Başladı

Başladı

Son dakika başladı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan başladı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan başladı haber sayfamızda...

Başladı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 310.658 başladı haberi bulunmuştur.
2024 Dikey Geçiş Sınavı: DGS ne zaman? DGS başvuru tarihi hangi ayda, hangi günler? DGS başvuru ücreti ne kadar, belli oldu mu?
2024 Dikey Geçiş Sınavı: DGS ne zaman? DGS başvuru tarihi hangi ayda, hangi günler? DGS başvuru ücreti ne kadar, belli oldu mu? ÖSYM tarafından her yıl uygulanan Dikey geçiş Sınavı DGS için geri sayım başladı. Başvuru tarihlerine kısa bir zaman kala adaylar arayışa geçti. DGS ne zaman, 2024 Dikey Geçiş Sınavı: DGS başvuru tarihi hangi ayda, hangi günler? DGS başvuru ücreti ne kadar, belli oldu mu? soruları yoğun ilgi görüyor. İşte ÖSYM takviminde yer alan DGS süreci
19.04.2024 Bilgi Rehberi
CUMA NAMAZI KAÇTA İSTANBUL, ANKARA, İZMİR? 19 Nisan Cuma namazı  saat kaçta kılınacak? Diyanet İstanbul, Ankara, İzmir il il cuma namazı vakitleri
CUMA NAMAZI KAÇTA İSTANBUL, ANKARA, İZMİR? 19 Nisan Cuma namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet İstanbul, Ankara, İzmir il il cuma namazı vakitleri Cuma namazı saati, cuma gecesine erişilmesiyle birlikte araştırılmaya başladı. Cuma namazı bu hafta 19 Nisan'da eda edilecek. "Cuma namazı saat kaçta kılınacak?" sorusu Müslümanlar tarafından merak ediliyor. Bu haftaki cuma namazı 19 Nisan'da öğle namazıyla birlikte kılınacak. Binlerce kişi ikamet ettiği ilin namaz vaktine göre ibadetlerini yerine getirmiş olacak. İl il cuma namazı vakitleri Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından paylaşılıyor. Her hafta cuma günü öğle ezanı ile birlikte Müslümanlar tarafından camilerde saf tutulup ibadetler yerine getiriliyor. İşte 19 Nisan İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa cuma namazı vakitleri...
19.04.2024 Bilgi Rehberi
İran-İsrail gerilimi piyasa dinamiklerini değiştirdi! Altında ani hareketin 2 nedeni
İran-İsrail gerilimi piyasa dinamiklerini değiştirdi! Altında ani hareketin 2 nedeni Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi cuma günü 9849 puan ile tarihi rekor kırdıktan Orta Doğu’da İran ile İsrail arasında yaşanan çatışmanın ardından yeni haftada düşüşe geçti. Peki endekste temkinli duruş devam edecek mi, BIST 100’de 10 bin puan hedefi kısa vadede gerçekleşir mi?
19.04.2024 Ekonomi
Ercan Güven'den İsmail Kartal'a sert çıkış! 'Bu kez doktorlar masum'
Ercan Güven'den İsmail Kartal'a sert çıkış! 'Bu kez doktorlar masum' UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe'nin Olympiakos'a elendiği mücadeleyi Ercan Güven köşesinde değerlendirdi. İsmail Kartal'a sert çıkan Ercan Güven çarpıcı ifadeler kullandı.
19.04.2024 Fenerbahçe
DiCaprio, Sinatra oluyor
DiCaprio, Sinatra oluyor “Killers of the Flower Moon” ile bu sene 10 dalda Oscar adaylığı alan 81 yaşındaki Martin Scorsese yeni projesi için çalışmalara başladı.
19.04.2024 Kültür Sanat
‘Rönesans’ davası başladı
‘Rönesans’ davası başladı Hatay’da ‘Cennetten bir köşe’ sloganıyla daire satılan ve 6 Şubat depreminde 269 kişiye mezar olan 4’ü tutuklu, 1’i firari, 8 sanığın yargılandığı Rönesans Rezidans davası başladı.
19.04.2024 Gündem
Fenerbahçe - Olympiakos maçında skandal! El hareketini hakem görmedi
Fenerbahçe - Olympiakos maçında skandal! El hareketini hakem görmedi Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Olympiakos'u konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısında Olympiakoslu futbolcu skandal bir harekete imza attı.
18.04.2024 Konferans Ligi
Eylem Tok soruşturmasında yeni gelişme! 1 kişi tahliye edildi
Eylem Tok soruşturmasında yeni gelişme! 1 kişi tahliye edildi Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci’nın hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturmada anne ile oğlu havalimanına götürdüğü iddia edilen çalışanın tahliyesine karar verildi.
18.04.2024 Gündem
Survivor All Star'da et döner ödülü! Zorlu mücadele
Survivor All Star'da et döner ödülü! Zorlu mücadele Survivor'da adaya veda eden son yarışmacı Yaman Keleş olmuştu. Düello sonrası ilk ödül oyununda yarışmacılar oldukça zorlandı. Kazanan takım ödül olarak döner yedi. İşte detaylar...
18.04.2024 Cadde
Fenerbahçe Beko, Beşiktaş Emlakjet'i farklı geçti!
Fenerbahçe Beko, Beşiktaş Emlakjet'i farklı geçti! Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde ertelenen 25'inci hafta mücadelesinde Beşiktaş Emlakjet'i 87-66'lık skorla mağlup etti.
Elif Şahin: Bundan daha iyi bir Eczacıbaşı istiyorum!
Elif Şahin: Bundan daha iyi bir Eczacıbaşı istiyorum! Eczacıbaşı Dynavit'in yıldızı Elif Şahin, Fenerbahçe Opet maçının ardıdnan konuştu.
18.04.2024 Voleybol
Juventus'un yıldızı Beşiktaş yolunda! Transfer görüşmeleri başladı
Juventus'un yıldızı Beşiktaş yolunda! Transfer görüşmeleri başladı Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların, Juventus'un 31 yaşındaki yıldızıyla pazarlıklara başladığı öğrenildi.
18.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Ante Rebic rest çekti! 'Paramı almadan gitmem'
Beşiktaş'ta Ante Rebic rest çekti! 'Paramı almadan gitmem' Beşiktaş'ın sezon başında Milan'dan kadrosuna kattığı Ante Rebic bu sezon beklentilerin altında kaldı. Siyah-beyazlı takımda gelecek sezon kadroda düşünülmeyen başarılı futbolcunun rest çektiği aktarıldı.
18.04.2024 Beşiktaş
Galatasaray yıldızını Brezilya'da buldu! Arjantinli on numara gündemde
Galatasaray yıldızını Brezilya'da buldu! Arjantinli on numara gündemde Galatasaray'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların, Brezilya'da kariyerini sürdüren Arjantinli on numara ile ilgilendiği aktarıldı.
18.04.2024 Galatasaray
Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! Muayenelerde artık zorunlu değil
Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! Muayenelerde artık zorunlu değil Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren muayene ilgili yeni dönem başladı. Trafiğe kayıtlı bazı araçların artık muayene yaptırması zorunlu değil. İşte TÜVTÜRK’te yeni dönemin detayları…
18.04.2024 Bilgi Rehberi
Üreticiye destek başvuruları başladı
Üreticiye destek başvuruları başladı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), IPARD III. Dönemi 1. Başvuru Çağrı İlanı için süreç devam ediyor.
18.04.2024 Ekonomi
GRAM HABERLERİ 🟡 ALTIN FİYATLARI BUGÜN KAÇ TL? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatları ne kadar? 18 Nisan 2024
GRAM HABERLERİ 🟡 ALTIN FİYATLARI BUGÜN KAÇ TL? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatları ne kadar? 18 Nisan 2024 Altın fiyatları ile ilgili araştırmalar başladı. Gram altın fiyatı, çeyrek altın fiyatı, yarım altın fiyatı ve tam altın fiyatı bugün ne kadara alınıyor, ne kadara satılıyor? 18 Nisan 2024 Perşembe günü altın fiyatları düştü mü, çıktı mı? İşte son dakika altın fiyatları durumu...
18.04.2024 Bilgi Rehberi
İzmir'de 17 yaşındaki genç, arkadaşının bıçak darbesiyle öldürüldü
İzmir'de 17 yaşındaki genç, arkadaşının bıçak darbesiyle öldürüldü İzmir'in Konak ilçesinde kavga ettiği arkadaşının bıçak darbesiyle kalbinden yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesi veren 17 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
18.04.2024 Gündem
Tuba Ünsal 'Bir şey itiraf edeyim' dedi, yıllar sonra gerçeği açıkladı!
Tuba Ünsal 'Bir şey itiraf edeyim' dedi, yıllar sonra gerçeği açıkladı! Daha sonra 'Dünya Güzeli' ünvanını elde eden Azra Akın'ın birinci, Seçkin Piriler'in ikinci seçildiği 1998 Elite Model Look'a katılan isimlerden biri de Tuba Ünsal olmuştu. Şimdilerde ünlü bir oyuncu olan Ünsal, adından ilk kez söz ettirmeyi başardığı yarışmaya dair çarpıcı bir açıklamada bulundu.
18.04.2024 Cadde
Otobüste fenalaşıp ölen adamın kanında granit taşı tespit edildi
Otobüste fenalaşıp ölen adamın kanında granit taşı tespit edildi Şehirler arası yolcu otobüsünde seyahat ederken Samsun'da fenalaşıp hayatını kaybeden Bilal Yiğit’in (56) ön otopsi raporunda kanında granit taşı maddesi tespit edildi.
18.04.2024 Gündem
2024 RESMİ TATİLLER LİSTESİ ✔ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatil mi? 👧🏻👦🏻 23 Nisan 2024 Salı günü Türkiye'de okullar, üniversiteler, iş yerleri resmi tatil mi?
2024 RESMİ TATİLLER LİSTESİ ✔ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatil mi? 👧🏻👦🏻 23 Nisan 2024 Salı günü Türkiye'de okullar, üniversiteler, iş yerleri resmi tatil mi? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili araştırmalar başladı. Bu yıl hafta içine denk gelmesiyle birlikte gündeme gelen 23 Nisan resmi tatil mi? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda okullar, üniversiteler ve iş yerleri resmi tatil mi? İşte 2024 Resmi tatiller takviminde 23 Nisan var mı, yok mu sorusunun cevabı...
18.04.2024 Bilgi Rehberi
Mayolu pozlarına bir yenisini daha ekledi! Nurgül Yeşilçay'dan 'lahmacun' kombini
Mayolu pozlarına bir yenisini daha ekledi! Nurgül Yeşilçay'dan 'lahmacun' kombini Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Veda Mektubu dizisinde 'Alanur' karakterini canlandıran Nurgül Yeşilçay, başarılı oyunculuk kariyerinin yanında sosyal medya hesabında yayınladığı eğlenceli paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Ünlü isim son olarak mayolu pozlarını sevenlerinin beğenisine sundu.
18.04.2024 Cadde
Google, İsrail'le yapılan projeyi protesto eden 28 çalışanını işten çıkardı
Google, İsrail'le yapılan projeyi protesto eden 28 çalışanını işten çıkardı Bu gelişme, İsrail hükümetine teknoloji sağlanmasına karşı çıkan protestocu çalışanlar ile şirket yöneticileri arasındaki gerilimi tırmandırdı.
18.04.2024 Dünya
Kurtulmuş: Netanyahu'nun hesap vereceğine inanıyorum
Kurtulmuş: Netanyahu'nun hesap vereceğine inanıyorum Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Mardin’de düzenlenen Uluslararası Beytülmakdis Sempozyumu'na katıldı.
18.04.2024 Gündem
2. DÖNEM ORTAK SINAV TARİHİ meb.gov.tr: 2. ortak yazılı sınavlar ne zaman?
2. DÖNEM ORTAK SINAV TARİHİ meb.gov.tr: 2. ortak yazılı sınavlar ne zaman? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen ortak sınavlar için tarih arayışı başladı. 2. dönem 1. ortak yazılı sınavları 6. ve 9. sınıflar için gerçekleştirildi. Öğrencilerin gözü 2. dönem 2. yazılı sınav tarihlerinde! Peki, 2. ortak sınavlar ne zaman?
18.04.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Başladı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.