Bakan Gül

Bakan Gül

Son dakika Bakan gül haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bakan gül gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bakan gül haber sayfamızda...

Bakan Gül

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.798 bakan gül haberi bulunmuştur.
İstanbul Valisi Davut Gül'den İstanbulullara dönüşüm mesajı
İstanbul Valisi Davut Gül'den İstanbulullara dönüşüm mesajı İstanbul’un yeni valisi Davut Gül, CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk’ün sorularını yanıtladı. Gül, göreve nasıl geldiğini ve İstanbul ile ilgili düşüncelerini anlattı. Bakan Gül ayrıca yerli otomobil TOGG ile İstanbul turu attı.
19.06.2023 Haberler
Kabine'de görev değişimi! Adalet Bakanlığı'na Bekir Bozdağ atandı
Kabine'de görev değişimi! Adalet Bakanlığı'na Bekir Bozdağ atandı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı atama kararıyla, görevden af talebi kabul edilen Abdulhamit Gül'ün yerine Adalet Bakanlığı'na Bekir Bozdağ atandı. Atama kararı sonrasında görev değişim töreni gerçekleşti. Törende konuşan Bozdağ, 'Bu bayrak değişimi, bugün bu bayrağı ben devralıyorum. Rehberimiz hukuk olacaktır. Kanunlara bağlı bir biçimde vazifemizi yerine getireceğiz. Cumhurbaşkanımızın adalet politikalarını hayata geçirmek için büyük bir çabayı ortaya koyacağız.' dedi.
29.01.2022 Haberler
Son dakika: Kabine'de görev değişimi! Adalet Bakanlığı'na Bekir Bozdağ atandı
Son dakika: Kabine'de görev değişimi! Adalet Bakanlığı'na Bekir Bozdağ atandı Son dakika haberine göre; Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı atama kararıyla, görevden af talebi kabul edilen Abdulhamit Gül'ün yerine Adalet Bakanlığı'na Bekir Bozdağ atandı. Atama kararı sonrasında görev değişim töreni gerçekleşti. Törende konuşan Bozdağ, 'Bu bayrak değişimi, bugün bu bayrağı ben devralıyorum. Rehberimiz hukuk olacaktır. Kanunlara bağlı bir biçimde vazifemizi yerine getireceğiz. Cumhurbaşkanımızın adalet politikalarını hayata geçirmek için büyük bir çabayı ortaya koyacağız.' dedi.
29.01.2022 Gündem
Bakan Gül: FETÖ'vari anlayışın gerçekleşmemesi için hukukun tedbir alması görevdir
Bakan Gül: FETÖ'vari anlayışın gerçekleşmemesi için hukukun tedbir alması görevdir Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Dijital kumpaslarla insanların hayatını tarumar eden, insanlara kumpas kuran FETÖ'cü zihniyetin asla ama asla unutulmaması gereken bir mücadele alanı olduğunu hatırlatmak isteriz. Bu FETÖ'vari anlayış ve uygulamaların hiçbir zaman gerçekleşmemesi yönünde hukukun gerekli tedbirleri alması en esaslı görevlerden biridir" dedi.
28.01.2022 Siyaset
Bakan Gül, Bulgaristan Cumhuriyeti Başsavcısı Geshev ile görüştü
Bakan Gül, Bulgaristan Cumhuriyeti Başsavcısı Geshev ile görüştü Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Bulgaristan Cumhuriyeti Başsavcısı Ivan Geshev ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi.
25.01.2022 Siyaset
Son dakika... Sedef Kabaş 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçundan tutuklandı
Son dakika... Sedef Kabaş 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçundan tutuklandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözleri nedeniyle gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen Sedef Kabaş, savcılık tarafından "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan tutuklanma talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Sedef Kabaş 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçundan tutuklandı. Öte yandan Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, gazeteci Sedef Kabaş'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözlerine ilişkin inceleme başlatıldığını açıkladı.
22.01.2022 Gündem
Bakan Gül'den Sedef Kabaş'a sert tepki
Bakan Gül'den Sedef Kabaş'a sert tepki Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, gazeteci Sedef Kabaş'ın bir televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerine sert tepki gösterdi.
22.01.2022 Gündem
Bakan Gül, 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' filmini izledi
Bakan Gül, 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' filmini izledi Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Trabzon'da teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Eren Bülbül ile Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hayatını konu alan 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' filmini izledi.
21.01.2022 Siyaset
Bakan Gül: Binaya 'hukuk fakültesi' tabelası asılması onu hukuk fakültesi yapmaz
Bakan Gül: Binaya 'hukuk fakültesi' tabelası asılması onu hukuk fakültesi yapmaz  Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, hukuk eğitiminin önemine vurgu yaparak "Güncel hukuk vizyonunun ve eser üretme çabasının kapısından içeri girmediği, akademik kadrosu yetersiz bir binaya 'hukuk fakültesi' tabelası asılması onu hukuk fakültesi yapmaz. Sadece tabelayla olan bir değer değildir" dedi.
13.01.2022 Siyaset
Bakan Gül: Türkiye'de artık darbe anayasasına son vermenin vakti gelmiştir
Bakan Gül: Türkiye'de artık darbe anayasasına son vermenin vakti gelmiştir Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Türkiye'deki demokratik kazanımların yeni bir anayasa ile güvenceye alınması ihtiyacı bulunduğunu belirterek "Türkiye'de herkesin 'evet bu benim anayasam' diyebileceği bir anayasaya ihtiyaç var. Ülkemiz yeni yüzyılına, 2023'e girerken inanıyorum ki; Türkiye'de artık darbe anayasasına son vermenin vakti gelmiştir" dedi.
9.01.2022 Siyaset
Bakan Gül'den CHP'li Özel'e Kur'an kursu tepkisi
Bakan Gül'den CHP'li Özel'e Kur'an kursu tepkisi Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel'in Kur'an kurslarına ilişkin açıklamasıyla ilgili, "Görüyoruz ki bazıları hala eski Türkiye özlemi içinde. Eski Türkiye'nin adetlerini, alışkanlıklarını hortlatmak isteyen, Kur'an kurslarına 'Orta Çağ zihniyeti' diyerek bunu hortlatmak isteyen çağ dışı zihniyet bilmelidir ki o köprülerin altından çok sular aktı. Artık Türkiye, eski Türkiye değil" dedi.
6.01.2022 Siyaset
Ceza infaz kurumlarında 18 eğitim merkezi açıldı
Ceza infaz kurumlarında 18 eğitim merkezi açıldı Türkiye genelindeki 18 farklı Adalet Mesleki Eğitim Merkezleri'nin (METEM) toplu açılış töreni İzmir'deki Foça Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda yapıldı.
29.12.2021 Gündem
Bakan Gül ve Özer, ceza infaz kurumlarında 18 eğitim merkezinin açılışını yaptı
Bakan Gül ve Özer, ceza infaz kurumlarında 18 eğitim merkezinin açılışını yaptı Türkiye genelindeki 18 farklı Adalet Mesleki Eğitim Merkezleri'nin (MATEM) toplu açılış töreni İzmir'deki Foça Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda yapıldı. Açılışı, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer gerçekleştirdi.
28.12.2021 Siyaset
Küçük Asiye'yi Antalya'ya Bakan Gül uğurladı
Küçük Asiye'yi Antalya'ya Bakan Gül uğurladı Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Gaziantep’te pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısında yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş’i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Ziyaret sonrasında Antalya'ya sevk edilen Küçük Asiye'yi Bakan Gül uğurladı.
25.12.2021 Gündem
Gaziantep'te Pitbull saldırısına uğrayan Asiye'den yeni haber!
Gaziantep'te Pitbull saldırısına uğrayan Asiye'den yeni haber! Gaziantep'te, oturdukları sitenin bahçesinde oynarken pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısında yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş, Antalya’ya sevk edildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın talimatıyla hava ambulansıyla Antalya'ya götürülen Asiye'nin tedavisini Prof. Dr. Ömer Özkan sürdürecek. Akdeniz Üniversitesi Başhekimi Prof. Dr. Yıldıray Çete, Asiye Ateş'i çocuk yoğun bakım servisine yatırılmasının hemen ardından sabah erken saatlerde ziyaret etti. Yanında annesi bulunan Asiye, Prof. Dr. Çete'ye "Eve gitmek istiyorum" dedi.
25.12.2021 Gündem
Bakan Gül: e-Tebligat ile 2021 yılında 1 milyar TL tasarruf sağlandı
Bakan Gül: e-Tebligat ile 2021 yılında 1 milyar TL tasarruf sağlandı Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, e-Tebligat uygulaması sayesinde 2021 yılında 1 milyar TL tasarruf sağlandığını açıkladı. Kira uyuşmazlıklarının arabuluculuk yoluyla çözüme kavuşturulması konusunda da çalıştıklarını kaydeden Bakan Gül, "Özellikle basit bir kira tespit davasının bile 7-10 yıl sürmesi gerçekten kabul edilemez bir durum" dedi.
24.12.2021 Siyaset
Yeni TBB yönetiminden Bakan Gül'e ziyaret
Yeni TBB yönetiminden Bakan Gül'e ziyaret Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Türkiye Barolar Birliği Başkanı (TBB) Erinç Sağkan ve beraberindeki heyeti kabul etti.
23.12.2021 Siyaset
Cemevine yasal statü için çalışma yaptık
Cemevine yasal statü için çalışma yaptık Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Adalet Bakanlığı olarak en son 1999 yılında ziyaret edilen Tunceli iline gelerek incelemelerde bulundu.
19.12.2021 Siyaset
Bakan Gül: Cemevlerine yasal statü tanınması için çalışmalarımızı yaptık
Bakan Gül: Cemevlerine yasal statü tanınması için çalışmalarımızı yaptık Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, “Alevi inancını ve vatandaşlarımızı reddeden politikaları reddediyoruz. Cemevlerine yasal statü tanınması noktasında bizler de Adalet Bakanlığı olarak mevzuat anlamında çalışmalarımızı yaptık” dedi.
18.12.2021 Siyaset
Adalet Bakanı Gül: AK Parti milletle beraber yol yürüme siyasetinin adıdır
Adalet Bakanı Gül: AK Parti milletle beraber yol yürüme siyasetinin adıdır Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, AK Parti’nin daima yapan, inşa eden, Türkiye’yi büyüten, geliştiren, kalkındıran bir hatta olduğunu belirterek, “Dünya demokrasi tarihine de bu anlamda milletle iç içe geçmiş başka bir siyasi hareket örneği yoktur. Çünkü AK Parti milletle beraber yol yürüme siyasetinin adıdır. Nereden geldiğimizi, kimimle geldiğimizi unutmayalım” dedi.
17.12.2021 Siyaset
Bakan'dan açıklama... Adalet Bakanlığı 12 bin personel alımı başvuruları ne zaman? Şartlar belli oldu mu?
Bakan'dan açıklama... Adalet Bakanlığı 12 bin personel alımı başvuruları ne zaman? Şartlar belli oldu mu? Adalet Bakanı Abdulhamit Gül TBMM Genel Kurulu'nda konuşma gerçekleştirdi. Bakan Gül yaptığı açıklamada 2022'de 12 bin personel alınacağını duyurdu. Bu gelişmenin hemen ardından "Adalet Bakanlığı 12 bin personel alımı başvuruları ne zaman? Şartlar belli oldu mu?" soruları hızlandı.
10.12.2021 Gündem
Bakan Gül açıkladı! 12 bin yeni personel alınacak
Bakan Gül açıkladı! 12 bin yeni personel alınacak Son dakika haberine göre; Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nda adalet hizmetleri sınıfı oluşturulması doğrultusunda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2022 yılında teşkilatımıza 12 bin yeni personel alacağız" dedi.
10.12.2021 Gündem
Bakan Gül: Cumhurbaşkanımızın tekrar seçilmesiyle daha adil bir dünya kuracağız
Bakan Gül: Cumhurbaşkanımızın tekrar seçilmesiyle daha adil bir dünya kuracağız Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, 2023 ve sonraki yıllarda Türkiye'ye hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek, "Sadece Türkiye'deki 84 milyonun değil, bütün dünyadaki mazlumların yanında olmaya devam edeceğiz. Daha adil bir dünya gece gündüz çalışma ile mümkün, daha adil bir dünyayı 2023'te Sayın Cumhurbaşkanımızın tekrar Cumhurbaşkanı seçilmesiyle hep beraber kuracağız" dedi.
10.12.2021 Siyaset
Bakan Gül: “Kadına karşı her türlü şiddetin karşısındayız”
Bakan Gül: “Kadına karşı her türlü şiddetin karşısındayız” Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Galatasaray ile Fenerbahçe kadın futbol takımlarının karşı karşıya geldiği dostluk maçından sonra konuştu. Kadına karşı her türlü şiddete karşı olduklarını söyleyen Bakan Gül, gerçekleşen organizasyon için de emeği geçenleri kutladığını ifade etti.
7.12.2021 Haberler
Adalet Bakanı Gül: Kadına şiddeti hiçbir zaman, hiçbir yerde görmemek dileğiyle
Adalet Bakanı Gül: Kadına şiddeti hiçbir zaman, hiçbir yerde görmemek dileğiyle Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Emeği geçen iki futbol takımımızın da yöneticilerini, oyuncularını tebrik ediyorum. Kadına yönelik şiddeti hiçbir zaman, hiçbir yerde görmemek dileğiyle" dedi.
7.12.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Bakan Gül ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.