Barışpınarıharekatı

Barışpınarıharekatı

Son dakika BarışPınarıHarekatı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan BarışPınarıHarekatı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan BarışPınarıHarekatı haber sayfamızda...

Barışpınarıharekatı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 18 barışpınarıharekatı haberi bulunmuştur.
‘Dönüşler için Rusya ile çalışacağız’
‘Dönüşler için Rusya ile çalışacağız’ Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Fırat’ın doğusundaki yaklaşık 480 kilometrelik hattın 120 kilometresinin şu anda Türkiye’nin kontrolü altında bulunduğunu, kalan kısmın kontrol altında tutulması için Rusya ile mutabakat imzalandığını söyledi. Oktay, Suriyeli göçmenlerin ülkelerine dönüşleri için Rusya ile yakın çalışılacağını belirtti.
26.10.2019 Siyaset
MSB'den 'Korkmayın, zulüm bitiyor' paylaşımı
MSB'den 'Korkmayın, zulüm bitiyor' paylaşımı Milli Savunma Bakanlığı, "Suriyeli kardeşlerimiz; Korkmayın, zulüm bitiyor! Artık tüm dünya masum çocukların gülen yüzünü seyredecek" mesajıyla Suriyeli çocukların videosunu paylaştı.
17.10.2019 Gündem
Son dakika... Pence açıkladı: Türkiye ile ABD ateşkes için anlaştı
Son dakika... Pence açıkladı: Türkiye ile ABD ateşkes için anlaştı Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkan Yardımcısı'nı makamında kabul etti, görüşme toplam 4 saat 20 dakika sürdü. Kritik görüşme sonrası ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, ABD ve Türkiye'nin Suriye'de ateşkes için anlaştığını söyledi.
18.10.2019 Gündem
Barış Pınarı’nı dünya işitecek
Barış Pınarı’nı dünya işitecek Türk ihracatçıları Barış Pınarı Harekatı’na destek olmak için Şanlıurfa’ya çıkarma yaptı. İhracatçılar Türkiye’nin terörle mücadelesini dünyaya anlatmak için bir çalışma başlattı
17.10.2019 Gündem
Süper Lig kulüplerinden Enver Cenk Şahin'e destek!
Süper Lig kulüplerinden Enver Cenk Şahin'e destek! Almanya 2. Lig takımlarından St Pauli, Enver Cenk Şahin'in kadro dışı bırakılmasına tepkiler sürüyor. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Süper Lig kulüpleri Enver Cenk Şahin'e destek oldu.
1.07.2020 Süper Lig
Barış Pınarı Harekâtı'nda son durum... İlerliyorlar!
Barış Pınarı Harekâtı'nda son durum... İlerliyorlar! Altıncı gününe giren Barış Pınarı Harekâtı'nda öldürülen terörist sayısı 550'ye yükseldi. Demirören Haber Ajansı, operasyonun Fırat Nehri'nin batısındaki Menbiç'e kadar genişleyeceğini bildiriyor. Milli Savunma Bakanlığı, mühimmat ikmali yapan teröristlerin havaya uçurulduğu görüntüyü yayınladı. Bordo bereliler ve komandolar, Münbiç'e takviye güç olarak ilerlemeye başladı.
14.10.2019 Gündem
AK Partili Ünal’ın çağrısına CHP, İYİ Parti ve MHP’den destek geldi
AK Partili Ünal’ın çağrısına CHP, İYİ Parti ve MHP’den destek geldi Barış Pınarı Harekâtı’na yönelik kara propagandaya karşı siyasi partiler, ortak bir tavırda birleşti. CHP, MHP ve İYİ Parti, AK Partili Ünal’ın “Biz Türkiye’yiz” paylaşımına destek verdi
13.10.2019 Siyaset
Ünlü isimlerden Barış Pınarı Harekatı'na destek
Ünlü isimlerden Barış Pınarı Harekatı'na destek Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan "Barış Pınarı Harekatı"na ünlü isimler sosyal medyadan destek verdi.
10.10.2019 Gündem
Mevlüt Çavuşoğlu: Harekat uluslararası hukuktan kaynaklanan hakkımızdır
Mevlüt Çavuşoğlu: Harekat uluslararası hukuktan kaynaklanan hakkımızdır Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'nin uluslararası hukuk gereğince Suriye'deki terör hedeflerine yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı'nın uluslararası hukuktan kaynaklanan hakları çerçevesinde başlatıldığını bildirdi.
9.10.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barış Pınarı Harekatı'nın başladığını bildirdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barış Pınarı Harekatı'nın başladığını bildirdi Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan bilgi alarak Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye Milli Ordusu'yla birlikte Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı Barış Pınarı Harekatı'nın başlatılması emrini verdi.
9.10.2019 Haberler
İş dünyasından Barış Pınarı Harekatı'na destek
İş dünyasından Barış Pınarı Harekatı'na destek  Fırat’ın doğusunda ki terör odaklarını temizlemeyi ve bölge güvenliğini arttırmayı hedefleyen Barış Pınarı harekatını desteklediklerini açıklayan TİM Halı Sektör Kurulu Başkanı Salahattin Kaplan “Türk ordusunun bölge ve dünya barışına katkı sağlayacağı Barış Pınarı Harekatına katılan Mehmetçiklerimize dua ediyor, harekatın başarıyla son bulmasını, bölgeye huzur ve güven getirmesini temenni ediyorum. Gün birlik ve beraberlik günüdür” dedi.
9.10.2019 Gündem
Sabah ezanında Fetih suresi okunacak
Sabah ezanında Fetih suresi okunacak Barış Pınarı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için, yarın sabah namazında yurt genelindeki bütün camilerde Fetih Suresi okunup, dua edilecek. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Vatanımızın güvenliği, milletimizin huzuru, bölgemizde barış ve selametin temini için başlatılan #BarışPınarıHarekatı’nda kahraman güvenlik güçlerimize muvaffakiyetler diliyor; Yüce Rabbimden şanlı ordumuzu, nusretiyle ve kudretiyle her daim muzaffer kılmasını niyaz ediyorum" dedi.
9.10.2019 Gündem
Barış Pınarı Harekatı başladı! Türk jetleri hedefleri vuruyor
Barış Pınarı Harekatı başladı! Türk jetleri hedefleri vuruyor Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyindeki teröristleri temizleyecek harekâtı başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından "Türk Silahlı Kuvvetleri'miz Suriye Milli Ordusu'yla birlikte Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG ve Deaş terör örgütlerine karşı #BarışPınarıHarekatı'nı başlatmıştır" mesajıyla operasyonu resmen ilan etti. Erdoğan'ın tweetinden dakikalar önce Türk savaş uçakları Ceylanpınar'ın karşısındaki Rasulayn'daki terör hedeflerini vurdu.
9.10.2019 Haberler
Bakan Albayrak'tan, Barış Pınarı Harekatı mesajı
Bakan Albayrak'tan, Barış Pınarı Harekatı mesajı T.C. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Barış Pınarı Harekatı'yla ilgili TSK'da destek mesajı yayımladı.
9.10.2019 Siyaset
Meclis'ten Mehmetçik'e destek!
Meclis'ten Mehmetçik'e destek! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Barış Pınarı Harekatı, Fırat'ın doğusunda barış ve istikrarı, Suriyelilerin güvenle evlerine dönmelerini sağlayacak." ifadelerini kullandı. TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın Barış Pınarı Harekatı'nın başladığını duyurmasının ardından CHP, MHP ve İYİ Parti Grup Başkanvekilleri ile TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Barış Pınarı Harekatı'nın başladığını belirterek, "Türkiye'nin hedefi terör koridorunu yok etmek, barış koridorunu tesis etmek." dedi.
9.10.2019 Siyaset
Barış Pınarı Harekatı nedir? Harekat nereye yapılıyor?
Barış Pınarı Harekatı nedir? Harekat nereye yapılıyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan Barış Pınarı Harekatı'nın başladığını Twitter'dan duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Amacımız güney sınırımızda oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek ve bölgeye barış ve huzuru getirmektir." diye belirtti. Bu gelişme sonrası "Barış Pınarı Harekatı nedir?" sorusu sorulmaya başlandı.
9.10.2019 Gündem
Resmen duyuruldu! Kara herakatı başladı
Resmen duyuruldu! Kara herakatı başladı Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyindeki teröristleri temizleyecek operasyonu bugün saat 16.00'da başladı, Cumhurbaşkanı Erdoğan Twitter hesabından paylaştığı mesajla harekatı dünyaya ilan etti. Türk askeri birliklerinin karadan sınırı geçtiğini ise, Milli Savunma Bakanlığı akşam 22.26'da duyurdu.
10.10.2019 Gündem
Operasyonun adı ‘Barış Pınarı’ mı?
Operasyonun adı ‘Barış Pınarı’ mı? Fırat’ın doğusuna operasyon sinyali veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kullandığı “Barış Pınarları” ifadesi operasyonun kod adı olarak yorumlandı.
6.10.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Barışpınarıharekatı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.