Baklava nasıl yapılır? Baklava şerbeti nasıl yapılır, tarifi ve malzemeleri neler?
Baklava nasıl yapılır? Baklava şerbeti nasıl yapılır, tarifi ve malzemeleri neler? Baklava şerbetli tatlılar arasında yer alıyor. Masterchef'in yeni bölüm fragmanında baklava yer alıyor. Masterchef'te baklava tarifinin yer almasından sonra ise izleyiciler baklava tarifi ve malzemeleri ile ilgili detayları araştırıyorlar. Peki baklava nasıl yapılır, malzemeleri neler?
1.09.2021 Yemek
Baklava nasıl yapılır, şerbeti ve kesimi nasıl olur 2021? Evde baklava tarifi ve malzemeleri neler? İşte baklava yapımı...
Baklava nasıl yapılır, şerbeti ve kesimi nasıl olur 2021? Evde baklava tarifi ve malzemeleri neler? İşte baklava yapımı... Baklava yapımı ve malzemeleri araştırılmaya başlandı. Ramazan Bayram'ının sevilen lezzetlerinden olan baklavanın tarifi bayrama kısa bir süre kala merak ediliyor. Koronavirüs salgını nedeniyle bayramın evlerde geçirilecek. Evde baklava yapacak olanlar ise "evde baklava nasıl yapılır?" sorusunun cevabını ve bakla şerbeti yapımını araştırıyor. Peki baklava nasıl yapılır, tarifi ve malzemeleri nelerdir? İşte evde baklava şerbeti ile ilgili ayrıntılar...
11.05.2021 Gündem
İşte "baklava gerçekleri!"
İşte "baklava gerçekleri!" Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, bayramın vazgeçilmez lezzeti Baklava hakkında merak ettiklerinizi araştırdık. Baklavacı Güllüoğlu'nun İstanbul Kağıthane'de bulunan fabrikasında, bu muhteşem lezzetin yapılışını görüntüledik. Haber: Beste Erkan - Görüntü: Fevzi Tapan.
21.03.2016 Yemek
Bayram baklavası için püf noktaları!
Bayram baklavası için püf noktaları! Bayram tatlısı olarak gelenekselleşmiş baklavayı yaparken bir kaç önemli noktaya dikkat etmek gerekir. Siz de tatlınızı hazırlamadan önce bu önerilere bir göz atın!
17.02.2022 Ramazan Tatlıları
Baklavanın püf noktaları!
Baklavanın püf noktaları! Baklava, başta bizim mutfağımız olmak üzere Orta Doğu, Balkan ve Güney Asya mutfaklarında önemli bir yere sahip bir çeşit hamur tatlısıdır. Hakiki baklavanın bazı püf noktaları bulunur.
6.07.2021 Bilgi