Balıkesir Üniversitesi

Balıkesir Üniversitesi

Son dakika Balıkesir Üniversitesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Balıkesir Üniversitesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Balıkesir Üniversitesi haber sayfamızda...

Balıkesir Üniversitesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.962 balıkesir üniversitesi haberi bulunmuştur.
Bayram ziyaretinde feci olay! Eşini öldürüp, kuzenini yaralayıp kendini vurdu
Bayram ziyaretinde feci olay! Eşini öldürüp, kuzenini yaralayıp kendini vurdu Balıkesir'de bir kişi, bayram ziyaretine gittiği baba evinde çıkan tartışmada eşini öldürüp, kuzenini yaraladıktan sonra, aynı tabancayla intihar teşebbüsünde bulundu.
16.04.2024 Gündem
Bayram ziyaretinde aile dehşeti: Eşini öldürdü, kuzenini yaraladı, intihara kalkıştı
Bayram ziyaretinde aile dehşeti: Eşini öldürdü, kuzenini yaraladı, intihara kalkıştı Balıkesir'in Manyas ilçesinde polis memuru Mehmet Kanat (35), bayram ziyaretine gittiği babasının evinde, eşi Kübra Kanat’ı (32) öldürüp, kuzeni Mesut Görgül’ü (37) yaraladıktan sonra, aynı tabancayla intihar girişiminde bulundu.
16.04.2024 Gündem
Balıkesir'in atlı profesörü olarak nam saldı! İşte sebebi...
Balıkesir'in atlı profesörü olarak nam saldı! İşte sebebi... Balıkesir Üniversitesi Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne geçici görevlendirme ile gelen Prof. Dr. Mehmet Can Gündüz (46), kampüste ve çevredeki kırsal mahallerde atla gezmeye başlayınca 'atlı profesör' olarak nam saldı.
16.04.2024 Eğitim
Bir anda felç geçirdi, yüzde 80 görme kaybı yaşadı! 1,5 yıl sonra inanılmaz değişim
Bir anda felç geçirdi, yüzde 80 görme kaybı yaşadı! 1,5 yıl sonra inanılmaz değişim Muğla’da yaşayan ve sanayide fırın boya ustası olarak çalışan Necip Yıldız (23), belden aşağısının felç olduğu, yüzde 80 görme kaybı yaşadığı bir tür santral sinir sistemi hastalığı olan ve tanı konulması çok güç Nöromyelitis Optiko'yu, kortizon ve fizik tedavisiyle yaklaşık 1,5 yılda yendi.
12.04.2024 Gündem
Murat Uysal’ın adı yaşayacak
Murat Uysal’ın adı yaşayacak Balıkesir Üniversitesi Burhan Erdayı Spor Salonu’nda yer alan antrenman salonuna, vefat eden Bigadiç Meslek Yüksekokulu akademisyenlerinden aynı zamanda AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Öğr. Gör. Hüseyin Murat Uysal’ın adı verildi.
10.02.2024 Ege
Balıkesir Üniversitesi'nde AFAD arama ve kurtarma eğitimi tamamlandı
Balıkesir Üniversitesi'nde AFAD arama ve kurtarma eğitimi tamamlandı Balıkesir Üniversitesinde faaliyet gösteren BAÜNDAK, Hafif Arama ve Kurtarma Eğitimini başarıyla tamamladı. AFAD tarafından verilen eğitimde başarılı olan BAÜNDAK üyelerine belge ve hediyeleri taktim edildi.
31.01.2024 Eğitim
BAÜN, İHA eğitimi verecek
BAÜN, İHA eğitimi verecek Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (BAUNSEM), Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) tarafından verilen, “İHA 0 ve İHA 1 Ticari Sınıfında İnsansız Hava Aracı Eğitim Kuruluşu Yetki Belgesi”ni almaya hak kazandı.
30.12.2023 Ege
Hareket etmekte güçlük çekiyordu! Vücudundan 25 kiloluk yağ dokusu çıkarıldı
Hareket etmekte güçlük çekiyordu! Vücudundan 25 kiloluk yağ dokusu çıkarıldı Yürüme ve hareket etmekte güçlük çeken 53 yaşındaki Sema Tekin'in vücudundan 25 kiloluk yağ dokusu çıkarıldı. Ameliyatın ardından Tekin açıklamalarda bulundu.
16.12.2023 Haberler
Hareket etmekte güçlük çekiyordu! Vücudundan 25 kiloluk yağ dokusu çıkarıldı
Hareket etmekte güçlük çekiyordu! Vücudundan 25 kiloluk yağ dokusu çıkarıldı Yürüme ve hareket etmekte güçlük çeken 53 yaşındaki Sema Tekin'in vücudundan 25 kiloluk yağ dokusu çıkarıldı. Ameliyatın ardından Tekin açıklamalarda bulundu.
16.12.2023 Gündem
3 torun ve 5 çocuk sahibi üniversite öğrencisine teşekkür belgesi
3 torun ve 5 çocuk sahibi üniversite öğrencisine teşekkür belgesi Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Meslek Yüksekokulu öğrencisi olan 3 torun ve 5 çocuk sahibi Nezihat Çavuşoğlu, teşekkür belgesine layık görüldü.
22.10.2023 Eğitim
Kültürel miras notalarla hayat buluyor
Kültürel miras notalarla hayat buluyor Tarihî bir atmosferi müzikseverlerle buluşturacak ADRA’FEST bugün başlıyor. Burhaniye-Ören’de düzenlenen festivalde konser ve panellerin yanı sıra uluslararası müziğin genç simaları usta isimlerle yan yana gelerek sanatın evrenselliğini 6 bin yıllık kentin dokusuna işleyecek.
13.08.2023 Kültür Sanat
Afetle mücadelede yapay zeka dönemi
Afetle mücadelede yapay zeka dönemi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, afetlere karşı otomasyon ve yapay zeka ile hazırlanıyor. Afetlere müdahaleyi en üst düzeye çıkarmak için şehrin dijital haritasının oluşturulduğunu belirten Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, kentsel dönüşüm için de fon oluşturma gayreti içerisinde olduklarını söyledi.
29.07.2023 Ege
Orijinal fikirler hayata geçecek
Orijinal fikirler hayata geçecek Balıkesir Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) tarafından ‘Farkındalık, Tanıtım, Bilgilendirme ve Eğitim Hizmetleri’ni kapsayan Modül 1 çalışmaları kapsamındaki ilk etkinlik gerçekleştirildi.
1.03.2023 Ege
Karesi Mimarlık Dergisi yayında
Karesi Mimarlık Dergisi yayında Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Mimarlık Fakültesi “Karesi Mimarlık Dergisi” ilk sayısıyla birlikte yayın hayatına başladı.
27.02.2023 Ege
Esnafa çakılı kabus yaşattı! O anlar kamerada
Esnafa çakılı kabus yaşattı! O anlar kamerada Balıkesir'de bir şahıs, farklı zamanlarda girdiği marketlerde esnafa çakılı kabus yaşattı. Havran ilçesinde marketlere girerek alışveriş yapacakmış gibi davranan İbrahim Y., iş yeri sahiplerine saldırarak elindeki çakı ile yaraladı. Şüphelinin saldırı anları iş yeri kameralarınca kaydedilirken, zanlı İbrahim Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
27.02.2023 Haberler
Kuraklık zeytin rekoltesini olumsuz etkileyebilir
Kuraklık zeytin rekoltesini olumsuz etkileyebilir Kuzey Egede yeterli yağışın düşmemesi zeytin rekoltesini olumsuz etkileyebilir. Uzmanlar önümüzdeki aylarda da kuraklığın devam etmesi durumunda zeytin rekoltesinin düşeceğini tahmin ediyorlar.
21.02.2023 Ekonomi
BAÜN’den birçok  kalemde destek
BAÜN’den birçok kalemde destek Balıkesir Üniversitesi’nin başta AFAD ve ilgili diğer resmi kurumlarla koordineli olarak bölgeye destek faaliyetleri devam ediyor.
16.02.2023 Ege
Seyahat iştahı güçlü! Yatırımlara devam...
Seyahat iştahı güçlü! Yatırımlara devam... Wyndham Hotels & Resorts Türkiye Bölge Direktörü Ayça Bilgin bu yıl Türkiye’de 8 yeni otel açacaklarını söylüyor. Bilgin seyahat iştahının her zamankinden güçlü olduğunu vurguluyor
16.02.2023 Milliyet Executive
BAÜN’den 30 sağlık görevlisi gidiyor
BAÜN’den 30 sağlık görevlisi gidiyor Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Rektörlüğü tarafından başta AFAD ve ilgili diğer resmi kurumlarla koordinasyon sağlanarak bölgedeki ihtiyaçlara yönelik çalışmalar başlatıldı.
7.02.2023 Ege
Yeni rektör Oğurlu’ya hayırlı olsun ziyareti
Yeni rektör Oğurlu’ya hayırlı olsun ziyareti Balıkesir milletvekilleri Ahmet Akın ve Fikret Şahin, Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Yücel Oğurlu’yu makamında ziyaret etti.
29.01.2023 Ege
Hastanın uyanma süresinde anlaşamadılar! Doktorlar, anestezi asistanını dövdü iddiası
Hastanın uyanma süresinde anlaşamadılar! Doktorlar, anestezi asistanını dövdü iddiası Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde, doktorlar arasında çıkan kavgada, anestezi asistanı dehşeti yaşadı.
26.01.2023 Haberler
Hastanın uyanma süresinde anlaşamadılar! Doktorlar, anestezi asistanını dövdü iddiası
Hastanın uyanma süresinde anlaşamadılar! Doktorlar, anestezi asistanını dövdü iddiası Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde, doktorlar arasında çıkan kavgada, anestezi asistanı dehşeti yaşadı.
26.01.2023 Gündem
Balıkesir Üniversitesi’nde yeni yönetim belirlendi
Balıkesir Üniversitesi’nde yeni yönetim belirlendi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Yücel Oğurlu, çalışacağı Rektör Yardımcılarını belirledi.
25.01.2023 Ege
İlk atık getirme merkezi
İlk atık getirme merkezi Karesi Belediyesi’nin hizmete açtığı tesis, kâğıttan metale, camdan plastiğe kadar toplam 14 grup atığı ayrıştırıp doğaya nefes veriyor.
22.01.2023 Ege
Sertifikalar verildi
Sertifikalar verildi Balıkesir Üniversitesi’nde (BAÜN), Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı ve Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) işbirliğinde ulusal katılımlı, temel ultrasonografi kursu düzenlendi.
17.01.2023 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Balıkesir Üniversitesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.