Ballon D’Or

Ballon D’Or

Son dakika Ballon D’or haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ballon D’or gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ballon D’or haber sayfamızda...

Ballon D’Or

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 654 ballon d’or haberi bulunmuştur.
Hakan Çalhanoğlu'ndan Arda Turan itirafı! Kenan Yıldız vurgusu: Ballon d'Or adayı olabilir
Hakan Çalhanoğlu'ndan Arda Turan itirafı! Kenan Yıldız vurgusu: Ballon d'Or adayı olabilir Inter'de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu suskunluğunu bozdu. Arda Turan'la ilgili itirafı dikkat çeken Hakan Çalhanoğlu, Kenan Yıldız'la ilgili övgüde bulundu.
18.04.2024 İtalya Serie A
Juventus'tan Kenan Yıldız'a büyük jest! Del Piero'nun izinden gidecek
Juventus'tan Kenan Yıldız'a büyük jest! Del Piero'nun izinden gidecek İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'un gelecek sezon Kenan Yıldız'a 10 numaralı formayı vermeyi planladığı aktarıldı.
10.04.2024 İtalya Serie A
Lionel Messi'nin yeni mesleği belli oldu! Sözleşme detaylarını açıkladı
Lionel Messi'nin yeni mesleği belli oldu! Sözleşme detaylarını açıkladı Paris Saint Germain'den ayrıldıktan sonra sürpriz bir kararla MLS ekibi Inter Miami'ye imza atan Lionel Messi ile ilgili çarpıcı bir açıklama geldi. Arjantinli yıldızın yeşil sahalara veda ettikten sonraki muhtemel mesleği netlik kazandı.
8.04.2024 Dünyadan Futbol
Maicon: Benim için Neymar bir yıldız!
Maicon: Benim için Neymar bir yıldız! Brezilyalı eski futbolcu Maicon, vatandaşı Neymar ile ilgili konuştu.
16.03.2024 Dünyadan Futbol
Erling Haaland'dan Lionel Messi vurgusu! 'Tarihin en iyi oyuncusu'
Erling Haaland'dan Lionel Messi vurgusu! 'Tarihin en iyi oyuncusu' UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanşında Kopenhag'ı konuk edecek Manchester City'de Erling Haaland açıklamalarda bulundu. Norveçli forvet, Lionel Messi ile ilgili soruyu cevapladı.
Real Madrid'den Kylian Mbappe'ye 15 milyon euroluk bonus!
Real Madrid'den Kylian Mbappe'ye 15 milyon euroluk bonus! Real Madrid'in sezon sonunda renklerine bağlamak istediği Kylian Mbappe için 15 milyon euroluk bonus maddesi içeren bir bonus maddesini düşündüğü iddia edildi.
23.02.2024 İspanya La Liga
Eljif Elmas: Arda Güler dünyanın en iyilerinden olacak!
Eljif Elmas: Arda Güler dünyanın en iyilerinden olacak! UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Leipzig-Real Madrid karşılaşması öncesi Leipzig'de forma giyen Eljif Elmas açıklamalarda bulundu. Elmas, Arda Güler hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.
13.02.2024 Şampiyonlar Ligi
Futbol efsanesi Franz Beckenbauer vefat etti!
Futbol efsanesi Franz Beckenbauer vefat etti! Alman efsane Franz Beckenbauer, 78 yaşında hayatını kaybetti.
8.01.2024 Skorer
Livakovic'ten transfer itirafı! 'Modric, Fenerbahçe'ye git dedi'
Livakovic'ten transfer itirafı! 'Modric, Fenerbahçe'ye git dedi' Fenerbahçe'nin Hırvat kalecisi Dominik Livakovic çarpıcı açıklamalarda bulundu. Livakovic, Fenerbahçe'ye transferinden önce Modric'le görüştüğünü ifade etti.
6.12.2023 Fenerbahçe
Ricardo Quaresma'nın Barcelona pişmanlığı: Ballon d'Or kazanabilirdim
Ricardo Quaresma'nın Barcelona pişmanlığı: Ballon d'Or kazanabilirdim Ülkemizde Beşiktaş ve Kasımpaşa formaları giyen Portekizli yıldız Ricardo Quaresma, Şampiyonlar Ligi'nde iki eski takımı Porto ve Barcelona'nın oynayacağı maç öncesi İspanyol basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
27.11.2023 Dünyadan Futbol
Galatasaray'ın eski yıldızı Melo'dan Messi itirafı: "Bu tam bir çılgınlık''
Galatasaray'ın eski yıldızı Melo'dan Messi itirafı: "Bu tam bir çılgınlık'' Kariyerini Brezilya ekiplerinden Fluminense'de sürdüren Galatasaray'ın eski yıldız futbolcusu Felipe Melo'dan Arjantinli yıldız Lionel Messi hakkında gündem olacak açıklamalarda bulundu
21.11.2023 Galatasaray
Luka Modric'ten sürpriz karar! Yeni adresi belli oldu
Luka Modric'ten sürpriz karar! Yeni adresi belli oldu Real Madrid'de forma giyen Luka Modric'in takımdan ayrılmaya hazırlandığı öne sürüldü. Hırvat orta sahanın yeni adresi şaşırttı.
19.11.2023 İspanya La Liga
Bayern Münih'te Harry Kane kasırgası!
Bayern Münih'te Harry Kane kasırgası! Tottenham’daki Harry Kane fırtınası, Bayern Münih’te şiddetini artırarak kasırgaya dönüştü. ‘Bundan futbolcu olmaz’ denilerek altyapılardan gönderilen oyuncu azmiyle Avrupa’nın en büyük golcüsüne dönüştü, maç başına ikiye yakın bir skor katkısıyla Alman ekibini sürüklemeye başladı.
19.11.2023 Almanya Bundesliga
Manchester City'de Rodri'den Erling Haaland tepkisi!
Manchester City'de Rodri'den Erling Haaland tepkisi! Manchester City'nin tecrübeli orta sahası Rodri, Ballon d'Or'u Erling Haaland'ın alması gerektiğini dile getirdi.
Felipe Melo'dan Kylian Mbappe'ye: Benim gözümde o bir aptal!
Felipe Melo'dan Kylian Mbappe'ye: Benim gözümde o bir aptal! Fluminense'nin yıldızı Felipe Melo, Kylian Mbappe'nin kısa süre önce yaptığı açıklamalara cevap verdi. Felipe Melo, Fransız yıldıza 'Aptal' dedi.
9.11.2023 Dünyadan Futbol
Şampiyonlar Ligi'nde Haaland yine boş geçmedi! Gol sevincinde Drogba'yı tercih etti
Şampiyonlar Ligi'nde Haaland yine boş geçmedi! Gol sevincinde Drogba'yı tercih etti Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City, Young Boys ile karşı karşıya geldi. Haaland'ın yıldızlaştığı mücadelede İngiliz ekibi rakibini 3-0 yenmeyi başardı. Norveçli yıldızın gol sevinci ise dikkatleri çekti. İşte detaylar...
8.11.2023 Şampiyonlar Ligi
Real Madrid'de Jude Bellingham fırtınası! Cristiano Ronaldo etkisi
Real Madrid'de Jude Bellingham fırtınası! Cristiano Ronaldo etkisi Real Madrid’de sezon başında revire dönen takımda bozulan moralleri, yeni transfer Jude Bellingham yerine getirdi. Bir anda Cristiano Ronaldo etkisi yaratan genç futbolcu, hemen her maça damga vuran golleriyle takımını ligde ve Avrupa’da sürükledi.
5.11.2023 İspanya La Liga
Lionel Messi: Geri döneceğimi sanmıyorum!
Lionel Messi: Geri döneceğimi sanmıyorum! Inter Miami'nin yıldızı Lionel Messi, Ballon d'Or ödülünü 8'inci kez kazanmasının ardından Fransız basınına konuştu.
4.11.2023 Dünyadan Futbol
Fatih Tekke: Burada olmamızın sebebi var
Fatih Tekke: Burada olmamızın sebebi var Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'un yeni teknik direktörü Fatih Tekke, imza töreninde açıklamalarda bulundu.
3.11.2023 Alanyaspor
Pep Guardiola'dan Erling Haaland'a Ballon d'Or uyarısı!
Pep Guardiola'dan Erling Haaland'a Ballon d'Or uyarısı! Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Norveçli yıldız Erling Haaland'a uyarıda bulundu.
Ballon d'Or sonrası Deschamps'tan Messi'ye taş: Tarihin en iyisi değil
Ballon d'Or sonrası Deschamps'tan Messi'ye taş: Tarihin en iyisi değil Fransa Milli Takım teknik direktörü Didier Deschamps yaptığı açıklamada Lionel Messi'nin tarihin en iyisi olmadığını söyledi.
1.11.2023 Dünyadan Futbol
Lionel Messi'den Barcelona itirafı! 'Veda etmeyi hak ediyorum'
Lionel Messi'den Barcelona itirafı! 'Veda etmeyi hak ediyorum' MLS ekiplerinden Inter Miami'de forma giyen Lionel Messi, kariyerinin 8'inci Ballon d'Or'unu kazanmasının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Arjantinli futbolcu, Barcelona'ya geri dönme ihtimaline dair soruyu cevapladı.
31.10.2023 İspanya La Liga
Chelsea'ye transfer yasağı ve puan silme cezası! Şoke eden gelişme
Chelsea'ye transfer yasağı ve puan silme cezası! Şoke eden gelişme Premier Lig devlerinden Chelsea'yle ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. Genç futbolculara yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Chelsea'nin transfer yasağı ve puan silme cezasına çarptırılabileceği öne sürüldü.
VakıfBank'ın bileği bükülmüyor! Gabi ve Zehra Güneş rüzgarı
VakıfBank'ın bileği bükülmüyor! Gabi ve Zehra Güneş rüzgarı Sultanlar Ligi'nde VakıfBank yoluna kayıpsız devam ediyor. Sarı-siyahlı ekipte Gabi en skorer isim olurken mücadelede Zehra Güneş ön plana çıktı.
31.10.2023 Voleybol
Ronaldo'dan Messi'nin aldığı Ballon d’Or ödülüne şok tepki!
Ronaldo'dan Messi'nin aldığı Ballon d’Or ödülüne şok tepki! Arjantinli süperstar Lionel Messi, kariyerinde 8'inci kez Ballon d’Or ödülünün sahibi oldu. Arjantinli yıldızın yeşil sahadaki ezeli rakibi Cristiano Ronaldo, Messi'nin aldığı Ballon d’Or ödülüne gelen bir yoruma flaş bir yanıt verdi.
31.10.2023 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Ballon D’Or ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.