Battlefield 4

Battlefield 4

Son dakika battlefield 4 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan battlefield 4 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan battlefield 4 haber sayfamızda...

Battlefield 4

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 108 battlefield 4 haberi bulunmuştur.
Battlefield 4 sistem gereksinimleri! Battlefield 4 için minimum PC özellikleri
Battlefield 4 sistem gereksinimleri! Battlefield 4 için minimum PC özellikleri Battlefield 4 oyun dünyasının başarılı oyunlarından. Oyuncuların da merak ettiği konulardan birisi Battlefield 4 sistem gereksinimleri. İşte Battlefield 4 için minimum PC özellikleri.
4.07.2020 Teknoloji
Playstore'da bu yıl en çok bu oyunlar satıldı
Playstore'da bu yıl en çok bu oyunlar satıldı Türk Telekom’un dijital oyun platformu Playstore, oyunseverlerin 2016 yılı içerisindeki Playstore’dan yapılan dijital oyun satın alımı alışkanlıklarını açıkladı.
30.12.2016 Teknoloji
2016'da en çok bu oyunlar arandı
2016'da en çok bu oyunlar arandı Yandex, 1 Ocak – 30 Kasım tarihleri arasında Türk oyunseverlerin en çok aradıkları bilgisayar oyunlarını araştırdı.
12.12.2016 Teknoloji
Çanakkale oyunu
Çanakkale oyunu Dünyada milyonlarca kullanıcısı bulunan Battlefield oyununun son versiyonunda skandal bir kurgu var. Çanakkale Savaşı'nı konu alan oyunda kullanıcılar, Türk askerini öldürerek puan kazanıyor. Köyleri bombalama sahnelere de var.
23.10.2016 Gündem
Çanakkale oyunu
Çanakkale oyunu Dünyada milyonlarca kullanıcısı bulunan Battlefield oyununun son versiyonunda skandal bir kurgu var. Çanakkale Savaşı'nı konu alan oyunda kullanıcılar, Türk askerini öldürerek puan kazanıyor. Köyleri bombalama sahnelere de var.
23.10.2016 Gündem
Arşivinize Yeni Oyunlar Ekleyin
Arşivinize Yeni Oyunlar Ekleyin EA aylık belirli bir ücret karşılığında Origin Access üzerinden birçok oyunun ücretsiz olarak oynanmasına olanak sağlıyor. Kendi envanterinde olmayan oyunlara aylık az miktar ödeyip ulaşmak isteyenlerin tercih edebileceği bir sistem. Yapılan açıklamaya göre Mass Effect üçlemesi, Trine, Trine 2: Complete Story, Dungeons of Dredmor, Medal of Honor: Allied Assault ve Peggle bu pakete eklenecek oyunlar […]
9.05.2016 Oyun Dunyasi
Star Wars Hayranlarına Müjde!
Star Wars Hayranlarına Müjde! Her yıl kutlanan Star Wars gününe özel yeni bir kampanyaya imza atan EA, Battlefront yapımını ücretsiz hale getirmeye hazırlanıyor…
4.05.2016 Teknoloji
Yeni Battlefield Basına Sızdı
Yeni Battlefield Basına Sızdı Aylardır süren dedikoduların ardından Electronic Arts, sonunda yeni Battlefield oyununun 6 Mayıs Cuma günü Türkiye saati ile 22:00’da duyuracağını açıkladı.
2.05.2016 Teknoloji
Origin, Bedava Oyun Veriyor
Origin, Bedava Oyun Veriyor Stoic tarafından geliştirilen ve Versus Evil tarafından yayımlanan taktik tabanlı rol yapma oyunu The Banner Saga, önümüzdeki ay Origin Access‘e dahil oluyor. Origin‘in aylık abonelik sistemi Origin Access dahilinde kullanıcılara her ay ücretsiz olarak verilen oyunlardan The Banner Saga‘nın Nisan ayında indirilmeye açılacağı duyuruldu. Eski BioWare çalışanları tarafından geliştirilen ve hikaye bazlı ilerleyen taktiksel rol yapma oyunu […]
30.03.2016 Oyun Dunyasi
Son 10 Yılda Bilgisayar Oyunları Ne Kadar Değişti
Son 10 Yılda Bilgisayar Oyunları Ne Kadar Değişti Eğer bilgisayar oyunları oynamayı on yıl kadar bırakırsanız geri döndüğünüzde onları tanıyabilir misiniz?
2.03.2016 Teknoloji
Battlefield Oyuncularına Büyük Sürpriz
Battlefield Oyuncularına Büyük Sürpriz Xbox One‘a özel olarak olarak sunulan EA Access programına bu ay Battlefield: Hardline ekleniyor.Electronic Arts tarafından yapılan açıklamaya göre 14 Ekim 2015 tarihinden itibaren EA Accessüyeleri Battlefield: Hardline‘ı ücretsiz olarak indirip oynayabilecekler. Ancak EA Access için her ay 5$ ödeme yapmanız gerektiğini de hatırlatalım. Son olarak, EA Access üyelerinin ücretsiz olarak oynayabilecekleri oyunların listesine aşağıdan bakabilirsiniz. Battlefield 4 Battlefield […]
12.10.2015 Oyun Dunyasi
Star Wars: Battlefront Kapalı Alfa Testi
Star Wars: Battlefront Kapalı Alfa Testi Star Wars: Battlefront bu yılın tartışmasız en çok beklenen oyunlarından birisi oldu.  Şimdi ise zaman bilgisayar tutkunlarını için sevinme zamanı... Star Wars: Battlefront Kapalı Alfa Testi için kayıtlar başladı. Sınırlı...
30.06.2015 Teknoloji
Merakla Bekleniyordu Bugün Geliyor!
Merakla Bekleniyordu Bugün Geliyor! Bir FPS oyunu olan Battlefield: Hardline uzun süredir bekleniyordu ve bugün piyasa çıktı. Peki beklentileri karşıladı mı? Detaylar haberimizde…
19.03.2015 Teknoloji
DICE, Yeni Haritası İçin Yardım İstiyor
DICE, Yeni Haritası İçin Yardım İstiyor DICE, Battlefield 4 oyuncularından yeni bir harita çalışması bekliyor. Yaratıcı yönetmen Thomas Andersson'ın Battlelog'unda verdiği bilgiye göre tasarlanacak olan yeni harita, CTE (Community Test Environment) içerisinde 4 Premium üye tarafından test edilecek. Test sonrasında harita kesinleşirse, ücretsiz olarak tüm platformlarda görülecek. Bu sırada Mart ayı içerisinde Battlefield'te Kış Paketi'nin çıkacağının da bilgisini verelim.
23.02.2015 Oyun Dunyasi
Türkiye’de e-kitaba ilgi artıyor
Türkiye’de e-kitaba ilgi artıyor 2014 yılında oyuna ve müziğe olan ilgi 5 kat, e-kitap okuyucuya olan ilgi 7 kat artış gösterdi
29.12.2014 Teknoloji
Battlefield 4 İçin Son DLC Final Stand Açıklandı
Battlefield 4 İçin Son DLC Final Stand Açıklandı Yapımcı DICE nihayet Battlefield 4’ün son eklenti paketi Final Stand hakkında konuşmaya hazır olduklarını blogunda iletti.
10.09.2014 Oyun Dunyasi
Rainbow Six Siege İle Savaşa Devam
Rainbow Six Siege İle Savaşa Devam E3’teki oyunları seyrederken en çok etkilendiğimiz oyun yeni Rainbow Six oldu.
4.08.2014 Oyun Dunyasi
Battlefield 4 Yaz Festivali “Battlefest” Başladı
Battlefield 4 Yaz Festivali “Battlefest” Başladı Bu yaz Battlefield 4 sayesinde asla sıkılmayacaksınız çünkü yaz festivali başladı!
14.07.2014 Oyun Dunyasi
Battlefield 4 ’de 4 Temmuz Günü Kutlamaları Yapıldı
Battlefield 4 ’de 4 Temmuz Günü Kutlamaları Yapıldı ABD’nin 4 Temmuz Bağımsızlık Günü kutlamalarına Battlefield 4 oyunu da katıldı.
14.07.2014 Oyun Dunyasi
Video Oyun Karakterleri Odanızı Ele Geçiriyor
Video Oyun Karakterleri Odanızı Ele Geçiriyor Eğer son yaz indiriminden sonra Steam’de oynamadığınız epey video oyun biriktiyse, başınıza bu gelebilir.
14.07.2014 Oyun Dunyasi
Battlefield 4'ün Yeni Eklentisi Dragon’s Teeth
Battlefield 4'ün Yeni Eklentisi Dragon’s Teeth En popüler online multiplayer oyunlardan Battlefield 4 için yeni genişleme paketi Dragon’s Teeth geliyor.
14.07.2014 Oyun Dunyasi
Bu paket oyun dünyasını karıştıracak
Bu paket oyun dünyasını karıştıracak Battlefield 4'ün yeni ek paketi oyunun tüm dengelerini alt üst ediyor.
2.06.2014 Oyun Dunyasi
Efsane oyuna yeni paket geldi...
Efsane oyuna yeni paket geldi... Battlefield 4 oyununun yeni ek paketi Naval Strike, Silikon Vadisi’nde inceleme altında...
11.09.2019 Teknoloji
Çin Hükümeti Bu Oyunu da Yasakladı
Çin Hükümeti Bu Oyunu da Yasakladı Çin hükümeti Battlefield 4 oyununu ulusal güvenliği tehdit ettiği gerekçesiyle yasakladı Şaşırdınız mı?
31.12.2013 Teknoloji
Ünlü bilgisayar oyunu yasaklandı
Ünlü bilgisayar oyunu yasaklandı Oyunseverlerin en çok tercih ettiği oyunlardan Battlefield’ın en son versiyonu, Çin’de ülke itibarını düşürdüğü gerekçesiyle yasaklandı.
30.12.2013 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Battlefield 4 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.