Battı

Battı

Son dakika battı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan battı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan battı haber sayfamızda...

Battı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.327 battı haberi bulunmuştur.
İbrahim Tatlıses'ten Mustafa Keser'e: Haddini bil!
İbrahim Tatlıses'ten Mustafa Keser'e: Haddini bil! 'İmparator' lakaplı İbrahim Tatlıses, usta sanatçı Mustafa Keser’in "Orhan Gencebay iyi bir ses sanatçısı değil. Müslüm Gürses’i dinlemedim, kötü okuyor. Fatih Kısaparmak türkü baba olacak en son adam” sözlerine sinirlendi. Canlı yayına bağlanan ünlü türkücü, "Söyledikleri hadsizlik. Gündemde kalmak için yapıyor" dedi.
24.04.2024 Cadde
Yunanistan'ın ittiği can salı battı! 12 düzensiz göçmen ve 1 çocuk kurtarıldı
Yunanistan'ın ittiği can salı battı! 12 düzensiz göçmen ve 1 çocuk kurtarıldı Yunanistan’ın geri ittiği can salı battı. Bölgeye giden Sahil Güvenlik ekibi toplam 12 düzensiz göçmen ve 1 çocuğu kurtardı.
15.04.2024 Gündem
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza tepki! 'Adı futbolundan büyük, şut vurmayı bile hatırlamıyor'
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza tepki! 'Adı futbolundan büyük, şut vurmayı bile hatırlamıyor' Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi yazarları karşılaşmayı değerlendirdi.
15.04.2024 Fenerbahçe
Baltimore köprüsünün çökmesi sonucu kaybolan 6 işçinin öldüğü tahmin ediliyor
Baltimore köprüsünün çökmesi sonucu kaybolan 6 işçinin öldüğü tahmin ediliyor Çarpışma anında 2,6 kilometre uzunluğundaki köprüde bulunan bazı araçlar, Patapsco Nehrine uçmuştu.
27.03.2024 Dünya
Hamza Dağ: Uygun taksilere kabin ve kamera uygulayacağız
Hamza Dağ: Uygun taksilere kabin ve kamera uygulayacağız AK Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Hamza Dağ taksi durakları başkanlarıyla yaptığı toplantıda "Ortak akıl ve istişare kültürünü sonuna kadar benimseyip ona göre hareket edeceğiz. Yıkan değil bugüne kadar yapan olduk. Bundan sonra da yapan olacağız. Engelleyen değil ön açan olacağız. Dinlenen değil sürekli çalışan, koşturan terleyen bir büyükşehir belediye başkanı olacağız. Sadece yol, köprü yapan değil aynı zamanda da gönül yapan bir belediye başkanı olacağız. Günün sonunda şehrimizin kronik sorunlarını el birliğiyle bertaraf edeceğiz" dedi.
19.03.2024 Gündem
Yazıhanelerin yarısı kapandı: Otobüs terminalini tenhalaştırdı
Yazıhanelerin yarısı kapandı: Otobüs terminalini tenhalaştırdı Eskişehir’deki Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde elden bilet satışı yapılan yazıhanelerin yarısı, online bilet satışı ve daha çok tercih edilen Yüksek Hızlı Tren nedeniyle kapandı.
18.03.2024 Ekonomi
Bir millletin destanı: Çanakkale
Bir millletin destanı: Çanakkale Bir milletin çocuğu, genci, kadını, erkeği ve yaşlısı ile cephe önünde ve gerisinde topyekûn varlığını ortaya koyduğu Çanakkale’de deniz savaşlarının kahramanlarından biri de Kıdemli Yüzbaşı Ahmet Saffet Bey’di.
17.03.2024 Gündem
Esenyurt'ta zincireme kaza! Ani fren yaptı, 5 araç birbirine girdi
Esenyurt'ta zincireme kaza! Ani fren yaptı, 5 araç birbirine girdi Esenyurt'ta 5 aracın karıştığı zincirleme kazada bir kişi yaralandı. Yaralanan sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı.
15.03.2024 Gündem
Çanakkale'de göçmenleri taşıyan bot battı! Can kaybı 21'e yükseldi
Çanakkale'de göçmenleri taşıyan bot battı! Can kaybı 21'e yükseldi Çanakkale açıklarında kaçak göçmenleri taşıyan botun batması sonucu bölgede ekipler arama kurtarma çalışmalarına başladı.
15.03.2024 Haberler
Boşanma aşamasındaki eşini tabancayla yaraladı
Boşanma aşamasındaki eşini tabancayla yaraladı Çorum’da Emre K., boşanma aşamasındaki eşi Merve K’yi (32) çıkan tartışmada tabancayla vurarak yaraladı.
15.03.2024 Gündem
Çanakkale'de göçmenleri taşıyan bot battı! Can kaybı 21'e yükseldi
Çanakkale'de göçmenleri taşıyan bot battı! Can kaybı 21'e yükseldi Çanakkale açıklarında kaçak göçmenleri taşıyan botun batması sonucu bölgede ekipler arama kurtarma çalışmalarına başladı.
15.03.2024 Gündem
Hamza Dağ: Hal esnafımızın yanında olacağız
Hamza Dağ: Hal esnafımızın yanında olacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, gece saatlerinde Buca ilçesinde bulunan Sebze ve Meyve Hali'ni ziyaret etti.
14.03.2024 Gündem
AK Parti İzmir Adayı Hamza Dağ projelerini anlattı
AK Parti İzmir Adayı Hamza Dağ projelerini anlattı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Hamza Dağ, Menemen'de 100. Yıl Köprülü Kavşağı'nın açılışında yaptığı konuşmada, "1 Nisan sabahı Menemen'de gerçek belediyeciliğe devam etmek istiyoruz. İlçemize daha nice projeler kazandırmak istiyoruz. Aydın Bey'e önümüzdeki dönem için desteklerinizi beklerken büyükşehirde de İzmir'in çehresini değiştirmek, şehrimizin kronik hale gelen sorunlarını bir an evvel ortadan kaldırmak için de oylarınıza talibiz" dedi.
13.03.2024 Gündem
Orucu bozan şeyler nelerdir? Oruç hangi hallerde bozulur? Orucu bozan ve bozmayan durumlar
Orucu bozan şeyler nelerdir? Oruç hangi hallerde bozulur? Orucu bozan ve bozmayan durumlar Ramazan ayında vatandaşlar tarafından 'Orucu bozan durumlar nelerdir' sorusu merak ediliyor. Ramazan'da dikkat edilmesi gereken orucu bozan şeyler ve orucu bozmayan durumlar hakkında detaylı bilgiyi sizler için bu haberde topladık. İşte Ramazan orucunu bozup, yalnız kaza gerektiren şeyler...
11.03.2024 Gündem
Orucu bozan ve bozmayan şeyler nelerdir? Diş fırçalamak orucu bozar mı? Diyanet açıkladı...
Orucu bozan ve bozmayan şeyler nelerdir? Diş fırçalamak orucu bozar mı? Diyanet açıkladı... Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde oruç tutan vatandaşlar oruç bozan durumları, oruç bozan şeyleri bilmek ve buna göre bu hususlara dikkat etmek istiyorlar. Sağlık durumu el veren her müslüman oruç ibadetini yerine getirmekle sorumludur. Peki Diş fırçalamak orucu bozar mı? Orucu bozan ve bozmayan şeyler nelerdir?
11.03.2024 Gündem
Orucu Bozan Şeyler: Oruç Hangi Durumlarda Bozulur ve Kaza Gerektirir? Diyanet açıkladı
Orucu Bozan Şeyler: Oruç Hangi Durumlarda Bozulur ve Kaza Gerektirir? Diyanet açıkladı Ramazan ayı 2023 yılında da geldi çattı. İslam aleminin heyecanla karşıladığı mübarek ayda milyonlarca kişi oruç ibadetini yerine getirecek. Ancak orucunu riske atmak istemeyenlerin merak konusu orucu bozan ve bozmayan şeyler oluyor. Müslümanlara farz kılan orucu bozan durumlar ile ilgili Diyanet tarafından açıklama geldi. Orucu bozan durumlar nelerdir? Orucu bozan ve bozmayan şeyler ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
11.03.2024 Dini Bilgiler
Ege'de yatan 'saatli bomba!' Tepki çığ gibi büyüyor: 'Etkileri 400 yıl sürebilir'
Ege'de yatan 'saatli bomba!' Tepki çığ gibi büyüyor: 'Etkileri 400 yıl sürebilir' Takvimler 5 Nisan 2007'yi gösterirken, Ege Denizi açıklarındaki Santorini Adası yakınlarında kayalara çarpan MS Sea Diamond kruvaziyer gemisi sulara gömüldü. İşte her ne olduysa o zaman oldu. 17 yıldır batığın kaldırılması için uğraş veren Yunan halkı, Ege'de yatan batığın 'saatli bomba'dan farkı olmadığını söylüyor. Çığ gibi büyüyen tepki karşısında ise Yunan hükümeti henüz bir adım atmış değil.
9.03.2024 Dünya
'Afyonkarahisar ittifakında DEM ve HÜDA PAR yoktur, tavrım net'
'Afyonkarahisar ittifakında DEM ve HÜDA PAR yoktur, tavrım net' "Belediye başkanı olduğumda belediyeyi DEM ve HÜDA Partisi ile yönetmeyeceğim." diyen CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, "Afyonkarahisar ittifakında DEM ve HÜDA PAR partileri yoktur. Hiç kimse cümlelerimi kesip, biçip, cımbızlayıp, evirip çevirip başka anlamlar çıkarmaya çalışmasın. Tavrım nettir" açıklamasında bulundu.
8.03.2024 Gündem
AK Parti'li Saygılı: Büyük konuştukları yerlerden imtihandalar
AK Parti'li Saygılı: Büyük konuştukları yerlerden imtihandalar AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Büyükşehir Belediye Başkan Tunç Soyer'in 'Ulaşımda 120 dakika ücretsiz aktarma' tekliflerinin UKOME tarafından reddedildiği iddiasının tartışma konusu olmasına yönelik açıklama yaptı.
6.03.2024 Gündem
Hamza Dağ'dan İzmirlilere: Şehrimiz için taş üstüne taş koyan herkesin en büyük destekçisi olacağım
Hamza Dağ'dan İzmirlilere: Şehrimiz için taş üstüne taş koyan herkesin en büyük destekçisi olacağım "İzmir için elimi değil, gövdemi ortaya koyuyorum ve size söz veriyorum' diyen AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, "Şehrimiz için taş üstüne taş koyan herkesin en büyük destekçisi olacağım" şeklinde konuştu.
4.03.2024 Gündem
İran'da devlet televizyonunda duyurdular! İdam edildi
İran'da devlet televizyonunda duyurdular! İdam edildi İran'da, İsrail ulusal istihbarat teşkilatı MOSSAD adına casusluk faaliyetleri yürütmek ve sabotaj eylemleri planlamakla suçlanan 1 kişi idam edildi.
3.03.2024 Dünya
Aydın'da kayıp diplomat 15 saatin sonunda bulundu
Aydın'da kayıp diplomat 15 saatin sonunda bulundu Aydın'ın Karacasu ilçesinde yanlışlıkla girdiği toprak yolda aracıyla çamura saplanarak mahsur kalan yaşlı adam, cayrokopter ile tespit edilerek kurtarıldı.
3.03.2024 Gündem
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dağ: Şehrimizi daha dirençli hale getireceğiz
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dağ: Şehrimizi daha dirençli hale getireceğiz AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, depreme dayanıklı alanlarla ilgili çalışmaları bulunduğunu belirtip, "Hızla şehrimizdeki hastane, okul gibi kamu binalarının depreme dayanıklı hale gelmesi için bugüne kadar İstanbul'da uygulanan projeyi hayata geçireceğiz. Dünyadaki finans kuruluşlarından uygun krediler alarak kamu binalarını depreme dayanıklı hale getiren bu projenin aynısını İzmir'de uygulayacağız. Ön hazırlığı yapıldı. Cumhurbaşkanımızla görüştük. Şehrimizi daha dirençli hale getireceğiz" dedi.
3.03.2024 Haberler
İç ısıtan anlar! Türk bayrağının karşısına geçti, İstiklal Marşı okudu
İç ısıtan anlar! Türk bayrağının karşısına geçti, İstiklal Marşı okudu İzmir’de küçük bir çocuk dükkanın önünde asılı olan Türk bayrağının karşısına geçip İstiklal Marşı’nı okudu
3.03.2024 Gündem
16 milyon emekli merakla bekliyor! Zamlı ikramiyeler ne zaman ödenecek?
16 milyon emekli merakla bekliyor! Zamlı ikramiyeler ne zaman ödenecek? 16 milyon emeklinin bayram ikramiyesi yüzde 50 artışla 3 bin TL’ye yükseltildi. Düzenleme TBMM’den geçti. Peki ikramiyeler ne zaman ödenecek? İşte detaylar...
3.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Battı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.