Denizli’de kan donduran olay! Evinin banyosunda kendisini iple tavana astı
Denizli’de kan donduran olay! Evinin banyosunda kendisini iple tavana astı Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, bir süredir bunalımda olduğu öne sürülen Tayfur İ. (37) evinin banyosunda kendisini iple tavana asarak yaşamına son verdi.
7.07.2020 Gündem
THY'nin acı kaybı
THY'nin acı kaybı İstanbul Küçükçekmece'deki evinde banyo sırasında ayağının kayması sonucu yere düşerek kafasını çarpan Türk Hava Yolları(THY) Uçuş Eğitim Başkanı Sedat Şekerci, hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, THY Uçuş Eğitim Başkanı ve aynı zamanda kaptan pilot olan Sedat Şekerci, akşam saatlerinde banyo yaptığı sırada, ayağının kaymasıyla yere düşerek kafasını betona çarptı. Ailesi tarafından banyoda baygın halde bulunan Şekerci, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ambulansla Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Şekerci, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
11.09.2019 Yaşam
’Lütfen! Banyo yapmak istemiyorum’
’Lütfen! Banyo yapmak istemiyorum’ Sahibinin banyo yaptırmak istediği köpek, duruma öyle tepkiler verdi ki, videoyu izleyenler hem şaşırdı hem de duygulandı. ABD’nin Michigan eyaletinde bir kadın, Monk adını verdiği Sibirya kurdu cinsi köpeğine banyo yaptırmak istedi. Ancak köpek banyo teklifine sıcak bakmıyordu. Sevimli hayvan, bu itirazını da adeta küçük bir çocuk gibi sızlanıp köşe bucak kaçarak gösterdi. Köpeğin sahibi, “Monk’a her banyo yaptırmak istediğimde aynı durumla karşılaşıyorum” derken, video sosyal medyada büyük ilgi gördü.
11.09.2019 İlginç Videolar
Banyoda eroinden ölüm!
Banyoda eroinden ölüm! Adana'da 3 ay önce evlenen genç yüksek dozda eroin aldığı evinin banyosunda ölü bulundu.
5.11.2014 Gündem

Benzer Haber Etiketleri