Balerin

Balerin

Son dakika balerin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan balerin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan balerin haber sayfamızda...

Balerin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 733 balerin haberi bulunmuştur.
BabyConcerts Kemer Country’de
BabyConcerts Kemer Country’de Türkiye’nin ilk ve tek bebek, çocuk ve ailelerine yönelik klasik müzik topluluğu BabyConcerts, ilk kez Kemer Country Club’da sahne alacak.
23.04.2024 Cadde
Arkadaşım robot
Arkadaşım robot Bu senenin En İyi Animasyon dalında Oscar adaylarından olan “Robot Dreams/Robot Düşleri” yalnızlık, arkadaşlık, bağlılık temaları üzerine çok duygusal bir hikâye anlatıyor.
19.04.2024 Kültür Sanat
Sevgiye dair ne varsa
Sevgiye dair ne varsa “Giselle”, imkânsız bir aşkı anlatsa da önemli mesajlar taşıyor. Dönemin egemen gücü asillerin yer aldığı eserlere halkı katıyor.
31.03.2024 Kültür Sanat
Tarihimiz ‘ışıkla’ aydınlanıyor
Tarihimiz ‘ışıkla’ aydınlanıyor Tarihin ışıkla buluştuğu Hierapolis Antik Kenti ziyaretçileriyle gece buluşmak için gün sayıyor. Türkiye’nin ışıklandırılarak gece müzeciliğine kazandırılan ikinci ören yeri olan Hierapolis, ışık ve gölgenin gücüyle etkileyici tarihini gözler önüne seriyor.
13.03.2024 Kültür Sanat
Başarılı balerin madalyasına kavuştu
Başarılı balerin madalyasına kavuştu Moskova’da düzenlenen Uluslararası Bale Yarışması’nda ikinci olan Ankara Devlet Opera ve Balesi sanatçısı 20 yaşındaki Nilay Tahiroğlu’na, gümüş madalyasını Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Tan Sağtürk takdim etti.
1.03.2024 Kültür Sanat
Naaşı bile tehlikeli
Naaşı bile tehlikeli Navalni’nin annesi, oğlunun gizli bir şekilde toprağa verilmesi için Rus yetkililerden baskı gördüğünü açıklarken, ABD yönetimi Rusya’ya yönelik yeni bir yaptırım dalgası duyurdu.
24.02.2024 Dünya
Bağış yapınca vatana ihanetle suçlandı! 20 yıla kadar hapisle karşı karşıya
Bağış yapınca vatana ihanetle suçlandı! 20 yıla kadar hapisle karşı karşıya Yıllar önce daha iyi bir hayat için ABD'ye göç etti. Zor günler geçiren ailesine destek olmak için Rusya'ya gittiği anda tutuklanarak gözaltına alındı. Ukrayna'ya yardım gönderdiği gerekçesiyle vatana ihanetle suçlanan genç kadın, mahkemeye akılalmaz halde çıkarıldı.
21.02.2024 Dünya
4 yıldır dinmeyen acı! '15 günde bir mezarının başındayız'
4 yıldır dinmeyen acı! '15 günde bir mezarının başındayız' Ordu’da cezaevi firarisi Özgür Arduç (36) tarafından bıçaklanarak öldürülen üniversiteli Ceren Özdemir (20), ölümünün 4'üncü yılında anıldı.
3.12.2023 Gündem
DC Soruları (Doğruluk Mu Cesaret Mi) 2024: Şişe Çevirmece Oyununda Sevgiliye ve Arkadaşa Sorulacak En Zor Sorular
DC Soruları (Doğruluk Mu Cesaret Mi) 2024: Şişe Çevirmece Oyununda Sevgiliye ve Arkadaşa Sorulacak En Zor Sorular Arkadaşları tanımak, sırlarını öğrenmek ve cesaretini ölçmek için yıllardır oynanan Doğruluk Mu Cesaret Mi (DC) oyunu gençler ve yetişkinler için uygundur. 2000’li yılların popüler oyunlarından biri olan DC oyununda sorular büyük önem taşır. DC oyununda ibre göstermek için genellikle şişe veya kalemler kullanılır. Şişe çevirmece olarak da bilinen DC oyunu birkaç kişi bir araya gelerek oynanır. Çarkıfelek oluşturularak oynanan DC’de bazı kurallar vardır. Şişe çevirmecede sorulacak zor sorular nelerdir? DC Soruları 2024 (Doğruluk Mu Cesaret Mi) içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Oyun
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Ceren Özdemir'in katilinin açık cezaevine alındığı iddiası! Bakan Tunç'tan açıklama
Ceren Özdemir'in katilinin açık cezaevine alındığı iddiası! Bakan Tunç'tan açıklama Ordu üniversite öğrencisi Ceren Özdemir'i (20) öldürdüğü gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Özgür Arduç'un açık cezaevine çıkarıldığı yönündeki iddialara ilişkin açıklama geldi.
1.09.2023 Gündem
Tırnak Şekilleri ve İsimleri: Kısa ve Uzun Tırnaklar İçin Badem, Oval ve Kare Oval Tırnak Modeli Nasıl Yapılır?
Tırnak Şekilleri ve İsimleri: Kısa ve Uzun Tırnaklar İçin Badem, Oval ve Kare Oval Tırnak Modeli Nasıl Yapılır? Bakımlı ve ellerin güzel gözükmesini sağlayan en güzel anahtarlardan birisi de tırnaklar oluyor. Her geçen gün moda trendleri değişmeye devam ederken manikür ve pedikürdeki klasik tırnak şekilleri yerini daha modern ve yeni modellere bıraktı. Son dönemlerde nail art çılgınlığını artması ile birlikte yeni tırnak şekilleri popüler olmaya başladı. Farklı tırnak modellerinin yanı sıra kısa veya uzun olması bazı kişiler için kriter oluyor. Badem, oval ve kare oval tırnak şekilleri nasıl yapılır? Tırnak şekilleri ve isimleri ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
26.08.2023 El ve Ayak Bakımı
Hem tilki hem aslan: Berlusconi
Hem tilki hem aslan: Berlusconi Mussolini’den sonra İtalya’nın en güçlü siyasetçisi Silvio Berlusconi, atası Machiavelli’yi mahçup etmeyecek bir hayatı geride bıraktı.
18.06.2023 Dünya
Hiç pes etmedi kazandı
Hiç pes etmedi kazandı Yıllarca istediği rollerin verilmediği Hollywood’da ayrımcılığa karşı mücadele eden ve hiç pes etmeyen Michelle Yeoh, artık “En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ı” kazanan ilk Asyalı unvanının sahibi.
19.03.2023 Cadde
Kremlin'in 'Köstebeği' Alina Kabaeva! Putin'in planlarını ortaya çıkaran 'sevgilisi'
Kremlin'in 'Köstebeği' Alina Kabaeva! Putin'in planlarını ortaya çıkaran 'sevgilisi' Rusya'nın Ukrayna'yı işgali tüm kaosuyla sürerken gündeme bomba gibi bir haber düştü. İngiliz basını tarafından yapılan haberde Putin'in sevgilisi eski balerin Alina Kabaev'in Putin'in planlarını sızdırdığı yazıldı.
4.03.2023 Dünya
Dünyaca ünlü balerin Petra Conti 'La Bayadere'de sahne aldı
Dünyaca ünlü balerin Petra Conti 'La Bayadere'de sahne aldı İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nin (İDOB) önemli eserlerinden La Bayadère'nin dün akşam yapılan gösteriminde dünyaca ünlü dansçı Petra Conti 'Nikiya' rolünü sahneledi.
29.01.2023 Kültür Sanat
Mert Aydın yazdı: Sonja Henie rüzgar gibi geçti
Mert Aydın yazdı: Sonja Henie rüzgar gibi geçti Norveçli artistik buz patenci Sonja Henie 15 yaşında Dünya Şampiyonu oldu, ertesi yıl Olimpiyat Oyunları’nda zirveye kuruldu. 1936’da Hollywood’a yelken açtı, film başına 4 milyon dolar kazanmaya başladı. 1.55 boyundaki Sonja Henie’nin 3 Olimpiyat, 10 Dünya, 5 Avrupa Şampiyonluğu, 12 film ve 3 evlilik sığdırdığı yaşamı henüz 57 yaşında hazin bir biçimde noktalandı.
29.01.2023 Diğer
Özge Borak: Annemi kopyaladım!
Özge Borak: Annemi kopyaladım! Babası Selçuk Borak’ın İstanbul Devlet Operası ve Balesi sanatçısı, annesi Buket Borak’ın balerin, abisi Selim Borak’ın balet olmasına rağmen oyunculuk mesleğini seçen Özge Borak, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Zaman zaman yayınladığı karelerle adından söz ettiren ünlü isim, annesinin yıllar önce deniz kenarında verdiği pozu taklit etti.
21.10.2022 Cadde
Özge Borak: Süper kahraman edasıyla dalarım!
Özge Borak: Süper kahraman edasıyla dalarım! Babası Selçuk Borak’ın İstanbul Devlet Operası ve Balesi sanatçısı, annesi Buket Borak’ın balerin, abisi Selim Borak’ın balet olmasına rağmen oyunculuk mesleğini seçen Özge Borak, şimdilerde Muğla'da tatilin keyfini çıkarıyor. Siyah mayosu ile objektif karşısına geçen güzel oyuncu, dalış öncesi teknede verdiği pozları Instagram hesabından paylaştı.
28.09.2022 Cadde
Çocukların gerçek kahramanı
Çocukların gerçek kahramanı Esra Karagülle, kızı için aldığı kaplumbağa Çıp Çıp’tan ilham alarak yazdığı kitapla çocukların yaratıcılığını geliştirmeyi hedefledi, “10 kitaplık serisi yakında raflarda yerini alacak” dedi
5.08.2022 Ege
Balerin Pınar taksici oldu
Balerin Pınar taksici oldu İzmir’de yaşayan 46 yaşındaki Pınar Çınar, uzun yıllar bale öğretmenliği yaptı. Ancak bu mesleği 11 yıl önce sağlık sorunları nedeniyle bırakmak zorunda kaldı. Kalbiyle ilgili yaşadığı sıkıntının bale öğretmenliği yapmasına engel olduğunu söyleyen Çınar, otomobil kullanmayı sevdiği için 2017’de taksicilik lisansı aldı.
4.07.2022 Gündem
Zeytin kızlardan Kocakarı şifası
Zeytin kızlardan Kocakarı şifası Duygu ve Defne Soyer, “Bilge, şifacı kadın” anlamına gelen “Kocakarı” adını verdikleri zeytinyağı ve Oh Fresh Kozmatics markaları ile Olivetech Fuarı’na damga vurdu.
2.06.2022 Ege
Falda Balerin Görmek Ne Demek? Kahve Falında Balerin Şekli Çıkması Ne Anlama Gelir?
Falda Balerin Görmek Ne Demek? Kahve Falında Balerin Şekli Çıkması Ne Anlama Gelir? Kahve falı oldukça fazla bakılmakta olan bir fal türü olarak ifade edilebilir. Özellikle falda görülen sembollerin hangi anlama geldiğinin bilinmesi gerekmektedir. Bu yüzden falda balerin görmenin sahip olduğu anlam hakkında bilgi edinmek isteyebilirsiniz. Falda balerin görmek ne demek? Kahve falında balerin şekli çıkması ne anlama gelir detayları ile derledik.
23.04.2022 PembeNar
Füsun Önal'dan Atilla Özdemiroğlu paylaşımı: Biz iyiyiz, sen huzur içinde ol
Füsun Önal'dan Atilla Özdemiroğlu paylaşımı: Biz iyiyiz, sen huzur içinde ol Türk müziğinin unutulmaz isimlerinden biri olan Füsun Önal, eski eşi Attila Özdemiroğlu'nu ölümünün altıncı yılında andı. Sosyal medya hesabında eski fotoğrafları yayınlayan Önal, Özdemiroğlu'nun son eşi Hepgül Özdemiroğlu ile sıkı dost olduklarını vurguladı.
22.04.2022 Cadde
Canan Ergüder: Kenan ile ölümden döndük, arabanın içi su dolmaya başladı!
Canan Ergüder: Kenan ile ölümden döndük, arabanın içi su dolmaya başladı! Kısa bir süre önce kanseri atlatan Canan Ergüder, YouTube'da yayınlanan 'İbrahim Selim İle Bu Gece' programında samimi açıklamalarda bulundu. Eşi Kenan Ece ile birlikte Bozcaada'ya giderken geçirdikleri kazayı anlatan oyuncu, "Biz otomobilin içinde saplanıp, kaldık. Arabanın içi su dolmaya başladı. Kenan manevra yapmasa durum kötü olabilirdi. Telefonla jandarmaya ulaşmaya çalıştık, çekmedi" dedi.
22.04.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Balerin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.