Balık İstifi

Balık İstifi

Son dakika balık istifi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan balık istifi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan balık istifi haber sayfamızda...

Balık İstifi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 228 balık istifi haberi bulunmuştur.
Cumhur İttifakı adayı Turgut Altınok: Ankaramızı cazibe merkezi yapacağız
Cumhur İttifakı adayı Turgut Altınok: Ankaramızı cazibe merkezi yapacağız Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Turgut Altınok, "Ankaramızı her alanda bir cazibe merkezi yapacağız."
29.03.2024 Gündem
Turgut Altınok: Emekliye 5 bin lira vereceğiz
Turgut Altınok: Emekliye 5 bin lira vereceğiz Turgut Altınok, Türkiye Emekliler Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Altınok, "Emekliye destek olacağız. Emekliye bin lira yerine 5 bin lira vereceğiz.
29.03.2024 Gündem
Turgut Altınok müjdeyi verdi! Emekli ve öğrenciye ulaşım ücretsiz
Turgut Altınok müjdeyi verdi! Emekli ve öğrenciye ulaşım ücretsiz Öğrenci ve emeklilere müjde veren AK Parti'nin Ankara adayı Altınok, "Öğrencilerimize 31 Mart'tan sonra ulaşımı ücretsiz yapıyoruz. Emeklilerimize de ulaşım yine ücretsiz olacak. Ankara'da ulaşım 24 saat devam edecek." şeklinde konuştu.
28.03.2024 Haberler
Turgut Altınok'tan minibüs esnafına yakıt desteği müjdesi: 30 bin TL vereceğiz
Turgut Altınok'tan minibüs esnafına yakıt desteği müjdesi: 30 bin TL vereceğiz Öğrenci ve emeklilere müjde veren AK Parti'nin Ankara adayı Altınok, sosyal medya hesabından minibüs esnafına müjdeli haberi paylaştı.
28.03.2024 Gündem
Turgut Altınok müjdeyi verdi! Emekli ve öğrenciye ulaşım ücretsiz
Turgut Altınok müjdeyi verdi! Emekli ve öğrenciye ulaşım ücretsiz Öğrenci ve emeklilere müjde veren AK Parti'nin Ankara adayı Altınok, "Öğrencilerimize 31 Mart'tan sonra ulaşımı ücretsiz yapıyoruz. Emeklilerimize de ulaşım yine ücretsiz olacak. Ankara'da ulaşım 24 saat devam edecek." şeklinde konuştu.
28.03.2024 Gündem
Turgut Altınok: Türkiye'nin en pahalı suyunu Ankara tüketiyor
Turgut Altınok: Türkiye'nin en pahalı suyunu Ankara tüketiyor AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, "Ankara ara sıra hatırlanacak bir görev midir? Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı Ankara'yı ara sıra hatırlıyor, seçimden seçime hatırlıyor" dedi.
16.03.2024 Gündem
SP’den ‘pembe otobüs’ vaadi
SP’den ‘pembe otobüs’ vaadi Saadet Partisi İBB Başkan adayı Birol Aydın, Ümraniye’deki aday tanıtım toplantısında konuştu.
3.03.2024 Gündem
İkinci el otoda 'ilan' patlaması! Nedeni belli oldu
İkinci el otoda 'ilan' patlaması! Nedeni belli oldu Otomotiv piyasası son dönemde en durgun günlerini yaşıyor. Bir kaç ay öncesine kadar ilanlarda bulunamayan 2. el araçlar şu an galerilerde adeta balık istifi durumda. Peki ilan sayılarında patlamanın sebebi ne? İşte detaylar...
25.10.2023 Ekonomi
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir?
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir? Türkçede sıklıkla karşılaştığımız konulardan birisi de deyimler ve atasözleridir. Kalıplaşmış söz öbekleri olarak da bilinen deyimler kendilerine özgü anlamlar taşır. Yazıldıkları kelimelerde farklı anlamlar taşıyan deyimler uzun uzun anlatılmak istenen ifadelerin kısaca aktarılmasında büyük yarar sağlar. Birden fazla anlamları bulunan deyimlerin sayısı oldukça fazladır. Bazılarını anlamak kolay olsa da bazı deyimler anlaşılması zordur. Kalıplaşmış kelimelerden oluşan deyimler okullarda da Türkçe derslerinde öğrencilerin karşılarına çıkar. A’dan Z’ye dilimizde onlarca deyim vardır. Deyimler ve anlamları ile ilgili araştırma içerisindeyseniz sizin için en çok bilinen, kalıplaşmış, kıza ve uzun açıklamalı deyim örneklerini derledik…
26.09.2023 Eğitim
Balık İstifi Deyiminin Anlamı Ne Demek? Balık İstifi İle İlgili Örnek Cümleler
Balık İstifi Deyiminin Anlamı Ne Demek? Balık İstifi İle İlgili Örnek Cümleler Balıklar dizilirken sıra olmadan yığın bir şekilde dizilmesi ile beraber kinayeli olarak kullanılan bir deyimdir. Herhangi bir kalabalık ya da düzensiz bir durum olduğunda balık istifi deyimi değerlendirilir. Balık istifi deyimi hakkında merak edilenler.
22.11.2022 Eğitim
Öğrencileri böyle taşımış! 'Sahte' servis aracı can aldı
Öğrencileri böyle taşımış! 'Sahte' servis aracı can aldı Mersin'in Tarsus ilçesinde, kayıt dışı öğrenci taşıyan aracın çarptığı 2 yaşındaki Yiğitalp Genç, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Sürücü Ö.K. gözaltına alınırken, öğrencilerin, araca balık istifi bindirildiği görüntülendi.
15.08.2022 Gündem
Film gibi olay! Avrupa'ya geldikleri hayaliyle indiler polise yakalandılar
Film gibi olay! Avrupa'ya geldikleri hayaliyle indiler polise yakalandılar Muğla’nın Marmaris ilçesinde Avrupa'ya geldiklerini zannederek hurda kamyonetinden inen 24 kaçak göçmen sokaklara dağıldı. Polis ekipleri tarafından yakalanan göçmenler Yabancılar Şubesi’ne götürülürken, 2 kişi "insan kaçakçılığı" suçundan gözaltına alındı.
8.08.2022 Gündem
Otobüslerin gizli bölmelerinde göçmen kaçakçılığına 3 tutuklama
Otobüslerin gizli bölmelerinde göçmen kaçakçılığına 3 tutuklama Van'ın Erciş ilçesinde, polisin yol kontrolleri sırasında şüphe üzerine durdurulan 2 yolcu otobüsünde arka koltuklarının olduğu bölümdeki gizli bölmelerde yakalanan 47 kaçak göçmenle ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli, tutuklandı.
18.05.2022 Gündem
İş yerine tıka basa doldurulan kaçak göçmenler yakalandı
İş yerine tıka basa doldurulan kaçak göçmenler yakalandı Vn'da, 4 katlı binanın alt katındaki iş yerine doldurulan Afganistan uyruklu 30 kaçak göçmen yakalandı. Göçmen kaçakçılığı şüphelisi 1 kişi de gözaltına alındı.
25.03.2022 Gündem
İstanbul'un tam kalbinde bir virane! Mimar Sinan görse ağlardı
İstanbul'un tam kalbinde bir virane! Mimar Sinan görse ağlardı Bir dönemin nezih semti Süleymaniye, kayıtsız göçmenlerin mekanı haline geldi kelimenin tam anlamıyla İstanbul’un kalbindeki virane olarak kurtarılmayı bekliyor.
14.02.2022 Gündem
Buz altından elle balık çıkarıyor
Buz altından elle balık çıkarıyor Erzincan’da kış aylarında eksi 20 derecede elle balık avlıyorlar.
7.02.2022 Yaşam
29 kaçak göçmen balık istifi yakalandı! iki otomobilin sürücüleri tutuklandı
29 kaçak göçmen balık istifi yakalandı! iki otomobilin sürücüleri tutuklandı Bitlis’te, jandarmanın yol kontrolünde Afganistan ve Pakistan uyruklu 29 kaçak göçmen yakalandı. 2 sürücü gözaltına alındı.
12.10.2021 Gündem
Durdurulan iki otomobilde şoke eden görüntü!
Durdurulan iki otomobilde şoke eden görüntü! Bitlis'te, jandarma ekiplerince yapılan yol kontrollerinde durdurulan iki otomobilde Afganistan ve Pakistan uyruklu 29 kaçak göçmen yakalandı, 2 sürücü gözaltına alındı.
11.10.2021 Gündem
14 kişilik minibüsten 28’i kaçak 30 Suriyeli çıktı
14 kişilik minibüsten 28’i kaçak 30 Suriyeli çıktı Oosmaniye'de, polisin durdurduğu 14 kişilik minibüste 28'i kaçak 30 Suriye uyruklu yakalandı. Gözaltına alınan sürücü A.Y.S.'ye 56 bin 730 TL ceza kesildi.
10.08.2021 Haberler
14 kişilik minibüsten 28'si kaçak 30 Suriyeli çıktı
14 kişilik minibüsten 28'si kaçak 30 Suriyeli çıktı Osmaniye’de, polisin durdurduğu 14 kişilik minibüste 28’i kaçak 30 Suriye uyruklu yakalandı. Gözaltına alınan sürücü A.Y.S.’ye 56 bin 730 TL ceza kesildi.
10.08.2021 Gündem
Tatilden dönen 19 kişinin balık istifi bindiği minibüsün sürücüsüne ceza
Tatilden dönen 19 kişinin balık istifi bindiği minibüsün sürücüsüne ceza Adana’da, tatilden dönen, çoğu çocuk 19 kişinin balık istifi bindiği minibüsün sürücüsüne ehliyeti ve taşımacılık izin belgesi olmadığı gerekçesiyle 20 bin 362 TL ceza kesildi.
24.07.2021 Gündem
Ankara'da 36 düzensiz göçmen yakalandı
Ankara'da 36 düzensiz göçmen yakalandı Ankara’da polisin şüphe üzerine durdurduğu 3 minibüste, 36 düzensiz göçmen yakalandı. Öte yandan göçmenlerin sınır dışı edileceği öğrenildi.
28.05.2021 Gündem
Adana’da 12 kişilik minibüste 27 tarım işçisi
Adana’da 12 kişilik minibüste 27 tarım işçisi Adana'da, trafik polislerinin denetiminde durdurulan 12 kişilik minibüsten 27 tarım işçisi indi. Taşımacılık izin belgesi olmadığı belirlenen Suriye uyruklu sürücü Mahir Omar’a 3 bin 249 TL ceza kesildi.
19.05.2021 Gündem
Adana'da 12 kişilik minibüsten 27 yolcu indi
Adana'da 12 kişilik minibüsten 27 yolcu indi Adana'da trafik polislerinin yaptığı denetimde durdurulan 12 kişilik minibüsten 27 tarım işçisi indi. Taşımacılık izin belgesi bulunmadığı belirlenen Suriye uyruklu sürücü Mahir Omar'a 3 bin 249 TL para cezası kesildi.
19.05.2021 Haberler
Balık istifi 66 kaçak göçmen taşınmasına 2 tutuklama
Balık istifi 66 kaçak göçmen taşınmasına 2 tutuklama Osmaniye’de polisin durdurduğu 18 yolcu kapasiteli iki minibüste, Afganistan ve Pakistan uyruklu 66 kaçak göçmen yakalandı. Minibüs sürücüleri S.T. (26) ile İ.A. (40), tutuklandı.
16.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Balık İstifi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.