Başvuruları

Başvuruları

Son dakika başvuruları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan başvuruları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan başvuruları haber sayfamızda...

Başvuruları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.237 başvuruları haberi bulunmuştur.
GREEN CARD SONUÇLARI açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Yeşil Kart (Green Card) başvuru sonuçları sorgulama DV Lottery!
GREEN CARD SONUÇLARI açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Yeşil Kart (Green Card) başvuru sonuçları sorgulama DV Lottery! Green Card başvuru sonuçları için geri sayım başladı. DV Lottery üzerinden başvuruları alınan Yeşil Kart uygulaması ile ABD'de çalışma ve yaşama şansı elde ediliyor. 2024 Green Card başvuru şartları arasında artık yabancı dil bilme şartı yer almıyor. Peki, Green Card (Yeşil Kart) sonuçları ne zaman, ayın kaçında açıklanacak?
19.04.2024 Bilgi Rehberi
Üreticiye destek başvuruları başladı
Üreticiye destek başvuruları başladı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), IPARD III. Dönemi 1. Başvuru Çağrı İlanı için süreç devam ediyor.
18.04.2024 Ekonomi
2024 POMEM ÖN BAŞVURU SONUÇLARI TIKLA SORGULA! PA 🔴 31. Dönem POMEM sınav tarihi belli oldu mu?
2024 POMEM ÖN BAŞVURU SONUÇLARI TIKLA SORGULA! PA 🔴 31. Dönem POMEM sınav tarihi belli oldu mu? 31. dönem POMEM ön başvuruları alındı ve gözler sınav tarihlerine çevrildi. Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) 31. dönem için lisans mezunu (6.000) erkek ile (1.500) kadın, aday olmak üzere toplam (7.500) aday alınacak. Başvuru süreci noktalanan POMEM sınavı ne zaman?
18.04.2024 Bilgi Rehberi
ABD'de mortgage başvuruları arttı
ABD'de mortgage başvuruları arttı ABD'de geçen hafta faizlerdeki yükselişe rağmen daha da artacağını düşünen alıcıların piyasaya gelmesiyle mortgage başvurularında artış yaşandı.
17.04.2024 Uzmanpara
Yargıtay Başkanlığı'nda adaylar salt çoğunluk sayısı olan 175 oyu alamadı
Yargıtay Başkanlığı'nda adaylar salt çoğunluk sayısı olan 175 oyu alamadı Yargıtay Başkanlığı'nda seçimler yeniden aday başvuruları alınarak yapılacak 21'inci tur oylaması ile devam edecek.
17.04.2024 Gündem
ÇALIŞAN ANNELERE 325 EURO YARDIM KAMPANYASI! Annelere 325 euro destek ödemesi ne kadar, başvuruları nasıl yapılacak ve başvuru şartları neler?
ÇALIŞAN ANNELERE 325 EURO YARDIM KAMPANYASI! Annelere 325 euro destek ödemesi ne kadar, başvuruları nasıl yapılacak ve başvuru şartları neler? Annelere 325 euro yardım yapılacak. Söz konusu desteğe dair ayrıntılar belli oldu. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Avrupa Birliği destekli projeyle İstanbul, Ankara ve İzmir’de 3 bin 500 sigortalı anneye 12 ay boyunca 325 euro destek verecek. Peki, annelere 325 euro destek ödemesi ne kadar, başvuruları nasıl yapılacak, başvuru şartları neler? İşte detaylar…
16.04.2024 Bilgi Rehberi
SGK’dan annelere 12 ay boyunca 325 euro destek ödemesi!  İşte başvuru ekranı, şartları ve tarihi
SGK’dan annelere 12 ay boyunca 325 euro destek ödemesi!  İşte başvuru ekranı, şartları ve tarihi Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) annelere 12 ay boyunca 325 euro destek ödemesi yapılacağını duyurdu. Peki annelere 325 euro destek ödemesi başvuruları nasıl yapılacak, başvuru şartları neler? Detaylar haberimizde…
15.04.2024 Bilgi Rehberi
Kız çocukları için güvenli adımlar
Kız çocukları için güvenli adımlar Kız çocukların eşit imkanlarla hayata katılmasını destekleyen Skechers Türkiye, kız çocukların sokakta yürürken kendini güvende hissetmesi için “Güvenli Adımlar” projesini hayata geçirdi. Suna’nın Kızları ve Şehir Dedektifi iş birliği ile hayata geçirilen projenin ana hedefi kız çocukların sokakta yürürken adımlarını güvenle atabilmesi için ihtiyaçlarını ortaya çıkarmak.
15.04.2024 Ekonomi
Yüksek Seçim Kurulu'ndan 11 itiraza ret
Yüksek Seçim Kurulu'ndan 11 itiraza ret Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Gümüşhane ve Ağrı ile 6 ilçe ve 3 beldede seçimlerin iptali ve oyların yeniden sayımına ilişkin başvuruları reddetti.
14.04.2024 Gündem
YSK 11 seçim bölgesi için yapılan itirazları karara bağladı
YSK 11 seçim bölgesi için yapılan itirazları karara bağladı Yüksek Seçim Kurulu, siyasi partilerin 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri çerçevesinde 2’si il olmak üzere 11 seçim çevresi için yapılan itirazları karara bağladı.
14.04.2024 Gündem
Samos’ta kapıya takıldık! Türk turistler nelere dikkat etmeli?
Samos’ta kapıya takıldık! Türk turistler nelere dikkat etmeli? Seferihisar’dan kalkan İDO yolcu gemisinin ilk seferiyle Samos’a gittik. Yeşil ve gri pasaport ile Schengen vize sahibi yolcular adaya sorunsuz geçiş yaptı ancak bizim gibi bordo pasaport sahipleri ‘kapıda vize’ alabilmek için 2 saat bekledi.
12.04.2024 Gündem
Gübre desteğine yoğun ilgi
Gübre desteğine yoğun ilgi Kocaeli'de tarımsal kalkınmayı sağlamak amacıyla hayata geçirilen yüzde 50 hibeli organomineral gübre desteğine üreticiler yoğun ilgi gösterdi.
9.04.2024 Ekonomi
Formülünü tarih kitabında bulunca şirket kurdu! '6 yaşında reçete yazmaya başladım'
Formülünü tarih kitabında bulunca şirket kurdu! '6 yaşında reçete yazmaya başladım' Henüz 6 yaşındayken evde kendi sabunlarını ve kremlerlerini yapıyor, kendi kendine reçeteler yazıyordu. Kozmetik ürünlere olan merakı tarihte uzun bir yolculuk yapmasına sebep oldu. Antik güzellik uygulamalarının izini süren Mısra Berna Özdemir, tek ürünle pek çok cilt problemini çözebilen formülü buldu. Şimdilerde ise 23 yaşında ve şirket sahibi.
9.04.2024 Yaşam
Bu program işte eşitlik sağlıyor
Bu program işte eşitlik sağlıyor İş dünyasında kadınların tüm seviyelerde eşit temsiliyeti ve eşit değerdeki işe eşit ücretin sağlanması için şirketleri desteklemeyi amaçlayan UN Global Compact Hedef Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Programı’nın (Target Gender Equality Accelerator) başvuruları açıldı. Dokuz ay sürecek olan programın başvuruları 31 Mayıs tarihine kadar sürecek.
8.04.2024 Ekonomi
YSK'dan Siverek, Halfeti ve Ürgüp kararı
YSK'dan Siverek, Halfeti ve Ürgüp kararı Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Şanlıurfa'nın Siverek ve Halfeti ilçeleri ile Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde seçimlerin yenilenmesi doğrultusunda il seçim kurullarınca alınan kararları kaldırdı.
7.04.2024 Gündem
YSK'dan 2 il ve 20 ilçe için karar
YSK'dan 2 il ve 20 ilçe için karar 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nin ardından Yüksek Seçim Kurulu'nda itirazlar değerlendiriliyor. Seçim sonuçlarına yönelik itirazları görüşmek üzere toplanan YSK, partilerin itirazlarını karara bağladı.
7.04.2024 Gündem
POMEM BAŞVURUSU YAP 2024 | 31. Dönem POMEM alımı başvurusu nereden yapılır? Polis Akademisi Başkanlığı başvuru tarihleri
POMEM BAŞVURUSU YAP 2024 | 31. Dönem POMEM alımı başvurusu nereden yapılır? Polis Akademisi Başkanlığı başvuru tarihleri POMEM başvuruları başladı. 31. Dönem POMEM Giriş Sınavı Aday Belirleme Ön Başvuruları 4 Nisan itibariyle başladı. Adaylar başvuruları e-Devlet aracılığıyla yapacak. Peki, POMEM başvuruları için son gün ne zaman? İşte 2024 POMEM başvuru ekranı ve başvuru tarihleri.
6.04.2024 Bilgi Rehberi
Gayrimenkul yatırımına yeni model: GYF
Gayrimenkul yatırımına yeni model: GYF Gayrimenkul yatırım fonları (GYF), piyasada dikkat çeken yatırım unsurları olarak görülüyor. SPK ihraç belgesi onay izni alan GYF'lerin sayısı 157'ye yükselirken pazar büyüklüğü ise 70 milyar liraya yaklaştı.
5.04.2024 Milliyet Executive
Edirne'nin ilk kadın Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın göreve başladı
Edirne'nin ilk kadın Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın göreve başladı Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Edirne'nin tarihindeki ilk kadın Belediye Başkanı seçilen CHP'li Filiz Gencan Akın, mazbatasını alıp göreve başladı. Akın, "Bundan sonra nasıl ki bugüne kadar sahadayken, çalışırken hiç yorulmadık, bundan sonra da Edirne için çalışırken asla yorulmayacağız" dedi.
4.04.2024 Gündem
Yunanistan için kapıda vize uygulaması başladı
Yunanistan için kapıda vize uygulaması başladı Türk vatandaşları için Yunanistan’a bağlı Ege’deki adalarda kapıda vize uygulaması başladı. 1 Nisan’dan itibaren başlayan kapıda vize uygulaması ile Türk turistler, Schengen vizesine başvuruda bulunmadan adaları ziyaret edebilecek.
4.04.2024 Ekonomi
İçişleri Bakanlığı 1608 sözleşmeli personel alımı başvuruları başladı mı, şartlar neler? İçişleri Bakanlığı alım yapılacak meslek grupları...
İçişleri Bakanlığı 1608 sözleşmeli personel alımı başvuruları başladı mı, şartlar neler? İçişleri Bakanlığı alım yapılacak meslek grupları... İçişleri Bakanlığı 1.608 sözleşmeli personel alımı başvurularına ilişkin araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Merkez ve Taşra teşkilatı bünyesine yapılacak olan alımlar kapsamında Merkez teşkilata 96, Taşra teşkilatına 1.512 olmak üzere personel alımı yapılacak. Peki İçişleri Bakanlığı 1.608 sözleşmeli personel alımı başvuruları başladı mı şartlar neler?
4.04.2024 Bilgi Rehberi
“Bilim Kadınları İçin” programında son başvuru tarihi 15 Mayıs
“Bilim Kadınları İçin” programında son başvuru tarihi 15 Mayıs UNESCO Türkiye Milli Komisyonu ve L’Oréal Türkiye’nin iş birliğiyle yürütülen bilimde cinsiyet eşitliğini desteklemek, genç ve yetenekli bilim kadınlarının başarılarını görünür kılarak daha fazla tanınmalarını sağlamak amacıyla hayata geçirilen “Bilim Kadınları İçin” programının 2024 başvuruları 15 Mayıs’a kadar devam edecek.
4.04.2024 Vitrin
Seçim sonuçlarına itiraz süreci başladı!
Seçim sonuçlarına itiraz süreci başladı! 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin sonuçlarına ilişkin itiraz süreci başladı. İtirazlar sandık kurullarından sonra sırasıyla ilçe, il ve Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) yapılacak.
1.04.2024 Gündem
Yarısı Bizden’e en çok başvuru Bahçelievler’den
Yarısı Bizden’e en çok başvuru Bahçelievler’den İstanbul’da Yarısı Bizden kentsel dönüşüm kampanyasına en çok başvuru yapılan ilçe olan Bahçelievler oldu.
31.03.2024 Ekonomi
YSK SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ 2024 | Yerel Seçim Sandık görevlisi ücreti ne kadar, kaç TL? Sandık görevlisi ne yapar, görevleri neler?
YSK SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ 2024 | Yerel Seçim Sandık görevlisi ücreti ne kadar, kaç TL? Sandık görevlisi ne yapar, görevleri neler? 2024 Yerel seçim tarihinin yaklaşması ile birlikte sandık görevlisi ücretleri ile ilgili ayrıntılar da merak ediliyor. 31 Mart 2024 Pazar günü uygulanacak seçimlerde görev almak için başvuru yapan sandık görevlilerinin başvuruları Şubat ayında sona erdi. Peki, sandık görevlisi ücreti ne kadar, sandık görevlisi ne yapar?
30.03.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Başvuruları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.