Babasına 'ihbar ederim' demişti meğer daha önce polis uyarmış!
Babasına 'ihbar ederim' demişti meğer daha önce polis uyarmış! Çorum’da, 65 yaş üzeri kişilere getirilen sokağa çıkma yasağının kaldırıldığını zannederek sokağa çıkan babası Hüseyin Aygün’e (81) durumu anlatıp, 'seni polise ihbar ederim' diyen Baki Aygün, o anları anlattı. Baki Aygün’ün babasıyla diyaloğu, sosyal medyada da ilgi görürken, Hüseyin Aygün'ü daha önce de polisin uyardığı ortaya çıktı.
29.04.2020 Gündem
Babasını sokakta görünce 'Seni ihbar ederim' diyerek eve gönderdi!
Babasını sokakta görünce 'Seni ihbar ederim' diyerek eve gönderdi! Çorum’da, 65 yaş üzeri kişilere getirilen sokağa çıkma yasağının kaldırıldığını zanneden babası Hüseyin Aygün (81) ile sokakta karşılaşan Baki Aygün, durumu anlatıp, "Seni polise ihbar ederim" dedi. Babasını eve gönderen Aygün o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Görüntüler, sosyal medyada ilgi gördü.
28.04.2020 Gündem
Sokağa çıkan babasını 'Seni polise ihbar ederim' diye geri çevirdi
Sokağa çıkan babasını 'Seni polise ihbar ederim' diye geri çevirdi Çorum'da, 65 yaş üstü kişilerin sokağa çıkma yasağının kaldırıldığını düşünerek evinden çıkan Hüseyin Aygün (81), sokakta oğlu Baki Aygün ile karşılaştı. Babasına, "Nereye gidiyorsun, seni polise ihbar ederim" diyen oğlunun kayda aldığı görüntüler, paylaşıldığı sosyal medyada ilgi gördü.
28.04.2020 Yaşam