Bahar Temizliği

Bahar Temizliği

Son dakika bahar temizliği haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bahar temizliği gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bahar temizliği haber sayfamızda...

Bahar Temizliği

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 225 bahar temizliği haberi bulunmuştur.
Radyatörleri temizlemek artık çok kolay! Tek 1 eşya ile 10 saniyede tozlardan kurtulun
Radyatörleri temizlemek artık çok kolay! Tek 1 eşya ile 10 saniyede tozlardan kurtulun Temizlik uzmanı Hazel Mckinnie, radyatörlerinizde gizlenen tozdan kurtulmak için hızlı ve kolay bir tüyo paylaştı ve bu muhtemelen evinizde zaten bulunan bir şey.
13.04.2024 Püf Noktası
Tumblr Sözler 2024: En Güzel, Anlamlı Uzun ve Kısa Tumblr Aşk Sözleri
Tumblr Sözler 2024: En Güzel, Anlamlı Uzun ve Kısa Tumblr Aşk Sözleri ABD merkezli sosyal ağ ve blog platformu Tumblr'a üye olan kullanıcılar bloglarında fotoğraflarının altına diledikleri sözleri yazarak paylaşabilirler. Piyasaya sürüldüğü günden bu yanan büyük ilerleme kaydeden Twiiter, Facebook, İnstagram gibi sosyal medya devleri ile uyum içinde çalışan Tumblr'da fotoğraf, video ve yazı paylaşmaya imkan tanınıyor. Bloglarında en anlamlı ve güzel sözleri paylaşmak isteyen kullanıcılar için birbirinden güzel kısa, aşk, romantik, etkileyici Tumblr sözler bulunuyor. En güzel, anlamlı kısa Tumblr aşk sözleri ile ilgili daha fazla bilgi almak için 'Tumblr sözler 2024' içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Güzel Sözler
Biyografi Sözleri 2024 - En Anlamlı, Güzel, Özlü, Havalı, Kısa, Etkili, Türkçe ve İngilizce WhatsApp, Instagram Bio Sözleri
Biyografi Sözleri 2024 - En Anlamlı, Güzel, Özlü, Havalı, Kısa, Etkili, Türkçe ve İngilizce WhatsApp, Instagram Bio Sözleri Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından İnstagram kullanıcı sayısı her geçen gün artıyor. Instagram kullanıcılarının başka bir kişinin profile baktığında ilk dikkat ettiği şeylerden bir tanesi de biyografi oluyor. Instagram biyografisi kullanıcı adının altında yer alan küçük alandır. Kişiler kendilerine ait iş unvan bilgilerini paylaşabildiği gibi kısa, havalı, anlamı biyografi sözleri ile dikkat çekebilir. Arkadaşa, sevgiliye ithafen anlamlı ve etkileyici sözler paylaşılır. En güzel, havalı, kısa İnstagram bio sözleri için “Instagram Biyografi Sözleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Bilgi Rehberi
Sahte sitelerle 3 milyar liralık vurgun yapan çetenin lideri, 'Ben de mağdurum' dedi
Sahte sitelerle 3 milyar liralık vurgun yapan çetenin lideri, 'Ben de mağdurum' dedi İzmir merkezli 40 ilde düzenlenen operasyonda, açtıkları sahte sitelerle ağına düşürdükleri kişileri 3 milyar liraya yakın dolandırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınıp tutuklanan 50 şüpheliden, çete lideri Harun D.'nin (60) emniyetteki ifadesinde, hesabında son 3 ayda 229 milyon TL'lik para akışı olmasına karşın, suçlamaları reddettiği belirtildi.
12.05.2023 Gündem
Sahte sitelerle 3 milyar liralık vurgunda gözaltı sayısı 220'ye çıktı!
Sahte sitelerle 3 milyar liralık vurgunda gözaltı sayısı 220'ye çıktı! İzmir merkezli 40 ilde eş zamanlı düzenlenen 'Bahar Temizliği' adlı operasyonda, farklı kurum ve firmaların internet sitelerinin sahtelerini açıp çok sayıda kişiyi 3 milyar lira dolandırdıkları iddiasıyla gözaltına alınanların sayısı 220'ye yükseldi. Polisteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, bu sabah adliyeye sevk edildi.
8.05.2023 Gündem
Sahte sitelerle 3 milyar liralık vurgun! 180 kişi gözaltına alındı
Sahte sitelerle 3 milyar liralık vurgun! 180 kişi gözaltına alındı İzmir merkezli 40 ilde eş zamanlı düzenlenen 'Bahar Temizliği' adı verilen operasyonda, farklı kurum ve firmaların internet sitelerinin sahtelerini açarak çok sayıda kişiyi 3 milyar lira dolandırdıkları ileri sürülen 180 şüpheli gözaltına alındı.
4.05.2023 Haberler
Sahte sitelerle 3 milyar liralık vurgun! 180 kişi gözaltına alındı
Sahte sitelerle 3 milyar liralık vurgun! 180 kişi gözaltına alındı İzmir merkezli 40 ilde eş zamanlı düzenlenen 'Bahar Temizliği' adı verilen operasyonda, farklı kurum ve firmaların internet sitelerinin sahtelerini açarak çok sayıda kişiyi 3 milyar lira dolandırdıkları ileri sürülen 180 şüpheli gözaltına alındı.
4.05.2023 Gündem
5 ilde göçmen kaçakçılarına operasyon: 74 gözaltı
5 ilde göçmen kaçakçılarına operasyon: 74 gözaltı Van ve Bitlis merkezli 5 ilde göçmen kaçakçılığı şüphelilerine yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda 74 kişi gözaltına alındı.
3.03.2023 Gündem
Sahil ve deniz dibi atıklardan kurtarıldı
Sahil ve deniz dibi atıklardan kurtarıldı Bodrum’da Yalıkavak ve Cennet Koyu’nda temizlik yapıldı. Bodrum Belediyesi’nin Yalıkavak’ta düzenlediği etkinliğe Başkan Ahmet Aras da katıldı.
22.04.2022 Ege
'Bahar Temizliği' operasyonu şüphelileri adliyede
'Bahar Temizliği' operasyonu şüphelileri adliyede Bursa merkezli 4 ilde hırsızlık şüphelilerine yönelik düzenlenen ‘Bahar Temizliği’ operasyonunda gözaltına alınan 28'i kadın, 41 şüpheli adliyeye sevk edildi.
19.04.2022 Gündem
Hırsızlar ayakkabıyı koklayarak evde kimsenin olup olmadığını araştırdı
Hırsızlar ayakkabıyı koklayarak evde kimsenin olup olmadığını araştırdı Hırsızların girecekleri evin önünde bulunan ayakkabıyı kokladıkları, koku varsa kapıdan içeriyi dinleyip ayrıldıkları, koku yoksa ise rahatlıkla girdikleri ortaya çıktı
16.04.2022 Haberler
Bursa, Eskişehir, İzmir ve İstanbul'da eş zamanlı baskın! Yakalandılar
Bursa, Eskişehir, İzmir ve İstanbul'da eş zamanlı baskın! Yakalandılar Bursa merkezli 4 ilde, polisin hırsızlık şüphelilerine yönelik düzenlediği ‘Bahar Temizliği’ operasyonunda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.
16.04.2022 Gündem
Hırsızlık şüphelilerine 'Bahar Temizliği' operasyonu
Hırsızlık şüphelilerine 'Bahar Temizliği' operasyonu Bursa merkezli 4 ilde, polisin hırsızlık şüphelilerine yönelik düzenlediği ‘Bahar Temizliği’ operasyonunda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.
16.04.2022 Gündem
Tekneler yaza hazır
Tekneler yaza hazır Muğla Büyükşehir Belediyesi, denizlerin daha temiz kalması için 7 atık alım teknesi ile turizm sezonuna hazırlanıyor.
5.04.2022 Ege
Zihinde bahar temizliği için
Zihinde bahar temizliği için Türkiye’nin önde gelen bilişsel davranışçı terapistlerinden Ankara Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Türkçapar’ın zihnimizde bahar temizliği yapmak için beş önerisi.
27.03.2022 Pazar
Her cilt tipine iyi gelen tüketebileceğiniz en iyi 8 yiyecek
Her cilt tipine iyi gelen tüketebileceğiniz en iyi 8 yiyecek Cilt bakım ürünlerine verdiğiniz önemi beslenmeniz için de göstermelisiniz çünkü bebek gibi bir cilde sahip olmanın sırrı, bazı besinleri düzenli ve doğru şekilde tüketmekten geçiyor. Güzellik ve beslenme rutinlerinizde bahar temizliği yaparak daha sağlıklı ve ışıltılı bir cilde sahip olmanız için tüketmeniz gereken yiyeceklerin listesini sizlerle paylaşıyoruz…-MİLLİYET.COM.TR / PEMBENAR ÖZEL
7.05.2021 Cilt Bakımı
Adalar’da bahar temizliği
Adalar’da bahar temizliği Geçen yıl çöp yığınları ile gündeme gelen Adalar’da bu yıl aynı görüntülerin yaşanmaması için koordinasyon ekibi oluşturulacak.
17.04.2021 Gündem
Pandemi yorgunluğunu “Bahar temizliği sanatı” ile giderin
Pandemi yorgunluğunu “Bahar temizliği sanatı” ile giderin Corona virüs salgını nedeniyle evden çalışanların sayısı çoğalırken sorumluluklar da arttı. Özellikle kadınlar için hem iş, hem ev ve varsa çocukların sorumluluğu stresi, öfkeyi tetikledi. Evden çalışma düzeni ile birlikte büyük sorumluluk yüklenen kadın çalışanların yaşayabilecekleri mutsuzluk ve sorunları aşmak, bu dönemi negatiften pozitife dönüştürmek mümkün.
15.09.2020 Yaşam
Burcu Esmersoy'dan karantina temizliği dansı
Burcu Esmersoy'dan karantina temizliği dansı Karantina sürecinde TikTok hesabı açıp paylaşım yapmaya başlayan ünlü isimlerin arasına sunucu Burcu Esmersoy da katıldı.
4.05.2020 Magazin
'Şansı varsa belki üç yıl daha yaşardı'
'Şansı varsa belki üç yıl daha yaşardı' 2014 yılında intihar ederek hayatına son veren Robin Williams'ın kızı Zelda Williams, bahar temizliği yaparken babasıyla eski fotoğraflarını buldu ve onları sosyal medyada paylaştı
24.04.2020 Cadde
Mahallelerde bahar temizliği yapılıyor
Mahallelerde bahar temizliği yapılıyor Çiğli Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, ilçe genelindeki yeşil alanlarda ot biçme ve kosa temizliği çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.
21.04.2020 Ege
Evlere daha iyi bakmanın zamanı geldi!
Evlere daha iyi bakmanın zamanı geldi! Son bir aydır kadın evde, adam evde, çocuklar evde; kahkaha evde, muhabbet evde, öfke evde, kin evde, korku evde. Evler her zamankinden daha çok işgal altında. Ve, evler sessiz sedasız dayanıyor bu çileye. Evlere daha iyi bakmanın zamanı geldi!
17.04.2020 Hayat
Dip köşe bahar temizliği nasıl yapılır? - Bahar temizliği püf noktaları
Dip köşe bahar temizliği nasıl yapılır? - Bahar temizliği püf noktaları Baharın gelmesiyle ve havaların ısınmaya başlamasıyla beraber temizlenme, arınma, yenilenme heyecanı içimizi sardı. Peki, kıştan yaza doğru geçtiğimiz bu mevsimlerde temizlik nasıl yapılmalı? Bahar temizliği rehberimizde mevsimler temizlik önerilerinden hangi zemini nasıl temizleyeceğinizden bahar temizliğinin pratik yollarına kadar merak ettiğiniz birçok püf noktayı sizleri bekliyor.
26.03.2020 Yaşam
Muğla'da tefeci çetesine operasyon: 32 gözaltı
Muğla'da tefeci çetesine operasyon: 32 gözaltı Muğla merkezli 5 ilde, 'Bahar Temizliği' adıyla düzenlenen operasyonda, vatandaşları yüksak faizle para vererek borçlandıran çetenin 32 üyesi yakalandı. 4 çete üyesi aranırken, şüphelilere ait adreslerde borçlular adına düzenlenmiş 6 milyon liralık senet ele geçirildi.
17.03.2020 Gündem
Sokaklar bahara  hazır hale geldi
Sokaklar bahara  hazır hale geldi Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Nazilli Belediyesi’nin ortak çalışmasıyla gerçekleştirilen bahar temizliği kapsamında; Bağcıllı, Karahallı ve Ketenova mahallelerinde meydan, yollar ve dere kenarları bahara hazır hale getirildi.
28.02.2020 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Bahar Temizliği ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.