Bahçesi

Bahçesi

Son dakika bahçesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bahçesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bahçesi haber sayfamızda...

Bahçesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.301 bahçesi haberi bulunmuştur.
Meclis, 23 Nisan’ı Gezeravcı ile kutlayacak
Meclis, 23 Nisan’ı Gezeravcı ile kutlayacak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 104. yıl dönümü, bu yıl kapsamlı bir şekilde kutlanacak.
19.04.2024 Gündem
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Annesini iyileştiren zeytinin peşine düştü! 'İşi bilmiyor' diyenlere inat dünya 4'üncüsü oldu
Annesini iyileştiren zeytinin peşine düştü! 'İşi bilmiyor' diyenlere inat dünya 4'üncüsü oldu Annesinin hastalığı, çok genç yaşlarda zeytinyağının iyileştirici gücüyle tanışmasına sebep oldu. Hayat onu farklı noktalara sürüklese de 20 yıllık kurumsal hayatta çalıştıktan sonra sırrına hayran olduğu zeytin ağacıyla yolları kesişti. Ayvalık'ta bir zeytin bahçesi satın alarak işe başlayan Bahar Alan, "Dışarıdan geldi, işi bilmiyor" diyenlere inat zeytinyağı dünya kalite sıralamasında ilk 100 üretici arasına girdi, hatta 2 yıl üst üste dünya 4'üncüsü oldu.
15.04.2024 Yaşam
Geleneksel sahne kuruldu
Geleneksel sahne kuruldu Hilmi Zafer Şahin’in hazırladığı “Geleneksel Türk Tiyatrosu” Orta Asya’dan Anadolu’ya uzanan ve günümüze ulaşan Türk tiyatro sahnesine kapsamlı bir bakış. Kitap hem akademik bir kılavuz hem de tiyatroseverler için keyifli, öğretici bilgilere sahip
14.04.2024 Kültür Sanat
Akşener’in koltuğuna 4 aday talip! Whatsapp'tan dikkat çeken mesaj
Akşener’in koltuğuna 4 aday talip! Whatsapp'tan dikkat çeken mesaj İYİ Parti lideri Akşener, 27 Nisan’daki kurultayda aday olmayacağını açıklayıp, makam odasını boşalttırdı. Öte yandan adaylık açıklamaları peşe peşe gelirken, dikkat çeken bir whatsapp mesajı ortaya çıktı.
9.04.2024 Gündem
İYİ Parti'de 31 Mart depremi! Akşener kararını verdi
İYİ Parti'de 31 Mart depremi! Akşener kararını verdi İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçimli olağanüstü genel kurultay için merakla beklenen kararını duyurdu.
8.04.2024 Haberler
Son dakika! İYİ Parti'de 31 Mart depremi! Akşener kararını verdi
Son dakika! İYİ Parti'de 31 Mart depremi! Akşener kararını verdi İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçimli olağanüstü genel kurultay için merakla beklenen kararını duyurdu.
8.04.2024 Gündem
‘Tan Tan’a veda
‘Tan Tan’a veda Japonya’da Hanşin depreminden sonra “umudun sembolü” olan ülkenin en yaşlı pandası ‘Tan Tan’ 28 yaşında öldü.
5.04.2024 Dünya
Furkan Suresi Oku: Furkan Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali
Furkan Suresi Oku: Furkan Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali Furkan suresi, Kur’an-ı Kerim’in 25.suresidir. Sure toplam 77 ayetten oluşmaktadır.
4.04.2024 Sureler
Bahçeden ambalaja hayatı ‘aronya’
Bahçeden ambalaja hayatı ‘aronya’ Aronyanın, 200 milyar dolarlık küresel gıda takviyesi pazarında yıldızının parlayacağını öngören girişimci Aylin Kalafatoğlu, kurulumuna destek verdiği bahçelerden aldığı meyveleri ambalajlı ürüne dönüştürüyor, iç pazarın yanı sıra ihracatta da büyüyor.
2.04.2024 Kobi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'un 5 yıl daha kaybetmeye takati kalmadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'un 5 yıl daha kaybetmeye takati kalmadı Arnavutköy'de vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'un 5 yıl daha kaybetmeye takatinin kalmadığını belirterek, yarın yapılacak olan yerel seçimler öncesi 'Murat kardeşimi tercih ettiğimiz anda pazartesi gününden itibaren İstanbul bir başka güne açılacak. Sizlerden Fatih'in emaneti bu aziz şehre sahip çıkmanızı bekliyorum.' dedi.
30.03.2024 Haberler
"Bütün tapuları belediyemize, belediyemizden de sizlere aktaracağız"
"Bütün tapuları belediyemize, belediyemizden de sizlere aktaracağız" Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Antalya'nın Serik ilçe merkezinde 68 yıldır devam eden tapu sorununun çözümüne yönelik, "Şimdi burada sizler uygun görürseniz, elimizi ayağımızı kırmayın Hakan başkan Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde burada da Veli hocama izin verirseniz. Acelemiz var pazartesi, salıdan itibaren bütün ihtilafları halledeceğiz. Mecliste bir torba yasanın içerisinde bütün tapular belediyemize, belediyemizden de sizlere aktaracağız. Bunun dışında başka yolu yok. Bu işin tek şartı var, büyükşehirde ve Serik’te elimizi ayağımızı kırmayın" dedi.
30.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'un 5 yıl daha kaybetmeye takati kalmadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'un 5 yıl daha kaybetmeye takati kalmadı Arnavutköy'de vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'un 5 yıl daha kaybetmeye takatinin kalmadığını belirterek, yarın yapılacak olan yerel seçimler öncesi 'Murat kardeşimi tercih ettiğimiz anda pazartesi gününden itibaren İstanbul bir başka güne açılacak. Sizlerden Fatih'in emaneti bu aziz şehre sahip çıkmanızı bekliyorum.' dedi.
30.03.2024 Gündem
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: 6 ayda mevcut belediyenin yapamadığını yapacağız
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: 6 ayda mevcut belediyenin yapamadığını yapacağız İstanbul'da düzenlen lansmanda konuşan İBB Başkan Adayı Kurum, '6 ayda mevcut belediyenin yapamadığını yapacağız. Bu plkanla İstanbul gerçek belediyeciliği görecek. ' dedi.
28.03.2024 Haberler
Murat Kurum projeleri tek tek açıkladı: Metro, taksi, 60 bin konut, ulaşım indirimi, 100 kreş...
Murat Kurum projeleri tek tek açıkladı: Metro, taksi, 60 bin konut, ulaşım indirimi, 100 kreş... İstanbul'da düzenlen lansmanda konuşan İBB Başkan Adayı Kurum, '6 ayda mevcut belediyenin yapamadığını yapacağız. Bu planla İstanbul gerçek belediyeciliği görecek. ' dedi.
28.03.2024 Gündem
'Tarihi eserlerimizi restore etmeye gayret ediyoruz'
'Tarihi eserlerimizi restore etmeye gayret ediyoruz' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Tarihi eserlerimizi restore etmeye gayret ediyoruz. Anadolu, bu açıdan bakıldığı zaman tarihi, kültürel ve doğal mirasıyla adeta bir cennet gibi. Hatta bizim bütün Anadolu'yu bir açık hava müzesi olarak ilan etsek bile haklı bir iş yapmış oluruz diye düşünüyoruz" dedi.
26.03.2024 Ekonomi
Evinin bahçesinde kaçak kazı yaptı, yakalandı
Evinin bahçesinde kaçak kazı yaptı, yakalandı Eskişehir’de evinin bahçesinde kaçak kazı yapan şahıs yakalandı.
26.03.2024 Gündem
Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş!
Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş! Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Kurum mevcut belediye yönetimini eleştirerek 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. Kurum, İmamoğlu'nun mal varlığıyla ilgili iddialara da değindi.
26.03.2024 Gündem
Kılıçdaroğlu'nun 'Tunç Soyer' şaşkınlığı! Dikkat çeken görüşme
Kılıçdaroğlu'nun 'Tunç Soyer' şaşkınlığı! Dikkat çeken görüşme İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, aday gösterilmemesinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeyi açıkladı.
25.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan değil Türkiye'dir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan değil Türkiye'dir Tokat'ta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Akıl ve vicdan sahibi herkes biliyor ki, mesele Tayyip Erdoğan değildir, mesele AK Parti değildir, mesele Cumhur İttifakı değildir, mesele doğrudan Türkiye'dir, Türk milletidir. Milletimizin dünyanın bu müstesna coğrafyasındaki varlığından öylesine rahatsızlar ki, aradan bin yıl geçmiş olmasına rağmen kinleri halen dipdiri.' dedi.
25.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan 1 Nisan açıklaması: 39 ilçemizin tamamında olacağız
Murat Kurum'dan 1 Nisan açıklaması: 39 ilçemizin tamamında olacağız AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Bağcılar’da düzenlenen ‘Tokat Hemşehri İftarı’ programına katıldı. Programda konuşan Kurum, “1 Nisan itibariyle 39 ilçemizin tamamında olacağız. Dirayetimizle 7 tepede olacağız. Gayretimizle 964 mahallemizde olacağız. Gönüllere dokunacağız. Eserler bırakacağız. İstanbul'umuzu baştan başa yeniden ihya edeceğiz. Bunu da annelerimizle, babalarımızla, gençlerimizle birlikte yapacağız. Tokat’ın yiğit evlatlarıyla birlikte yapacağız" dedi.
24.03.2024 Haberler
Murat Kurum'dan 1 Nisan açıklaması: 39 ilçemizin tamamında olacağız
Murat Kurum'dan 1 Nisan açıklaması: 39 ilçemizin tamamında olacağız AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Bağcılar’da düzenlenen ‘Tokat Hemşehri İftarı’ programına katıldı. Programda konuşan Kurum, “1 Nisan itibariyle 39 ilçemizin tamamında olacağız. Dirayetimizle 7 tepede olacağız. Gayretimizle 964 mahallemizde olacağız. Gönüllere dokunacağız. Eserler bırakacağız. İstanbul'umuzu baştan başa yeniden ihya edeceğiz. Bunu da annelerimizle, babalarımızla, gençlerimizle birlikte yapacağız. Tokat’ın yiğit evlatlarıyla birlikte yapacağız" dedi.
24.03.2024 Gündem
Cevdet Yılmaz: Kalkınmamızı engellemek isteyenleri bertaraf ettik
Cevdet Yılmaz: Kalkınmamızı engellemek isteyenleri bertaraf ettik Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Yıllarca bölgenin kalkınmasını engelleyerek, refahın önüne geçenlerin bertaraf olmasıyla bu topraklar tarihiyle kültürüyle yeniden ayağa kalmaya başladı. Bölgenin kalkınmasına engel olmak isteyen tüm odaklara rağmen Son 21 yılda Ağrı’ya 84 milyar lira yatırım yaptık” dedi.
24.03.2024 Gündem
‘Ortada matruşka ittifakı var’
‘Ortada matruşka ittifakı var’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “CHP geçen seçimlerde HDP’yle gizli-saklı işbirliği yapmıştı. Bu seçimlerde yine kirli bir pazarlığa giriştiler. Ortada, kapağını kaldırdıkça sürekli yeni şeyler çıkan bir ‘matruşka ittifakı’ var” dedi.
24.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bahçesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.