Ali Çınar

Ali Çınar

Son dakika Ali Çınar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ali Çınar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ali Çınar haber sayfamızda...

Ali Çınar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.141 ali çınar haberi bulunmuştur.
Kahreden ölüm! Minik Ali hayatını kaybetti
Kahreden ölüm! Minik Ali hayatını kaybetti Denizli’de muhtar adayının aracıyla elektrikli bisikletin çarpışması sonucu bir çocuk hayatını kaybetti, anne ise yaralandı.
21.03.2024 Gündem
Burcu Kara çocukluğuna döndü! 'Mutlu yıllar küçük kız'
Burcu Kara çocukluğuna döndü! 'Mutlu yıllar küçük kız' Kanal D'nin fenomen dizisi 'Arka Sokaklar'da 'Komiser Seval' karakterini canlandıran iki çocuk annesi Burcu Kara, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni yaşını kutladı.
1.03.2024 Cadde
Burcu Kara annesinin evinde temizlik yaptı! 'Ünlüler asla ev silmez sanıyordum'
Burcu Kara annesinin evinde temizlik yaptı! 'Ünlüler asla ev silmez sanıyordum' Yönetmen Fırat Parlak ile evli olan ve geçtiğimiz aralık ayında ikinci kez anne olma mutluluğu yaşayan oyuncu Burcu Kara, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Annesinin evinde yerleri sildiği anları kare kare paylaşan oyuncunun gönderisine yorum yağdı.
15.06.2023 Cadde
Zorlu geçen sekiz saat! 'En güzel an Can'ı ilk görüşüm'
Zorlu geçen sekiz saat! 'En güzel an Can'ı ilk görüşüm' Yönetmen Fırat Parlak ile evli olan, geçtiğimiz aralık ayında ikinci kez anne olma mutluluğu yaşayan oyuncu Burcu Kara, doğum yaptığı gün çekilen fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı.
6.04.2023 Cadde
Burcu Kara'nın uyku isyanı
Burcu Kara'nın uyku isyanı Bir süredir ekranlardan uzak olan ve şimdilerde yönetmen Fırat Parlak ile mutlu bir evlilik sürdüren ve Ali Çınar adında 5 yaşında bir oğlu bulunan oyuncu Burcu Kara, geçtiğimiz ay ikinci çocuğunu kucağına almıştı. Ünlü oyuncu, oğlu Can kucağında uyurken çektiği videoyu takipçileriyle paylaştı. Uykusuz gecelerini anlatan ünlü oyuncunun halleri gündem oldu.
24.01.2023 Magazin
Burcu Kara'nın uyku isyanı
Burcu Kara'nın uyku isyanı Bir süredir ekranlardan uzak olan ve şimdilerde yönetmen Fırat Parlak ile mutlu bir evlilik sürdüren ve Ali Çınar adında 5 yaşında bir oğlu bulunan oyuncu Burcu Kara, geçtiğimiz ay ikinci çocuğunu kucağına almıştı. Ünlü oyuncu, oğlu Can kucağında uyurken çektiği videoyu takipçileriyle paylaştı. Uykusuz gecelerini anlatan ünlü oyuncunun halleri gündem oldu.
24.01.2023 Cadde
Metruk binadan kütüphaneye...
Metruk binadan kütüphaneye... 2021 yılında Bodrum Belediyesi’nin Yalıkavak Muhtarlığı’na tahsis ettiği metruk bina, kütüphaneye dönüştürüldü.
4.01.2023 Ege
İkinci kez anne olan Burcu Kara: Sıkıntılı bir süreç oldu
İkinci kez anne olan Burcu Kara: Sıkıntılı bir süreç oldu Bir süredir ekranlardan uzak olan ve şimdilerde yönetmen Fırat Parlak ile mutlu bir evlilik sürdüren ve Ali Çınar adında beş yaşında bir oğlu bulunan oyuncu Burcu Kara, ikinci bebeğini kucağına aldı. Kara, önceki akşam hastaneden çıkarken görüntülendi. İkinci çocuğunu dünyaya getiren Kara, biraz sıkıntılı bir süreç geçirdiklerini söyleyerek, "İnşallah bundan sonrası daha iyi olur" açıklamasında bulundu.
6.12.2022 Cadde
Burcu Kara ile Fırat Parlak'ın ikinci bebekleri dünyaya geldi!
Burcu Kara ile Fırat Parlak'ın ikinci bebekleri dünyaya geldi! Bir süredir ekranlardan uzak olan ve şimdilerde yönetmen Fırat Parlak ile mutlu bir evlilik sürdüren ve Ali Çınar adında 5 yaşında bir oğlu bulunan oyuncu Burcu Kara, ikinci bebeğini de kucağına aldı. Mutlu haberi sosyal medya hesabından paylaşan Kara'ya, başta ünlü isimler olmak üzere tüm sevenlerinden iyi dileklerini ileten mesajlar geldi.
3.12.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Bolu günlüğü Çaba Derneği yönetim kurulu üyeleri, Bolu seyahati düzenledi...
24.10.2022 Cadde
İkinci kez anne olmak için gün sayan Burcu Kara: Hoş geldin 32. hafta!
İkinci kez anne olmak için gün sayan Burcu Kara: Hoş geldin 32. hafta! Yönetmen Fırat Parlak ile mutlu bir evlilik sürdüren ve Ali Çınar adında 5 yaşında bir oğlu bulunan oyuncu Burcu Kara, şimdilerde hamilelik heyecanı yaşıyor. İkinci çocuğunu kucağına almasına sayılı günler kalan 42 yaşındaki ünlü isim, karnı burnunda pozlarına bir yenisini daha ekledi. Kara'nın fotoğraflarına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.
22.10.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Anne Hathaway, Elle dergisine konuştu...
22.10.2022 Cadde
Burcu Kara'dan oğlu Ali Çınar ile yeni kareler
Burcu Kara'dan oğlu Ali Çınar ile yeni kareler Yönetmen Fırat Parlak ile mutlu bir evlilik sürdüren ve Ali Çınar adında bir oğlu bulunan Burcu Kara, şimdilerde ikinci kez anne olmak için gün sayıyor. Karnı iyice belirginleşen ve henüz bebeğinin cinsiyetini açıklamayan ünlü oyuncu, beş yaşındaki oğluyla verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu.
18.10.2022 Cadde
Burcu Kara'nın köy hayatı! 'Şimdi seneye tohum biriktirme zamanı'
Burcu Kara'nın köy hayatı! 'Şimdi seneye tohum biriktirme zamanı' Şimdilerde ikinci kez anne olmaya hazırlanan Burcu Kara, Bursa'da çocukluğunun geçtiği köy evini yenileyip çevre düzenlemesi yaptırmıştı. Doğayla iç içe olmayı seven ünlü oyuncu, bahçesine diktiği tohumlardan meyve ve sebze toplamaya başladı. Kara, mahsülleriyle verdiği pozu takipçileriyle paylaştı.
20.09.2022 Cadde
Burcu Kara köy evinden paylaştı: Sonunda meyve verdi
Burcu Kara köy evinden paylaştı: Sonunda meyve verdi Bursa'nın İznik ilçesindeki dededen kalma doğup, büyüdüğü köy evine tadilat yaptıran Burcu Kara, bahçesindeki ilk meyveleri topladı. Şimdilerde ikinci kez anne olmaya hazırlanan güzel oyuncu, o anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
26.08.2022 Cadde
İkinci çocuğuna hamile Burcu Kara'dan yeni pozlar
İkinci çocuğuna hamile Burcu Kara'dan yeni pozlar Yönetmen Fırat Parlak ile mutlu bir evlilik sürdüren ve Ali Çınar adında bir oğlu bulunan Burcu Kara, geçtiğimiz haftalarda ikinci kez anne olacağını duyurmuştu. Şimdilerde altı aylık hamile olan güzel oyuncu, büyüyen karnını gözler önüne serdi. Uzun yıllardır ekranlardan uzak olan 42 yaşındaki güzel oyuncuya, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.
21.08.2022 Cadde
İkinci bebek geliyor
İkinci bebek geliyor Oyuncu Burcu Kara, ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor.
4.08.2022 Cadde
Burcu Kara-Fırat Parlak'ın ABD macerası
Burcu Kara-Fırat Parlak'ın ABD macerası Son olarak 'Kırmızı Oda' dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan Burcu Kara, yönetmen eşi Fırat Parlak ve dört yaşındaki oğulları Ali Çınar ile birlikte Amerika’ya gitti.
15.01.2022 Cadde
Son dakika haberleri: Roma'da Erdoğan-Biden zirvesi! Görüşmenin şifreleri
Son dakika haberleri: Roma'da Erdoğan-Biden zirvesi! Görüşmenin şifreleri F-35 ve F-16 savaş uçaklarından Suriye'ye birçok başlığın masaya yatırıldığı görüşme, büyükelçilerin yol açtığı krizin hemen sonrasında gerçekleşti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Washington'la ortak mekanizma kurulması için mutabık kalındığını duyurdu. Beyaz Saray'dan "Yapıcı ilişkileri sürdürmek istiyoruz" açıklaması geldi.
1.11.2021 Dünya
Görüşmenin şifreleri
Görüşmenin şifreleri Ali Çınar - Beyaz Saray yönetimi her ne kadar 20 dakika toplantı yapacağını önceden duyursa da, Biden-Erdoğan görüşmesi 1 saat 3 dakika sürdü...
1.11.2021 Siyaset
Roma'da Erdoğan-Biden zirvesi! Açıklamalar peş peşe geldi
Roma'da Erdoğan-Biden zirvesi! Açıklamalar peş peşe geldi F-35 ve F-16 savaş uçaklarından Suriye'ye birçok başlığın masaya yatırıldığı görüşme, büyükelçilerin yol açtığı krizin hemen sonrasında gerçekleşti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Washington'la ortak mekanizma kurulması için mutabık kalındığını duyurdu. Beyaz Saray'dan "Yapıcı ilişkileri sürdürmek istiyoruz" açıklaması geldi.
31.10.2021 Haberler
Son dakika haberleri... 'İstenmeyen adam' talimatının ardından büyükelçiliklerden yeni açıklama
Son dakika haberleri... 'İstenmeyen adam' talimatının ardından büyükelçiliklerden yeni açıklama ABD Büyükelçiliği'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, "ABD, 18 Ekim tarihli açıklamaya ilişkin bazı soruların yöneltilmesi vesilesiyle, Diplomatik İlişkiler Hakkındaki Viyana Sözleşmesi'nin 41. Maddesi'ne riayet etmeyi teyit eder" denildi. Aynı açıklamayı Kanada, Norveç, Finlandiya, Yeni Zelanda, Danimarka, Hollanda, Almanya, Fransa ve İsveç büyükelçilikleri de yayınladı. Cumhurbaşkanlığı kaynakları, ABD ve diğer büyükelçiliklerin açıklamalarının Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından olumlu karşılandığını bildirdi.
25.10.2021 Dünya
3 ABD'li senatörden 'Türkiye'ye F-16 verilmesin' mektubu
3 ABD'li senatörden 'Türkiye'ye F-16 verilmesin' mektubu S-400, F-35 derken ABD ile şu günlerde F-16 krizi de yaşanıyor. 3 ABD'li senatör Dışişleri Bakanlığı'na Türkiye'ye F-16 verilmesin' mektubu gönderdi. Peki imzası olan senatörler kim? Mektubu anlamı ne? Türkiye'nin F-35'ler için verdiği para konusu nasıl çözülecek?
22.10.2021 Haberler
Son dakika... Bir krizin fitili daha ateşlendi! 3 ABD'li senatörden 'Türkiye'ye F-16 verilmesin' mektubu
Son dakika... Bir krizin fitili daha ateşlendi! 3 ABD'li senatörden 'Türkiye'ye F-16 verilmesin' mektubu S-400, F-35 derken ABD ile şu günlerde F-16 krizi de yaşanıyor. 3 ABD'li senatör Dışişleri Bakanlığı'na Türkiye'ye F-16 verilmesin' mektubu gönderdi. Peki imzası olan senatörler kim? Mektubu anlamı ne? Türkiye'nin F-35'ler için verdiği para konusu nasıl çözülecek?
22.10.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ali Çınar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.