Bakımevi

Bakımevi

Son dakika Bakımevi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bakımevi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bakımevi haber sayfamızda...

Bakımevi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.110 bakımevi haberi bulunmuştur.
'Bekçi tarafından vurulan sokak köpeği Bobi bizi kurtardı'
'Bekçi tarafından vurulan sokak köpeği Bobi bizi kurtardı' Çekmeköy'de evinde beslediği 2 köpeğini kız kardeşiyle sokakta gezdiren Seda Nur Koca, iddiaya göre alkollü bir kişi tarafından sözlü tacize uğradı. Şüphelinin elindeki kalasla genç kızların üzerine yürümesi sonrası Bobi isimli sokak köpeği, şüphelinin montunu çekiştirdi. Genç kızlar şüpheliden şikayetçi olurken, olay yerine gelen bekçilerden biri üzerine doğru geldiği gerekçesiyle sokak köpeğine silahla ateş etti. Bekçi hakkında işlem başlatılırken Seda Nur Koca hakkında ise görevli memura hakaretten işlem yapıldı.  
21.03.2024 Gündem
Yürekleri ısıtan görüntü! Engelli köpekleri varilden yapılan trenle gezdiriyor
Yürekleri ısıtan görüntü! Engelli köpekleri varilden yapılan trenle gezdiriyor Ankara’da hayvansever Buket Özgünlü, engelli köpekleri varillerden oluşturulan trene yerleştirerek cadde ve sokaklarda gezdiriyor.
15.03.2024 Haberler
Yürekleri ısıtan görüntü! Engelli köpekleri varilden yapılan trenle gezdiriyor
Yürekleri ısıtan görüntü! Engelli köpekleri varilden yapılan trenle gezdiriyor Ankara’da hayvansever Buket Özgünlü, engelli köpekleri varillerden oluşturulan trene yerleştirerek cadde ve sokaklarda gezdiriyor.
15.03.2024 Gündem
Yeniden aday olan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı projelerini açıkladı
Yeniden aday olan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı projelerini açıkladı Yeniden aday olan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, seçim çalışmaları kapsamında projelerini açıkladı. Projelerin anlatıldığı programın sonunda belediye meclis üyeleri de tanıtıldı. Programa AK Parti MYK üyeleri milletvekilleri, partilerin ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
2.03.2024 Gündem
Patili dostlar yuva bekliyor
Patili dostlar yuva bekliyor Marmaris Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi, 19 Mayıs Gençlik Meydanı’nda ‘satın alma sahiplen’ sloganıyla bir stant açtı.
17.02.2024 Ege
Bakımevinde vahşetin detayları kan dondurdu: Kafasına tekme attım, top gibi sektirdim
Bakımevinde vahşetin detayları kan dondurdu: Kafasına tekme attım, top gibi sektirdim 30 yıl önce Velimeşe’de geçirdiği tren kazasında iki bacağını birden kaybeden ve 2 yıldır Çerkezköy’de bakım merkezinde kalan Avni Kılıçaslan’ın darp edildiği iddiasının ardından olayla ilgili 1 sağlık görevlisi tutuklanırken, olayla ilgili ifadeler de ortaya çıktı. Ortaya çıkan “Kafasına tekme attım, top gibi sektirdim” ifadeleri adeta kan dondurdu.
16.02.2024 Gündem
Avrupa’da anaokulu ücretleri ailenin gelirine göre belirleniyor: Az kazanan az çok kazanan çok ücret ödüyor
Avrupa’da anaokulu ücretleri ailenin gelirine göre belirleniyor: Az kazanan az çok kazanan çok ücret ödüyor Mahalle arasında 25-30 bin TL’ye eğitim veren anaokulları olsa da isim yapan okullarda bu ücretler 200-250 bin TL arasında. Yeni zamlarla 400-500 bin TL’lik ücretler, 800 bin TL’ye ulaşacak gibi. anaokulu fiyatlarını dünyayla kıyasladı.
1.02.2024 Eğitim
Köpek 'Mutlu'nun talihsizliği! Bu kez da kamyonet çarptı! O anlar kamerada
Köpek 'Mutlu'nun talihsizliği! Bu kez da kamyonet çarptı! O anlar kamerada Mersin Tarsus'ta geçen yıl arka ayaklarından vurulan 'Mutlu' adındaki köpek bakımevine alınmıştı. Talihsiz köpeğe bu kez de bakımevinin kapısının önünde kamyonet çarptı. Durmadan giden kamyonet kayıplara karıştı. O anlar böyle fotoğraflandı.
15.01.2024 Gündem
25 ilçe belediyesi'nde 'acele' koduyla yazı gönderdi! Ankara'da 'sokak hayvanları' talimatı
25 ilçe belediyesi'nde 'acele' koduyla yazı gönderdi! Ankara'da 'sokak hayvanları' talimatı Ankara Valisi Vasip Şahin'in imzasıyla Büyükşehir Belediyesi ile 25 ilçe belediyesine 'acele' koduyla yazı gönderildi.
21.12.2023 Gündem
‘Çözüm, uyutma değil kısırlaştırma’
‘Çözüm, uyutma değil kısırlaştırma’ Son zamanlarda sıklaşan başıboş köpek saldırıları gündemin ilk sıralarında. Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Başkan Vekili Karatepe, ‘İlk önlem, doğumun azaltılması. Uyutmayı doğru bulmuyoruz’ dedi.
13.12.2023 Gündem
5 ilde sahipsiz köpek sayısı 100 bine dayandı: Çöplüklere atıp çözüm bulduklarını zannediyorlar
5 ilde sahipsiz köpek sayısı 100 bine dayandı: Çöplüklere atıp çözüm bulduklarını zannediyorlar Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu Karadeniz Bölge Temsilcisi Kemal Zafer Özdemir, 5 ildeki sahipsiz sokak köpeklerin sayısının 99 bin olduğunu belirtti. Özdemir açıklamasında, "Belediyeler, ilçelerindeki hayvanları kırsala, dağlara, çöplüklere atıp çözüm bulduklarını zannediyorlar. Fakat buraya atılan hayvanlar kontrolsüzce üremeye devam etmekte" dedi.
12.12.2023 Gündem
Damla öğretmen ölümsüzleşti!
Damla öğretmen ölümsüzleşti! Yatağan Belediye Meclisi, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşamını kaybeden öğretmen Damla Çin Yörü’nün adını ailesinin yaşadığı sokağa verdi.
25.11.2023 Ege
AFAD tek tek açıkladı! İşte aşırı yağışlardan etkilenen illerde son durum
AFAD tek tek açıkladı! İşte aşırı yağışlardan etkilenen illerde son durum İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Türkiye genelinde aşırı yağışlar ve fırtına nedeniyle şu ana kadar bin 336 ihbar alındığını belirtti. AFAD'dan 12 mürettebat bulunan ve irtibat kesilen kargo gemisi ile ilgili de açıklama yapıldı.
19.11.2023 Gündem
‘Çalışmalarınızla fark yaratabilirsiniz’
‘Çalışmalarınızla fark yaratabilirsiniz’ Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü’nde eğitim gören 80 kişilik öğrenci üniversiteli öğrencilerle buluştu.
28.10.2023 Ege
Özel bakımevinde zehirlenme şüphesi! 1 kişi hayatını kaybetti
Özel bakımevinde zehirlenme şüphesi! 1 kişi hayatını kaybetti Samsun'da özel bir bakımevinde zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılan 6 kişiden biri hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
15.10.2023 Gündem
Yangında kullanılamaz hale gelen Balıklı Rum Hastanesi’nde son durum
Yangında kullanılamaz hale gelen Balıklı Rum Hastanesi’nde son durum Zeytinburnu’nda çıkan yangında kullanılamaz hale gelen Balıklı Rum Hastanesi’nin içinde yapılan restorasyonun yüzde 65’i tamamlanırken, çatısı ve dış cephesindeki çalışmalar ise bitti.
12.10.2023 Gündem
Tatile geldiler köpeklerin saldırısına uğradılar! 'Psikolojimiz bozuldu'
Tatile geldiler köpeklerin saldırısına uğradılar! 'Psikolojimiz bozuldu' Balıkesir'in Erdek ilçesinde sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan kadın ve kızı scooterdan düştü. Yaşadıklarını anlatan Sibel Türkücüoğlu, " Böyle bir talihsiz olay nedeniyle tatilimiz zehir oldu, psikolojimiz bozuldu." dedi.
3.09.2023 Gündem
Her yıl milyonlarca can alan hata! Peynir ve hamburger yiyenlerde görülüyor
Her yıl milyonlarca can alan hata! Peynir ve hamburger yiyenlerde görülüyor Yaz aylarında dünyada ve ülkemizde en sık karşılaşılan bulaşıcı hastalıkların başında ishalli hastalıklar geldiğini söyleyen Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Semra Kavas, yaz ishallerinden korunmanın 7 etkili yolunu anlattı.
2.09.2023 Genel Sağlık
‘Sokak hayvanları sahiplenilmeli’
‘Sokak hayvanları sahiplenilmeli’ Süperstar Ajda Pekkan, Muğla’nın Bodrum ilçesindeki hayvan barınağını ziyaret etti.
2.09.2023 Gündem
Anaokulu ve bakıcı fiyatları arttı
Anaokulu ve bakıcı fiyatları arttı Çalışmak zorunda kalan anneler, çocuklarını anaokuluna göndermek veya evlerine bakıcı çağırmak istediklerinde yüksek fiyatlarla karşılaşıyor.
25.08.2023 Ekonomi
Sertab Erener getirdi sahiplenilmeyi bekliyorlar
Sertab Erener getirdi sahiplenilmeyi bekliyorlar Sertab Erener’in öncülüğünde Kahramanmaraş’tan İBB’nin Kısırkaya Sahipsiz Hayvan Bakımevi’ne getirilen depremzede köpekler sahiplenilmeyi bekliyor.
13.08.2023 Gündem
Bakan Göktaş: "Süresiz nafaka adil bir durum değil”
Bakan Göktaş: "Süresiz nafaka adil bir durum değil” Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Süresiz nafaka gibi bir durum adil bir durum değil" dedi.
26.07.2023 Ekonomi
Hastaya işkenceye iki tutuklama
Hastaya işkenceye iki tutuklama  İstanbul Büyükçekmece’de bulunan bir engelli bakımevinde çekilip sosyal medyada paylaşılan ve hastaya işkence görüntüleriyle ilgili olarak gözaltı sayısı ikiye çıktı.
26.07.2023 Gündem
Bakımevindeki skandalla ilgili yeni iddia! ‘Kafama vurdu sıcak su döktü’
Bakımevindeki skandalla ilgili yeni iddia! ‘Kafama vurdu sıcak su döktü’ Büyükçekmece’deki bakımevinde şiddet görüntülerine yansıyan çalışanla ilgili yeni iddia ortaya atıldı. Bakımevinden tahliye edilen 70 yaşındaki Tamer Uzkan kan donduran yeni iddiada bulundu.
25.07.2023 Gündem
Bakımevinde kan donduran olay! Şoke eden ifade ortaya çıktı
Bakımevinde kan donduran olay! Şoke eden ifade ortaya çıktı İstanbul Büyükçekmece’de, bir engelli bakımevinde hastaya şiddet uygulayan Nuri C. ile o anları cep telefonu kamerasıyla kaydeden Melek P.'nin savcılık ifadeleri ortaya çıktı.
25.07.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Bakımevi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.