Banknot

Banknot

Son dakika banknot haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan banknot gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan banknot haber sayfamızda...

Banknot

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.002 banknot haberi bulunmuştur.
Yeni banknotlar tedavüle girdi
Yeni banknotlar tedavüle girdi Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) yeni banknotların bugünden itibaren tedavüle verildiğini açıkladı.
5.04.2024 Uzmanpara
Osmanlı paraları izinde bir ömür
Osmanlı paraları izinde bir ömür "Osmanlı kâğıt paralarını toplayıp araştırmaya başladığımda gözüm işim, ailem ve hobimden başka bir şey görmez oldu. Hayalimi gerçekleştirmek için bilgi, azim ve çalışmaya, cesaretle önemli bir mali destek sağlamasaydım; altın, döviz, hisse senedine yatırsaydım, bugün bu büyük koleksiyon oluşturulamaz, 'Osmanlı Kâğıt paraları' kataloğunu çıkartıp milli bir görevi yerine getiremezdim."
11.03.2024 Milliyet Executive
Özgür Özel: Dün birlikte olduklarımıza bugün kötü söz söylemeyiz
Özgür Özel: Dün birlikte olduklarımıza bugün kötü söz söylemeyiz CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Geçen seçimleri Cumhur İttifakı kazandı. Onun gücünü yerel seçimlerde dengelemek lazım. Onun için de yerelde güçlü bir ittifak lazım. O ittifakın adı ‘Türkiye İttifakı’dır. Herkesi ‘Türkiye İttifakı’na davet ediyorum." dedi.
6.03.2024 Gündem
CHP lideri Özel: Değişimin heyecanı yaşanıyor
CHP lideri Özel: Değişimin heyecanı yaşanıyor CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Afyonkarahisar'daki seçim koordinasyon merkezinin açılışına katıldı.
6.03.2024 Gündem
'Fergio Bey'e bir şok daha! Günah evinde yakalananlarla ilgili yeni gelişme
'Fergio Bey'e bir şok daha! Günah evinde yakalananlarla ilgili yeni gelişme İstanbul'da 'Fergio House' ismini verdikleri villada yakın parti vererek buradan da müstehcen yayınlar yapan şüphelilerle ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı.
21.01.2024 Haberler
'Fergio Bey'e bir şok daha! Günah evinde yakalananlarla ilgili yeni gelişme
'Fergio Bey'e bir şok daha! Günah evinde yakalananlarla ilgili yeni gelişme İstanbul'da 'Fergio House' ismini verdikleri villada yakın parti vererek buradan da müstehcen yayınlar yapan şüphelilerle ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı.
21.01.2024 Gündem
Sudan Hakkında Bilgiler; Sudan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Sudan Hakkında Bilgiler; Sudan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Sudan, Afrika kıtasının kuzeydoğusunda yer alır. 1.886.000 kilometre kare yüz ölçümüne sahip olan ülke, Afrika'nın en büyük 3. ülkesidir. Ülke, 2011 yılında ''Güney Sudan'' ve ''Kuzey Sudan'' olarak ikiye bölündü. Sudan'ın nüfusu ne kadar, başkenti neresi? Sizler için derledik.
3.01.2024 Dünya
Moğolistan Hakkında Bilgiler; Moğolistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Moğolistan Hakkında Bilgiler; Moğolistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Moğolistan, Asya kıtasında yer almaktadır. 1.564.000 kilometrekare yüz ölçümüne sahip ülkenin hem Doğu hem de Orta Asya'da toprakları bulunuyor. Ülke, 1206 yılında Cengiz Han tarafından kuruldu. Yarı başkanlık sistemi ile yönetilen ülke Mongolia adıyla da bilinmektedir. Moğolistan'ın başkenti neresi, nüfusu ne kadar? Sizin için derledik.
3.01.2024 Tatil
Libya Hakkında Bilgiler; Libya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Libya Hakkında Bilgiler; Libya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Libya, Tunus ve Cezayir ile birlikte Kuzey Afrika'nın en geniş topraklarına sahip ülkelerinden biridir. 1947 yılında İtalya'dan ayrılıp 1951 yılında da bağımsızlığını ilan etmiştir. Afrika kıtasının en geniş petrol rezervlerine sahip ülkesi olan Libya, güçlü bir ekonomiye sahiptir. Libya hakkındaki en güncel bilgileri sizler için derledik.
3.01.2024 Tatil
Kırgızistan Hakkında Bilgiler; Kırgızistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Kırgızistan Hakkında Bilgiler; Kırgızistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Asya kıtasında yer alan Kırgızistan Cumhuriyeti, 7 bağımsız Türk devletinden biridir. Ülke, 1991 yılında Sovyetler Birliğinin dağılmasının ardından bağımsızlığını ilan etti. Kırgızistan'ın başkenti neresi, nüfusu ne kadar? Sizin için derledik.
2.01.2024 Tatil
Norveç Hakkında Bilgiler; Norveç Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Norveç Hakkında Bilgiler; Norveç Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Avrupa'nın kuzeyinde bulunan Norveç, Rusya, Finlandiya ve İsveç ile komşudur. Ülkenin batısında Norveç Denizi yer alır. Norveç'in para birimi nedir, nüfusu ne kadar? Sizin için derledik.
2.01.2024 Tatil
Türkiye Hakkında Bilgiler; Türkiye Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Türkiye Hakkında Bilgiler; Türkiye Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı 29 Ekim 1923 tarihinde kurulan Türkiye'nin Asya ve Avrupa kıtasında toprakları bulunmaktadır. Toplamda 81 ilden oluşan ülke, 7 coğrafi bölgeden oluşuyor. Bu bölgelerin isimleri, Marmara, Karadeniz, Akdeniz, İç Anadolu, Ege, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesidir. Türkiye hakkındaki bilgileri sizler için derledik.
2.01.2024 Tatil
Kanada Hakkında Bilgiler; Kanada Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Kanada Hakkında Bilgiler; Kanada Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Kuzey Amerika'da yer alan Kanada, dünyanın en büyük 2. ülkesidir. Resmi adı Kanada Dominyonu olan ülke toplamda 9.98 milyon karelik yüz ölçümüne sahiptir. İklim şartlarından dolayı kuzeye gidildikçe nüfus yoğunluğu azalır. Kanada bayrağının anlamı nedir, başkenti neresidir? Sizin için derledik.
2.01.2024 Tatil
Tacikistan Hakkında Bilgiler; Tacikistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Tacikistan Hakkında Bilgiler; Tacikistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Tacikistan, Orta Asya'da yer alan bağımsız Türk devletlerinden biridir. 1991 yılında Sovyetler Birliğinin dağılmasının ardından bağımsızlığını ilan etti. 1992 yılında Birleşmiş Milletlere üye oldu. Türkiye, Tacikistan'ı resmi olarak tanıyan ilk ülkedir. Tacikistan'ın başkenti neresi, nüfusu ne kadar? Ülke hakkında bilgileri sizler için derledik.
2.01.2024 Dünya
İstanbul'da müstehcen partiler, kostümler, köleler! 'Fergio House'un kurucusu mimar çıktı
İstanbul'da müstehcen partiler, kostümler, köleler! 'Fergio House'un kurucusu mimar çıktı İstanbul'da 'Fergio House' ismini verdikleri villada yakın tarihte büyük bir parti vererek buradan da müstehcen yayınlar yapmaya hazırlanan şüpheliler, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Operasyonun ardından Fergio House'un kurucusunun mimar Ferhat G. olduğu ve tanınmamak için maske kullandığı ortaya çıktı.
29.12.2023 Gündem
Yeni 200 TL'lik banknotlar tedavülde
Yeni 200 TL'lik banknotlar tedavülde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), yeni 200 TL'lik banknotların tedavüle girdiğini duyurdu.
7.12.2023 Uzmanpara
İstiklal Caddesi'nde sahte dolar dağıtanlar hakim karşısında: Sosyal deney yaptık
İstiklal Caddesi'nde sahte dolar dağıtanlar hakim karşısında: Sosyal deney yaptık İstiklal Caddesi'nde sahte dolar dağıtıp "Taksim'de muhtaçlara dolar dağıtalım dersek" yazısı ile sosyal medya üzerinden paylaştıkları ileri sürülen 14 sanık, "Halkın bir kesimini alenen aşağılama" suçundan 1'er yıla kadar hapis istemiyle hakim karşısına çıktı.
21.10.2023 Gündem
Merkez Bankası Başkanı Erkan'dan '128 milyar dolar' iddiasına cevap!
Merkez Bankası Başkanı Erkan'dan '128 milyar dolar' iddiasına cevap! Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda muhalefetin 128 milyar doların ‘arka kapıdan bozdurulduğu’ iddialarına cevap verdi.
4.10.2023 Ekonomi
‘Aylık enflasyonda yavaşlama başladı’
‘Aylık enflasyonda yavaşlama başladı’ TBMM’de milletvekillerine bilgi veren Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, kredi kartı kullanımının azaldığını, kur korumalı mevduattan (KKM) geçiş stratejisinin başarıyla yürütüldüğünü belirterek, “Aylık enflasyon ana eğilimi eylülde yavaşlamaya başladı” dedi.
4.10.2023 Ekonomi
Merkez Bankası Başkanı Erkan'dan KKM mesajı! 'Paradan sıfır atılacak mı?' sorusunu cevapladı
Merkez Bankası Başkanı Erkan'dan KKM mesajı! 'Paradan sıfır atılacak mı?' sorusunu cevapladı Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi. TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan önemli açıklamalarda bulundu.
3.10.2023 Ekonomi
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Bozuk parada başka, kağıt parada başka yazıyor! 93 yıllık şaşırtan 'cumhuriyet' detayı
Bozuk parada başka, kağıt parada başka yazıyor! 93 yıllık şaşırtan 'cumhuriyet' detayı Türk Lirası’nın üzerinde ‘Türkiye Cumhuriyeti’ yerine ‘Türkiye Cumhuriyet’ yazması birçok kişi tarafından merak ediliyor. İlk defa fark edenlerin basım hatası zannettiği bu ifadenin aslında 93 yıllık bir hikâyesi var. İşte Türk Lirası'nın Osmanlı’dan Cumhuriyet’e yolculuğu.
19.08.2023 Yaşam
CHP Lideri Kılıçdaroğlu seçim çalışmasını Erzincan'da başlattı
CHP Lideri Kılıçdaroğlu seçim çalışmasını Erzincan'da başlattı Seçim çalışmasını Erzincan'dan başlatan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu açıklamalarda bulundu.
5.08.2023 Gündem
Yarısı sahte yarısı gerçek! ATM'de suçüstü yakalandı... Şaşırtan yöntem
Yarısı sahte yarısı gerçek! ATM'de suçüstü yakalandı... Şaşırtan yöntem Ankara'da sahte banknotlar, otomatik para çekme makinelerine (ATM) yatıran ve yerine gerçek para alan şüpheli gözaltına alındı.
28.07.2023 Gündem
Merkez rotayı çizdi: İstikrarda kararlıyız
Merkez rotayı çizdi: İstikrarda kararlıyız Merkez Bankası’nın yeni Başkanı Hafize Gaye Erkan, fiyat istikrarını sağlamada kararlı olduklarını, faiz artırımının yanı sıra parasal ve miktarsal sıkılaştırma araçlarını kullanacaklarını söyledi.
28.07.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Banknot ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.