Başından Vuruldu

Başından Vuruldu

Son dakika başından vuruldu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan başından vuruldu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan başından vuruldu haber sayfamızda...

Başından Vuruldu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 740 başından vuruldu haberi bulunmuştur.
Kahreden olay! 10 yaşındaki bir çocuk kuzenleri tarafından öldürüldü
Kahreden olay! 10 yaşındaki bir çocuk kuzenleri tarafından öldürüldü Manisa’da aile arasında çıkan silahlı kavgada 10 yaşındaki bir çocuk vurularak öldürüldü. Kuzenleri tarafından vurularak öldürülen Nazım Kaya kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.
5.02.2024 Gündem
Öldüren oyun! 17 yaşındaki arkadaşının sonu oldu
Öldüren oyun! 17 yaşındaki arkadaşının sonu oldu Samsun'un Alaçam ilçesinde Birkan Ç.’nin (23), arkadaşlarıyla birlikte içki içerken oynadığı tabancanın ateş alması sonucu karşısında oturan Musap Ş. (17) başından yaralandı. Olayla ilgili Birkan Ç.’nin de aralarında olduğu 4 kişi gözaltına alındı.
5.02.2024 Gündem
Dicle Nehri’ne düşen kadın, kurtarıldı
Dicle Nehri’ne düşen kadın, kurtarıldı Diyarbakır’da köprüden Dicle Nehri’ne düşen Gülşen D. (39), AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı. Gülşen D., nehirden çıkarılıp hastaneye kaldırıldı.
24.01.2024 Gündem
Muğla’da feci olay! Oğlunu darbedenlere av tüfeğiyle ateş açtı
Muğla’da feci olay! Oğlunu darbedenlere av tüfeğiyle ateş açtı Muğla’da, 4 kişiyle beraber evinin önüne gidip darbettikleri Süleyman D.'nin (15) babası Mehmet D. (55) tarafından av tüfeğiyle vurulan Cemal Gül (34), 2 gün sonra hastanede öldü.
24.01.2024 Gündem
Bursa'da dehşet! Sokak ortasında başından vuruldu
Bursa'da dehşet! Sokak ortasında başından vuruldu Bursa'nın İnegöl ilçesinde oturan Ferhat Yeşiltaş (22), ara sokakta başından vurulmuş halde ölü bulundu.
24.01.2024 Gündem
Eski erkek arkadaşı tarafından öldürülen Melike toprağa verildi
Eski erkek arkadaşı tarafından öldürülen Melike toprağa verildi Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde eski sevgilisi tarafından silahla vurularak öldürülen 1 çocuk annesi genç kadın gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Annesi de babası tarafından yıllar önce öldürülen 24 yaşındaki Melike Akpınar'ın cenazesinde kardeşlerinin gözyaşları sel oldu.
20.01.2024 Haberler
Cani babanın kızı Melike toprağa verildi! Annesiyle aynı kaderi paylaştı
Cani babanın kızı Melike toprağa verildi! Annesiyle aynı kaderi paylaştı Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde eski sevgilisi tarafından silahla vurularak öldürülen 1 çocuk annesi genç kadın gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Annesi de babası tarafından yıllar önce öldürülen 24 yaşındaki Melike Akpınar'ın cenazesinde kardeşlerinin gözyaşları sel oldu.
20.01.2024 Gündem
Enişte cinayetinde katilden itiraf: Aileme küfredince dayanamadık
Enişte cinayetinde katilden itiraf: Aileme küfredince dayanamadık Adana'da 41 yaşındaki Necmettin Çakmak'ı öldüren 3’ü kayınbiraderi, 4 kişi tutuklandı. Şüphelilerden kayınbirader Mehmet Sıraç Yıldırım’ın ifadesi ortaya çıktı.
30.09.2023 Gündem
Adana'da korkunç olay: Polis kan gölüne dönen yolu çekpasla temizledi
Adana'da korkunç olay: Polis kan gölüne dönen yolu çekpasla temizledi Adana’da bir kişi duruşma çıkışı boşanma aşamasındaki karısının akrabaları tarafından silahla başından vurularak hayatını kaybetti.
28.09.2023 Gündem
Kayınpederi tarafından sopayla dövülerek öldürüldü
Kayınpederi tarafından sopayla dövülerek öldürüldü Konya'da 27 yaşındaki Selahattin Güngör, eşine kötü davrandığı gerekçesiyle tartıştığı kayınpederi Veysel Alkılınç’ın (40), sopalı saldırısı sonucu başına aldığı darbelerle hayatını kaybetti.
28.09.2023 Gündem
Bursa'da gece kulübü işletmecisine silahlı saldırı: Hayatını kaybetti
Bursa'da gece kulübü işletmecisine silahlı saldırı: Hayatını kaybetti Bursa’da gece kulübü işletmecisi Bülent Karakuş (43) otoparktaki aracına giderken yanına yaklaşan otomobilden inen bir kişi tarafından önce darbedildi, ardından tabanca ile başından vuruldu. Olay anı çevredekiler tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Bu arada öldürülen Karakuş'un bir yıl önce gece kulübünde 1 kişinin hayatını kaybettiği 2 kişinin de yaralandığı silahlı kavga ile ilgili açılan ve 4 gün sonra görülecek olan davada şikayetçi taraf olduğu öğrenildi.
25.09.2023 Gündem
Burdur’da dehşet! Karısına kızıp cadde ortasında tüfekle havaya ateş açtı
Burdur’da dehşet! Karısına kızıp cadde ortasında tüfekle havaya ateş açtı Burdur’da trafikte seyir halindeyken eşiyle tartışan şahıs, arabadan inerek bagajda bulunan tüfeği ile havaya ateş etti.
7.09.2023 Gündem
Evde kahreden son: 13 yaşındaki çocuk başından vuruldu
Evde kahreden son: 13 yaşındaki çocuk başından vuruldu Aydın'ın İncirliova ilçesinde kahreden bir olay yaşandı. 22 yaşındaki M.B., 13 yaşındaki kardeşinin elindeki tabancayı almak için hamle yaptığı sırada silah ateş aldı.
7.09.2023 Gündem
Evinde otururken başından vuruldu! Sultan, hayati tehlikeyi atlattı
Evinde otururken başından vuruldu! Sultan, hayati tehlikeyi atlattı Diyarbakır'da evinde otururken, sokaktan geçen otomobilden rastgele edilen ateşle yaralanan Sultan O.'nun hayati tehlikeyi atlattığı öğrenilirken, polis şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışıyor.
30.08.2023 Gündem
Pompalı tüfek ile başından vurulan Seyit, 4 ay sonra öldü
Pompalı tüfek ile başından vurulan Seyit, 4 ay sonra öldü Samsun'un Kavak ilçesinde husumetlileri tarafından başından pompalı tüfek ile vurulan Seyit Ahmet Günay'dan acı haben geldi. Günay (23), 4 ay sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
24.08.2023 Gündem
Miting sonrası kanlı suikast! Başkan adayını başından vurdular
Miting sonrası kanlı suikast! Başkan adayını başından vurdular Güney Amerika ülkesi Ekvador’da yaklaşan devlet başkanlığı seçim öncesinde başkan adayı Fernando Villavicencio katıldığı bir miting sonrası halkın arasında öldürüldü.
10.08.2023 Haberler
Miting sonrası kanlı suikast! Başkan adayını başından vurdular
Miting sonrası kanlı suikast! Başkan adayını başından vurdular Güney Amerika ülkesi Ekvador’da yaklaşan devlet başkanlığı seçim öncesinde başkan adayı Fernando Villavicencio katıldığı bir miting sonrası halkın arasında öldürüldü.
10.08.2023 Dünya
Samsun'da dehşet! Sokakta yürürken başından vuruldu
Samsun'da dehşet! Sokakta yürürken başından vuruldu Kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tabancayla başından ve dizinden vurulan Burak Kasap (30), hayatını kaybetti.
4.07.2023 Gündem
Düğünde çıkan kavgada başından vurularak öldürüldü
Düğünde çıkan kavgada başından vurularak öldürüldü Mersin’in Toroslar ilçesinde düğünde çıkan kavga sonrası otomobiline binmek istediği sırada tabanca ile başından vurulan Serhat Uğurlu (27), hayatını kaybetti.
5.06.2023 Gündem
Çalıştığı iş yerinde silahla başından vuruldu
Çalıştığı iş yerinde silahla başından vuruldu Adana'da mobilya ustası Ali Uçak (20), çalıştığı iş yerinde çıkan tartışmada tabancayla başından vuruldu. Yaralan Uçak, hastaneye kaldırılırken, polis şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
28.04.2023 Gündem
Eski erkek arkadaşı evinin önünde vurdu
Eski erkek arkadaşı evinin önünde vurdu İstanbul’da 27 yaşındaki Miraç Atmaca, eski erkek arkadaşı Mevlüt İçin tarafından evinin kapısında vurularak öldürüldü.
9.03.2023 Gündem
Tabancayla başından vurulup ölen Mehmet'in evinde kalan arkadaşı tutuklandı
Tabancayla başından vurulup ölen Mehmet'in evinde kalan arkadaşı tutuklandı Çanakkale'de tabancayla başından vurulan Mehmet Eren’in (27) ölümüyle ilgili gözaltına alınan, bir süredir aynı evde kalan arkadaşı Aytuğ Dönmez (42), tutuklandı.
1.02.2023 Gündem
Tabancayla başından vurulup öldü, evde misafir olan arkadaşı teslim oldu
Tabancayla başından vurulup öldü, evde misafir olan arkadaşı teslim oldu Çanakkale'de, tabancayla başından vurulan Mehmet Eren (27) hayatını kaybetti. Evde misafir olan, polise gidip teslim olan Aytuğ D. (42), Eren'in tabancasını kendisine göstermek isterken olayın yaşandığını öne sürdü.
31.01.2023 Gündem
Ayşenur’u başından vurarak öldürmüştü! Katilin ifadesi ortaya çıktı
Ayşenur’u başından vurarak öldürmüştü! Katilin ifadesi ortaya çıktı Eskişehir’de 21 yaşındaki Ayşenur Çolakoğlu’nu silahla başından vurarak öldürdüğü iddiası ile tutuklanan Hasan Fakıoğlu’nun ifadesi ortaya çıktı.
30.01.2023 Gündem
Sokakta tartıştığı solist arkadaşını tabancayla başından vurdu
Sokakta tartıştığı solist arkadaşını tabancayla başından vurdu Bursa'da Nurten İnan (41), solist olarak çalıştığı mekandan çıktıktan sonra evine giderken, yolunu kesen erkek arkadaşı İ.A. (46) tarafından tabancayla başından vuruldu. İnan, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, polis, şüpheliyi kısa sürede yakaladı.
24.01.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Başından Vuruldu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.