Çocukların bağışıklık sistemini güçlendiren 7 doğal karışım
Çocukların bağışıklık sistemini güçlendiren 7 doğal karışım Bağışıklık sisteminin zayıf olması hastalıklara davetiye çıkarabiliyor. Özellikle okul çağındaki çocuklar sınıf ortamında zaman geçirdiği için enfeksiyon hastalıklarına çok daha kolay yakalanabiliyor. Bağışıklık sistemini güçlendirmenin en önemli yolu ise doğru ve dengeli beslenmeden geçiyor. Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt. Dilara İsmailoğlu, çocukların bağışıklık sistemini güçlendiren 7 doğal karışımı paylaştı
22.04.2020 Çocuk Sağlığı
Hastalıklarla savaşan besinler
Hastalıklarla savaşan besinler Her yıl 7-13 Nisan tarihleri arası Sağlık Haftası olarak kutlanıyor. İnsanın en kıymetli serveti sağlığıdır.
10.04.2015 Alternatif Tıp
Bu tarifle bağışıklığınızı güçlendirin
Bu tarifle bağışıklığınızı güçlendirin İşte Cenk Kıral’dan “Morning Reset” ve Bağışıklık Güçlendirici Juice” tarifleri...
6.07.2021 İçecek Tarifleri
Bağışıklığınızı baharın etkilerinden koruyun
Bağışıklığınızı baharın etkilerinden koruyun Bahar aylarında değişen vücut ritmi, bağışıklık sisteminde dalgalanma ve zayıflamalara neden oluyor.
23.03.2015 Genel Sağlık
Enfeksiyonları önleyen 4 doğal çözüm
Enfeksiyonları önleyen 4 doğal çözüm Bu 4 besin maddesi soğuk algınlığı, grip ve uçuk gibi enfeksiyonların neden olduğu sağlık sorunlarına karşı bağışıklık sistemini güçlendiriyor.
Bağışıklık sistemini güçlendirmenin altın kuralları
Bağışıklık sistemini güçlendirmenin altın kuralları Medical Park Uşak Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Ceren Döğerli, metabolizmanızı güçlendirecek altın önerilerde bulunuyor.
12.02.2015 Genel Sağlık
Bağışıklık sistemini güçlendirmenin 10 yolu
Bağışıklık sistemini güçlendirmenin 10 yolu Bağışıklık sistemi ile ilgili açıklamalarda bulunan Doç. Dr. Mustafa Kemal Başaralı, vücudun en büyük korumasının bağışıklık sistemi olduğunu söyledi.
15.12.2014 Genel Sağlık