Basın Kartı

Basın Kartı

Son dakika basın kartı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan basın kartı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan basın kartı haber sayfamızda...

Basın Kartı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.059 basın kartı haberi bulunmuştur.
Galatasaray'dan sözleşme açıklaması! İmzalar atılıyor
Galatasaray'dan sözleşme açıklaması! İmzalar atılıyor Yıldız futbolcularıyla bir süredir sözleşme görüşmeleri yapan Galatasaray, beklenen açıklamayı yaptı. Sarı-kırmızılı ekip, bugün imza töreni gerçekleştirileceğini duyurdu.
19.04.2024 Galatasaray
Togay Bayatlı hayatını kaybetti
Togay Bayatlı hayatını kaybetti Türk basınının acı kaybı...Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Üyesi, Dünya Spor Yazarları Birliği ve Türkiye Spor Yazarları Derneği önceki başkanlarından, 2009 Burhan Felek Basın Hizmet Ödülü ve Sürekli Basın Kartı sahibi Togay Bayatlı, 85 yaşında vefat etti.
2.04.2024 Diğer
Bulgaristan plakalı otomobil, ekip aracına çarptı! 2 polis yaralandı
Bulgaristan plakalı otomobil, ekip aracına çarptı! 2 polis yaralandı Edirne’de sürücüsünün 'dur' ihtarına uymadığı Bulgaristan plakalı otomobil, takip sırasında polis aracına çarptı. Olayda 2 polis yaralanırken, kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.
7.02.2024 Gündem
İki ilde şoke eden olay! Sahte polis kimliği ve basın kartı ekipleri şaşkına çevirdi
İki ilde şoke eden olay! Sahte polis kimliği ve basın kartı ekipleri şaşkına çevirdi Tuzla'da polisin durdurduğu araçtan sahte polis kimliği ve ruhsatsız tabanca çıktı. Bursa’da uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen H.İ.M., cipinde gözaltına alındı. Ön camında sahte 'basın trafik kartı' bulunan cipte, 3 kilo 300 gram kokain ele geçirildi.
7.02.2024 Gündem
MHP'li Özdemir: Gazetecilere Yeşil Pasaport Meclis'e sunuldu
MHP'li Özdemir: Gazetecilere Yeşil Pasaport Meclis'e sunuldu MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, gazetecilere yeşil pasaport uygulamasına ilişkin bir kanun teklifini Meclis'e sunduklarını açıkladı.
5.01.2024 Gündem
Kayıp Kimlik Başvurusu 2024: Kayıp Kimlik Cezası ve Gerekli Belgeler Nelerdir?
Kayıp Kimlik Başvurusu 2024: Kayıp Kimlik Cezası ve Gerekli Belgeler Nelerdir? Kimlik kartı kişiye özel resmi belge niteliği taşır. Her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının sahip olması gereken bir belgedir. Herhangi bir sebeple kaybedilmesi veya çaldırılması halinde yapılması gereken bazı hususlar bulunur. 2024 yılı içerisinde kimliğini kaybedenlerin ALO 199 çağrı merkezini arayarak öncelikle bildirimde bulunması gerekmektedir. Kimlik kaybetmenin ayrıca cezası bulunur. Belli bir ücret karşılığı ve gerekli belgeler ile birlikte yeniden nüfus cüzdanı çıkartılabilir. Kayıp kimlik cezası ve gerekli belgeler nelerdir? “Kayıp Kimlik Başvurusu 2024” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Gündem
Son dakika: Eski Bakan Yaşar Okuyan hayatını kaybetti
Son dakika: Eski Bakan Yaşar Okuyan hayatını kaybetti Eski Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
26.12.2023 Gündem
Sahte polis kimliği ve muhabir kartı ile yakalandı
Sahte polis kimliği ve muhabir kartı ile yakalandı Samsun’un Yakakent ilçesinde uygulama sırasında durdurulan B.Ş'nin aracında, sahte polis kimliği, sahte muhabir kartı ve el telsizi çıktı.
12.11.2023 Gündem
Gazeteci Osman Arolat hayatını kaybetti
Gazeteci Osman Arolat hayatını kaybetti Nasıl Bir Ekonomi gazetesi başyazarı, duayen gazeteci Osman Saffet Arolat, hayatını kaybetti.
1.11.2023 Ekonomi
Kent içi toplu ulaşıma konforlu çözüm: Marmaray
Kent içi toplu ulaşıma konforlu çözüm: Marmaray Marmaray’ın açıldığı 29 Ekim 2013 tarihinden Ekim 2023 tarihine kadar 1 milyar yolcuya ulaştı. Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro hattının Kağıthane Havalimanı arası 21 Ocak 2023 tarihinde tren işletmeciliğine açıldı. Açılından bu güne kadar 3 milyon 700 bin yolcu taşındı.
28.10.2023 Ekonomi
İSPARK otopark ücretlerine zam yapıldı
İSPARK otopark ücretlerine zam yapıldı İstanbul'da, İSPARK tarafından işletilen çeşitli otopark ücretlerine yüzde 18'e varan zam yapıldı.
13.07.2023 Ekonomi
Gazeteci Sanlı Ergin hayatını kaybetti
Gazeteci Sanlı Ergin hayatını kaybetti Bir süredir lösemi tedavisi gören usta gazeteci Sanlı Ergin (59), dün hayatını kaybetti. Bugüne kadar başta Hürriyet olmak üzere çok sayıda yayında görsel yönetmenlik yapan Ergin, Milliyet gazetesi eski genel yayın yönetmeni olan Hürriyet yazarı Sedat Ergin’in kardeşiydi.
24.05.2023 Gündem
İnternet haber sitesi çalışanına basın kartı
İnternet haber sitesi çalışanına basın kartı Basın Kartı Yönetmeliği dün Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yeni yönetmelikle, internet haber sitelerinde çalışanların basın kartı almalarına da imkan tanındı.
11.04.2023 Gündem
Dalyancı, son yolculuğuna uğurlandı
Dalyancı, son yolculuğuna uğurlandı Hayatını kaybeden gazeteci Niyazi Dalyancı (80), İstanbul’da son yolculuğuna uğurlandı.
28.03.2023 Gündem
Usta gazeteci Dalyancı’ya veda
Usta gazeteci Dalyancı’ya veda Türk basının usta ismi, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreter Yardımcısı gazeteci Niyazi Dalyancı dün 80 yaşında yaşamını yitirdi.
26.03.2023 Gündem
‘Dezenformasyon’ AYM gündeminde
‘Dezenformasyon’ AYM gündeminde Anayasa Mahkemesi (AYM) bugünkü toplantısının gündemine, CHP’nin kamuoyunda “dezenformasyon yasası” olarak bilinen internet haberciliği ile sosyal medyaya yönelik yaptırımlar içeren yasanın bazı maddeleri ile ilgili iptal talebini aldı.
16.02.2023 Gündem
Depremde 18 gazeteci aileleriyle can verdi
Depremde 18 gazeteci aileleriyle can verdi Türkiye’yi yasa boğan depremde 18 gazeteci aileleriyle birlikte yaşamlarını yitirdi. En büyük kayıp ise yedi gazetecinin yaşamını yitirdiği Adıyaman’da. Bölgede görev yapan birçok gazeteci de yakınlarını depremde kaybetti.
15.02.2023 Gündem
‘Mezarları olsa bize teselli olacak’
‘Mezarları olsa bize teselli olacak’ Depremde yakınlarını kaybedenlerin, yakınlarının cenazelerine ulaşması bir nebze de olsa yüreklerine su serperken, en büyük çaresizliği yakınlarına ulaşamayanlar yaşıyor.
15.02.2023 Gündem
Gazeteci Tarı hayatını kaybetti
Gazeteci Tarı hayatını kaybetti Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Üyesi, Sürekli Basın Kartı sahibi Gültekin Tarı, dün hayatını kaybetti.
6.01.2023 Gündem
Gazeteci Ergin Konuksever hayatını kaybetti
Gazeteci Ergin Konuksever hayatını kaybetti Türkiye'nin ilk savaş muhabirlerinden Ergin Konuksever, 85 yaşında hayatını kaybetti.
17.12.2022 Gündem
Clinton’un fotoğrafını çeken gazeteci Bulut hayatını kaybetti
Clinton’un fotoğrafını çeken gazeteci Bulut hayatını kaybetti Milliyet gazetesi eski foto muhabirlerinden, Sürekli Basın Kartı sahibi Ali Can Bulut (69), önceki gün hayatını kaybetti. Bulut’un cenazesi, bugün ikindi vakti Gebze İlyas Bey Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Gebze’de toprağa verilecek.
15.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: “2022 sonunda hedefimiz savunma sanayii ihracatımızı 4 milyar doların üstüne çıkarmaktır”
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: “2022 sonunda hedefimiz savunma sanayii ihracatımızı 4 milyar doların üstüne çıkarmaktır” Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, geçtiğimiz yıl savunma sanayii ihracatının 3,2 milyar dolar ile kendi rekorunu kırdığını hatırlatarak, “2022 yıl sonu hedefimiz bu rakamı 4 milyar doların üstüne çıkarmaktır” dedi.
25.11.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Çok önemli gelişmeleri paylaşacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Çok önemli gelişmeleri paylaşacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Türkiye’nin ilk çıkarma gemisi TCG Anadolu'nun yıl sonu itibarıyla Deniz Kuvvetlerimize teslim edilmesi planlanmakta. 2023’te Milli Muharip Uçak, Kızılelma İnsansız Savaş Uçağı, Bayraktar TB3 SİHA, HÜRJET Jet Eğitim Uçağı ve Ağır Sınıf ATAK Helikopteri gibi projelerde çok önemli gelişmeleri yüce milletimizle paylaşacağız" dedi.
25.11.2022 Gündem
Fuat Oktay'dan Meclis'te Fincancı tepkisi: Kimse cüret edemez
Fuat Oktay'dan Meclis'te Fincancı tepkisi: Kimse cüret edemez Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yaptığı açıklamada "Evinden, arabasından mermiler fişekler ve örgüt dökümanları çıkıyor. Kimse kahraman ordumuzun şanlı mücadelesini karalamaya, terörle mücadelesine leke sürmeye cüret edemez." ifadelerini kullandı.
26.10.2022 Siyaset
SOSYAL MEDYA YASASI maddeleri nedir? Sosyal medya yasası çıktı mı, son durum nedir?
SOSYAL MEDYA YASASI maddeleri nedir? Sosyal medya yasası çıktı mı, son durum nedir? Basın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Resmi Gazete'de yayımlandı. Sosyal medyada yanıltıcı bilgi verilmesinin önüne geçecek düzenleme Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Sosyal medya yasası maddeleri nedir sorusu ise gündeme geldi. Peki Sosyal medya yasası nedir? İşte tek tek maddeler...
19.10.2022 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Basın Kartı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.