Balenciaga

Balenciaga

Son dakika Balenciaga haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Balenciaga gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Balenciaga haber sayfamızda...

Balenciaga

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 211 balenciaga haberi bulunmuştur.
Ünlü çift ayrıldı mı? 'Duygularını korumaktan yoruldum'
Ünlü çift ayrıldı mı? 'Duygularını korumaktan yoruldum' 2017'de evlenmelerinin ardından 2020 yılında ayrılıp, tekrardan bir araya gelen Cardi B ve Offset çifti; çalkantılı ilişkileriyle gündeme geldi. İkili, göndermeli paylaşımlarda bulunarak birbirlerini takipten çıktı. Ünlü çiftin ayrılıp ayrılmadığı, merak konusu oldu.
7.12.2023 Cadde
Şıklık yarışı Ay’a çıkıyor
Şıklık yarışı Ay’a çıkıyor 1960’lardan beri moda tasarımcıları uzaydan ilham alan koleksiyonlarını podyumlarda tanıtıyor. Şimdi İtalyan moda evi Prada, NASA için tasarlayacağı astronot giysileriyle şıklık yarışını Ay’a taşıyacak.
13.10.2023 Pazar
Engelleri kaldırdı
Engelleri kaldırdı Simge Sağın, ‘Turkcell Yıldızlı Geceler’ konserleri kapsamında önceki akşam Turkcell Vadi Açık Hava Sahnesi’ndeydi.
6.08.2023 Cadde
Diva yeniden tanımlanıyor
Diva yeniden tanımlanıyor Londra’da V&A Müzesi’nde açılan “DIVA” sergisi 19’uncu yüzyılın ünlü sopranolarından günümüzdeki küresel megastarlarına uzanan bir süreç boyunca diva kavramının gücünü ve yaratıcılığını ziyaretçileriyle buluşturuyor.
8.07.2023 Pazar
Eşarp sokak stilinde
Eşarp sokak stilinde FULYA TANYOL - Her şeyin modası geçiyor ama eşarpların modası geçmiyor...
20.01.2023 Cadde
Taklit markaya büyük ceza
Taklit markaya büyük ceza Danimarkalı bir vatandaşın geçen yıl kasım ayında Türkiye’deki tatilinden dönüşünde valizinde getirdiği kopya marka eşyalara 130 bin kron (350 bin TL) para cezası kesildi.
28.12.2022 Ekonomi
Kanye West'in paylaşımları tepki çekti! Elon Musk devreye girdi
Kanye West'in paylaşımları tepki çekti! Elon Musk devreye girdi Son dönemde yaptığı ırkçı paylaşımlarıyla tepki çeken Kanye West, kampanyasının 'çocuk istismarı öğeleri içerdiği' eleştirileriyle gündeme gelen ünlü bir marka için yayınladığı destek mesajıyla gündeme geldi. Twitter'dan peş peşe paylaşımlar yapan rapçi, yahudi karşıtı bir Tweet de attıktan sonra Elon Musk devreye girdi. İşte detaylar...
3.12.2022 Cadde
Popun zirvesinden Instagram figüranlığına
Popun zirvesinden Instagram figüranlığına Yıllarca sahnesiyle ve şarkılarıyla milyonları peşinden sürükleyen Madonna, şimdi Instagram’da ilgi çekmek için bedenini teşhir ediyor.
20.11.2022 Dünya
Ekose geri döndü!
Ekose geri döndü!  FULYA TANYOL - Her zaman trend listelerine adını yazdıran ekoseyi bu sezon her yerde göreceğiz...
4.11.2022 Cadde
Milyarlık serveti elinden kayıyor
Milyarlık serveti elinden kayıyor Rap’çi Kanye West, Yahudi karşıtlığı nedeniyle Adidas ile yollarını ayırmasının ardından boykot üstüne boykotla sarsıldı. 2 milyar dolar serveti olan West “milyarder” statüsünü kaybedebilir.
27.10.2022 Dünya
İyiler siyah giyer!
İyiler siyah giyer! Siyah giyinmek bir seçim değil, bir yaşam stilidir. Tarih boyunca siyaha pek çok anlam yüklendi: Güç, isyan, ölüm, seksapel...
16.10.2022 Kültür Sanat
Sonbahar Karnavalı
Sonbahar Karnavalı Bu sonbaharda metalik renkler, pul payetler ve tüylü tasarımlar bize karnaval etkisi yaşatacak.
23.09.2022 Cadde
Modacıların sırları WhatsApp’ta
Modacıların sırları WhatsApp’ta Birbirleriyle yarış halinde olan dünyanın en önemli modacıları, sır gibi sakladıkları tasarım ve defile planlarını ekip üyeleriyle WhatsApp aracılığıyla paylaşıyor.
12.08.2022 Dünya
Sonbahara ilk adım
Sonbahara ilk adım Koskoca bir yazın bu kadar hızlı geçeceğini tahmin edemezdim.
12.08.2022 Cadde
Demet Özdemir'in tarzının bedeli dudak uçuklattı!
Demet Özdemir'in tarzının bedeli dudak uçuklattı! Şimdilerde nikah masasına oturmak için gün sayan oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğzuhan Koç, geçtiğimiz günlerde Gayrettepe'de görüntülenmiş ve düğün tarihlerini açıklamıştı. Özdemir'in o gün giydiği kıyafetlerin bedeli, adeta dudak uçuklattı.
2.08.2022 Cadde
Sonbahara giriş
Sonbahara giriş Yaz bitmeden sonbahar trendleri yavaş yavaş belirlenmeye başladı...
29.07.2022 Cadde
Hızlı tüketim gerçeği
Hızlı tüketim gerçeği Yepyeni bir haftadan herkese merhaba! Son yıllarda fast fashion diye adlandırılan hızlı moda ile çok çabuk şekil değiştiren, dönüşen ve farklı bir trende, yeniliğe geçen bir dönemde yaşıyoruz...
22.07.2022 Cadde
Mantardan çanta ananastan ayakkabı
Mantardan çanta ananastan ayakkabı İngiliz modacı Stella McCartney, dünyada ilk kez mantar liflerinden çanta üretti.
10.07.2022 Dünya
Moda haftasının muhteşem dönüşü
Moda haftasının muhteşem dönüşü Bu hafta çok özlediğimiz görüntüler Paris’ten geldi...
8.07.2022 Cadde
Çin yapımı dijital Marilyn Monroe
Çin yapımı dijital Marilyn Monroe Moda dergisi CR Fashion Book’un Çin edisyonu, ABD’li efsanevi aktris “Marilyn Monroe modern zamanda dergiye poz verseydi nasıl bir fotoğraf ortaya çıkardı?” sorusundan yola çıkarak Hollywood yıldızına dijital ortamda “yeniden poz verdirtti”.
26.06.2022 Dünya
90’lar esintisi
90’lar esintisi ABD'li model Bella Hadid, yüzü olduğu Balenciaga’nın yeni sezon koleksiyonunun tanıtımı için kamera karşısına geçti.
3.06.2022 Cadde
Vegan modanın deri açılımı
Vegan modanın deri açılımı Çevre aktivisti ve oyuncu Leonardo DiCaprio’nun yatırım yaptığı VitroLabs, moda sektörünün bitkisel bazlı deriden sonra laboratuvarda yetiştirme deriye yöneleceğinin habercisi.
15.05.2022 Pazar
'Karanlıklar Prensi'nin evlat acısı! Bir oğlunu daha kaybetti
'Karanlıklar Prensi'nin evlat acısı! Bir oğlunu daha kaybetti Müziğindeki melankoli ve karanlık nedeniyle sıklıkla "Karanlıklar Prensi" olarak anılan Nick Cave'in hayatı, bir kez daha büyük bir trajediyle altüst oldu. Bu yıl İKSV'nin 50'nci yılı için İstanbul'daki hayranlarıyla buluşacağı açıklanan Nick Cave cephesinden çok üzücü bir haber geldi. Bundan yaklaşık 7 yıl önce 15 yaşındaki oğlunu kaybeden Cave, bir kez daha evlat acısı yaşadı.
11.05.2022 Cadde
Demet Özdemir'den ayna pozu
Demet Özdemir'den ayna pozu Evlilik teklifi aldığı Oğuzhan Koç ile yaz aylarında nikah masasına oturmaya hazırlanan Demet Özdemir, sosyal medya hesabından cesur göğüs ve göbek dekolteli elbiseyle verdiği pozunu paylaştı. Oyuncunun paylaşımı kısa sürede 450 binden fazla beğeni alırken Koç da kayıtsız kalamadı.
21.04.2022 Cadde
Demet Özdemir'in 111 bin 500 TL'lik şıklığı!
Demet Özdemir'in 111 bin 500 TL'lik şıklığı! Kendisinden altı yaş büyük Oğuzhan Koç'la (36) aşkı doludizgin devam eden ve evlilik teklifini kabul ettiği şarkıcı ile yakın zamanda nikâh masasına oturması beklenen Demet Özdemir, son olarak Bebek'te objektiflere takıldı. Marka giyinmeyi seven güzel oyuncu, kombiniyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
14.04.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Balenciaga ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.