Terör örgütüne bir darbe daha
Terör örgütüne bir darbe daha Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Balkayalar Dağı'nın Irak tarafındaki bir mağarada çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildiği  bildirildi., Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan bilgilendirmeye göre, Şemdinli  Balkayalar Dağı'nın Irak tarafına operasyon düzenlendi. Burada bir mağara tespit eden güvenlik güçleri, mağarada AK 47 piyade  tüfeği, çok miktarda uçaksavar, BKC ve AK 47 mühimmatı, 10 el bombası, 18  patlayıcı düzeneğe bağlı telsiz, 11 anti tank mayını ve dinamitle yapılmış el  yapımı patlayıcı ele geçirdi.
11.09.2019 Haberler
TSK o görüntüleri paylaştı
TSK o görüntüleri paylaştı Balkayalar'da ikmal malzemelerinin dağ iplerinden makara sistemi ile birliğe nakli böyle görüntülendi
11.09.2019 Yaşam
Teröristlerin kullandığı 125 metre uzunluğunda mağara bulundu
Teröristlerin kullandığı 125 metre uzunluğunda mağara bulundu Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı komandolar tarafından Derecik-Balkayalar'da yapılan operasyonda, 125 metre uzunluğunda, içinde bir çok yaşam alanı bulunan iki girişli mağarada bir tondan fazla yaşam malzemesi ele geçirildi.
11.09.2019 Yaşam
TSK paylaştı, büyük ilgi gördü!
TSK paylaştı, büyük ilgi gördü! Komandolar, dağlık alanda mayın arama köpekleri zarar görmesin diye köpekleri sırtlarında taşıdı. Şemdinli Balkayalar’da sınıra sıfır noktasında komandoların operasyonları hız kesmeden devam ediyor. Yüksek dağlık ve kayalık arazide onlara eşlik eden ve hatta bazen onlarca askerin hayatını kurtaran mayın arama köpekleri hem komandolar tarafından hem de vatandaş tarafından çok seviliyor. Çok sevilen mayın arama köpekleri dağlık alanda zarar görmesin diye komandolar tarafından sırtlarda taşınıyor.  Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Twitter hesabından paylaşılan fotoğraflar büyük ilgi gördü.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri