Ankara'da başıboş köpek dehşeti ! Bakan Yerlikaya: Soruşturma başlatıldı
Ankara'da başıboş köpek dehşeti ! Bakan Yerlikaya: Soruşturma başlatıldı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara'da ilkokul öğrencisi Tunahan Yılmaz'ın (10) sokak köpeklerinin saldırısı sonucu ağır yaralandığı olayın tüm yönleriyle araştırılması için soruşturma açıldığını duyurdu.
8.12.2023 Gündem
Başıboş Nasıl Yazılır Tdk'ya Göre Başıboş Kelimesinin Doğru Yazılışı Nedir?
Başıboş Nasıl Yazılır Tdk'ya Göre Başıboş Kelimesinin Doğru Yazılışı Nedir? Türkçe dilbilgisi açısından çok zengin bir yapıya sahiptir. Bazı sözcüklerin yazılışları hatalı yapılmaktadır. Bu bakımdan Türk Dil Kurumu olan TDK sözcüklerin doğru yazılımı konusunda araştırmalar yaparak doğrularını yayınlamaktadır. Başıboş sözcüğü çok kullanılan ve hatalı yazılışa açık kelimeler arasında yer almaktadır. Başı boş ayrı yazılması hatalıdır. Doğrusu birleşik olarak yazılmasıdır. Başıboş TDK' ya uygun yazım şekli olarak kabul edilmiştir. İşte, merak edilenler.
15.09.2022 Sözlük
Çatak'ta sokakta başıboş dolaşan pitbull yakalandı
Çatak'ta sokakta başıboş dolaşan pitbull yakalandı Van’ın Çatak ilçesinde tasmalı olarak başıboş sokakta dolaşan pitbull cinsi köpek, yakalanarak barınağa götürüldü.
16.04.2022 Gündem
Başıboş pitbull tedirginliğe neden oldu
Başıboş pitbull tedirginliğe neden oldu Kayseri'de başıboş gezen pitbull cinsi köpek, tedirginliğe neden oldu. Mahallenin ihbarı üzerine gelen ekiplerce yakalanan köpek, bakım ve rehabilitasyon merkezine götürüldü.
31.12.2021 Gündem
Bodrum’da başıboş at trafiği birbirine kattı
Bodrum’da başıboş at trafiği birbirine kattı Turizmin gözbebeği Bodrum’da sokak ortasında başıboş bir şekilde yürüyen at trafiği bir birine kattı. Atı yolun ortasında yürürken gören sürücüler, vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.
23.11.2020 Haberler
Başıboş eşekler, sürücülere ve polislere zor anlar yaşattı
Başıboş eşekler, sürücülere ve polislere zor anlar yaşattı Edirne’de, çevre yoluna çıkan başıboş eşekler, sürücülere ve polis ekiplerine zor anlar yaşattı. Trafik durma noktasına gelirken, polis ekiplerinin çalışmaları sonrası eşekler yoldan çıkartıldı ve trafik normal akışına döndü.
17.09.2019 Haberler
Başıboş köpekler 10 tavuğu telef etti
Başıboş köpekler 10 tavuğu telef etti Tekirdağ'ın Malkara ilçe merkezinde bir vatandaşa ait kümese dalan başıboş köpekler 10 tavuğu telef etti. Edinilen bilgiye göre, Yeni Mahalle Gerçem Sokak’ta İlhan Topçu’ya ait kümese başıboş gezen sokak köpekleri saldırdı. Kümesteki yavru piliçler sağ kurtulurken, aralarında 10 tavuk telef oldu. Kümes sahibi İlhan Topçu, kendisinin bir hayvan sever olduğunu ifade ederek, telef olan tavuklarına çok üzüldüğünü, yetkililerden köpeklere çözüm bulmalarını ve zararının karşılanmasını istedi.
11.09.2019 Yaşam
İpini koparan başıboş at trafiği tehlikeye soktu
İpini koparan başıboş at trafiği tehlikeye soktu Bursa'da, ipini kopararak caddeye çıkan başıboş at trafiği tehlikeye soktu. Merkez Yıldırım ilçesi Arabayatağı Mahallesi yakınlarında Çevreyolu caddesine çıkarak yolun kenarından ilerleyen başıboş at trafikte tehlikeye davetiye çıkardı. Boynundaki ipi bağlı olduğu yerden kopararak kaçtığı tahmin edilen ve uzun bir süre araçların yoğun olduğu bulvarda koşan at, daha sonra gözden kayboldu.
11.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri