Binlerce kişi bekliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman açıklama yapacak? Gözler Kabine Toplantısı'ndan çıkacak olan kararlarda!
Binlerce kişi bekliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman açıklama yapacak? Gözler Kabine Toplantısı'ndan çıkacak olan kararlarda! 15:30'da Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde başlayan Kabine Toplantısında koronavirüs tedbirleri masaya yatırılacak. Bu kapsamda hafta sonu sokağa çıkma yasağının süresinin uzatılması, vaka sayılarının arttığı illerde hafta içi sokağa çıkma yasağı uygulaması ve şehirler arası seyahat yasağı gibi tedbirler görüşülecek. Toplantının hemen ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak. Peki Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak?
30.11.2020 Gündem
Başkan Erdoğan: Dolar bizim yollarımızı kesemez, hiç endişe etmeyin
Başkan Erdoğan: Dolar bizim yollarımızı kesemez, hiç endişe etmeyin Cumhuriyet Caddesi'nde "Bayburt Buluşması" programında halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, kurdaki dalgalanmalara ilişkin, "Dolar molar bizim yollarımızı kesmez, hiç endişe etmeyin" dedi. Yastık altındaki dolarları bozdurun çağrısı yapan Erdoğan, yarın sel felaketinden zarar gören Ordu'ya gideceğini söyledi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Caddesi'nde "Bayburt Buluşması" programında halka hitap ediyor: YARIN İNŞALLAH ORDU’DAYIM Sizleri en kalbi duygularımla, hasretle, muhabbetle selamlıyorum. Bayburt bir başka. Şahsıma gösterdiğiniz bu sevgi için güven için, verdiğiniz destek için, her birinizi ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Sözlerimin hemen başında Ordu’da yaşanan sel felaketinden etkilenen kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimi ifade etmek istiyorum. Rabbim ülkemizi bu tür felaketlerden muhafaza eylesin. Devletimiz bütün imkanlarıyla sel felaketinde evleri, iş yerleri, mahsulleri zarar gören vatandaşlarımızın yanındadır. Hiç endişe etmesinler. Yarın inşallah Ordu’dayım. Hem çalışmaları yerinde inceleyecek hem de vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyeceğim. Pazar günü Trabzon’da programlarımız var. Buradan Gümüşhane’ye geçecek ve yaklaşık 1 katrilyon liralık bir yatırım olan Gümüşhane Çevre Yolu’nun resmi açılışını yapacağız. BENİM MİLLETİMİN CEVABI BU OLACAK Dolar molar bizim yollarımızı kesmez, hiç endişe etmeyin. Buradan tekrar söylüyorum, yastığının altında dövizi, altını olan varsa Türk Lirası ile bozdursun.Bu yerli ve milli bir mücadeledir.Bize karşı ekonomik savaş ilan edenlere benim milletimin cevabı olacak.Bugün değil de ne zaman? Yerli paramızla bunlara cevabı verelim.
11.09.2019 Haberler
14 Temmuz 2018 Türkiye ve Dünya Gündemi (Sabah Bülteni)
14 Temmuz 2018 Türkiye ve Dünya Gündemi (Sabah Bülteni) 14 Temmuz 2018 Türkiye ve Dünya Gündemi (Sabah Bülteni)
11.09.2019 Haberler
13 Temmuz 2018 Türkiye ve Dünya GÜndemi
13 Temmuz 2018 Türkiye ve Dünya GÜndemi 13 Temmuz 2018 Türkiye ve Dünya GÜndemi
11.09.2019 Haberler
Erdoğan, Yıldırım'a Şeref Madalyası tevcih etti
Erdoğan, Yıldırım'a Şeref Madalyası tevcih etti TBMM Başkanı Binali Yıldırım için düzenlenen madalya töreninde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözleri üzerine salonda duygusal anlar yaşadı. Erdoğan'ın konuşmasının ardından TBMM Başkanı Binali Yıldırım'a Devlet Şeref Madalyası tevcih edildi.
11.09.2019 Haberler
Başkan Erdoğan konuştu
Başkan Erdoğan konuştu TBMM Başkanı Binali Yıldırım için düzenlenen madalya töreninde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözleri üzerine salonda duygusal anlar yaşadı. Erdoğan'ın konuşmasının ardından TBMM Başkanı Binali Yıldırım'a Devlet Şeref Madalyası tevcih edildi.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle: Bizim burada takdim ettiğimiz madalya, fedakarlıklar karşısında vefa borcumuzun nişanesidir. Bu madalyanın bir başka gayesi de hizmet ehlini yeni projeleri, yeni eserler için teşvik etmektir. Son 16 yılda millletvekili, Ulaştırma Bakanı ve Başbakan olarak hizmet eden Binali Bey, bundan sonra Meclis Başkanı olarak hizmet etmeye devam edecektir. Uzlaşmacı, kuşatıcı tavrını Meclis Başkanlığı sürecinde de devam ettireceğine inanıyorum. Siyasette aynı değerleri paylaştığınız yol arkadaşlarınızın değeri her şeyin üstündedir. Rabbim bize Binali Bey gibi güzel dostlar nasip etti. Dostluk yolun sıkıntılarına karşı beraber göğüs germektir. 40 yıllık dostluğumuz pek çok imtihanı atlatmıştır. Binali Bey en uzak yollardan kuş kanadıyla gelmiştir. Onun için ulaştırma bakanı olmuştur. Kendisi 40 yıllık yoldaşlığımızda hiçbir zaman yolda bırakmadığı gibi, hiçbir zaman da yolunu şaşırmadı. Üstlendiği her görevi ehliyet, liyakatla en güzel şekilde yerine getirdi. - Son 16 yılda ulaştırma, haberleşme ve denizcilik alanında Binali Bey'in mutlaka imzası vardır. Pek çok tarihi atılımı birlikte hayata geçirdik.  Binali bey bazıları gibi yolunu şaşırmadı. Gücünü millete yaptığı hizmetlerden aldı. Binali Bey 15 Temmuz gecesi cesaretiyle milletimizin gönlündeki yerini ayrıca pekiştirmiştir. Binali Bey o gece tarihi bir duruş sergilemiştir. Terör örgütlerine karşı yürüttüğümüz mücadelenin en büyük destekçilerindendir. 40 yıldır mesai, dava, yol arkadaşlığı yaptığım Sayın Binali Yıldırım'a bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.
11.09.2019 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Hükümet Sistemi'nin ilk kabinesini onayladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Hükümet Sistemi'nin ilk kabinesini onayladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Hükümet Sistemi'nin ilk kabinesini onayladı.
11.09.2019 Haberler
Başkan Erdoğan yeni kabineyi açıkladı
Başkan Erdoğan yeni kabineyi açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Hükümet Sistemi'nin ilk kabinesini böyle onayladı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı: Fuat Oktay (Önceki görevi Başbakanlık Müsteşarı) Adalet Bakanlığı: Abdülhamit Gül Dışişleri Bakanlığı: Mevlüt Çavuşoğlu İçişleri Bakanlığı: Süleyman Soylu Milli Savunma Bakanlığı: Hulusi Akar (Önceki görevi Genelkurmay Başkanı) Milli Eğitim Bakanlığı: Ziya Selçuk (Önceki görevi Eğitimci) Sağlık Bakanlığı: Fahrettin Koca (Önceki görevi Medipol Üniversitesi Mütevelli Başkanı) Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı: Fatih Dönmez (Önceki görevi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı) Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı: Mehmet Cahit Turan (Önceki görevi Karayolları eski Genel Müdürü) Çevre ve Şehircilik Bakanlığı: Murat Kurum (Önceki görevi TOKİ Başkanı) Tarım ve Orman Bakanlığı: Bekir Pakdemirli (Önceki görevi İş İnsanı) Kültür ve Turizm Bakanlığı: Mehmet Ersoy (Öceki görevi İş İnsanı) Gençlik ve Spor Bakanlığı: Mehmet Muharrem Kasapoğlu (Önceki görevi Spor Toto Teşkilatı Başkanı) Çalışma, Sosyal Hizmetler-Aile Bakanlığı: Zehra Zümrüt Selçuk (Önceki görevi KADEM Ankara Temsilcisi) Hazine ve Maliye Bakanlığı: Berat Albayrak (Önceki görevi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı) Ticaret Bakanlığı: Ruhsar Pekcan (Önceki görevi TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı) Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı: Mustafa Varank (Önceki görevi Cumhurbaşkanı Başdanışmanı)
11.09.2019 Haberler
Son dakika: Yeni sistemin ilk kabinesi açıklandı! Son ana kadar bilmiyorlardı
Son dakika: Yeni sistemin ilk kabinesi açıklandı! Son ana kadar bilmiyorlardı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Başkanı Erdoğan, yeni yönetim sisteminin ilk kabinesini açıkladı. Yeni kabine üyeleri bugün saat 15.00'te TBMM'de yemin edecek. İşte isim isim yeni kabinede yer alan isimler...
10.07.2018 Siyaset
Son dakika: Yeni sistemin ilk kabinesi açıklandı! Son ana kadar bilmiyorlardı
Son dakika: Yeni sistemin ilk kabinesi açıklandı! Son ana kadar bilmiyorlardı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Başkanı Erdoğan, yeni yönetim sisteminin ilk kabinesini açıkladı. Yeni kabine üyeleri bugün saat 15.00'te TBMM'de yemin edecek. İşte isim isim yeni kabinede yer alan isimler...
10.07.2018 Siyaset