Göçük altındaki Nerrin Erakman için umutlu bekleyiş sürüyor
Göçük altındaki Nerrin Erakman için umutlu bekleyiş sürüyor İzmir'de gerçekleşen 6,6 şiddetindeki depremde yıkılan Barış Sitesi'nin enkazı altında kalan Nerrin Erakman için umutlu bekleyiş sürüyor.
3.11.2020 Gündem
14 saat boyunca, ölen torununun elini bırakmadı
14 saat boyunca, ölen torununun elini bırakmadı Mersin'den İzmir’e yardım için giden ve depremde yıkılan Barış Sitesi’nin enkazından, 14 saat sonra Emine Eren’i sağ kurtaran, eşi Ünal Eren ile torunu Çınar’ın cansız bedenine ulaşan ekipte yer alan Akdeniz Belediyesi zabıta memuru Ercan Temel, yaşadıklarını anlattı. Emine Eren’in enkaz altındaki 14 saat boyunca torunu Çınar’ın elini tuttuğunu belirten Temel, "Çınar, 4 yıl önceki bir motosiklet kazasında, babasını kaybettikten sonra, annesi ile birlikte anneannesi ve dedesinin yanında yaşıyormuş. Küçük Çınar’ı ve dedesini enkazdan hayatlarını kaybetmiş olarak çıkarmak bizleri çok üzdü" dedi.
2.11.2020 Gündem
Yıkıldılar! Çocuklarının cansız bedeni enkazdan çıkarıldı
Yıkıldılar! Çocuklarının cansız bedeni enkazdan çıkarıldı İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarındaki 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından Bayraklı ilçesindeki Barış Sitesi'nde zemindeki 2 katı çöküp yan yatan binadan acı haber geldi. Berk Öztürk’ün cansız bedenine ulaşıldı. Ekipler, Öztürk’ün cenazesini enkazdan çıkardı. Öztürk’ün anne ve babası gözyaşını tutamadı.
31.10.2020 Gündem