Bank Of America

Bank Of America

Son dakika Bank of America haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bank of America gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bank of America haber sayfamızda...

Bank Of America

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 677 bank of america haberi bulunmuştur.
500 milyon dolar kaynak sağladı
500 milyon dolar kaynak sağladı Yapı Kredi, 500 milyon dolarlık ilave ana sermayeye dahil edilebilir borçlanma aracı ihracı gerçekleştirdi.
28.03.2024 Ekonomi
'Yatırımcılar Euro Bölgesi hisselerine yöneldi'
'Yatırımcılar Euro Bölgesi hisselerine yöneldi' Bank of America'nın (BofA) fon yöneticisi anketine göre, yatırımcılar Mart ayında Nisan 2017'den bu yana en hızlı şekilde gelişmekte olan piyasa hisse senetlerine ve Haziran 2020'den bu yana en hızlı şekilde Euro Bölgesi hisse senetlerine yöneldi.
19.03.2024 Uzmanpara
Bitcoin rekor seviyelerden geri çekildi
Bitcoin rekor seviyelerden geri çekildi Bitcoin, kripto para birimlerindeki rallinin spekülatif köpük olup olmadığı tartışmalarının etkisiyle keskin şekilde geri çekildi.
15.03.2024 Uzmanpara
'Çin'in para politikasını gevşetmeye ihtiyacı var'
'Çin'in para politikasını gevşetmeye ihtiyacı var' Bank of America (BofA) ekonomistlerine göre Çin'in para politikasını gevşetmeye ihtiyacı var.
13.03.2024 Uzmanpara
BofA'dan S&P 500 tahmini
BofA'dan S&P 500 tahmini Bank of America (BofA) Global Research, S&P 500 Endeksi için tahminlerini yukarı yönlü güncelledi.
12.03.2024 Uzmanpara
İngiliz sterlininde güçlü performans
İngiliz sterlininde güçlü performans İngiliz sterlini para birimlerinin yüzde 90'ından daha iyi performans gösterdi.
11.03.2024 Uzmanpara
BofA, S&P 500 için hedefini yükseltti
BofA, S&P 500 için hedefini yükseltti Bank of America (BofA), S&P 500 Endeksi için 2024 yıl sonu hedefini 5400 puana çıkardı.
4.03.2024 Uzmanpara
'Yatırımcılar resesyon beklentilerini terk etti'
'Yatırımcılar resesyon beklentilerini terk etti' Bank of America'nın (BofA) fon yöneticileri anketine göre yatırımcılar Nisan 2022'den bu yana ilk kez resesyon beklentisini terk etti.
13.02.2024 Uzmanpara
CEO’lar var olmayan tuvaletleri arıyorlar!
CEO’lar var olmayan tuvaletleri arıyorlar! Amerikan Wall Street Journal gazetesi, Davos’ta düzenlenen Dünya Ekonomik Forumunu izlemek için 4 muhabirini İsviçre’nin bu kasabasına gönderdi.
21.01.2024 Ekonomi
Yatırımcılar tahvil faizlerinde düşüş bekliyor
Yatırımcılar tahvil faizlerinde düşüş bekliyor Bank of America (BofA) tarafından yayınlanan ocak ayı fon yöneticileri anketine göre ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz indirimlerine hazırlanırken yatırımcıların %91'i 12 ay içinde kısa vadeli tahvil getirilerinin düşmesini bekliyor.
16.01.2024 Uzmanpara
BofA, Avustralya'dan faiz indirimi beklemiyor
BofA, Avustralya'dan faiz indirimi beklemiyor Bank of America (BofA), Avustralya Merkez Bankası'ndan (RBA) 2025 yılına kadar faiz indirimi beklemiyor.
2.01.2024 Uzmanpara
Küresel bankalar on binlerce kişiyi işten çıkardı
Küresel bankalar on binlerce kişiyi işten çıkardı Küresel bankalar 2023 yılında 60.000'den fazla kişiyi işten çıkararak finansal krizden bu yana en ağır işten çıkarma yıllarından birini yaşadı ve Covid-19 pandemisinden çıkarken işe alımlarının çoğunu tersine çevirdi.
26.12.2023 Uzmanpara
'Faiz indirimi beklentileri aşırıya kaçtı'
'Faiz indirimi beklentileri aşırıya kaçtı' Bank of America (BofA) piyasaların faiz indirimi beklentilerinde aşırıya kaçtığını, temkinli olunması gerektiğini belirtti.
11.12.2023 Uzmanpara
BofA, Fed'den faiz artırımı beklemiyor
BofA, Fed'den faiz artırımı beklemiyor Bank of America (BofA), ABD Merkez Bankası'nın (Fed) aralık ayında yeni bir faiz artırımına gitmesini artık beklemiyor.
15.11.2023 Uzmanpara
Fed'den faiz artırımı beklentisi ötelendi
Fed'den faiz artırımı beklentisi ötelendi Bank of America (BofA), ABD Merkez Bankası'ndan (Fed) faiz artırımı beklentisini kasım ayından, aralık ayına öteledi.
20.10.2023 Uzmanpara
'Fed enflasyona karşı mücadeleyi kazandı'
'Fed enflasyona karşı mücadeleyi kazandı' Bank of America (BofA) CEO'su Brian Moynihan, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) enflasyona karşı kısa vadeli mücadeleyi kazandığını söyledi.
28.09.2023 Uzmanpara
'Fed daha fazla faiz artırmayacak'
'Fed daha fazla faiz artırmayacak' Bank of America'nın (BofA) eylül ayı küresel fon yöneticisi anketine göre ankete katılan fon yöneticilerinin yüzde 60'ı ABD Merkez Bankası'nın (Fed) daha fazla faiz artırmayacağına inanıyor.
12.09.2023 Uzmanpara
Türk ekonomisine OVP dopingi! Borsaya hücum var
Türk ekonomisine OVP dopingi! Borsaya hücum var Çin’in kamuda iPhone’u yasaklamasının ardından hızla gerileyen Apple hisseleri, dünya borsalarında genel bir satış dalgasına neden olurken Borsa İstanbul, OVP’nin açıklanmasıyla artan yabancı yatırımcı ilgisi ve halka arzlara taleple yükseliyor.
9.09.2023 Ekonomi
BofA, ECB'den faiz artırımı bekliyor
BofA, ECB'den faiz artırımı bekliyor Bank of America (BofA), Avrupa Merkez Bankası'ndan (ECB) 25 baz puanlık faiz artırımı bekliyor.
8.09.2023 Uzmanpara
Fed'den 25 baz puan faiz artırımı bekleniyor
Fed'den 25 baz puan faiz artırımı bekleniyor Wall Street bankaları ABD Merkez Bankası'nın (Fed) dün başlayan ve bugün sona erecek Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantısında faizi 25 baz puan artıracağı yönünde görüş birliği içinde.
26.07.2023 Uzmanpara
Avrupa hisselerinde kısa süreli düşüş bekleniyor
Avrupa hisselerinde kısa süreli düşüş bekleniyor Bank of America'nın (BofA) aylık Avrupa fon yöneticileri anketine göre Avrupa hisse senedi piyasalarının kısa vadede kayıplara uğramaları ancak daha sonra toparlanmaları bekleniyor.
19.07.2023 Uzmanpara
BofA'nın karı ikinci çeyrekte beklentileri aştı
BofA'nın karı ikinci çeyrekte beklentileri aştı Bank of America'nın (BofA) ikinci çeyrekte karı yatırım bankacılığı bölümünün beklenenden daha iyi performans göstermesinin ve artan faiz gelirlerinin etkisiyle beklentilerin üzerine çıktı.
18.07.2023 Uzmanpara
BofA temettü miktarını artırdı
BofA temettü miktarını artırdı ABD'nin ikinci büyük bankası Bank of America (BofA), ABD Merkez Bankası (Fed) stres testi sonrasında temettü miktarını yüzde 9 artırdı.
6.07.2023 Uzmanpara
BofA ve Citi, Fed ile görüşüyor
BofA ve Citi, Fed ile görüşüyor ABD Merkez Bankası'nın (Fed) yıllık stres testi sonuçlarını açıklamasının ardından Wall Street'in iki büyük bankası gelecekteki gelirlerine yönelik Fed'in ortaya koyduğu projeksiyonları sorguluyor.
4.07.2023 Uzmanpara
'Fed faiz artırımına ara verebilir'
'Fed faiz artırımına ara verebilir' Bank of America (BofA) Başkanı ve CEO'su Brian Moynihan, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) bu toplantıda faiz artırımına ara verebileceğini, ancak faiz artırımının henüz bitmediğini söyledi.
13.06.2023 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Bank Of America ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.