Barış Planı

Barış Planı

Son dakika barış planı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan barış planı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan barış planı haber sayfamızda...

Barış Planı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.221 barış planı haberi bulunmuştur.
Lavrov: Ukrayna için şu ana kadar sunulan en makul barış planı Çin'e ait
Lavrov: Ukrayna için şu ana kadar sunulan en makul barış planı Çin'e ait Rusya Dışişleri Bakanı Sergei Lavrov, Ukrayna krizini çözmek için şimdiye kadarki en makul barış planını Çin'in önerdiğini söyledi.
4.04.2024 Dünya
Eski İsrail Başbakanı CNN Türk'e konuştu: Netanyahu'nun geleceği karanlık
Eski İsrail Başbakanı CNN Türk'e konuştu: Netanyahu'nun geleceği karanlık Eski İsrail Başbakanı Ehud Olmert CNN Türk'te Enver Kaplanoğlu ve Fulya Kalfa'nın sorularını yanıtladı.
15.12.2023 Dünya
Kabinede ‘savaşa devam’ baskısı
Kabinede ‘savaşa devam’ baskısı İsrail’de aşırı sağcılarla hükümet kuran Netanyahu, bu durumun getirdiği zorlukları yaşıyor. Kabinede, Gazze’de savaşın devam ettirilmesi yönünde Netanyahu’ya baskı var.
30.11.2023 Dünya
Orta Doğu'da kaos sürerken Putin Çin'e indi!
Orta Doğu'da kaos sürerken Putin Çin'e indi! Rus lider Putin, İsrail-Hamas savaşı devam ederken Xi Jinping ile temaslarda bulunmak için Çin'e gitti. İki liderin Orta Doğu'da devam eden kaosu masaya yatıracağı bilgisi bizzat Kremlin tarafından açıklandı.
17.10.2023 Dünya
Cidde’de Ukrayna barış toplantısı
Cidde’de Ukrayna barış toplantısı Ukrayna konusuna barışçıl çözüm bulunması amacıyla yapılan girişimlere, Suudi Arabistan öncülüğündeki toplantı da eklendi. Cidde’de düzenlenecek toplantıya, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Çağatay Kılıç da katılacak.
3.08.2023 Dünya
Barış önerisi Eylül'de! Dikkat çeken Suriye detayı
Barış önerisi Eylül'de! Dikkat çeken Suriye detayı Programı kapsamında Brezilya basınına açıklamalarda bulunan Zelenskiy, Putin ve savaşın gidişatı hakkında önemli ifadeler kullandı.
1.08.2023 Dünya
Lukaşenko 'Barış planını' ağzından kaçırdı: 'Putin belgeleri gönderdi'
Lukaşenko 'Barış planını' ağzından kaçırdı: 'Putin belgeleri gönderdi' Aylardır devam eden Rusya-Ukrayna savaşı hakkında konuşan Belarus Devlet Başkanı Lukaşenko, Putin'in kendisine gönderdiği ve içinde barış planı içeren belgenin detayını yanlışlıkla ağzından kaçırdı.
15.06.2023 Dünya
Savaşta şok anlar! Askerler kendi arkadaşlarını vurdu
Savaşta şok anlar! Askerler kendi arkadaşlarını vurdu Kremlin'de savaş muhabirleri ve askeri blogger'ları ağırlayan Putin, öldürülen generale hiç değinmedi. Yayımlanan görüntüler ise, kurşuna dizme ve balyozla infazdan sonra yeni bir dehşeti kanıtlıyor.
14.06.2023 Dünya
Vatikan'dan yetkili isim konuştu: Savaşı papa bitirecek
Vatikan'dan yetkili isim konuştu: Savaşı papa bitirecek 15 aydır devam eden Rusya'nın Ukrayna'yı işgali hakkında çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Papa'nın Putin ve Zelenskiy ile görüşeceğini iddia eden İngiliz medyası savaşın bu görüşme sonrası biteceğini öne sürdü.
19.05.2023 Dünya
Savaşın başından bu yana bir ilk! Zelenskiy'den kritik ziyaret
Savaşın başından bu yana bir ilk! Zelenskiy'den kritik ziyaret Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya-Ukrayna savaşının başlangıcından bu yana ilk kez İtalya’yı ziyaret etti.
13.05.2023 Dünya
Çin'den diplomasi atağı! Bir ayda 3 hamle, ABD yalnızca izledi
Çin'den diplomasi atağı! Bir ayda 3 hamle, ABD yalnızca izledi NATO tarafından ilk kez tehdit olarak sayılan Çin, geride kalan yaklaşık bir yıllık sürede Avrupa'dan Ortadoğu'ya, Güney Asya'dan Afrika'ya gözden kaçmayacak diplomatik hamlelere girişti.
6.04.2023 Dünya
Finlandiya için büyük gün
Finlandiya için büyük gün NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Finlandiya’nın 31. üye olarak bugün NATO’ya katılacağını duyurdu. Stoltenberg, Finlandiya’nın NATO’ya katılım protokolüne ilişkin teklifin, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda kabul edilmesinin ardından sürece ilişkin yeni bir açıklama yaptı.
4.04.2023 Dünya
ABD 'HALO' füzesini tanıttı! İşte hedefi: 'Saklan ve yok et '
ABD 'HALO' füzesini tanıttı! İşte hedefi: 'Saklan ve yok et ' Pentagon tarafından tanıtılan ve 2024 yılında ABD envanterine girmesi planlanan yeni HALO Çin'e karşı özel olarak tasarlandı. Hedefi Çin'in uçak gemileri olan HALO'nun özellikleri dünyada ses getirdi.
31.03.2023 Dünya
Batı'nın kıskacı gittikçe daralıyor! Artık İsviçre bile zenginler için güvenilir değil
Batı'nın kıskacı gittikçe daralıyor! Artık İsviçre bile zenginler için güvenilir değil Rusya Devlet Başkanı Putin ve çevresindekilere yönelik Batı kaynaklı yaptırımlar, giderek Rus yönetimini saran kıskacı daraltıyor.
31.03.2023 Dünya
Zelenskiy de Şi’yi davet etti
Zelenskiy de Şi’yi davet etti Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Moskova ve Kiev arasındaki savaşın sonlandırılması için geçen ay 12 maddelik bir barış planı sunan Çinli mevkidaşı Şi Cinping’i ülkesine davet etti.
30.03.2023 Dünya
'Süper Güçler'in beden dili! Putin gergin, Xi, baskı altında
'Süper Güçler'in beden dili! Putin gergin, Xi, baskı altında Çin Devlet Başkanı Xi, Moskova'da Putin ile yaptığı temaslar sonrası ülkeden ayrıldı. Dünyada gündem olan görüşme sonrası iki liderin beden dili analizi yapıldı, ortaya çıkan sonuçlar ise bir hayli ilginç.
23.03.2023 Dünya
NATO filosu Rus sınırında! 'Geri çekil Putin'
NATO filosu Rus sınırında! 'Geri çekil Putin' Çin-Rusya yakınlaşması sonrası NATO harekete geçti. ABD'ye ait nükleer uçak havalandı, söz konusu uçağı korumak için 3 ülke jetlerini hazır hale getirdi. Uçakların harekete geçtiği zaman ise bir hayli manidar.
22.03.2023 Dünya
Xi'den Putin'e tüyler ürperten veda mesajı: 100 yıldır yaşanmadı
Xi'den Putin'e tüyler ürperten veda mesajı: 100 yıldır yaşanmadı Moskova'da Putin tarafından ağırlanan Çin lideri Xi, masaya 12 maddelik bir barış planı sundu ancak Kremlin bu teklifi 2 kelimeyle reddetti. Xi'nin Moskova'dan ayrılırken kapıda söylediği sözler ise dünya medyasının manşetlerinde.
22.03.2023 Dünya
Ukrayna için Uzakdoğu hattı
Ukrayna için Uzakdoğu hattı Çin lideri Şi Cinping, Moskova’da Putin ile resmi görüşmesini gerçekleştirirken, Japonya Başbakanı Kishida da dün Ukrayna’nın başkenti Kiev’deydi.
22.03.2023 Dünya
Çin medyası adını koydu: Putin biraz kıskandı!
Çin medyası adını koydu: Putin biraz kıskandı! Tüm dünya Moskova'daki randevuya kilitlenirken, uluslararası medya 'Beni istediğin zaman ara', 'İlişkilere taze kan oldu', 'Barış umudu getiriyor' ve 'Çin'in bilinçli tercihi' gibi başlıklar attı.
21.03.2023 Dünya
NATO lideri Stoltenberg: Ukrayna 'uzun vadede' ittifaka katılabilir
NATO lideri Stoltenberg: Ukrayna 'uzun vadede' ittifaka katılabilir NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Ukrayna'nın "uzun vadede" ittifakın üyesi olacağını, Rusya'nın işgali devam ederken şimdilik bağımsız kalması gerektiğini söyledi.
1.03.2023 Dünya
Zelenskiy: Şi ile görüşmek isterim
Zelenskiy: Şi ile görüşmek isterim Çin’in sunduğu çözüm planı Rusya dışında kimseyi tatmin etmese de, Ukrayna lideri açık kapı bıraktı ve Çin’in barış için rol oynamasını olumlu buldu.
26.02.2023 Dünya
Zelenskiy: Xi Jinping ile görüşmek istiyorum
Zelenskiy: Xi Jinping ile görüşmek istiyorum Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelensky, Pekin'in Ukrayna'daki savaşın sona erdirilmesi çağrısı yapmasının ardından Çin Devlet Başkanı Xi Jinping ile bir araya gelmeyi istediğini söyledi.
25.02.2023 Dünya
Barış ne zaman? Kırmızı çizgi nerede?
Barış ne zaman? Kırmızı çizgi nerede? Ukrayna savaşı birinci yılını doldururken, Ukrayna da Rusya da barış müzakerelerine hazır olduğu sinyalini vermiyor. Peki, barış nasıl mümkün olacak?
24.02.2023 Dünya
Zelenskiy'nin barış planına Türkiye'den destek
Zelenskiy'nin barış planına Türkiye'den destek Ukrayna-Rusya savaşıyla ilgili konuşan Bakan Çavuşoğlu, "Zelenskiy de 10 maddede bir barış planından bahsediyor. Türkiye olarak biz destekliyoruz, çalışıyoruz. Türkiye bu konuda hakkında çok çalışmakta. Diplomasi tahıl anlaşmasını ve gübre konusunu çözebildi. Hem ev sahipliği yaptık hem arabuluculuk yaptık." ifadelerini kullandı.
10.01.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Barış Planı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.