Babylon’da bu hafta!
Babylon’da bu hafta! “Şimdi. Burada. Beraber.” mesajıyla sezona kapılarını açan Babylon’da bu hafta; bu yıl 9.su düzenlenecek olan Pembe Hayat KuirFest Açılış Partisi, İngiltere’de doğan acid house, new wave ve punk akımlarını bir araya getiren DJ Andrew Weatherall ve Türkçe pop şarkılar eşliğinde 90’lı yıllara geri döneceğimiz Hey Gidi Günler partisi var.
22.01.2020 Kültür Sanat
Babylon’da bu hafta! – 26-27-28 Aralık
Babylon’da bu hafta! – 26-27-28 Aralık Babylon’da bu hafta; Synth-pop, new-wave, dark wave ve post-punk türlerindeki üretimleriyle yerli müzik sahnesinin önemli temsilcilerinden Jakuzi, Türkçe pop şarkılar eşiliğinde 90’lı yıllara geri döneceğiniz Hey Gidi Günler partisi ve millenium kuşağını zaman yolculuğuna çıkaran Y2K Millenium Party var.
24.12.2019 Kültür Sanat
Babylon’da bu hafta! – 14-15-16 Kasım
Babylon’da bu hafta! – 14-15-16 Kasım Babylon bu hafta; cazın sıradışı ekipleri arasında gösterilen kontrbas, davul ve piyano üçlüsü The Bad Plus, Garanti BBVA Konserleri kapsamında İngiliz funk’ının kilometre taşları arasına girmiş öncü topluluk Cymande, ve Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars ile “Şimdi. Burada. Beraber” olmaya davet ediyor.
11.11.2019 Kültür Sanat
Babylon’da bu hafta! – 1 Ekim
Babylon’da bu hafta! – 1 Ekim Babylon’da bu hafta; Ortadoğu müzik geleneğiyle folk-rock kalıplarını bir araya getiren yeni albümü “Altüst” / “Ser û bin” ile Bajar, özgün vokal tarzıyla dikkat çeken müzisyen ve şarkı yazarı Kahraman Deniz, Liverpool çıkışlı psych-pop ekibi She Drew The Gun, milenyum kuşağını zaman yolculuğuna çıkaran; Y2K Millennium Party ve birçok efsane müzisyenin şarkıları arasında mekik dokuyan Oldies But Goldies partisi var.
1.10.2019 Kültür Sanat