Ballon D'or

Ballon D'or

Son dakika Ballon d'Or haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ballon d'Or gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ballon d'Or haber sayfamızda...

Ballon D'or

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 93 ballon d'or haberi bulunmuştur.
Real Madrid'den Kylian Mbappe'ye 15 milyon euroluk bonus!
Real Madrid'den Kylian Mbappe'ye 15 milyon euroluk bonus! Real Madrid'in sezon sonunda renklerine bağlamak istediği Kylian Mbappe için 15 milyon euroluk bonus maddesi içeren bir bonus maddesini düşündüğü iddia edildi.
23.02.2024 İspanya La Liga
Ricardo Quaresma'nın Barcelona pişmanlığı: Ballon d'Or kazanabilirdim
Ricardo Quaresma'nın Barcelona pişmanlığı: Ballon d'Or kazanabilirdim Ülkemizde Beşiktaş ve Kasımpaşa formaları giyen Portekizli yıldız Ricardo Quaresma, Şampiyonlar Ligi'nde iki eski takımı Porto ve Barcelona'nın oynayacağı maç öncesi İspanyol basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
27.11.2023 Dünyadan Futbol
Manchester City'de Rodri'den Erling Haaland tepkisi!
Manchester City'de Rodri'den Erling Haaland tepkisi! Manchester City'nin tecrübeli orta sahası Rodri, Ballon d'Or'u Erling Haaland'ın alması gerektiğini dile getirdi.
Lionel Messi: Geri döneceğimi sanmıyorum!
Lionel Messi: Geri döneceğimi sanmıyorum! Inter Miami'nin yıldızı Lionel Messi, Ballon d'Or ödülünü 8'inci kez kazanmasının ardından Fransız basınına konuştu.
4.11.2023 Dünyadan Futbol
Ballon d'Or sonrası Deschamps'tan Messi'ye taş: Tarihin en iyisi değil
Ballon d'Or sonrası Deschamps'tan Messi'ye taş: Tarihin en iyisi değil Fransa Milli Takım teknik direktörü Didier Deschamps yaptığı açıklamada Lionel Messi'nin tarihin en iyisi olmadığını söyledi.
1.11.2023 Dünyadan Futbol
Lionel Messi'den Barcelona itirafı! 'Veda etmeyi hak ediyorum'
Lionel Messi'den Barcelona itirafı! 'Veda etmeyi hak ediyorum' MLS ekiplerinden Inter Miami'de forma giyen Lionel Messi, kariyerinin 8'inci Ballon d'Or'unu kazanmasının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Arjantinli futbolcu, Barcelona'ya geri dönme ihtimaline dair soruyu cevapladı.
31.10.2023 İspanya La Liga
Ballon d'Or töreninde Drogba'yı sinirlendiren olay! Dayanamadı, uyardı
Ballon d'Or töreninde Drogba'yı sinirlendiren olay! Dayanamadı, uyardı Avrupa'nın en prestijli futbol ödülü olarak gösterilen Ballon d'Or, Paris'te düzenlenen törenle sahibini bulurken geceye damga vuran bir olay yaşandı. Didier Drogba yaşananlar karşısında sinirlendi. İşte detaylar...
31.10.2023 Dünyadan Futbol
Ballon d'Or ödül töreninden kareler
Ballon d'Or ödül töreninden kareler Futbol dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan Ballon d'Or ödül töreni gerçekleştirildi.
30.10.2023 Futbol
Ballon d'Or sahibini buldu! Lionel Messi kazandı, Dominik Livakovic sürprizi
Ballon d'Or sahibini buldu! Lionel Messi kazandı, Dominik Livakovic sürprizi Futbol dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen Ballon d'Or töreni heyecanı yaşandı. Yılın en iyi forveti Erling Haaland, en iyi genç oyuncusu ise Jude Bellingham oldu. Dominik Livakovic'in de aday olduğu yılın en iyi kalecisi ödülünü Emiliano Martinez aldı.
30.10.2023 Futbol
İspanya'da Messi iddiası: Ballon d'Or'un sahibi olacak
İspanya'da Messi iddiası: Ballon d'Or'un sahibi olacak Inter Miami forması giyen Lionel Messi'nin, bu yıl gerçekleştirilecek Ballon d'Or'da ödülün sahibi olacağı öne sürüldü.
17.10.2023 Dünyadan Futbol
Livakovic, yine kalesinde devleşti! Luka Modric'ten övgü dolu sözler
Livakovic, yine kalesinde devleşti! Luka Modric'ten övgü dolu sözler Real Madrid forması giyen Hırvat efsane futbolcu Luka Modric, Fenerbahçe'nin yeni file bekçisi Livakovic'in Ballon d'Or en iyi kaleci adayları arasında gösterilmesi hakkında konuştu. Aynı zamanda Hırvat kaleci, Milli Takım'daki performansıyla da övgü topladı. İşte detaylar...
9.09.2023 Fenerbahçe
Bernardo Silva'dan Ballon d'Or tepkisi! 'Hiç mantıklı değil'
Bernardo Silva'dan Ballon d'Or tepkisi! 'Hiç mantıklı değil' Premier Lig devi Manchester City'nin yıldızı Bernardo Silva, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Portekizli orta saha, Ballon d'Or listesinde yer almamasına dair çarpıcı ifadeler kullandı.
Ballon d'Or adayları belli oldu! Kim Min-Jae ve Ronaldo sürprizi
Ballon d'Or adayları belli oldu! Kim Min-Jae ve Ronaldo sürprizi Avrupa'da yılın en iyi futbolcusunun seçildiği Ballon d'Or ödülünün adayları belli oldu. Al-Nassr forması giyen Ronaldo 18 yıl sonra bir ilki yaşarken, Bayern Münih'e transfer olan Kim Min-Jae ise adaylar arasında yer aldı. İşte detaylar...
7.09.2023 Dünyadan Futbol
Cristiano Ronaldo Ballon d'Or'unu sattı! İşte kazancı
Cristiano Ronaldo Ballon d'Or'unu sattı! İşte kazancı Manchester United'dan olaylı şekilde ayrılmasının ardından Suudi Arabistan temsilcisi Al Nassr'a transfer olan Cristiano Ronaldo, Altın Top'unu satışa çıkardı.
11.01.2023 Futbol
Karim Benzema Ballon d'Or'u Lyon ile kutladı
Karim Benzema Ballon d'Or'u Lyon ile kutladı 2009 yılında 35 milyon Euro bedelle Lyon'dan Real Madrid'e transfer olan Karim Benzema kazandığı Ballon d'Or'u eski takımının taraftarları ile kutladı.
11.11.2022 İspanya La Liga
İstanbul'da gala, Paris'te final! Karim Benzema hakkında ilginç gerçekler
İstanbul'da gala, Paris'te final! Karim Benzema hakkında ilginç gerçekler Karim Benzema’nın futbol kariyeri, arkadaşına kaset şantajı olayına bulaşmasının ardından bitme aşamasına gelmişti... Fransa Milli Takımı’ndan bu yüzden uzaklaştırılan oyuncunun, dünyanın en iyisi olacağını o dönem kimse hayal bile edemezdi.
30.10.2022 İspanya La Liga
Andres Iniesta: Ballon d'Or umurumda değil
Andres Iniesta: Ballon d'Or umurumda değil İspanyol futbolcu Andres Iniesta, Ballon d'Or'u kazanamamasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
24.10.2022 Dünyadan Futbol
Karim Benzema'nın bandaj gerçekleri! Süper Lig'in yıldızı sakatladı
Karim Benzema'nın bandaj gerçekleri! Süper Lig'in yıldızı sakatladı Karim Benzema'nın yıllardır bandaj gerisinde saklı kalan serçe parmağı Ballon d'Or sayesinde gün yüzüne çıktı. Benzema'nın uzun süredir sağ eline taktığı bandaj futbolseverler tarafından büyük merak konusu olmuştu. İşte Benzema'nın bandaj gerçekleri...
21.10.2022 Magazin
İlkay Gündoğan'dan Erling Haaland açıklaması! Ballon d'Or yorumu
İlkay Gündoğan'dan Erling Haaland açıklaması! Ballon d'Or yorumu Manchester City takım kaptanı İlkay Gündoğan, kulüp sitesine verdiği röportajda takım arkadaşı Erling Haaland için övgü dolu sözler kullandı.
Ballon D'or kırmızı halıda gözler Benzema'nın sevgilisindeydi! Cristiano Ronaldo şaşırttı
Ballon D'or kırmızı halıda gözler Benzema'nın sevgilisindeydi! Cristiano Ronaldo şaşırttı Yılın en iyi futbolcusu dün düzenlenen tören ile Real Madrid'in yıldızı Karim Benzema'ya gitti. tören öncesi kırmızı halı da şıklık yarışına girilirken tüm gözler Fransız golcünün sevgilisine çevrildi. Öte yandan törende Ronaldo ile ilgili detay dikkat çekti.
18.10.2022 Futbol
Taciz, Şantaj ve Ballon D'or! Benzema: Asla vazgeçmedim
Taciz, Şantaj ve Ballon D'or! Benzema: Asla vazgeçmedim Dünyanın en prestijli spor ödülü olan Altın Top (Ballon d'Or) ödülünü Real Madrid'in Fransız yıldızı Karim Benzema kazandı. Olağanüstü bir sezon geçiren Benzema hayatında çok zor günleri geride bıraktı. Taciz ve şantaj suçlamasıyla kariyerinde dibi gören Fransız yıldızın tekrar ayağa kalkıp bu yükselişi Ballon D'or ile taçlandırması büyük alkış aldı.
18.10.2022 Futbol
2022 Ballon d'Or kim kazandı? Avrupa Yılın Futbolcusu Ödülü (Ballon d'Or) adayları...
2022 Ballon d'Or kim kazandı? Avrupa Yılın Futbolcusu Ödülü (Ballon d'Or) adayları... Ballon d'Or 2022 yılında da tüm heyecanı ile gerçekleşti. Bir önceki sezonda yerel ve uluslararası liglerde başarılı olan ve spor camiasından isimlerin oylamaları ile verilen Dünyanın Yılın Futbolcusu Ödülü, 2022 yıllında kimin oldu? Ballon d'Or, Kopa Trophy, Socrates ödülü kazananları...
18.10.2022 Skorer
Karim Benzema tarihe geçti! Ballon d'Or ödülü sonrası duygusal anlar
Karim Benzema tarihe geçti! Ballon d'Or ödülü sonrası duygusal anlar Real Madrid'in Fransız golcüsü Karim Benzema, 2022 Ballon d'Or ödülünün sahibi oldu. Dünyaca ünlü Fransız golcü kazandığı ödül sonrası duygusal anlar yaşadı. Fransa'da ödülü kaldıran Karim Benzema, Ballon d'Or tarihine adını altın harflerle yazdırdı ve bir ilke imza attı.
18.10.2022 Futbol
2022 Ballon d'Or ödülünün sahibi Karim Benzema oldu! İşte 2022'nin en iyi futbolcuları
2022 Ballon d'Or ödülünün sahibi Karim Benzema oldu! İşte 2022'nin en iyi futbolcuları 2022 Ballon d’Or ödülünün sahibi Real Madrid’in yıldızı Karim Benzema’nın oldu. Real Madrid formasıyla 2021-2022 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi, LaLiga, İspanya Süper Kupa ve UEFA Süper Kupa’yı kazanan Fransız yıldız kariyerinde ilk kez bu ödüle ulaştı.
18.10.2022 Futbol
Ballon d'Or ödül töreninden kareler
Ballon d'Or ödül töreninden kareler 2022 Ballon d'Or ödül töreni düzenlendi.
17.10.2022 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Ballon D'or ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.