Barış Görüşmeleri

Barış Görüşmeleri

Son dakika barış görüşmeleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan barış görüşmeleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan barış görüşmeleri haber sayfamızda...

Barış Görüşmeleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.016 barış görüşmeleri haberi bulunmuştur.
Putin'den Batı'ya uyarı: NATO-Rusya çatışması 3. Dünya Savaşı'na götürür
Putin'den Batı'ya uyarı: NATO-Rusya çatışması 3. Dünya Savaşı'na götürür Rusya lideri Putin, seçimlerin ardından pazartesi günü uluslararası gazetecilerin sorularını yanıtladı.
18.03.2024 Dünya
Brezilya’da Fidan Blinken görüşmesi
Brezilya’da Fidan Blinken görüşmesi Türkiye, Azerbaycan ile Ermenistan arasında anlaşma imzalanarak Güney Kafkasya’da kalıcı barış ortamının sağlanmasına yönelik diplomatik çabalarını sürdürüyor. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken’in Brezilya’daki görüşmelerinde ele alınan önemli konulardan biri, Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki barış görüşmeleri oldu.
23.02.2024 Dünya
Ukrayna büyükelçisi: Türkiye'den KAAN alacağız
Ukrayna büyükelçisi: Türkiye'den KAAN alacağız CNN Türk'e konuşan Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar, Ukrayna'nın Türkiye'nin milli savaş uçağı KAAN'dan almayı planladığını söyledi.
15.02.2024 Gündem
Ruslar Polonya'ya saldıracak mı? Putin 2 yıl sonra batı medyasına konuştu: 6 ayda bitecekti
Ruslar Polonya'ya saldıracak mı? Putin 2 yıl sonra batı medyasına konuştu: 6 ayda bitecekti Rusya lideri Putin 24 Şubat 2022 tarihinden beri ilk kez batı medyasına konuştu. Gazeteci Tucker Carlson ile yaptığı röportajda Putin, Ukrayna savaşının gidişatı hariç 'Rusya Polonya ve Litvanya'ya saldıracak mı?' sorusuna yanıt verdi.
9.02.2024 Dünya
Putin'in Türkiye kararı dünyada yankılandı! ABD'de yeni kırılma kaygısı
Putin'in Türkiye kararı dünyada yankılandı! ABD'de yeni kırılma kaygısı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in 12 Şubat’ta Türkiye'yi ziyaret etmesi bekleniyor. Kremlin henüz tarihini teyit etmese de geziyi doğruladı. Putin'in Türkiye ziyareti daha şimdiden uluslararası gündemin önemli başlıklarından biri haline geldi.
7.02.2024 Dünya
MHP lideri Bahçeli: Yeni hedefleri 31 Mart
MHP lideri Bahçeli: Yeni hedefleri 31 Mart "Küresel bir komplonun hedefindeyiz" diyen MHP lideri Bahçeli, "Türk milletini birbirine kırmaya çalışan küresel düşmanlık, muhalefet eliyle mesafe kat etmekte." ifadelerini kullandı. Bahçeli, Kulp Kaymakamı Burak Akeller ile hutbeyi eksik okuyan imam arasında yaşanan olaya ilişkin de konuştu.
23.01.2024 Gündem
Kritik ziyaret
Kritik ziyaret ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Ortadoğu turuna Türkiye’den başlıyor. İki ay içinde ikinci kez Türkiye’de olacak Blinken’ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da kabul edilmesi bekleniyor. Blinken’ın sonraki durağı ise Yunanistan olacak.
6.01.2024 Gündem
Bakan Fidan, Lavrov ile görüştü! Görüşmenin gündemi Güney Kafkasya'da barış
Bakan Fidan, Lavrov ile görüştü! Görüşmenin gündemi Güney Kafkasya'da barış Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov telefonla görüştü. Görüşmenin gündemini, Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki barış görüşmeleri oluşturdu.
22.12.2023 Gündem
Çin araya girdi! Cunta ve isyancılar buluştu
Çin araya girdi! Cunta ve isyancılar buluştu Myanmar'da ülkenin kuzeyinde bazı noktaları ele geçiren üç silahlı isyancı grup, Çin'in ara buluculuğunda cunta yönetimiyle bir araya geldi. Pekin, "barış görüşmelerinden olumlu sonuçlar elde edildiğini" duyurdu.
12.12.2023 Dünya
İsrail - S. Arabistan normalleşmesinde tarihi ziyaretler
İsrail - S. Arabistan normalleşmesinde tarihi ziyaretler İlişkileri normalleştirmek üzere bir süredir müzakerelerde bulunan İsrail ile Suudi Arabistan, tarihi ziyaretlerle normalleşme yolunda bir adım daha attı.
27.09.2023 Dünya
Ukrayna, karşı saldırısında ilerleme katediyor mu?
Ukrayna, karşı saldırısında ilerleme katediyor mu? Ukraynalı generaller, Rusya'nın güneydeki ilk savunma hattını "geçtiklerini" söylüyor. BBC, Ukrayna güçlerinin gerçekte ne kadar ilerlediğini ve cephe hattında daha fazla ilerleme kaydedileceğine dair ne tür işaretlerin olduğunu değerlendirdi.
18.09.2023 Dünya
Karabağ'daki gayrimeşru seçimlere Türkiye'den 'tanımıyoruz' mesajı
Karabağ'daki gayrimeşru seçimlere Türkiye'den 'tanımıyoruz' mesajı Karabağ'da gayrimeşru Ermeni güçlerinin kontrolündeki topraklarda düzenlenen seçimlere Türkiye'den sert tepki geldi.
9.09.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘emekliye zam’ açıklaması: Emeklilerimizi de memnun edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘emekliye zam’ açıklaması: Emeklilerimizi de memnun edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memur ve memur emeklilerine yönelik zam görüşmelerinin ay sonuna kadar süreceğini, emeklileri memnun edecek adımların atılacağını söyledi.
22.08.2023 Gündem
Erdoğan'dan emekli maaşına düzenlemeyle ilgili son dakika açıklaması
Erdoğan'dan emekli maaşına düzenlemeyle ilgili son dakika açıklaması Macaristan ziyareti dönüşünde soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin maaş zammıyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın gündeminde yerel seçimlere ilişkin çalışmalar da vardı.
21.08.2023 Gündem
Barış önerisi Eylül'de! Dikkat çeken Suriye detayı
Barış önerisi Eylül'de! Dikkat çeken Suriye detayı Programı kapsamında Brezilya basınına açıklamalarda bulunan Zelenskiy, Putin ve savaşın gidişatı hakkında önemli ifadeler kullandı.
1.08.2023 Dünya
TBMM Şentop, AB Parlamento Başkanları Zirvesi’nin birinci oturumuna katıldı
TBMM Şentop, AB Parlamento Başkanları Zirvesi’nin birinci oturumuna katıldı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Avrupa Birliği (AB) Parlamento Başkanları Zirvesi’nin Rusya-Ukrayna savaşı ve AB genişlemesinin ele alındığı birinci oturumunda yaptığı konuşmada bazı AB ülkelerinin genişleme konusunda çifte standartlı yaklaşımını eleştirerek, “Yeni ortaklıklar söz konusu olduğunda AB gibi bir gücün, bazı ülkelerin kaprislerine, oyunlarına, manasız siyasi ve dini önkoşullarına esir olması kabul edilebilir bir durum değildir” dedi.
24.04.2023 Haberler
TBMM Başkanı Şentop, AB Parlamento Başkanları Zirvesi’nin birinci oturumuna katıldı
TBMM Başkanı Şentop, AB Parlamento Başkanları Zirvesi’nin birinci oturumuna katıldı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Avrupa Birliği (AB) Parlamento Başkanları Zirvesi’nin Rusya-Ukrayna savaşı ve AB genişlemesinin ele alındığı birinci oturumunda yaptığı konuşmada bazı AB ülkelerinin genişleme konusunda çifte standartlı yaklaşımını eleştirerek, “Yeni ortaklıklar söz konusu olduğunda AB gibi bir gücün, bazı ülkelerin kaprislerine, oyunlarına, manasız siyasi ve dini önkoşullarına esir olması kabul edilebilir bir durum değildir” dedi.
24.04.2023 Gündem
Yunan sitesi rezalete imza attı: 'Türklerin yenilgisi' başlığı!
Yunan sitesi rezalete imza attı: 'Türklerin yenilgisi' başlığı! AFP Rus parlamentosundan alelacele geçen düzenlemeyi 'Bakhmut'a doğrudan bilet' başlığıyla sundu, Yunan internet sitesi ise aylardır en şiddetli çarpışmaların yaşandığı şehre dair skandal bir haber yayımladı.
13.04.2023 Dünya
Pentagon'dan sızan Ukrayna savaş belgeleri bize ne söylüyor?
Pentagon'dan sızan Ukrayna savaş belgeleri bize ne söylüyor? Putin'in saldırı emri vermesinden bu yana en büyük Amerikan gizli bilgi sızıntısındaki belgelerin bazıları yalnızca altı hafta öncesine ait ve sonuçları çok büyük. Ancak belgelerde Ukrayna'nın karşı saldırısının yönünü ya da ana itici gücünü gösteren hiçbir şey yok.
10.04.2023 Dünya
Macaristan Başbakanı Orban: Üçüncü Dünya Savaşı gerçek bir tehdit
Macaristan Başbakanı Orban: Üçüncü Dünya Savaşı gerçek bir tehdit Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Üçüncü Dünya Savaşı iddialarının abartılı olmadığını ifade ederek, “Gerçek bir tehdit” dedi.
31.03.2023 Dünya
Çin medyası adını koydu: Putin biraz kıskandı!
Çin medyası adını koydu: Putin biraz kıskandı! Tüm dünya Moskova'daki randevuya kilitlenirken, uluslararası medya 'Beni istediğin zaman ara', 'İlişkilere taze kan oldu', 'Barış umudu getiriyor' ve 'Çin'in bilinçli tercihi' gibi başlıklar attı.
21.03.2023 Dünya
Ukrayna’nın direnişi sürecek
Ukrayna’nın direnişi sürecek Savaşın birinci yıl dönümünde Ukrayna’da ülkeyi savunurken hayatını kaybeden askerler anılırken, Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, cesaret verici bir konuşma yaptı.
25.02.2023 Dünya
Dünya ayakta! Açıkça Polonya'yı telaffuz etti
Dünya ayakta! Açıkça Polonya'yı telaffuz etti İşgalin yıldönümünde NATO, Japonya, Almanya, Fransa, İngiltere, Çin ve Tayvan gibi ülkelerden arka arkaya açıklamalar geldi. Rusya'nın çıkışında ise Ukrayna'nın batı komşusu Polonya geçti.
24.02.2023 Dünya
Rusya Savunma Bakanlığı: Ukrayna, radyoaktif provokasyona hazırlanıyor
Rusya Savunma Bakanlığı: Ukrayna, radyoaktif provokasyona hazırlanıyor Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'nın, Birleşmiş Milletler (BM) özel oturumundan Rusya'yı suçlamak için radyoaktif maddeli provokasyon hazırlığında bulunduğunu öne sürdü.
19.02.2023 Dünya
Macron: Rusya'nın yenilmesini istiyorum, ezilmesini değil
Macron: Rusya'nın yenilmesini istiyorum, ezilmesini değil Ukrayna'ya silah desteğinin artırılmasını isteyen Fransız lider, savaşın Rusya topraklarına genişlemesine karşı ise kırmızı çizgi çekti.
19.02.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Barış Görüşmeleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.