Prof. Dr. Şenol Polat - Baş dönmesi neden olur?
Prof. Dr. Şenol Polat - Baş dönmesi neden olur? Baş dönmesinin en yaygın sebebinin iç kulaktaki sorunlar olduğunu belirten Kulak Burun Boğaz Uzmanı Prof. Dr. Şenol Polat, baş dönmesinin sebeplerini ve beraberinde oluşabilecek problemleri sizler için açıkladı.
11.06.2021 Sağlık
Baş Dönmesi Neden Olur? Ani Baş Dönmesinin Sebepleri Nelerdir?
Baş Dönmesi Neden Olur? Ani Baş Dönmesinin Sebepleri Nelerdir? Baş dönmesi, hemen hemen her yaşta insanın karşılaştığı, çocuklarda nadir görülen orta ve ileri yaş gruplarında daha çok karşılaşılan bir sağlık sorunudur. Toplumda sıkça görülen bu hastalık, vücutta bulunan pek çok farklı sistemden kaynaklanabilir. Baş dönmesi, kişinin çevresindeki nesnelerin döndüğünü sanması ve mekandaki oryantasyonun bozulması ile ortaya çıkar. Baş dönmesi nedir? Ani baş dönmesinin sebepleri nelerdir? İşte, tüm detaylar.
16.01.2021 Sağlık
Baş dönmesi neden olur?
Baş dönmesi neden olur? Kulak Burun Boğaz Uzmanı Doç. Dr. Zafer Çiftçi cevapladı; Baş dönmesi nedir, baş dönmesi neden olur? Baş dönmesi ya da diğer adıyla Vertigo, hasta tarafından algılanan etrafın dönme hissidir. Baş dönmesinin ortaya çıkışında birçok mekanizma sorumlu tutulmaktadır. Baş dönemsinin ortaya çıkışında birçok mekanizma sorumlu tutulmaktadır.
21.05.2018 Sağlık