Bastos

Bastos

Son dakika Bastos haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bastos gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bastos haber sayfamızda...

Bastos

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 196 bastos haberi bulunmuştur.
A Milli Kadın Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ne kötü başladı!
A Milli Kadın Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ne kötü başladı! A Milli Kadın Futbol Takımı, 2025 Avrupa Şampyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup'ta İsviçre'ye 3-1 mağlup oldu.
5.04.2024 Futbol
Mehmet Cibara: Galatasaray 4 milli oyuncu ile anlaştı
Mehmet Cibara: Galatasaray 4 milli oyuncu ile anlaştı Sultanlar Ligi'nde play-offf maçlarına çıkacak Galatasaray'da yeni sezon öncesi transfer gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray Yöneticisi Mehmet Cibara, milli takım havuzunda bulunan 4 isimle anlaştıklarını du
26.03.2024 Voleybol
'Shakira'nın kardeşi Tonino Mebarak ile Gerard Pique yumruk yumruğa kavga etti!'
'Shakira'nın kardeşi Tonino Mebarak ile Gerard Pique yumruk yumruğa kavga etti!' Gerard Pique ile Shakira'nın uzun yıllardır devam eden ilişkisi, eski futbolcunun ihaneti sebebiyle geçtiğimiz sene bitmişti. Özel hayatlarıyla gündemden düşmeyen ikiliden Pique'nin, iki çocuğunu da alarak Barcelona'dan ayrılan şarkıcı ile Miami'de tartıştığı ve Shakira'nın erkek kardeşi Tonino Meberak'ın kavgaya dahil olduğu iddia edildi. İşte detaylar...
5.05.2023 Cadde
Eski Göztepeli Beto 39 yaşında Helsinki'ye transfer oldu
Eski Göztepeli Beto 39 yaşında Helsinki'ye transfer oldu Sarı-kırmızılı takımın eski Portekizli kalecisi, Finlandiya 1. Lig takımlarından Helsinki'ye transfer oldu. Deneyimli eldiven 1.5 yıl aradan sahalara döndü.
9.03.2022 Göztepe
Fenerbahçe'de 3.5 senedir gönder gitsin yenisi gelsin!
Fenerbahçe'de 3.5 senedir gönder gitsin yenisi gelsin! Süper Lig’de arka arkaya alınan yenilgilerle 7. sıraya kadar gerileyen Fenerbahçe’de 3.5 senedir kadroda yaşanan değişiklikler ve bitmek bilmeyen sirkülasyon Samandıra’da beklenen ortamı sağlayamadı, takım ruhunu baltaladı.
2.11.2021 Fenerbahçe
Bunu da yaptılar! En akıllı papağan diliyle 'dokunmatik ekranı' kontrol ediyor!
Bunu da yaptılar! En akıllı papağan diliyle 'dokunmatik ekranı' kontrol ediyor! Bilim insanlarının gerçekleştirdiği bir çalışmaya göre nesli tükenmekte olan kea papağanlarına dokunmatik ekranlı cihazları kullanması öğretildi. Akıllı olmalarıyla bilinen bu papağan türü, dilleriyle elektronik cihazları kullanmak için eğitebilecekler.
30.09.2021 Teknoloji
Beşiktaş, Lazio'dan Bastos'un peşinde!
Beşiktaş, Lazio'dan Bastos'un peşinde! Beşiktaş Yönetimi, lig ve Avrupa’da alınan kötü sonuçlar sonrasında transfer döneminin bitimine sayılı günler kala savunma hattında köklü bir değişime gitmeye hazırlanıyor. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın talepleri doğrultusunda sağ bek için Sporting Lizbon’dan Rosier, İstanbul’a getirildi. Stoperde ise Lazio’dan Bastos’a imza attırılması hedefleniyor.
2.10.2020 Beşiktaş
Beto, 11 yıl sonra eski kulübü Leixoes'e döndü
Beto, 11 yıl sonra eski kulübü Leixoes'e döndü "Beto" lakaplı Portekizli kaleci Antonio Alberto Bastos, 11 yıl sonra eski kulübü Leixoes ile anlaştı.
23.09.2020 Göztepe
Transfer Haberleri | Başakşehir, Bastos’ta sona yaklaştı!
Transfer Haberleri | Başakşehir, Bastos’ta sona yaklaştı! Medipol Başakşehir, Lazio forması giyen Bartolomeu Jacinto Quissanga’nın (Bastos) transferinde sona yaklaştı. Turuncu-lacivertliler, sözleşmeye son halinin verilmesinin ardından 29 yaşındaki oyuncuya imza attıracak.
11.09.2020 Futbol
Transfer Haberleri | Fenerbahçe'nin çok istediği yıldız, Başakşehir'e...
Transfer Haberleri | Fenerbahçe'nin çok istediği yıldız, Başakşehir'e... Süper Lig'de son dakika gelişmesi... Transfer dönemi boyunca Fenerbahçe'nin renklerine bağlamak için uğraştığı genç yıldız son şampiyon Medipol Başakşehir'e geliyor...
5.09.2020 Basaksehir
Fenerbahçe transfer haberleri | Bir stoper daha! ikna aşamasında...
Fenerbahçe transfer haberleri | Bir stoper daha! ikna aşamasında... Bonservis ödemeden transferlerini tamamlayan Fenerbahçe iki bombaya daha hazırlanıyor. Mauricio Lemos'un transferini bitiren sarı-lacivertli ekip bir stoperi daha renklerine bağlayacak. Transferde özellikle Vedat Muriç detayı dikkat çekti.
26.08.2020 Fenerbahçe
Son dakika transfer haberleri | Bastos için Beşiktaş ve Başakşehir iddiası!
Son dakika transfer haberleri | Bastos için Beşiktaş ve Başakşehir iddiası! Vedat Muriç'in transferinde birçok kez takas oyuncusu olarak adı geçen ve Fenerbahçe'yle adı anılan Lazio'lu stoper Bastos için İtalya'dan müthiş bir iddia ortaya atıldı.
22.08.2020 Göztepe
Süper Lig devinden Fenerbahçe'ye transfer çalımı!
Süper Lig devinden Fenerbahçe'ye transfer çalımı! Bonservis bedeli ödemeden birçok transfere imza atan Fenerbahçe çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler, stoper için İtalyan ekibi ile temasa geçmişti ancak ezeli rakibi Beşiktaş ile Başakşehir devreye girdi.
22.08.2020 Fenerbahçe
Transfer haberleri | Fenerbahçe'nin asıl hedefi ortaya çıktı! Emre ısrarcı...
Transfer haberleri | Fenerbahçe'nin asıl hedefi ortaya çıktı! Emre ısrarcı... Transferde son dakika... Fenerbahçe'de Vedat Muriqi'nin ismi Lazio ile anılırken İtalyan basını transferde takas olarak kullanılacak yıldız ismi yazdı. Sarı-lacivertli kulüpten yalanlama gelirken asıl hedef ortaya çıktı.
20.08.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe transfer haberleri | Bastos ile her konuda anlaşıldı!
Fenerbahçe transfer haberleri | Bastos ile her konuda anlaşıldı! Fenerbahçe Lazio'nun yıldızı Bastos ile her konuda anlaştı.
18.08.2020 Fenerbahçe
Juventus'ta Ronaldo tarihe geçti!
Juventus'ta Ronaldo tarihe geçti! Serie A 34. hafta maçında Juventus, evinde Lazio'yu 2-1 yendi. Ronaldo, Lazio maçında 2 gol atarak Premier Lig, La Liga ve Serie A'da 50 gol atan ilk futbolcu olarak tarihe geçti.
21.07.2020 İtalya Serie A
Michel Bastos futbolu bıraktı
Michel Bastos futbolu bıraktı Brezilyalı futbolcu Michel Bastos, aktif kariyerine son verdiğini açıkladı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Sivassporlu Douglas'a teklif yağıyor
Sivassporlu Douglas'a teklif yağıyor Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'un Barcelona'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Brezilyalı Douglas Pereira Dos Santos'a Türkiye'nin yanı sıra Japonya ve İtalya'dan da transfer teklifleri geliyor.
30.06.2020 Fenerbahçe
Brezilyalı Douglas Sivasspor'da çok mutlu
Brezilyalı Douglas Sivasspor'da çok mutlu Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'un, İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Brezilyalı Douglas Pereira Dos Santos, kırmızı-beyazlı formayı giymenin mutluluğunu yaşıyor.
Douglas Santos: Türk takımları benimle yakından ilgilendi
Douglas Santos: Türk takımları benimle yakından ilgilendi Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'un Brezilyalı yıldızı Douglas Santos, daha önce kendisiyle Türk takımlarının ilgilendiğini söyleyerek, "Geçtiğimiz yıllarda da bir çok Türk takımı benimle ilgilendi. Türk takımlarının bana yönelik iyi bir bakış açısı var. Türkiye ligi mücadeleci ve zorlu" dedi.
Sivasspor'un 14. Brezilyalı futbolcusu Douglas
Sivasspor'un 14. Brezilyalı futbolcusu Douglas Süper Lig'de 13. sezonuna hazırlanan Demir Grup Sivasspor'un sezon başı transfer döneminde kadrosuna kattığı 28 yaşındaki Brezilyalı sağ bek Douglas Pereira dos Santos, kırmızı-beyazlı ekipte forma giyen 81. yabancı oyuncu olarak kayıtlara geçti.
Mehmet Ayan: Ne Bastos'u ne transferi...
Mehmet Ayan: Ne Bastos'u ne transferi... Spor yorumcusu Mehmet Ayan büyük takımların transfer politikasını değerlendirdi.
10.07.2018 Futbol
Göztepe, Portekizli Beto'ya resmen imzayı attırdı!
Göztepe, Portekizli Beto'ya resmen imzayı attırdı! Süper Lig'in yeni ekibi, Portekizli file bekçisi Beto ile 1 yılı opsiyonlu 2 senelik sözleşme imzaladı
30.06.2020 Göztepe
Göztepe’de Ibanez ve Beto’da tamam
Göztepe’de Ibanez ve Beto’da tamam Süper ligin yeni ekibi sarı kırmızılılar, bugüne kadar yaptığı 12 transferin ardından Trabzonspor’dan Luis İbanez ve Sporting Lizbon’dan kaleci Bastos Beto’ylada prensip anlaşmasına vardı
27.07.2017 Ege
Luis Ibanez ve Beto Göztepe yolunda
Luis Ibanez ve Beto Göztepe yolunda Trabzonspor'un kadroda düşünmediği Arjantinli futbolcu Luis Ibanez'e Süper Lig'in yeni ekibi Göztepe talip oldu... Sarı-Kırmızılılar, Sporting Lizbon'dan kaleci Alberto Bastos Beto transferinde de sona yaklaştı.
1.07.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Bastos ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.