yayın Global Wellness Day bu yıl bir ilke imza atarak, alanında uzman dünyaca ünlü 63 konuşmacıyla 13 Haziran Cumartesi 24 saat sürecek canlı yayınına davet ediyor.
9.06.2020 Kültür Sanat
Hikaye…
Hikaye… Annem, Ülkü İlkokulu’na 6 yaşımda yalvar yakar yazdırdı...
16.12.2019 Ege
Daha iyi bir yaşam için ‘Evet!’
Daha iyi bir yaşam için ‘Evet!’ Belgin Aksoy tarafından 2012’de, “İyi yaşam herkesin hakkı” mottosuyla yaratılan Global Wellness Day, Swissôtel The Bosphorus’ta basın toplantısı yaptı.
31.05.2019 Cadde
Nişantaşı’na çiftlik kurdu
Nişantaşı’na çiftlik kurdu 65’inci yılını ‘İyi Gelecek Festivali’ ile kutlayan Migros, Nişantaşı’na besi çiftliği kurdu. 81 ilden tedarikçi, üreticilerin bir araya geldiği festival 7 Nisan’a kadar halka açık olacak.
5.04.2019 Ekonomi
Migros İyi Gelecek Festivali Anadolu'dan Dünyaya perakende yolculuğuna çıkarıyor
Migros İyi Gelecek Festivali Anadolu'dan Dünyaya perakende yolculuğuna çıkarıyor Migros, 5-7 Nisan tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlediği ‘Migros İyi Gelecek Festivali’nde üreticilerini, tedarikçilerini, çiftçilerini, çalışanlarını ve müşterilerini bir araya getiriyor.
4.04.2019 Kültür Sanat
‘Ben de sizinleyim’
‘Ben de sizinleyim’ İzmir’in 7 başarılı kadınının özel gereksinimli bireylere yardım amaçlı kurduğu Ege Engel Siz Yaşam Derneği’ne ünlülerden tam destek geldi...
3.04.2019 Ege
Kız kardeş eliyle staj ve iş imkânı
Kız kardeş eliyle staj ve iş imkânı TurkishWIN Genç Kariyer Günü’nde gençler, şirket yöneticileriyle bir araya geldi, staj ve iş başvurusu yaptı. Konuşmacılar gençlere ‘Tutkularınızın peşinden gidin’ mesajını verdi
17.03.2019 Ekonomi
Kariyer yaparken eşinizi  nasıl seçersiniz?
Kariyer yaparken eşinizi nasıl seçersiniz? BinYaprak ilham buluşmalarında Yaşam Atölyesi Kişisel Dönüşüm Atölyesi Kurucusu Aret Vartanyan ve eşi Beone Marka Danışmanlığı Kurucusu Buket Yolaçan “İş Hayatımı Destekleyecek Eşi Nasıl Seçerim“ konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.
6.02.2019 Evlilik
3 yeni kitap raflarda!
3 yeni kitap raflarda! İletişim tasarımcısı Murat Dağıtmaç ve Nöropsikolog Şehadet Ekmen, dijital dünyanın geçmişi, şimdisi, geleceği; insanlığa getirileri, insanlıktan çaldıkları ve insan psikolojisine etkilerini her yönüyle ele alan bir kitap yayımladı. Kızılay da Hilal-i Ahmer Cemiyeti’nin hizmet ve fedakarlığının en yüksek olduğu Trablusgarp Savaşı, Balkan Savaşları ve Birinci Dünya Savaşı’nı içine alan 1912-1918 yılları arasında dönemin Osmanlı gazetelerinde çıkan yardım haberlerini kitaplaştırdı. İnkılap Yayınevi’nden çıkan “Her Perşembe Saat 4’te” ise birbirinin içinden geçen dört ayrı hikayeden oluşuyor.
2.02.2019 Gündem
Çukurova Kitap Fuarı’na geri sayım
Çukurova Kitap Fuarı’na geri sayım TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği, ÇUFAŞ Çukurova Fuarcılık A.Ş., Adana Valiliği ve Adana Büyükşehir Belediyesi desteği ile düzenlenen Çukurova 12. Kitap Fuarı, 5-13 Ocak 2019 tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
28.12.2018 Gündem
Sokakta kitap imzaladı
Sokakta kitap imzaladı Yazar ve Yaşam Atölyesi’nin kurucusu Aret Vartanyan, ‘Gitme Zamanı’ ve ‘Siyah Gözyaşı’yla başlayan dörtlemesinin üçüncü kitabı ‘Eski Sevgililer Oteli’nin tanıtımını önceki gün St. Regis Otel’de yaptı.
26.12.2018 Cadde
'Robotlarla evlenmek yasal olacak'
'Robotlarla evlenmek yasal olacak' Yazar ve Yaşam Atölyesi’nin kurucusu Aret Vartanyan’ın 'Gitme Zamanı' ve 'Siyah Gözyaşı' ile başlayan dörtlemesinin üçüncü kitabı 'Eski Sevgililer Oteli', önceki akşam sevenleriyle buluştu.
22.12.2018 Cadde
'Robotlarla evlenmek yasal olacak'
'Robotlarla evlenmek yasal olacak' Yazar ve Yaşam Atölyesi’nin kurucusu Aret Vartanyan’ın 'Gitme Zamanı' ve 'Siyah Gözyaşı' ile başlayan dörtlemesinin üçüncü kitabı 'Eski Sevgililer Oteli', önceki akşam sevenleriyle buluştu.
22.12.2018 Cadde
‘Erkekler Konuşuyor’ paneli bugün İzmir’de
‘Erkekler Konuşuyor’ paneli bugün İzmir’de Güvensan CEO’su, Arya Kadın Yatırım Platformu kurucularından Münteha Adalı’nın fikir sahibi olduğu ve 2018 yılında Genç Aryalılar’la birlikte hayata geçirdiği “Erkekler Konuşuyor” projesi beşinci panelini bugün İzmir’de düzenliyor...
18.10.2018 Gündem
Dalyan’dan ‘aşk’a çağrı
Dalyan’dan ‘aşk’a çağrı Çeşme Belediyesi’nin 9 Durak 9 Deneyim projesi kapsamında düzenlenecek olan 4...
17.10.2018 Ege
Tek bir gün, milyonlarca mutluluk
Tek bir gün, milyonlarca mutluluk Türkiye’de başlayan ve yaratıcısı Belgin Aksoy Berkin’in tüm dünyaya hediye ettiği Global Wellness Day’in 7incisi Küçükçiftlik Park’ta kutlandı.
11.06.2018 Kültür Sanat
Kariyerlerinde ikinci baharı yaşıyorlar
Kariyerlerinde ikinci baharı yaşıyorlar Kadir Has Üniversitesi ve Yaşam Atölyesi işbirliğiyle İzmir’de ilki düzenlenen Danışmanlık ve Eğitmenlik Sertifika Programı mezunlarını verdi.
17.05.2018 Gündem
İyi yaşamın sırları
İyi yaşamın sırları Migros, ‘Sağlıklı Yaşam Yolculuğu’ projesinin devamı olarak, bir festivale imza atıyor.
11.05.2018 Cadde
Migros ‘Yaşam Festivali’ başlıyor
Migros ‘Yaşam Festivali’ başlıyor Migros, nisan ayında mağazaları ve Migros mobil uygulaması üzerinden eş zamanlı olarak başlattığı, ‘Migros Sağlıklı Yaşam Yolculuğu’ projesinin devamı olarak dev bir festivale imza atıyor...
7.05.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Aret Vartanyan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.