Cumhurbaşkanı Gül Van'a gitti
Cumhurbaşkanı Gül Van'a gitti Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, özel uçak ANA ile saat 04...
6.11.2011 Siyaset
Spor camiasından Ramazan Bayramı mesajları!
Spor camiasından Ramazan Bayramı mesajları! Spor camiası, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajları yayınladı.
9.04.2024 Skorer
Ata’ya vefa! Dolmabahçe ve Anıtkabir'de büyük kalabalık
Ata’ya vefa! Dolmabahçe ve Anıtkabir'de büyük kalabalık Vatandaşların dün akın ettiği iki önemli adres vardı: Cumhuriyet’in kurucusu Atatürk’ün hayata gözlerini yumduğu Dolmabahçe ve ebedi istirahatgâhı Anıtkabir. Vatandaşlar, bu önemli günde Ata’ya minnetlerini gösterdi.
30.10.2023 Gündem
Erdoğan'dan Malazgirt Zaferi mesajı:Verdiğimiz şu görüntüler tüm hevesleri kursaklarda bırakıyor
Erdoğan'dan Malazgirt Zaferi mesajı:Verdiğimiz şu görüntüler tüm hevesleri kursaklarda bırakıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin 952. yıl dönümü kutlama programında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'Bizim her yıl olduğu gibi bu senede bugün buradan verdiğimiz şu görüntüler, bakın yüz binler şu anda Malazgirt Ovası'nda bu mesaj var ya, tüm hevesleri kursaklarda bırakıyor. Çünkü bu meydandan tek millet mesajı yükseliyor.' dedi.
26.08.2023 Gündem
Malazgirt'te 2 gün sürecek zaferin 952'nci yılı kutlamaları başladı
Malazgirt'te 2 gün sürecek zaferin 952'nci yılı kutlamaları başladı Muş'un Malazgirt ilçesinde 24- 26 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Malazgirt Zaferi’nin 952'nci yılı etkinlikleri başladı.
24.08.2023 Gündem
2023 KURBAN BAYRAMI MESAJLARI VE KUTLAMA SÖZLERİ! Anlamlı, en güzel, yeni bayram mesajları! İşte bayram mesajı seçenekleri...
2023 KURBAN BAYRAMI MESAJLARI VE KUTLAMA SÖZLERİ! Anlamlı, en güzel, yeni bayram mesajları! İşte bayram mesajı seçenekleri... Kurban Bayramı mesajları için araştırmalar devam ediyor. Kurban Bayramı bugün idrak edilmeye başlandı ve 1 Temmuz tarihine kadar bayram devam edecek. En güzel, anlamlı, yeni, dualı ve resimli bayram mesajları ile kutlama sözlerini sizler için derledik. İşte 2023 resimli bayram mesajları...
28.06.2023 Bilgi Rehberi
BAE’li astronot uzayda doğum günü kutladı
BAE’li astronot uzayda doğum günü kutladı Uluslararası Uzay İstasyonu’nda (ISS) bulunan Birleşik Arap Emirliği astronotu Sultan Al Neyadi, ISS’te diğer astronotlarla birlikte bugün doğum gününü kutlayıp pasta kesti.
25.05.2023 Dünya
Erdoğan'ın mektubu Yunan manşetlerinde! Ankara-Atina hattında buzlar eriyor
Erdoğan'ın mektubu Yunan manşetlerinde! Ankara-Atina hattında buzlar eriyor Cumhurbaşkanı Erdoğan Yunan Milli Bayramı nedeniyle Yunanistan Başbakanı Miçotakis'e bir mektup gönderdi. Söz konusu mektup kısa sürede Yunanistan basınında gündem oldu.
26.03.2023 Dünya
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Kafa dinleyecek HÜSEYİN ALTUN - Hafsanur Sancaktutan, Kotex’in Setur Kalamış Marina’da düzenlediği ‘Yılın En Uzun Gecesi’ etkinliğine katıldı...
23.12.2022 Cadde
Yunanistan'da hayal kırıklığı: Türkler F-16'ları kutluyor!
Yunanistan'da hayal kırıklığı: Türkler F-16'ları kutluyor! Temsilciler Meclisi'nden geçen, Senato gündemine getirilen kısıtlayıcı maddeler savunma bütçesi NDAA'da yer almadı. Yunan lobisi büyük bir hayal kırıklığı yaşarken, medyadaki haberlerin satır araları gözden kaçmadı.
7.12.2022 Dünya
29 Ekim gururu
29 Ekim gururu Kuruluş ve kurtuluşun şehri İzmir, meydanları doldurdu. Fener alayları, zeybek gösterileri, söyleşiler ve konserlerle kentin dört bir yanında Cumhuriyet coşkusu yaşandı.
30.10.2022 Ege
Ege'de Cumhuriyet coşkusu
Ege'de Cumhuriyet coşkusu Türkiye Cumhuriyeti'nin 99’uncu kuruluş yıl dönümü İzmir, Muğla, Aydın, Denizli, Manisa, Balıkesir, Çanakkale ve Uşak'ta düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Evlerin balkonları, cadde ve meydanlar ile kamu kurum ve kuruluşlarına Türk bayrakları asıldı.
29.10.2022 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Milletimizin ruhundan doğan bir şaheser
MHP lideri Bahçeli: Milletimizin ruhundan doğan bir şaheser MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Milli Mücadele’nin her safhasında; sahip olunan manevî kuvvet ve direncin yegâne kaynağı Türk milletinin var oluşuna duyulan bağlılık, sadakat ve sarsılmaz inanç olmuştur. Bu itibarla Türkiye Cumhuriyeti; bağımsızlığını kurtarmak, hür ve müstakil yaşamak isteyen milletimizin doğrudan doğruya ruhundan doğan bir şaheserdir." dedi.
29.10.2022 Siyaset
CUMA MESAJLARI RESİMLİ yeni 2 Eylül 2022: Yazılı, dualı ve ayetli Cuma günü mesaj ve sözleri için farklı seçenekler...
CUMA MESAJLARI RESİMLİ yeni 2 Eylül 2022: Yazılı, dualı ve ayetli Cuma günü mesaj ve sözleri için farklı seçenekler... En güzel cuma mesajı alternatifleri cuma akşamından aranmaya başlıyor. Mübarek günde ellerin semaya yükselmesi ile öne çıkan başlık ise dualı, ayetli ve hadisli cuma mesaj ve sözleri oluyor. Eylül ayının ilk cuma günü camilerde cuma namazını idrak edecek binlerce Müslüman, öncesinde sevdiklerine uzun-kısa ve yazılı, resimli cuma mesajlarını iletmek istiyor. İşte, 2 Eylül Cuma mesaj seçenekleri...
1.09.2022 Bilgi Rehberi
100 yıldır aynı heyecan
100 yıldır aynı heyecan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100’üncü yılı Ege’de coşkuyla kutlandı. Birlik ve beraberlik mesajı verildi.
30.08.2022 Ege
İzmir’i zafer coşkusu sardı
İzmir’i zafer coşkusu sardı 30 Ağustos’un 100. yılı, İzmir’de farklı bir coşkuya sahne oldu. 9 Eylül’e kadar sürecek etkinliklerin yapıldığı kent, Zafer Bayramı’nda meydanlara akın etti.
30.08.2022 Ege
Tüm yurtta 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu
Tüm yurtta 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yıl dönümü tüm yurtta coşkuyla kutlandı. Yurt genelinde etkinlikler gerçekleştiriliyor.
30.08.2022 Gündem
En güzel Cuma Mesajları resimli 2022 | 🤲 Dualı, ayetli, farkllı ve yepyeni Cuma mesajları ve duygulu cuma sözleri 📜...
En güzel Cuma Mesajları resimli 2022 | 🤲 Dualı, ayetli, farkllı ve yepyeni Cuma mesajları ve duygulu cuma sözleri 📜... Hayırlı Cumalar! İslam alemi, bir cuma'ya daha erişmenin heyecanı içerisinde. Müslüman dünyasının bayram niteliğindeki cuma günü, cemaat camilerde cuma namazı için saf tutuyor. Bu anlamlı ve özel günde, sevdiklerinize yeni, uzun-kısa yazılı cuma mesajları ve birbirinden değişik cuma sözlerini ileterek günlerini kutlayın. İşte, ayetli, dualı, hadisli cuma mesajı seçenekleri...
21.07.2022 Bilgi Rehberi
RESİMLİ CUMA MESAJLARI EN GÜZEL 3 Haziran 2022 | Anlamlı, dualı, hadisli Cuma sözleri ve mesajlar
RESİMLİ CUMA MESAJLARI EN GÜZEL 3 Haziran 2022 | Anlamlı, dualı, hadisli Cuma sözleri ve mesajlar Cuma mesajları ile ilgili sorgular sürüyor. Milyonlarca müslüman, hayırlı cumalar kutlama mesajları için aramaya yöneldi. En güzel, resimli ve birbirinden farklı cuma mesaj ve sözleri ilgi görüyor. Camileri dolduran sayısız kişi sevdiklerinin mübarek cumasını değişik, özel, yeni cuma mesajı seçenekleri ile kutluyor. İşte, Facebook, Instagram, Twitter da paylaşılacak cuma mesajı seçenekleri...
3.06.2022 Gündem
Spor camiasından "23 Nisan" mesajları
Spor camiasından "23 Nisan" mesajları Türkiye Futbol Federasyonu ve spor kulüpleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
23.04.2022 Süper Lig
Manisa'da paramotorlu bayram coşkusu
Manisa'da paramotorlu bayram coşkusu Manisa'da Cumhuriyet Bayramı'nın 98'inci yılı coşkuyla kutlandı. Paramotorlu yamaç paraşütçüleri Manisa semalarında açtıkları bayraklarla halkı selamladı.
29.10.2021 Gündem
Son dakika haberi: Güney Kore'de Fenerbahçe rüzgarı
Son dakika haberi: Güney Kore'de Fenerbahçe rüzgarı Yaz döneminde kadrosuna Kim Min Jae’yi transfer eden Fenerbahçe’de Güney Kore’ye açılış çalışmaları sona yaklaştı.
10.10.2021 Fenerbahçe
Erdoğan'ın mesajı okunurken törene sırtını döndü! Akşener'den tepki
Erdoğan'ın mesajı okunurken törene sırtını döndü! Akşener'den tepki AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Fatih Kaya, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla ilçede düzenlenen törende, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajının okunduğu esnada sırtını dönen CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin'e tepki gösterdi. Konuyla ilgili İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den de açıklama geldi.
31.08.2021 Gündem
Spor camiasından bayram mesajları
Spor camiasından bayram mesajları Spor camiası, yayınladıkları mesajlarla Kurban Bayramı'nı kutladı.
20.07.2021 Skorer
Bakan Akar'dan Kurban Bayramı mesajı
Bakan Akar'dan Kurban Bayramı mesajı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Cumhuriyet tarihimizin en kapsamlı ve en yoğun mücadelesini verdiğimiz bu dönemde Türk Silahlı Kuvvetleri, vatanımızın, mavi vatanımızın, semalarımızın ve 84 milyon vatandaşımızın güvenliği için her türlü risk, tehdit ve tehlikeye karşı 'Ölürsem şehit, kalırsam gazi' anlayışı içerisinde azim ve kararlılıkla mücadelesini sürdürmektedir." ifadesini kullandı.
19.07.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri