Bahçeli Ev

Bahçeli Ev

Son dakika bahçeli ev haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bahçeli ev gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bahçeli ev haber sayfamızda...

Bahçeli Ev

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.450 bahçeli ev haberi bulunmuştur.
Hafriyat alımı sırasında temeline girilen 2 bina boşaltıldı
Hafriyat alımı sırasında temeline girilen 2 bina boşaltıldı Amasya'ya bir inşaatın hafriyatının alınması sırasında 4 katlı bina ve yanındaki tek katlı bahçeli evin temeline girildi. Binada ve evde oturanlar tahliye edilirken, konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.
12.05.2023 Gündem
Depremzede çocuklar ‘tek katlı ev’ dileyerek balonları gökyüzüne uçurdu
Depremzede çocuklar ‘tek katlı ev’ dileyerek balonları gökyüzüne uçurdu Isparta’nın Eğirdir ilçesinde afetzede çocuklara yönelik, sosyal destek etkinlikler düzenlenerek, depremin yaraları sarılmaya çalışıldı. Balonları gökyüzüne salan çocuklar, tek katlı evlerinin olmasını ve bir daha deprem yaşanmamasını diledi.
3.03.2023 Haberler
2.9 milyon liralık dört yeni proje
2.9 milyon liralık dört yeni proje  Bahçeli ev konsepti ile proje geliştiren Dekar Yapı, 2022 ve 2023 yılında 2.9 milyar liralık yatırım ile Dekar Uskumruköy, Dekar Şehirbahçe, Dekar Zekeriyaköy ve Dekar Kemerburgaz olmak üzere 4 yeni projeyi hayata geçirecek. Dekar Uskumruköy ve Dekar Şehirbahçe projelerinde satışa başlayan Dekar Yapı, diğer iki projesini ise yılın son çeyreğinde satışa sunmayı planlıyor.
11.06.2022 Ekonomi
Keloğlan masalı oku: Zenginler Diyarı
Keloğlan masalı oku: Zenginler Diyarı Zamanın birinde, kendi köyünde… Çalışkan bir Keloğlan yaşarmış…
14.02.2022 Masal Oku
1 milyar liralık Selenium Park
1 milyar liralık Selenium Park Aşçıoğlu tarafından ‘Selenium’ markasıyla hayata geçirilen projelere bir yenisinin daha eklendiği duyuruldu.
3.12.2021 Ekonomi
Yüce: Ordu’da konut satışları düştü, arsa satışları hareketlendi
Yüce: Ordu’da konut satışları düştü, arsa satışları hareketlendi  Ordu Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Uğur Yüce, 2021 yılında kentte konut satışlarının düşük olduğunu, arsa satışlarının ise artışa geçtiğini söyledi.
2.12.2021 Emlak
Villalar küçülüyor bahçeler büyüyor
Villalar küçülüyor bahçeler büyüyor İstanbul’un gelişim bölgelerinde ve sahil kentlerinde büyük çaplı yeni projeler üretmeye hazırlanan Mesa Mesken, bahçeli müstakil konutlarda ise bahçeleri genişletecekç
1.10.2021 Ekonomi
Kuzey hattı dikkat çekiyor
Kuzey hattı dikkat çekiyor Hem İstanbul içinde geniş, mümkünse bahçeli ev arayışında şehrin kuzey hattı talep artışında öne çıkarken, hem de yazlık bölgelerde ev arayışında Kuzey Ege’nin değerinin giderek yükseldiği görülüyor.
31.08.2021 Home
Konteynerden villa
Konteynerden villa Pandemi ardından yeni trend olan ‘taşınabilir ev’, konteyner ev ve müstakil konut anlayışını Yüksek Mimar Ozan Demirbaş yeniden yorumladı. Konteynerden villa projesini hayata geçirdi.
25.07.2021 Mimarlık
Balkonunuz var mı?
Balkonunuz var mı? Bahçe, teras, balkon… Salgın sürecinde yokluğunu o kadar iyi anladık ki. Ve bu talebin uzun bir süre daha devam etmesi beklenirken, şehirde ilçeden ilçeye geniş bir ev arayışı için taşınmalar sürüyor.
6.07.2021 Mimarlık
Kiralar, ev fiyatına yaklaştı
Kiralar, ev fiyatına yaklaştı Pandemi nedeniyle yazlık evlere talep artınca sezonluk kiralar tavan yaptı. Çeşme ve Bodrum gibi gözde tatil bölgelerinde üç aylık rakamlar 750 bin-1 milyon lira bandına çıktı.
24.03.2021 Ege
Ev fiyatına kiralık yazlık! 3 aylık 750 bin...
Ev fiyatına kiralık yazlık! 3 aylık 750 bin... Pandemi nedeniyle yazlık evlere talep artınca kiralar tavan yaptı. İzmir'in Çeşme ilçesinde ortak havuzlu bir sitede, 3 ay süren sezonluk kira bedeli 350 bin liradan başlayıp 750 bin liraya kadar çıktı.
23.03.2021 Emlak
Bir alternatif olarak konteyner evler
Bir alternatif olarak konteyner evler Depreme dayanıklı, müstakil ve ucuz… Tüm bu özelliklerin bir konutta olması mümkün mü? Konteyner evlerle mümkün… Son yıllarda oldukça popülerleşen konteyner ev seçeneğini sizler için inceledik.
18.03.2021 Emlak
Artı ve eksileriyle bahçe katında yaşam
Artı ve eksileriyle bahçe katında yaşam Doğayla iç içe yaşamak istiyorsunuz ancak şehirden de uzaklaşamıyorsunuz. Yeni bir ev almak istiyorsunuz ancak üst katlara çıktıkça ödenecek 10 binlerce liraya acıyorsunuz. Ya da çocuklarınız için bir nefes alma alanı yaratmak istiyorsunuz. Bu ihtiyaçları olanlar için bahçe katları öne çıkıyor. Zemin kat ve bahçe katı dairelerde hayallerinizi gerçekleştirebilir misiniz?
18.03.2021 Emlak
600 yıllık! 1 milyon dolar istiyorlar, alıcı çıkmadı...
600 yıllık! 1 milyon dolar istiyorlar, alıcı çıkmadı... Bursa’nın Mudanya ilçesinde bulunan Aziz Yuhanna (Saint John) Kilisesi, apart otel yapmak için izin alamayan sahibi tarafından 2015 yılında 1 milyon dolara satışa çıkarılmasına rağmen alıcı bulamadı. İmar planlarında 'bahçeli ev' olarak görülen 600 yıllık bina, 6 yıldır yeni sahibini bekliyor.
12.03.2021 Ekonomi
Arsaya hücum
Arsaya hücum Yılın en kârlı yatırımlarından biri arsa oldu. Bir taraftan yatırımcılar, bir taraftan da ‘uzaktan çalışmak’ isteyenler nedeniyle, fiyatlarda yüzde 50’ye varan artış yaşandı
19.02.2021 Ekonomi
Türkiye'de yatırım yapan yabancıların yüzde 93'ü gayrimenkulü elinde tutuyor
Türkiye'de yatırım yapan yabancıların yüzde 93'ü gayrimenkulü elinde tutuyor Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal, Türkiye'de gayrimenkul alan yatırımcıların yüzde 92,7'sinin taşınmazı elinde tuttuğunu bildirdi.
4.02.2021 Ekonomi
Bahçeli ev arayan İzmir’e geliyor...
Bahçeli ev arayan İzmir’e geliyor... Pandemi ve depremlerle büyükşehirlerde müstakil konuta da ilgi arttı. Sedimega İnşaat A.Ş. Başkanı Avcı, “Projelerimize İstanbul’dan da çok yoğun ilgi var” dedi
25.01.2021 Ege
Oğlunun aldığı 5 kaz, 55 yaşındaki girişimci kadının geçim kapısı oldu
Oğlunun aldığı 5 kaz, 55 yaşındaki girişimci kadının geçim kapısı oldu Kars'tan gelin geldiği Kayseri'de oğlunun aldığı 5 kazdan 500 kaza ulaşan girişimci Nilüfer Baynaz, kurduğu çiftlikte yetiştirdiklerini Türkiye'nin birçok iline gönderiyor.
1.01.2021 Ekonomi
Evladının acısını onlarla dindirdi
Evladının acısını onlarla dindirdi AYDIN’ın Efeler ilçesinde yaşayan Tenzule Küçük (69), 11 yıl önce engelli oğlu Murat Küçük 27 yaşında denizde boğulunca kendisini sokak hayvanlarına adadı.
14.12.2020 Ege
Yatırım hamlesi
Yatırım hamlesi Yatay mimari ve bahçeli ev talebini karşılamak için İzmir Kemalpaşa’da Loft Albero Country Club’ı hayata geçirdiklerini dile getiren, Sedimega İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı, 2021’e de yatırımla gireceklerini, iki büyük projenin de müjdesini verdi
8.12.2020 Ege
Koronavirüs sonrası ev ihtiyacı da değişti
Koronavirüs sonrası ev ihtiyacı da değişti Koronavirüs süreciyle birlikte bahçeli evlere olan talep de arttı. Bu ihtiyaçtan hareketle yola çıkan Huzzak Yeşil Vadi Orman Evleri Projesi’nin yapımında sona yaklaşıldığı açıklandı. Huzzak Yapı ve ArtTech City Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Mimar Mustafa Fatih Demir, insanların artık çok katlı konut projelerinden ziyade daha müstakil ve bahçeli konut projelerine odaklandığını belirtti.
21.10.2020 Ekonomi
Bahçeli evlere rağbet arttı, konutta yeni talep ‘sağlıklı evler’ oldu
Bahçeli evlere rağbet arttı, konutta yeni talep ‘sağlıklı evler’ oldu Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, tüm sektörlerde olduğu gibi gayrimenkul sektöründe de değişiklere neden oldu. Vatandaşların artık ev alırken beklentileri değişti. Pandemi döneminde insanların bahçeli, balkonlu, doğa ile iç içe evler aramaya başladığına vurgu yapan DAP Yapı Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Kayhan Çavuşoğlu, “1999 depremi gayrimenkul geliştiricileri için bir milat oldu. Bütün geliştirilen gayrimenkuller deprem kriterlerine göre yapıldı. Pandemi sonrası ise yeni kriterler ortaya çıktı. Bizlerde bu süreç içerisinde sağlık kurulu oluşturduk,‘sağlıklı evler’ tasarladık” dedi.
11.09.2020 Ekonomi
Amstaff Köpek Özellikleri Nelerdir? Yavru American Staffordshire Terrier Cinsi Hakkında Bilgiler
Amstaff Köpek Özellikleri Nelerdir? Yavru American Staffordshire Terrier Cinsi Hakkında Bilgiler Pitbull ile aynı aileden gelmekte olan Amstaff köpek cinsleri günümüzde bazı insanlar tarafından çok sevilmektedir. Sizler için Amstaff köpek hakkında bilgi? Amstaff köpek karakter özellikler nelerdir? Amstaff köpek fiziksel özellikleri nelerdir? Sizler için detaylı bir şekilde araştırdık ve derledik.
9.09.2020 Evcil Hayvan
Kaçış başladı! Emlakçılar telefonlardan başını kaldıramıyor
Kaçış başladı! Emlakçılar telefonlardan başını kaldıramıyor Kovid-19 salgını, kalabalık şehirlerde yaşayan vatandaşları kıra, bahçeye yöneltti. İstanbul’da Şile, Silivri, Ağva, Çatalca ve Arnavutköy gibi şehrin uzak bölgelerinde arsa ve bahçeli ev arayışları patlama yaptı. Kırsal bölgelerdeki emlakçılar telefonlardan başını kaldıramadığını söylüyor
17.05.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bahçeli Ev ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.