Acun Ilıcalı: Nur Yerlitaş kafayı Hadise'nin ablasına takmış
Acun Ilıcalı: Nur Yerlitaş kafayı Hadise'nin ablasına takmış TV8 ekranlarında yayınlanan 'Gel Konuşalım' programına telefonla bağlanan Acun Ilıcalı, modacı Nur Yerlitaş'ın, Hadise ve ünlü şarkıcının intihara teşebbüs eden annesi hakkındaki açıklamasına tepki gösterdi. Hadise'nin annesinin intihar girişiminde bulunduğu iddiası magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Hadise, dün bir televizyon programında annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihar girişiminde bulunduğunu söyleyen modacı Nur Yerlitaş'a sosyal medya hesabı üzerinden adeta ateş püskürmüştü. Nur Yerlitaş, Beyaz TV'de yayınlanan magazin programına telefonla bağlanarak, Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihar ettiğini doğrulayan bir açıklama yapmıştı. Bugün TV8'e bağlanan Hadise'nin menajeri Haluk Şentürk ise ''Hastane olayını Nur Yerlitaş'a söylediğim için köpekler gibi pişmanım'' dedi. Acun Ilıcalı da TV8 canlı yayına bağlanarak, " Nur Hanım'ı biz severiz, TV8 olarak aile olarak. Burada yaptığı hareketin elle tutulur hiçbir tarafı yoktur. Hadise'nin ablasına kafayı takıp 3 hafta bekleyip 3 hafta sonra yayına bağlanıp bu olayı ifşa etmesi son derece yanlıştır" şeklinde konuştu.
11.09.2019 Televizyon
6 mahalle, 70 yıl sonra suya kavuştu
6 mahalle, 70 yıl sonra suya kavuştu Samsun Büyükşehir Belediyesi, Vezirköprü ilçesinde 70 yıldır içme suyuna hasret olan 6 mahalleye içme suyu bağladı.Vezirköprü’nün Sinop’a yakın Çorakdere, Conukderesi, Değirmenyanı, Kuzuderesi, Kuz ve Karaağaç Mahalleleri 70 yıldır içme suyuna hasret yaşıyordu. Mahalle halkı, su ihtiyacını bidonlarla taşıyarak gidermeye çalışıyordu. Samsun Büyükşehir Belediyesi Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) ile birlikte ilçeye 23 bin 123 metre uzunluğunda şebeke ve ishale boru hattı döşedi. Yaklaşık 5 milyon TL’ye yakın tutan proje ile 6 mahalledeki 200 hanede yaşayan 700 kişinin su ihtiyacı bugün yapılan törenle giderilmiş oldu. BAŞKAN YILMAZ: "SU YOKSA HİÇBİR İŞ YOKTUR" Açılışta konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “SASKİ Genel Müdürlüğümüz, 2 yıldır 6 mahallemizde su ihtiyacı ile ilgili bir çalışma gerçekleştiriyor. Nihayet çalışmalar bugün itibariyle bitti. 5 milyon TL civarında para harcadık. Hane başına ise 25 bin TL para harcadık. Küçümsenmeyecek derecede bir hizmet gerçekleştirdik. Bu yaptığımız işleri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığımız talimatlardan yapıyoruz. Bir yerde, ‘bizim suyumuz yok’ derlerse, sözün bittiği yerdir. Su yoksa hiçbir iş yoktur. Su yoksa temizlik, sağlık, İslamiyet ve hayat yoktur. Çünkü her şeye can veren sudur. Su olmadan olmaz. 2 elimiz kanda da olsa elimizi taşın altına koyuyoruz ve su ihtiyacını çözmeye çalışıyoruz. Biz bu hizmetleri, sizin hizmetkarınız olduğumuzu göstermek için yapıyoruz. Sizin başınıza kakmak için yapmıyoruz. Böbürlenmek için karşınızda değiliz. Sadece hayırlı olsun demek için buraya geldik. Bunun dışında başka eksikler de vardır. Bunları da önümüzdeki günlerde halledeceğiz. Yollarınızı da çok kısa bir sürede beton yol yapacağız” dedi.
11.09.2019 Yaşam
Domuz bağıyla bağlandığı yalan çıktı
Domuz bağıyla bağlandığı yalan çıktı KONYA'da yol kenarındaki tuvalette tanımadığı kişiler tarafından saldırıya uğrayıp iple domuz bağı yöntemiyle bağlandığını ileri süren Muhammet Coşkun'un(31), yalan söylediği ortaya çıktı. Coşkun'un, yaralama suçundan aldığı adli kontrol kararı nedeniyle polis merkezine gidip atması gereken imzayı atmadığından cezaevine gireceği korkusuyla, tanıdığı iki çocuğa iple kendisini bağlatıp, sonra o çocuklar tarafından kurtarıldığını söylediği anlaşıldı. Olay, geçen Cumartesi günü saat 21.00 sıralarında Konya- Beyşehir karayolunun 10'uncu kilometresinde meydana geldi.16 yaşındaki Y.B. ve aynı yaştaki K.S., polisi arayıp, Beyşehir'den Konya'ya giderken ihtiyaçlarını gidermek için yol kenarındaki tuvalete girdiklerinde, el ve ayaklarından iple bağlı olan bir kişiyi, yardım isterken bulduklarını söyledi. Olay yerine giden polis, domuz bağı yöntemiyle bağlı olan ve isminin Muhammet Coşkun olduğunu belirten kişiyi kurtardı. Coşkun, tuvalete girdiğinde tanımadığı kişiler tarafından saldırıya uğradığını belirtip, Derbent ilçesinden Konya şehir merkezine gidiyordum. İhtiyacımı gidermek için tuvalete girdim. Daha sonra eve gittiğimde cüzdanımın olmadığını gördüm. Tuvalette düşürmüş olabilirim diye motosikletle yeniden o yere gittim. Tuvalete girdiğimde tanımadığım silahlı kişiler gelip beni dövdü ve iple bağlayıp, motosikletimi alıp minibüsle kaçtı. dedi. Y.B. ve K.S. de tuvalete geldiklerinde iple bağlı olan Muhammet Coşkun'un yardım isterken bulduklarını söyledi. ÇOCUKLAR İTİRAF ETTİ Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliği ekipleri, karayolu üzerindeki trafik kameralarını inceledi. Polis, Muhammet Coşkun'un Konya'dan değil, Derbent ilçesinden motosikletle geldiğini tespit etti. Bunun üzerine polis, hastaneden taburcu olan Muhammet Coşkun'un yeniden ifadesine başvurdu. Coşkun'un çelişkili ifadeler vermesi üzerine polis, bu kez de onu iple bağlı olarak bulduklarını ileri sürülen çocukların ifadelerini yeniden aldı.
11.09.2019 Yaşam
Ayakları bağlanarak öldürülmüş
Ayakları bağlanarak öldürülmüş İZMİR'de bir kedi ayakları bağlı kaldırımda ölü halde bulundu. İzmir'in Balçova ilçesinde Pazar sabahı evniden alışveriş için çıkan Erdem Karayer, ilçenin en işlek yeri olan Ata Caddesi Kahveler Durağı önünde ayakları bağlı bir kediyi ölmüş halde kaldırım üzerinde buldu. Karayer, telefonla 155 Polis İhbar hattını aradı, tutunak tutuldu. Karayer, "Sabah bu görüntüyü görünce şok oldum. Bir kedi, ayakları emniyet şeridi naylonu ile bağlanmış, ağzı burnu kan içinde ki işkence gördüğü belli ölü halde kaldırımın ortasında duruyordu. bunu yapanlar insan olamaz. Burada her yerde kamera var. Caddede kuyumcuların, banka şubelerinin de kameraları var. Bu canilerin bulunması lazım. Hayvana bunu yapan insana da yapar" dedi.
11.09.2019 Yaşam
Abdurrahim Albayrak çıldırdı!
Abdurrahim Albayrak çıldırdı! Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselmelerinin ardından GS TV'ye bağlandı ve sevincini sarı-kırmızılı camiayla paylaştı.
13.03.2013 Futbol