Barkod

Barkod

Son dakika barkod haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan barkod gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan barkod haber sayfamızda...

Barkod

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 627 barkod haberi bulunmuştur.
AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum, Pendik ziyaretinde açıkladı: 2027 Avrupa, 2036 Olimpiyat
AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum, Pendik ziyaretinde açıkladı: 2027 Avrupa, 2036 Olimpiyat Pendikspor tesislerini ziyaret eden Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, "Pendik’te bizim dönemimizde trafik çilesi bitecek, sevgiye, ailemize, çocuklarımıza zaman kalacak" dedi.
12.02.2024 Gündem
Rota yeniden oluşturuldu
Rota yeniden oluşturuldu Yük ve yolcu taşıyan filoların daha az araç ve daha az kilometreyle aynı işi yapmasını ve yolda daha az vakit geçirmesini sağladıklarını anlatan Optiyol Kurucu Ortağı Tuba Yılmaz Gözbaşı trafikteki araç sayısını da azalttıklarını vurguluyor.
12.02.2024 Milliyet Executive
Murat Kurum: Demokrasimize yapılan bu saldırıyı kınıyoruz
Murat Kurum: Demokrasimize yapılan bu saldırıyı kınıyoruz İBB Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Küçükçekmece'deki saldırı sonrası yaralanan vatandaşı hastanede ziyaret etti. Kurum ziyareti sonrası yaptığı açıklamada "Demokrasimize yapılan bu saldırıyı kınıyoruz. Hiç kimse bizim birliğimize, beraberliğimize gölge düşüremeyecektir" ifadelerini kullandı.
10.02.2024 Gündem
Murat Kurum: Bedeni İstanbul’da ancak ruhu başka yerlerde gezenlerden olmayacağız
Murat Kurum: Bedeni İstanbul’da ancak ruhu başka yerlerde gezenlerden olmayacağız Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Ataşehir’de iş insanlarıyla bir araya geldi. Buradaki konuşmasında İstanbul’a hizmetin durdurulduğunu ifade eden Kurum, “Mevcut CHP’li İBB yönetiminden önce şehircilikteki, ulaştırmadaki ve belediyecilikteki başarılarıyla dünya liginde zirveyi hedefleyen bu aziz şehir, kasten ve bilerek durdurulmuştur. Bu şehrin; 571 yıllık şanlı tarihi, 5 yıldır liyakatsiz ellerde kesintiye uğramış, geleceğimiz ihmal edilmiştir" dedi.
10.02.2024 Gündem
İzmit'te kuyumcu soygunu! Tam 10 milyon TL'lik altın ve para çalınmış
İzmit'te kuyumcu soygunu! Tam 10 milyon TL'lik altın ve para çalınmış Kocaeli İzmit'te bir AVM'de kuyumcu dükkanı soyuldu. Yaklaşık 10 milyon lira değerinde para ve altının çalındığı belirtildi. Soyguncu hala yakalanamadı.
10.02.2024 Gündem
Murat Kurum yeni projeyi duyurdu! Servis araçlarında barkod uygulaması
Murat Kurum yeni projeyi duyurdu! Servis araçlarında barkod uygulaması İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası’nı ziyaret etti.
10.02.2024 Haberler
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zeybekci: Kimsenin elini bırakmayacağız
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zeybekci: Kimsenin elini bırakmayacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Batman’da partisinin ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısında konuştu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, "Kimsenin elini bırakmayacağız. Gözünün içi gülmeden kimsenin elini bırakmayacağız. Ve öyle bir şey olacak ki 31 Mart’ta burada AK Parti hizmetkar bayrağını Batman Belediyesi'ne çektiğimizde, o hafta içerisinde gelip Batman Belediyesi'nin önünde zeybek oynayacağım” dedi.
10.02.2024 Gündem
Murat Kurum yeni projeyi duyurdu! Servis araçlarında barkod uygulaması
Murat Kurum yeni projeyi duyurdu! Servis araçlarında barkod uygulaması İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası’nı ziyaret etti.
10.02.2024 Gündem
Türk pamuğuna DNA’lı takip yolda
Türk pamuğuna DNA’lı takip yolda Ticaret Bakanlığı’nın hazırladığı taslak tebliğle pamukta DNA barkodlu kimliklendirme yapılacak. Tekstilde Türkiye’nin rekabet gücünün artırılması için pamuk üretiminde standartlaşma sağlanacak.
29.01.2024 Ekonomi
Çizgilerle Modern Türkiye Mimarlığı
Çizgilerle Modern Türkiye Mimarlığı Vitra’nın cumhuriyetin 100. yılı için Arkitera iş birliğiyle geliştirdiği “Çizgilerle Modern Türkiye Mimarlığı” serisinin senaryo, çizim ve animasyon ekibinde görev alan Cem Dedekargınoğlu, Umut Şumnu, Onur Kutluoğlu ve Kayahan Kaya ile, grafik roman türünde aktardıkları, modern Türkiye’nin inşa edilmesinde öncü rol oynayan mimar ve yapıların hikayelerini konuştuk.
1.01.2024 Mimarlık
Barkod teknolojisi karekoda dönüşüyor
Barkod teknolojisi karekoda dönüşüyor Ticari ürünlerin iç pazarda kolaylıkla dolaşımının sağlanması, iç ve dış pazarlarda ürünlerinin takibinin yapılabilmesi için geliştirilen GS1 Türkiye’nin barkod okuma teknolojisi, karekod (QR) sistemine dönüştürülecek.
4.12.2023 Ekonomi
KİT KARŞILIĞI TAM OTOMATİK İMMÜNOHİSTOKİMYA VE İN SİTU HİBRİDİZASYON ALIMI
KİT KARŞILIĞI TAM OTOMATİK İMMÜNOHİSTOKİMYA VE İN SİTU HİBRİDİZASYON ALIMI KİT KARŞILIĞI TAM OTOMATİK İMMÜNOHİSTOKİMYA VE İN SİTU HİBRİDİZASYON ALIMI EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ-BAKIRKÖY SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI Kit Karşılığı Tam Otomatik İmmünohistokimya ve İn Situ Hibridizasyon Alımı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır...
29.11.2023 Resmi İlanlar
2 KISIM YETİŞKİN VE PEDİATRİK NAZAL YÜKSEK AKIŞ KANÜLÜ ALIMI
2 KISIM YETİŞKİN VE PEDİATRİK NAZAL YÜKSEK AKIŞ KANÜLÜ ALIMI 2 KISIM YETİŞKİN VE PEDİATRİK NAZAL YÜKSEK AKIŞ KANÜLÜ ALIMI EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ-ŞİŞLİ HAMİDİYE ETFAL SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI 2 KISIM YETİŞKİN VE PEDİATRİK NAZAL YÜKSEK AKIŞ KANÜLÜ ALIMI mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır...
16.11.2023 Resmi İlanlar
AB Komisyonu'ndan geçen ‘dijital Schengen vizesi’ için başvurular nasıl yapılacak?
AB Komisyonu'ndan geçen ‘dijital Schengen vizesi’ için başvurular nasıl yapılacak? Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Schengen vizesi için internet üzerinden başvuru yapılmasına olanak tanıyan yeni düzenlemeyi kabul etti.
14.11.2023 Dünya
AB'den Schengen vizesi için yeni karar! Teknik çalışmalar bitince yayınlanacak
AB'den Schengen vizesi için yeni karar! Teknik çalışmalar bitince yayınlanacak Avrupa Birliği (AB) Konseyi, Schengen vizesi için dijitalleşmeyi öngören tasarıya yeşil ışık yaktı.
13.11.2023 Dünya
İnternetten kozmetik ürün alırken, sağlığınızdan olmayın: ÜTS’den sorgulayın
İnternetten kozmetik ürün alırken, sağlığınızdan olmayın: ÜTS’den sorgulayın İnternetten aldığınız kozmetik ürünler sahte ya da merdiven altı olabilir. Bu ürünlerin sağlığa zarar verdiğine dikkat çeken Kozmetolog Ayşenur Yazıcı, ‘Aldığınız kozmetik ürününü Sağlık Bakanlığı Ürün Takip Sistemi’nden (ÜTS) sorgulayın’ diyor.
2.11.2023 Gündem
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ETÜD PROJE HİZMETİ ALINACAKTIRİstanbul Geneli Muhtelif Okul Alanlarına Yaya Erişiminin Güvenli Hale Getirilmesine Yönelik Stratejilerin Geliştirilmesi Hizmet hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır...
31.10.2023 Resmi İlanlar
Sahte kozmetik ürünleri sağlığı tehdit ediyor: Yüzüne sürdüğün krem gerçek mi?
Sahte kozmetik ürünleri sağlığı tehdit ediyor: Yüzüne sürdüğün krem gerçek mi? Sosyal medya fenomenlerinin büyük bir ilgi gösterdiği kozmetik piyasasında “sahte ürün” endişesi yaşanıyor. Uzmanlar, sahte kozmetik ürünlerinin kanser yapabileceği uyarısında bulundu.
31.10.2023 Gündem
PLAZMA STERİLİZATÖRÜ İÇİN PAKETLEME RULOSU VE DERMATOM BIÇAĞI ALIMI
PLAZMA STERİLİZATÖRÜ İÇİN PAKETLEME RULOSU VE DERMATOM BIÇAĞI ALIMI PLAZMA STERİLİZATÖRÜ İÇİN PAKETLEME RULOSU VE DERMATOM BIÇAĞI ALIMIEĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ-ŞİŞLİ HAMİDİYE ETFAL SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI Plazma Sterilizatörü İçin Paketleme Rulosu ve Dermatom Bıçağı Alımı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır...
17.10.2023 Resmi İlanlar
Barkod teknolojisi karekoda dönüşüyor
Barkod teknolojisi karekoda dönüşüyor Günümüzde Türkiye’de üretilip satışa sunulan veya yurtdışından ithal edilen ticari ürünlerin iç pazarda kolaylıkla dolaşımının sağlanması ya da ihracat amacıyla farklı ülkelere gönderilen ürünlerin takibinin yapılabilmesi, GS1 Türkiye’nin sunduğu barkod hizmetiyle gerçekleşiyor.
13.10.2023 Ekonomi
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Sosyal medyadan paylaştı, ortalık karıştı! Kargo etiketlerini yırtmadan çöpe atanlar dikkat
Sosyal medyadan paylaştı, ortalık karıştı! Kargo etiketlerini yırtmadan çöpe atanlar dikkat Sosyal medyadaki bir paylaşımın ardından, kargo paketleri üzerindeki etikette yer alan kişisel verilerin, kargo teslim alındıktan sonra imha edilip edilmemesi tartışma konusu oldu. Bir sosyal medya kullanıcısı "Çöpü karıştıran biri telefonumu buldu; rahatsız etti. Polise şikayet ettim, öyle kurtuldum. Mutlaka silin arkadaşlar" paylaşımı yaptı. Paylaşımın altına yorum yapanlar ise, sosyal medyada başlarına gelen benzer olayları anlattı.
29.08.2023 Haberler
Sosyal medyadan paylaştı, ortalık karıştı! Kargo etiketlerini yırtmadan çöpe atanlar dikkat
Sosyal medyadan paylaştı, ortalık karıştı! Kargo etiketlerini yırtmadan çöpe atanlar dikkat Sosyal medyadaki bir paylaşımın ardından, kargo paketleri üzerindeki etikette yer alan kişisel verilerin, kargo teslim alındıktan sonra imha edilip edilmemesi tartışma konusu oldu. Bir sosyal medya kullanıcısı "Çöpü karıştıran biri telefonumu buldu; rahatsız etti. Polise şikayet ettim, öyle kurtuldum. Mutlaka silin arkadaşlar" paylaşımı yaptı. Paylaşımın altına yorum yapanlar ise, sosyal medyada başlarına gelen benzer olayları anlattı.
29.08.2023 Gündem
E-Nabız Giriş ve Kayıt Olma: E-Nabız Şifresi Nasıl Alınır?
E-Nabız Giriş ve Kayıt Olma: E-Nabız Şifresi Nasıl Alınır? Sağlık verilerinin tek bir platformda toplandığı e-Nabız sayesinde vatandaşlar, randevu bilgileri, tahlil sonucu, ilaç, rapor, tıbbi özgeçmiş ile ilgili bütün bilgilerine ulaşabiliyor. Telefon ya da bilgisayar üzerinden e-nabız platformuna giriş sağlanabiliyor. Fakat e-Nabız’a giriş yapabilmek için öncelikle kayıt olmak gerekiyor. Sağlık verilerinin tek bir alanda toplandığı bu platforma kayıt işlemi e-Devlet üzerinden de yapılıyor. E-Nabız şifresi nasıl alınır? E-Nabız giriş ve kayıt olma ile ilgili detaylı bilgilere ulaşmak için içeriğimize göz atabilirsiniz.
28.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Barkod ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.