Bayraktar Akıncı B gökyüzüyle buluştu
Bayraktar Akıncı B gökyüzüyle buluştu Bayraktar AKINCI TİHA’nın 2 X 750 HP olmak üzere toplam 1500 HP’ye sahip olan B modeli ilk uçuş testini başarıyla tamamladı.
2.03.2022 Haberler
Son dakika haberleri... Rusya Bayraktar TB2 için zamanı geri sarıyor!
Son dakika haberleri... Rusya Bayraktar TB2 için zamanı geri sarıyor! Putin'in haftalar önce ilk kez dillendirdiği S-550'nin hedefi belli oldu, Rus medyası Bayraktar TB2 hezimetlerinin ardından Sovyetler Birliği döneminde sonlandırılan hava savunma sisteminin yeniden üretileceğini bildiriyor.
20.11.2021 Dünya
Suudi Arabistan Türk SİHA'sı için sıraya girdi! Yunan basınından Bayraktar itirafı
Suudi Arabistan Türk SİHA'sı için sıraya girdi! Yunan basınından Bayraktar itirafı Son yıllarda sahaya indiği her çatışmada savaşın seyrini değiştiren Türkiye yapımı SİHA'lar manşetlerden düşmüyor. Yunan basını, Türk SİHA'ları için 'Ankara kendi İpek Yolu'nu yaratıyor' ifadesini kullandı ve gerilimli ilişkiye rağmen, Riyad'ın bile rotasını Ankara'ya çevirmek zorunda kaldığını vurguladı.
17.11.2021 Dünya
Son dakika... Göstere göstere skandal! Bayraktar Akıncı TİHA'yı hedefe koydular
Son dakika... Göstere göstere skandal! Bayraktar Akıncı TİHA'yı hedefe koydular Dubai'deki havacılık fuarında yeni nesil savaş uçağının tanıtımını yapan Rusya, videoda Türkiye'nin gururu Akıncı TİHA'ya da yer verdi. Söz konusu görüntüler, Rusların imza attığı ilk skandal değil.
16.11.2021 Dünya
Böylesi ilk kez oldu! Bayraktar Akıncı TİHA'dan rekor
Böylesi ilk kez oldu! Bayraktar Akıncı TİHA'dan rekor BAYKAR tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA'dan yeni bir rekor geldi. Resim heyetlerin önünde gerçekleştirilen uçuşla ilgili dikkat çeken bilgiler yer aldı.
10.07.2021 Haberler
İkinci Akıncı TİHA, ikinci testi de başarıyla geçti
İkinci Akıncı TİHA, ikinci testi de başarıyla geçti Baykar tarafından yerli ve milli imkânlarla geliştirilen Bayraktar Akıncı TİHA’nın (Taarruzi İnsansız Hava Aracı) ikinci prototipi, Çorlu Hava Meydan Komutanlığı’nda yer alan Bayraktar Akıncı Uçuş ve Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen ikinci uçuş testini de başarıyla tamamladı.
19.08.2020 Haberler
Bayraktar Akıncı Tiha’nın ikinci prototopi ilk uçuş testini başarıyla gerçekleştirdi
Bayraktar Akıncı Tiha’nın ikinci prototopi ilk uçuş testini başarıyla gerçekleştirdi BAYKAR tarafından yerli ve milli imkânlarla geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA(Taarruzi İnsansız Hava Aracı)'nın ikinci prototipi, ilk uçuş testini başarıyla tamamladı.
13.08.2020 Haberler