Bayraklılı

Bayraklılı

Son dakika Bayraklılı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bayraklılı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bayraklılı haber sayfamızda...

Bayraklılı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 112 bayraklılı haberi bulunmuştur.
Bayraklı sporda başarısını büyüttü
Bayraklı sporda başarısını büyüttü Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından Bayraklı Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda Minik Kulüpler Bay-Bayan İl Birinciliği Şampiyonası düzenlendi.
14.11.2022 Ege
‘Sanatın önündeki engelleri kaldıracağız’
‘Sanatın önündeki engelleri kaldıracağız’ Bayraklı Belediyesi, kültür-sanat etkinlikleri düzenlemeye devam ediyor...
25.09.2022 Ege
Bayraklılı kadınlara okuma yazma kursu
Bayraklılı kadınlara okuma yazma kursu Bayraklı Belediyesi, okula gidemeyen veya eğitimlerini yarıda bırakan 35-78 yaş arasındaki kadınlara okuma yazma öğretti. 
16.08.2022 Ege
Sandal’dan çağrı
Sandal’dan çağrı 30 Ekim 2020’deki depremde Bayraklı’nın önemli bir sınav verdiğini belirten Belediye Başkanı Sandal, TOKİ’ye çağrı yaptı, “Burada arsalar hazır, yıkılan evlerin yerine konut yapabilirsiniz” dedi
22.07.2022 Ege
Bayraklı’nın genç  sporcularına 9 madalya
Bayraklı’nın genç sporcularına 9 madalya Bayraklı Belediyesi, başarılarına yenisini ekledi. Yeni açılan karate branşında iller arası düzenlenen turnuvaya katılan Bayraklılı sporcular 1’i altın 9 madalya kazandı.
7.07.2022 Ege
Bayraklılı gençler İzmir şampiyonu
Bayraklılı gençler İzmir şampiyonu Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü güreşçileri, İzmir’de düzenlenen İl Şampiyonası’na damga vurdu.
21.02.2022 Ege
Üretici stantlarının sayısı 43’e yükseliyor
Üretici stantlarının sayısı 43’e yükseliyor Bayraklılı kadınları üretim sürecine dahil ederek ev ekonomilerine katkı sunmaya teşvik eden Bayraklı Belediyesi, ilçe genelindeki sabit satış stantlarını baştan sona yenileme kararı aldı.
31.01.2022 Ege
Atletizmde Bayraklı farkı
Atletizmde Bayraklı farkı Bayraklı Belediyesi, sporda elde ettiği başarılara bir yenisini daha ekledi.
19.01.2022 Ege
Bayraklı’nın çocukları güreşe damga vurdu
Bayraklı’nın çocukları güreşe damga vurdu Bayraklı Belediyesi ve İzmir İl Güreş Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Serbest ve Grekoromen Güreş Müsabakaları’na Bayraklılı güreşçiler damga vurdu.
1.11.2021 Ege
Emsal artışında müjdeli haber
Emsal artışında müjdeli haber 30 Ekim depreminde en fazla yıkımın yaşandığı Bayraklı’da, bir yıl geçmesine rağmen yeni evlerine kavuşamayan depremzedelerin talep ettiği yüzde 10 emsal artışı; parsel bazında yüzde 20, ada bazında yüzde 30 olarak İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, oy birliğiyle kabul edildi
12.10.2021 Ege
Bayraklı Belediyesi marka olma yolunda
Bayraklı Belediyesi marka olma yolunda Bayraklı Belediyesi spor alanında başarılarına başarı katmaya devam ediyor. İlçede 7’den 70’e herkesi spor yapmaya teşvik eden ve birçok branşta milli sporcular yetiştiren Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, sporcularıyla Bayraklı’nın gururu oluyor.
4.10.2021 Ege
İlçenin gururuna tam destek geldi
İlçenin gururuna tam destek geldi 50 metre serbest stilde Türkiye birincisi olan İlkim Karaali’yi ağırlayan Başkan Sandal, “Her zaman arkasındayız” dedi
13.09.2021 Ege
Tema ‘Çocuk ve genç’
Tema ‘Çocuk ve genç’ “Dünya Çocuk ve Gençlik Kenti Bayraklı” temasıyla fuar katılan Bayraklı Belediyesi de, standında ilgi uyandıracak etkinlik ve tanıtım faaliyetleriyle ziyaretçilerini ağırlayacak.
3.09.2021 Ege
Bayraklı’da yüzme bilmeyen kalmayacak
Bayraklı’da yüzme bilmeyen kalmayacak Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından yaz spor okulları kapsamındaki yüzme kursu Bayraklılı çocukları bir araya getiriyor.
30.07.2021 Ege
Başkan Serdar Sandal ikiz kardeşleri unutmadı
Başkan Serdar Sandal ikiz kardeşleri unutmadı İzmir depreminde Rıza Bey Apartmanı enkazında hayatını kaybeden 15 yaşındaki ikiz kardeşler Çınar ve Sayra Alpgündüz’ün isimleri 23 Nisan Şenlikleri kapsamında Bayraklı Belediyesi tarafından düzenlenen spor etkinliklerinde yaşatılıyor.
17.04.2021 Ege
Bayraklılı sporcular sahalara döndü
Bayraklılı sporcular sahalara döndü Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, koronavirüs tedbirleri kapsamında geçen yıl mart ayında ara verilen spor kursu faaliyetlerine yeniden başladı.
29.01.2021 Ege
Kardeşten destek
Kardeşten destek Elazığ depremi sonrası kurulan Afet Platformu üyelerinden İzmir Mağara Araştırmaları Derneği ile Bayraklı Belediyesi arasında işbirliğine imza atıldı.
17.01.2021 Ege
BAYSEM’de  kayıt zamanı
BAYSEM’de kayıt zamanı Türkiye’de online eğitime geçen ilk kurum olan Bayraklı Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi (BAYSEM), yeni eğitim-öğretim yılını açıyor.
13.09.2020 Ege
Dünyanın dize geldiği gün
Dünyanın dize geldiği gün 18 Mart 1915’te emperyalist devletlere en ağır darbeyi vurup fedakarlıklarla Cumhuriyetin yolunu açan Türk askeri, zaferin yıldönümünde minnetle anıldı
19.03.2020 Ege
Avrupalı gençlerle proje geliştirecekler
Avrupalı gençlerle proje geliştirecekler Bayraklı Belediyesi, Pi Gençlik Derneği’yle işbirliği protokolü imzaladı.
26.02.2020 Ege
Bayraklı, kadınların fikirlerini sordu
Bayraklı, kadınların fikirlerini sordu Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, spor kursiyeri kadınlarla kahvaltıda bir araya geldi.
30.11.2019 Ege
Bayraklılı çocuklar hakları için yürüdü
Bayraklılı çocuklar hakları için yürüdü Bayraklı Belediyesi ‘Dünya Çocuk Hakları Günü’ dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenledi.
20.11.2019 Ege
Bayraklılı kadınlara meme kanseri eğitimi
Bayraklılı kadınlara meme kanseri eğitimi Bayraklı Belediyesi ve Bayraklı İlçe Sağlık Müdürlüğü, Meme Kanseri Farkındalık Ayı çerçevesinde bilinçlendirme semineri düzenledi.
1.11.2019 Ege
Bayraklılı Faikcan İspanya yolunda
Bayraklılı Faikcan İspanya yolunda Dünya Tekvando Federasyonu Başkanlık Kupası Avrupa ayağı için milli takıma seçilen Bayraklı Belediyesporlu Faikcan Memiş, İspanya’daki Avrupa Yıldızlar Şampiyonası için de vize aldı.
10.09.2019 Ege
Bayraklılı çocuklar barış gününü kutladı
Bayraklılı çocuklar barış gününü kutladı 1 Eylül Dünya Barış günü dolayısıyla Bayraklı Belediyesi İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu...
1.09.2019 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Bayraklılı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.