Vurmalı Çalgılar Hangileridir, İsimleri Nelerdir?
Vurmalı Çalgılar Hangileridir, İsimleri Nelerdir? Günümüzde pek çok sayıda kişi tarafından kullanılmakta olan vurmalı çalgılar hangileridir, isimleri nelerdir? Sizler için detaylı bir şekilde araştırdık ve derledik.
3.10.2020 Eğitim
Yoğurt kovalarıyla konser verdi
Yoğurt kovalarıyla konser verdi Kadıköy’de elinde bagetleri, önünde yoğurt kovalarıyla müzik yapan bir çocuk sokaktan geçenleri ritimleriyle mest etti. Sokakta ritim tutan çocuk çevrede bulunan vatandaşlardan büyük beğeni aldı.
27.06.2020 Yaşam
Anderson Talisca'dan bateri şov!
Anderson Talisca'dan bateri şov! Bir dönem Beşiktaş forması giyen Anderson Talisca, baterideki yeteneğini sosyal medyadan gözler önüne serdi.
21.05.2020 Futbol
Türkiye'nin ilk online davul yarışması başlıyor
Türkiye'nin ilk online davul yarışması başlıyor Roland Türkiye ve Zuhal Müzik ortak girişimiyle Türkiye’nin ilk online davul yarışması: Roland V-Drums Championship Online düzenlenecek.
12.05.2020 Kültür Sanat
Cem yılmaz oğluyla bateri çaldı
Cem yılmaz oğluyla bateri çaldı Cem yılmaz oğluyla bateri çaldı
11.09.2019 Magazin
Fernandao'dan bateri şov!
Fernandao'dan bateri şov! Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Fernandao, müzikteki hünerlerini sergiliyor.
18.09.2017 Futbol
Cech yine yaptı!
Cech yine yaptı! Arsenal'İn yeni transferi Petr Cech müzik tutkusunu ve yeteneğini paylaştığı video ile bir kez daha göstermiş oldu.
21.07.2015 Futbol
Petr Cech yeni işini buldu!
Petr Cech yeni işini buldu! Adı Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılan Chelsea'nin yıldız eldiveni Petr Cech kaleciliğinin yanında bateri çalma konusundaki becerisinide gün geçtikçe geliştiriyor.
26.06.2015 Futbol
Bu grup yok satar! Bateride Xavi, gitarda Casillas...
Bu grup yok satar! Bateride Xavi, gitarda Casillas... İspanya milli takımı oyuncuları Dünya Kupası öncesinde takımı motive eden bir klipte oynadılar...
25.04.2014 Futbol
Tek kişilik orkestra
Tek kişilik orkestra Müzik aletinin başına oturan genç adam yeteneğiyle parmak ısırttı. Aynı anda hem gitar hem de bateri çalan adam verdiği mini konserle...
11.09.2019 İlginç Videolar
Çılgın baterist Petr Cech!
Çılgın baterist Petr Cech! Chelsea'nin Çek kalecisi Petr Cech müzik grubuyla birlikte, Amerikan rock müzik grubu Nirvana'nın efsanevi "Smells like teen spirit" şarkısını coverladı.
4.07.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri