Bakırköy Adliyesi

Bakırköy Adliyesi

Son dakika bakırköy adliyesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bakırköy adliyesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bakırköy adliyesi haber sayfamızda...

Bakırköy Adliyesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 762 bakırköy adliyesi haberi bulunmuştur.
Bakırköy Adliyesi'nde Kahramanmaraş depremlerinde hayatını kaybedenler anıldı
Bakırköy Adliyesi'nde Kahramanmaraş depremlerinde hayatını kaybedenler anıldı 6 Şubat'ta asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinde hayatını kaybedenler anıldı.
7.02.2024 Gündem
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan mahkemede rüşvet iddiasıyla ilgili açıklama: Gerçeği yansıtmıyor
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan mahkemede rüşvet iddiasıyla ilgili açıklama: Gerçeği yansıtmıyor Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 'Mahkemede rüşvet itirafı' şeklinde yapılan haberle ilgili yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, haber içeriğinde yer alan bilgi ve iddiaların, adı geçen kişiden alınan tek taraflı, gerçeğe aykırı iddialara dayandığı ve hiç bir şekilde gerçeği yansıtmadığı belirtildi.
10.12.2023 Gündem
Ümraniye’de rögarda patlama! 'Bomba zannettik'
Ümraniye’de rögarda patlama! 'Bomba zannettik' Ümraniye’de yeraltı kablolarında çıkan yangının sıkışan gazla birleşmesi sonucu patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle rögar kapağı havaya uçarken, yolda göçük oluştu.
26.10.2023 Gündem
Bakırköy Adliyesi önündeki bıçaklı kavga ile ilgili karar
Bakırköy Adliyesi önündeki bıçaklı kavga ile ilgili karar Bakırköy Adliyesi'nde dün görülen cinayet davasının tarafları arasında yaşanan ve 2 kişinin yaralandığı bıçaklı kavga ile ilgili 3 kişi tutuklandı. Bir şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
26.10.2023 Gündem
Bakırköy Adliyesi önünde bıçaklı kavga! Yaralılar var
Bakırköy Adliyesi önünde bıçaklı kavga! Yaralılar var Bakırköy Adliyesi'nde duruşma çıkışında kavga çıktı. Kavgada bir kişi bıçaklandı.
25.10.2023 Haberler
Bakırköy Adliyesi önünde bıçaklı kavga! Yaralılar var
Bakırköy Adliyesi önünde bıçaklı kavga! Yaralılar var Bakırköy Adliyesi'nde görülen bir cinayet davasının ardından, taraflar arasında bıçaklı kavga çıktı. Kavgada 2 kişi yaralandı.
25.10.2023 Gündem
BAKIRKÖY ADLİYESİ ANA BİNA ÖN BÜRO VE BAHÇELİEVLER EK BİNASI VRF-HRV-KLİMA SİSTEMLERİNİN 01/01/2024-31/12/2024 TARİHLERİ ARASINDA ISITMA VE SOĞUTMA SİSTEMLERİNİN GÜNLÜK VE PERİYODİK BAKIM - ONARIMI HER TÜRLÜ ARIZA GİDERİMİ, YAPILMASI İŞİ İHALESİ BAKIRKÖY ADLİYESİ ADALET BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
BAKIRKÖY ADLİYESİ ANA BİNA ÖN BÜRO VE BAHÇELİEVLER EK BİNASI VRF-HRV-KLİMA SİSTEMLERİNİN 01/01/2024-31/12/2024 TARİHLERİ ARASINDA ISITMA VE SOĞUTMA SİSTEMLERİNİN GÜNLÜK VE PERİYODİK BAKIM - ONARIMI HER TÜRLÜ ARIZA GİDERİMİ, YAPILMASI İŞİ İHALESİ BAKIRKÖY ADLİYESİ ADALET BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI BAKIRKÖY ADLİYESİ ANA BİNA ÖN BÜRO VE BAHÇELİEVLER EK BİNASI VRF-HRV-KLİMA SİSTEMLERİNİN 01/01/2024-31/12/2024 TARİHLERİ ARASINDA ISITMA VE SOĞUTMA SİSTEMLERİNİN GÜNLÜK VE PERİYODİK BAKIM - ONARIMI HER TÜRLÜ ARIZA GİDERİMİ, YAPILMASI İŞİ İHALESİBAKIRKÖY ADLİYESİ ADALET BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI Bakırköy Adliyesi ana bina ön büro ve Bahçelievler ek binası VRF-HRV-KLİMA sistemlerinin 01/01/2024-31/12/2024 tarihleri arasında ısıtma ve soğutma sistemlerinin günlük ve periyodik bakım - onarımı her türlü arıza giderimi, yapılması işi ihalesi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır...
18.10.2023 Resmi İlanlar
Hırsızları korkutmak için havaya ateş ettim
Hırsızları korkutmak için havaya ateş ettim İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde bulunan İYİ Parti İl Başkanlığı binasına isabet eden mermilerle ilgili gözaltına alınan inşaat bekçisi Melikşah Erdem (39), dün sevk edildiği savcılıkça serbest bırakıldı.
2.04.2023 Gündem
Ece Erken ölen eşi için adliyede: Ben ve tüm Türkiye katledilişini izledik!
Ece Erken ölen eşi için adliyede: Ben ve tüm Türkiye katledilişini izledik! Bakırköy'de Ece Erken'in eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun 27 Ocak günü ortak olduğu balık restoranında vurularak öldürülmesine ilişkin olayın davasının görülmesine devam ediliyor. Ece Erken de duruşmaya katılmak için Bakırköy Adliyesi’ne geldi. Erken, dava öncesi eşiyle paylaştığı fotoğrafına duygusal bir not düştü.
28.03.2023 Cadde
Bakırköy Adliyesi çevresinde silahlı saldırı! 1'i ağır, 3 yaralı
Bakırköy Adliyesi çevresinde silahlı saldırı! 1'i ağır, 3 yaralı İstanbul'da Bakırköy Adliyesi yakınlarındaki bir bankanın önünde motosikletli bir kişi silahlı saldırıda bulundu. Saldırıda 3 kişi yaralandı. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesi sürüyor.
24.03.2023 Haberler
Son dakika... Bakırköy Adliyesi çevresinde silahlı saldırı! 1'i ağır, 3 yaralı
Son dakika... Bakırköy Adliyesi çevresinde silahlı saldırı! 1'i ağır, 3 yaralı Bakırköy'de seyir halindeki motosikletteki 2 kişi arkalarından gelen başka bir motosikletteki 2 kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda 1'i ağır 3 kişi yaralanırken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı. 
24.03.2023 Gündem
Pınar Damar cinayetinde dava açıldı! 2 kez ağırlaştırılmış müebbet
Pınar Damar cinayetinde dava açıldı! 2 kez ağırlaştırılmış müebbet Bağcılar'da çalılık alanda cesedi bulunan Pınar Damar cinayetinde dava açıldı Damar'ın avukatı Metin A.'nın Damar'ı öldürmeden önce cinsel saldırı eylemi gerçekleştirdiğini ifade ederek, "Bize göre planlayarak ve tasarlayarak işlediği bir cinayet. Adım adım iş yerinden çıkışını, benzinliğe gidişini, takip etmiş. Hepsi kameralara yansımış durumda. Delillerle ortaya çıkacak" dedi.
15.03.2023 Gündem
Bakırköy adliyesi önünde silah sesleri! İki grup arasında çatışma çıktı
Bakırköy adliyesi önünde silah sesleri! İki grup arasında çatışma çıktı Bakırköy Adliyesi önünde ateş edilmesiyle ilgili olayda, 3 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 13.45 sıralarında ateş sesleri duyuldu.
6.02.2023 Gündem
Yargıtay Başkanı Bakırköy Adalet Sarayı'na ziyaret etti
Yargıtay Başkanı Bakırköy Adalet Sarayı'na ziyaret etti Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, Bakırköy Adalet Sarayı'nı ziyaret etti.
12.01.2023 Haberler
Yargıtay Başkanı Bakırköy Adalet Sarayı'na ziyaret etti
Yargıtay Başkanı Bakırköy Adalet Sarayı'na ziyaret etti Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, Bakırköy Adalet Sarayı'nı ziyaret etti.
12.01.2023 Gündem
Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç ifade verdi: Reklamımı iyi yapın
Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç ifade verdi: Reklamımı iyi yapın Hakkında açılan birçok farklı davada ifade vermediği için yakalama kararı çıkarılan eski futbolcu Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç, polis eşliğinde getirildiği adliyeden ifadesini verdikten sonra ayrıldı.
1.09.2022 Cadde
Sosyal medyada emniyet görevlilerine hakaret eden şüpheli tutuklandı
Sosyal medyada emniyet görevlilerine hakaret eden şüpheli tutuklandı Sosyal medyada emniyet görevlileri hakkında hakaret içerikli video çeken şüpheli yakalandı. 7 suç kaydı olan şüpheli sevk edildiği Bakırköy Adliyesi'nde tutuklanarak, cezaevine gönderildi.
24.08.2022 Gündem
Saplantılı aşkı tarafından öldürülen Beyza'nın babasından kan donduran sözler!
Saplantılı aşkı tarafından öldürülen Beyza'nın babasından kan donduran sözler! İstanbul Bahçelievler’de, evlerine giren Selim Tekin tarafından vurulan 16 yaşındaki Beyza Doğan'ın babası Cuma Doğan, yeni açıklamalarda bulundu. Katille ilgili söyledikleri herkesi şoke etti.
8.08.2022 Gündem
‘Zanlıyı da bir avukat savunacak’
‘Zanlıyı da bir avukat savunacak’ Cezaevinden yeni tahliye olan Abdullah Türkoğlu, kendisine açılan tazminat davasını geri çekmedikleri için geçen çarşamba günü avukat Servet Bakırtaş’ı İstanbul Bakırköy’de bürosunda öldürdükten sonra kendisine dava açan Öznur Tufan’ı da silahla vurarak öldürmüştü. Bakırtaş dün toprağa verildi.
8.07.2022 Gündem
Avukatlar öldürülen meslektaşları için Bakırköy Adalet Sarayı önünde toplandı
Avukatlar öldürülen meslektaşları için Bakırköy Adalet Sarayı önünde toplandı Bakırköy'de Abdullah Türkoğlu adlı saldırganın avukat Servet Bakırtaş'ı ve müvekkili Öznur Tufan'ı silahlı saldırı sonucu öldürmesine ilişkin, bugün İstanbul Barosu ve Türkiye Barolar Birliği Bakırköy Adalet Sarayı’nın önünde toplandı.
7.07.2022 Gündem
Öldürdü... Parçaladı... Dondurucuda sakladı! Cani damat akıl sağlığı incelemesi
Öldürdü... Parçaladı... Dondurucuda sakladı! Cani damat akıl sağlığı incelemesi Esenyurt'ta kayınpederi ve kayınvalidesini öldürdükten sonra cesetlerini parçalayıp, derin dondurucuda saklayan İran uyruklu Mohammad Khodarahmi'nin (35), cezai ehliyetinin olup olmadığının belirlenmesi için Adli Tıp incelemesi istendi.
15.06.2022 Gündem
Ele geçirilmesiyle Türkiye rekoru kırılmıştı! 5 tutuklama
Ele geçirilmesiyle Türkiye rekoru kırılmıştı! 5 tutuklama Türkiye rekoru olarak tarihe geçen 1 ton 117 kilogram metamfetaminin ele geçirilmesi ile ilgili adliyeye sevk edilen İran uyruklu R.K. ve beraberindeki 4 kişi tutuklandı.
28.05.2022 Gündem
Günübirlik rezidansta avukatın korkunç sonu! Küvette kanlar içerisinde bulundu
Günübirlik rezidansta avukatın korkunç sonu! Küvette kanlar içerisinde bulundu İstanbul Esenyurt’ta Kamil Başar Gök isimli bir avukat, günlük kiraladığı rezidans odasında ölü bulundu. Küvette bulunan Gök'ün bileklerinin kesik olduğu belirlendi.
18.05.2022 Gündem
Bakırköy Adliyesi'nde avukatın burnunu kıran sanık tahliye edildi
Bakırköy Adliyesi'nde avukatın burnunu kıran sanık tahliye edildi Bakırköy Adalet Sarayı'nda görülen cinsel istismar davasının ardından avukatı darbedip burnunu kıran sanıklar ilk kez hakim karşısına çıktı. Duruşmada savunma yapan tutuklu sanık Muhammed Emin A., “Babamın ceza aldığını öğrenince şok yaşadım. O an şokla avukata yumruk attım. Ancak kasıtlı vurmadım" dedi. Tutuklu sanık Muhammed Emin A. ilk duruşmadan tahliye edildi.
21.04.2022 Gündem
'Erkek olan buraya gelsin' diyen Suriyeli esnaf hakkında karar verildi
'Erkek olan buraya gelsin' diyen Suriyeli esnaf hakkında karar verildi Bağcılar'da, dükkanının önünde yol kenarına koyduğu sandalyede oturarak etrafa tehditler savuran Suriyeli esnaf Hamze Hammamı Bakırköy Adliyesi'nde ifade verdi. Hammamı savcılıktaki ifadesinde, "Suç işlemediğimi ve masum olduğumu ifade etmek için dışarı çıktım. Burada bağırarak Türk halkına saygılı olduğumu, saygımın, sevgimin sonsuz olduğunu ancak kendimin saldırıya uğradığımı ifade etmek istedim. O anda polis gelmiş ancak ben polisi görmemiştim" dedi.
13.04.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bakırköy Adliyesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.