Başrol

Başrol

Son dakika başrol haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan başrol gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan başrol haber sayfamızda...

Başrol

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.972 başrol haberi bulunmuştur.
Görüntü yönetmeninin öldüğü 'Rust' filminin silah sorumlusu 18 ay hapis cezasına çarptırıldı
Görüntü yönetmeninin öldüğü 'Rust' filminin silah sorumlusu 18 ay hapis cezasına çarptırıldı Western filmi 'Rust'ın setinde kullanılan silahlardan sorumlu bir kişi, 2021 yılında Alec Baldwin tarafından vurulan görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne ilişkin 'taksirle öldürmekten' suçlu bulundu.
16.04.2024 Dünya
İşte Arda Güler'i isteyen takım! Florentino Perez transfer için tarih verdi
İşte Arda Güler'i isteyen takım! Florentino Perez transfer için tarih verdi İspanya'da Real Madrid'de top koşturan Arda Güler süre bulamadığı gerkeçesiyle İspanyol devinden ayrılmaya hazırlanıyor. Milli yıldızı isteyen kulüp ortaya çıkarken Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Arda Güler'in ayrılığı hakkında açıklamalarda bulundu.
15.04.2024 İspanya La Liga
Bu filmler kaçmaz
Bu filmler kaçmaz 17-28 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek 43. İstanbul Film Festivali’nin zengin programından 10 filmlik izleme listesi hazırladık.
14.04.2024 Kültür Sanat
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası Tahkim kararında 'Saldırı' detayı!
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası Tahkim kararında 'Saldırı' detayı! Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra Tahkim Kurulu'nun verdiği ceza ile ilgili detaya Milliyet yazarı Mustafa Anıklı dikkat .çekti.
6.04.2024 Fenerbahçe
Parkinson ile mücadele eden 'Geleceğe Dönüş'ün yıldızından oyunculuğa yeşil ışık!
Parkinson ile mücadele eden 'Geleceğe Dönüş'ün yıldızından oyunculuğa yeşil ışık! 'Geleceğe Dönüş' üçlemesinin başrol oyuncularından Michael J. Fox, 1991 yılında Parkinson hastalığına yakalanmıştı. Yaşadığı süreçten sık sık bahsederek hastalık hakkında farkındalık oluşturmak için çalışan ünlü isim, son röportajında tekrar oyunculuk yapabileceğinin sinyallerini verdi.
6.04.2024 Cadde
ERDAL BEŞİKÇİOĞLU SEÇİM SONUÇLARI kazandı mı, oy oranı kaç? Ankara Etimesgut Seçim Sonuçları 2024 Erdal Beşikçioğlu oy sayısı
ERDAL BEŞİKÇİOĞLU SEÇİM SONUÇLARI kazandı mı, oy oranı kaç? Ankara Etimesgut Seçim Sonuçları 2024 Erdal Beşikçioğlu oy sayısı Erdal Beşikçioğlu oy oranı araştırılıyor. Ankara Etimesgut ilçesinde Belediye Başkanı adayı olan Behzat Ç. dizisinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu seçimi kazandı mı merak ediliyor. İşte Ankara Etimesgut seçim sonuçları ve Erdal Beşikçioğlu oy oranı.
1.04.2024 Bilgi Rehberi
Kylian Mbappe: Önümüzdeki aylarda başrol olmak istiyorum!
Kylian Mbappe: Önümüzdeki aylarda başrol olmak istiyorum! Ligue 1 ekiplerinden PSG'deki geleceği belirsizliğini koruyan Kylian Mbappe suskunluğunu bozdu.
31.03.2024 Fransa Ligue 1
Sevgiye dair ne varsa
Sevgiye dair ne varsa “Giselle”, imkânsız bir aşkı anlatsa da önemli mesajlar taşıyor. Dönemin egemen gücü asillerin yer aldığı eserlere halkı katıyor.
31.03.2024 Kültür Sanat
KÜÇÜK ESNAF OYUNCULARI VE KONUSU:  Küçük Esnaf filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi?
KÜÇÜK ESNAF OYUNCULARI VE KONUSU: Küçük Esnaf filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi? Küçük Esnaf filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Bu akşam televizyon ekranlarında filmseverlerle buluşan Küçük Esnaf filmi araştırılmaya başlandı. Yönetmenliğini Bedran Güzel'in üstlendiği filmin başrol ve senaristleri İbrahim Büyükak ve Zeynep Koçak'tır. Peki, Küçük Esnaf filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi? İşte filmin detayları...
27.03.2024 Bilgi Rehberi
YENİ DİZİ YABAN ÇİÇEKLERİ OYUNCULARI VE KONUSU! Yaban Çiçekleri ilk bölüm ne zaman? Yaban Çiçekleri dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi?
YENİ DİZİ YABAN ÇİÇEKLERİ OYUNCULARI VE KONUSU! Yaban Çiçekleri ilk bölüm ne zaman? Yaban Çiçekleri dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Yaban Çiçekleri dizisi konusu ve oyuncu kadrosuna ilişkin bilgiler araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu akşam ilk bölüm ile ekrana gelecek olan Yaban Çiçekleri dizisinin başrollerinde Akın Akınözü, Aslıhan Malbora yer alıyor. Peki Yaban Çiçekleri dizisi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor. İşte Yaban Çiçekleri dizisi konusu ve oyuncuları...
25.03.2024 Bilgi Rehberi
'Türk Rambo'dan acı haber! Serdar Kebapçılar yaşamını yitirdi
'Türk Rambo'dan acı haber! Serdar Kebapçılar yaşamını yitirdi Vücut geliştirme sporunda derecelere sahip olan, 1980'li yıllarda başrolünde yer aldığı 'Karaşimşek', 'Korkusuz', 'Komando' ve 'Guillano' filmleri yüksek satış rakamlarına ulaşan Serdar Kebapçılar, 65 yaşında hayatını kaybetti.
25.03.2024 Cadde
"İguanalarım beni bilim insanı yaptı"
"İguanalarım beni bilim insanı yaptı"  Türkiye onu 1960’lı yıllardaki romantik filmlerin jönü olarak tanıdı. Sinemadaki erotik film furyasından sonra paranın cazibesine kapılan birçok meslektaşı gibi sahneye çıkmadı, okumak için yurt dışına gitti. Oslo’da Ekoloji Bilimleri, Biyoloji ve Kimya okudu. Bilim insanı olarak Türkiye’ye döndü ve 1999-2002 yılları arasında Anavatan Partisi Milletvekili oldu, TBMM’de Çevre Komisyonu Başkanlığı yaptı.
23.03.2024 Pazar
Murat Boz: Müziğe annem sayesinde başladım!
Murat Boz: Müziğe annem sayesinde başladım! Şarkıcı Murat Boz, mezun olduğu Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi'ni ziyaret etti. Öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan ünlü popçu, annesi Ayşe Nedret Boz hakkında dikkat çeken bir açıklamaya imza attı.
22.03.2024 Cadde
Beşiktaş filminde başrol Murat Boz'un!
Beşiktaş filminde başrol Murat Boz'un! 'Bir Tavırdır Beşiktaş' adlı kısa film yayınladı. Siyah-beyazlı kulübün kuruluş dönemine ait bir hikâyeyi anlatan filmde, ünlü şarkıcı Murat Boz başrolde yer aldı.
21.03.2024 Cadde
Ayça Ayşin Turan: Çalışırken sürekli notlar alırım
Ayça Ayşin Turan: Çalışırken sürekli notlar alırım 22 Mart Cuma günü vizyona girecek 'Sevmek Yüzünden' filminin başrol oyuncularından Ayça Ayşin Turan, rolü hakkında ilk kez konuştu.Turan, "Çoğu kişinin kendine yakın hissedeceği, ideallerine ulaşmak için çok çabalayan hayat dolu bir karakter" dedi.
18.03.2024 Cadde
Hollywood patroniçesi
Hollywood patroniçesi Avustralya kırsalı Dalby’de 1990’da doğan oyuncu Margot Robbie, bugün Hollywood zenginleri arasında.
17.03.2024 Dünya
ÖZEL | Hami Mandıralı, Trabzonspor - Fenerbahçe maçının kilit ismini ve favorisini açıkladı! 'Çok ciğerli, çok yürekli bir oyuncu'
ÖZEL | Hami Mandıralı, Trabzonspor - Fenerbahçe maçının kilit ismini ve favorisini açıkladı! 'Çok ciğerli, çok yürekli bir oyuncu' Türk futbolunun sembol isimlerinden Hami Mandıralı, Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yakından etkileyecek Trabzonspor - Fenerbahçe maçı öncesi SKORER'e konuştu. Nergis Aşkın'ın sorularını cevaplayan Hami Mandıralı, dev maçın kilit oyuncularını açıkladı.
16.03.2024 Trabzonspor
Zirvenin adı: İnci Taneleri! 'Sana sarılmama izin verir misin?'
Zirvenin adı: İnci Taneleri! 'Sana sarılmama izin verir misin?' Yılmaz Erdoğan senaryosunu yazdığı ve başrol oynadığı Kanal D dizisi 'İnci Taneleri', bu hafta sekizinci bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Milyonları ekrana kilitleyen ve sosyal medyada da çok konuşulan diziye, Azem'in oğlu Cihan ile yaptığı duygu dolu konuşma damga vurdu.
15.03.2024 Televizyon
Zirvenin adı: İnci Taneleri! 'Sana sarılmama izin verir misin?'
Zirvenin adı: İnci Taneleri! 'Sana sarılmama izin verir misin?' Yılmaz Erdoğan senaryosunu yazdığı ve başrol oynadığı Kanal D dizisi 'İnci Taneleri', bu hafta sekizinci bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Milyonları ekrana kilitleyen ve sosyal medyada da çok konuşulan diziye, Azem'in oğlu Cihan ile yaptığı duygu dolu konuşma damga vurdu.
15.03.2024 Cadde
Aşkları tam gaz devam ediyor! Ünlü ikiliden romantik paylaşım
Aşkları tam gaz devam ediyor! Ünlü ikiliden romantik paylaşım Özel hayatıyla adından sıkça söz ettiren Mehmet Ali Erbil, olaylı ayrıldığı eski sevgilisi 26 yaşındaki Gülseren Ceylan ile yeniden bir araya gelmişti. Erbil, Gülseren Ceylan ile romantik anlarından birini daha sevenleriyle paylaştı.
14.03.2024 Cadde
Murat Cemcir'den Ahmet Kural'a: Yollarımızın tekrar kesişmesine gerek yok!
Murat Cemcir'den Ahmet Kural'a: Yollarımızın tekrar kesişmesine gerek yok! 2020'den beri ortak bir projesine imza atmayan ve bir yıldan uzun süredir birlikte görüntü vermeyen Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in, küs oldukları ortaya çıkmıştı. Eski dostunun Bodrum'daki düğününe de katılmayan Cemcir, "Ahmet'le görüşmüyoruz ve görüşmeyeceğiz de" demişti. Ünlü oyuncudan dikkat çeken bir açıklama daha geldi.
13.03.2024 Cadde
Robert Downey Jr.'ın Oscar romantizmi! 'Bu bizim düğün gecemiz gibi'
Robert Downey Jr.'ın Oscar romantizmi! 'Bu bizim düğün gecemiz gibi' İlk atom bombasının geliştirilme sürecini konu alan 'Oppenheimer', Los Angeles'taki Dolby Theatre'da düzenlenen 96'ncı Oscar Töreni'ne damga vurdu. BAFTA ve Altın Küre ödüllü Robert Downey Jr., yedi dalda zirveye çıkan film ile ilk kez Oscar heykelciği kazandı. Oyuncu, eşi Susan Downey ile törenin reklam arasında yaşadıkları samimi bir anı paylaştı.
12.03.2024 Cadde
‘Tiyatro asla ölmez’
‘Tiyatro asla ölmez’ ‘Cırcır Böcekleri, İtler ve Biz’ oyununun başrol isimleri Buğra Gülsoy ile Serhat Teoman, Zorlu PSM’nin YouTube serisi ‘Sahne Tozu Yutanlar’a konuk oldu.
12.03.2024 Cadde
'Yargı' dizisine teşekkür ziyareti
'Yargı' dizisine teşekkür ziyareti İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi Organ Nakli Bölümü, organ bağışına destek veren ve bir kişiye umut olan ‘Yargı’ ekibine teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.
11.03.2024 Cadde
'Yargı' dizisine teşekkür ziyareti
'Yargı' dizisine teşekkür ziyareti Ay Yapım’ın pazar akşamları Kanal D’de ekrana gelen ‘Yargı’ dizisinin setine anlamlı bir ziyaret gerçekleşti.
11.03.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Başrol ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.