Bardakçı Koyu

Bardakçı Koyu

Son dakika Bardakçı Koyu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bardakçı Koyu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bardakçı Koyu haber sayfamızda...

Bardakçı Koyu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 110 bardakçı koyu haberi bulunmuştur.
Melike Öcalan iş toplantısını sahilde yaptı
Melike Öcalan iş toplantısını sahilde yaptı Yılın büyük bölümünü Bodrum'da geçiren Melike Öcalan, yoğun geçecek kış sezonu öncesi Bardakçı Koyu'ndaki bir otelde hem dinlendi hem de işle ilgili son toplantılarını yaptı.
13.10.2023 Cadde
Kumdan havuza kovayla su taşıdı! 'Aşkı bulup çocuk yapabilirim'
Kumdan havuza kovayla su taşıdı! 'Aşkı bulup çocuk yapabilirim' Bayram tatili ve Azka Otel yaz konserlerinde sahne almak için Türkiye'nin tatil cenneti Bodrum'a gelen Selen Görgüzel, kumsalda çocuklarla eğlenceli vakit geçirdi. Müzik kariyerinin dışında özel hayatıyla da çok konuşulan şarkıcı, çocuk özlemine dair açıklama yaptı.
5.07.2023 Cadde
Yelken yarışlarında tekneler çarpıştı: 1 tekne battı, 7 tekne hasar aldı
Yelken yarışlarında tekneler çarpıştı: 1 tekne battı, 7 tekne hasar aldı Muğla'nın Bodrum ilçesinde yapılan yelken yarışlarında yaşanan çarpışma sonucu 1 tekne batarken 7 tekne hasar aldı. Denize düşen yarışçılar ise ekipler tarafından kurtarıldı.
2.04.2023 Haberler
Haftanın mekanları...
Haftanın mekanları... Kristal karla yılbaşı keyfi Sadece Alpler’de bulunan kristal kar kalitesine ve dünyanın en uzun kayak pistlerinden birine sahip Kars Sarıkamış’ta hizmet verecek Duja Chalet, 15 Aralık’ta misafirlerini ağırlamaya başlayacak...
26.11.2022 Cadde
Sıfır makyaj Emine Ün
Sıfır makyaj Emine Ün Kim der ki 44 yaşında diye! 2012 yılında dünyaevine girdiği Tolga Karakaş'tan yaşadıkları fikir ayrılığı sebebiyle Nisan 2021'de anlaşmalı olarak ayrılan Emine Ün, tatilin son günlerini yazın vazgeçilmez adresi Bodrum'da geçiriyor. Son dönemde sosyal medya paylaşımlarına ağırlık veren ünlü oyuncu, bikinili ve sıfır makyaj pozlarıyla gündem oldu.
12.09.2022 Cadde
Yunan unsurlarının ittiği 64 kaçak göçmen kurtarıldı
Yunan unsurlarının ittiği 64 kaçak göçmen kurtarıldı Bodrum'da, Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen 64 kaçak göçmen, kurtarıldı.
28.08.2022 Gündem
Bodrum güzeli
Bodrum güzeli Emine Ün, Bodrum Bardakçı Koyu’ndaki Azka Otel’in Beach’indeydi.
29.07.2022 Cadde
Emine Ün fit haliyle gençlere taş çıkarttı
Emine Ün fit haliyle gençlere taş çıkarttı Merhum sanatçı İbrahim Erkal ile birlikte rol aldığı 'Canısı' projesi ile hafızalarda yer eden Emine Ün, son olarak 2002 yılında 'Bayanlar Baylar' adlı komedi dizisi ile TV'de yer almış, daha sonra tiyatro sahnelerinde izleyiciyle buluşmuştu. Güzelliği ile her daim övgü alan oyuncu, Bodrum tatilinde formda görüntüsü ile bir kez daha adından söz ettirdi.
13.09.2022 Cadde
Üçüncü yönetmenlik deneyimi
Üçüncü yönetmenlik deneyimi Hülya Avşar, bayramın üçüncü günü Bodrum Bardakçı Koyu’nda yer alan bir otelde konser verdi.
13.07.2022 Cadde
Hülya Avşar sahne tarzıyla dikkat çekti
Hülya Avşar sahne tarzıyla dikkat çekti Şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, geçtiğimiz gün Bodrum'da bir otelde konser verdi. Avşar, rezervasyonun günler öncesinden dolduğu gecede dekolteli elbisesi ve fit haliyle dikkat çekti.
12.07.2022 Cadde
Safiye Soyman: Faik cimrilikte bir numaradır!
Safiye Soyman: Faik cimrilikte bir numaradır! Kurban Bayramı'nın ilk günü Bodrum Bardakçı Koyu'nda bir otelde sahneye çıkan Safiye Soyman ile hayat arkadaşı Faik Öztürk, repertuvarları ile kulaklara, esprileri ile kalplere bayram coşkusu yaşattı.
11.07.2022 Cadde
Şarkıcı Aslı Zen ve kızı Mayra'nın deniz eğlencesi!
Şarkıcı Aslı Zen ve kızı Mayra'nın deniz eğlencesi! Bir dönem 'İşte Benim Stilim' adlı yarışmada boy gösteren şarkıcı Aslı Zen, hem iş hem tatil için Bodrum'a gitti. Bardakçı Koyu'nda objektiflere yansıyan Zen, akşamki sahnesinde önce 12 yaşındaki kızı Mayra ile denizin tadını çıkardı.
18.06.2022 Cadde
Sezonu açtı
Sezonu açtı Özlem Yıldız, oğlu Demir’le tatil sezonunu Bodrum’da açtı.
7.05.2022 Cadde
Özlem Yıldız tatil sezonunu açtı
Özlem Yıldız tatil sezonunu açtı Düzgün fiziği ve bronz teniyle dikkat çeken sunucu Özlem Yıldız, her yaz olduğu gibi bu yıl da tatil sezonunu Bodrum'da açtı. Ünlü sunucuya 15 yaşındaki oğlu Demir Serter eşlik etti.
6.05.2022 Cadde
Bodrum’da  bayram  coşkusu
Bodrum’da bayram coşkusu Bodrum Bardakçı Koyu’nda misafirlerini ağırlayan Azka Otel, Ramazan Bayramı’nda Türk müziğinin sevilen sanatçılarıyla eğlence dolu bir tatilin kapılarını açıyor.
9.04.2022 Cadde
İkizler büyüyor
İkizler büyüyor İkiz bebek bekleyen Seray Sever, Instagram’dan hamile pozlarını yayınladı.
24.01.2022 Cadde
Bodrum Cup’tan birlik mesajı geldi
Bodrum Cup’tan birlik mesajı geldi Türkiye’nin tanıtımına önemli katkı koyan The Bodrum Cup, bu yıl yangın bölgelerindeki etaplarıyla yaraları sarmaya destek olacak
19.10.2021 Ege
Melike Öcalan geri dönüyor
Melike Öcalan geri dönüyor Henüz 12 yaşında çocuk defileleri sunarak, "Türkiye'nin en genç sunucusu" olan Melike Öcalan, beş yıl önce ekranlara ara verme kararı almıştı. Bodrum'a yerleşen Öcalan, ürettiği yeni projelerle "Ekranlara dönmeye hazırım" mesajı verdi.
27.09.2021 Cadde
Demet Akalın'dan 'Gelinim Mutfakta' açıklaması
Demet Akalın'dan 'Gelinim Mutfakta' açıklaması Bodrum Bardakçı Koyu'nda iki saat şarkılarını seslendiren Demet Akalın, yeni sezonda sunuculuğunu üstlendiği, Kanal D’nin fenomen yarışma programı hakkında konuştu.
20.07.2021 Cadde
Hastaneden konsere...
Hastaneden konsere... Meltem Eren, ‘Azka Yaz Konserleri’ kapsamında, Bodrum Bardakçı Koyu’nda bulunan Azka Otel’de sahne aldı.
10.07.2021 Cadde
Bodrum'da hayat normale döndü, mekanlar doldu taştı
Bodrum'da hayat normale döndü, mekanlar doldu taştı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, kısıtlamaların sona ermesi ile birlikte eğlence merkezlerinde yoğunluk yaşandı.
2.07.2021 Gündem
1 Temmuz 2021 Magazin Haberleri Bülteni
1 Temmuz 2021 Magazin Haberleri Bülteni 1 Temmuz 2021 Magazin Haberleri Bülteni
1.07.2021 Magazin
İlyas Yalçıntaş sevgilisiyle Bodrum tatilinde
İlyas Yalçıntaş sevgilisiyle Bodrum tatilinde Şarkıcı İlyas Yalçıntaş, sevgilisiyle beraber tatil sezonunu Bodrum'da açtı. Çift, önceki gün Bardakçı Koyu'nda bir otelin plajında objektiflere takıldı.
1.07.2021 Cadde
Azka’da müzik şöleni
Azka’da müzik şöleni Bardakçı Koyu’nun gözdesi Azka Otel, gelenekselleşen yaz konserlerine kaldığı yerden devam ediyor.
29.06.2021 Ege
Konserler başlıyor
Konserler başlıyor Bodrum Bardakçı Koyu’nda yer alan Azka Otel, gelenekselleşen yaz konserlerine kaldığı yerden devam ediyor.
19.06.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Bardakçı Koyu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.