Beşiktaş, N'Sakala'yı renklerine bağladı
Beşiktaş, N'Sakala'yı renklerine bağladı Beşiktaş Kulübü, Aytemiz Alanyaspor ile sözleşme sona eren bek oyuncusu Fabrice N'Sakala ile sözleşme imzaladığını resmen açıkladı.
13.08.2020 Futbol
Şubat ayını keyifli geçirmek için 10 eğlenceli öneri
Şubat ayını keyifli geçirmek için 10 eğlenceli öneri Israrla kış mevsiminde kalmaya devam ettiğimiz bu aylarda, dışarıda vakit geçirmek zor. Alışveriş merkezinde dolaşacak kadar da delirmediğimize göre, evde veya ufak salonlarda, kendi çapımızda yapıp eğlenebileceğimiz şeyler arıyoruz... Arıyor muyuz? Bizdenseniz; bu liste size de yardımcı olabilir :)
1.02.2019 Hayat
"İyi vurmuşum ağabey!"
"İyi vurmuşum ağabey!" Spor Toto Süper Lig'in  19. haftasında oynanan Beşiktaş - Kayseri Erciyesspor maçının ardından, siyah beyazlıların yıldız ismi Oğuzhan Özyakup, 57. dakikada attığı gol ile ilgili konuştu.Yayıncı kuruluşa röportaj veren genç yıldız golünü, önce "İyi vurmuşum" diye değerlendirdi, ancak daha sonra bunun kendini övmek gibi anlaşılacağını düşünerek, "fena değil, idare eder" ifadesini kullandı.Öte yandan, maçtan önce basın toplantısına katılacak futbolcular listesi verilirken 3. ismin boş bırakılması üzerine takımın kaptanlarından Necip'in, Oğuzahan'a "o isim sen olacaksın, golünü atıp toplantıya sen gideceksin" dediği ortaya çıktı.
1.02.2014 Futbol
Başiktaş Sanat Galerisi açılıyor!
Başiktaş Sanat Galerisi açılıyor! Beşiktaş Belediyesi Levent merkez binasının alt katında bulunan Beşiktaş Sanat Galerisi, 29 Aralık günü kapılarını sanatseverlere açıyor.
25.12.2008 Kültür Sanat