Bayram Kutlaması

Bayram Kutlaması

Son dakika bayram kutlaması haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bayram kutlaması gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bayram kutlaması haber sayfamızda...

Bayram Kutlaması

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 264 bayram kutlaması haberi bulunmuştur.
Hadise'den annesiyle bayram paylaşımı!
Hadise'den annesiyle bayram paylaşımı! Başarılı şarkıcılık kariyerinin yanında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da magazin gündeminde adından söz ettiren Hadise, bayram kutlaması için annesinin yanına gitti. Ünlü isim annesiyle çekildiği karelerini sevenlerinin beğenisine sundu.
11.04.2024 Cadde
Çocuklar için müzeler
Çocuklar için müzeler Değerli Milliyet Arkeoloji Dergisi Okurları; Dünya tarihi ile yaşıt oyun tarihi, değişik materyallerden üretilmiş oyuncaklara, sayısız oyunlara sahip olsa da yapılan tüm araştırmalar ve arkeolojik kazılar göstermektedir ki tüm kültürlerde oyun ve oyuncak insanlığın gelişimi için kullanılmıştır.
24.04.2023 Arkeoloji
Uluslararası ajanslar Türkiye'den geçti!
Uluslararası ajanslar Türkiye'den geçti! Ramazan Bayramı sabah kılınan namazla başladı, AFP ve AP haber ajansları çok sayıda ülkeden renkli kutlama fotoğraflar servis ediyor.
21.04.2023 Dünya
Hatay'da 'Gönül Sofrası', depremde ölenlerin anısına kuruldu
Hatay'da 'Gönül Sofrası', depremde ölenlerin anısına kuruldu Hatay'ın İskenderun ilçesinde depremin ilk zamanlarında kurulan ve deprem bölgelerine bugüne kadar yaklaşık 9 milyon kap yemek dağıtan aşevindeki gönüllüler, depremde hayatını kaybedenleri anmak için Ramazan Bayramı'nın ilk gününde kurdukları 'Gönül Sofrası'nda bir araya geldi.
21.04.2023 Gündem
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde ‘Muhteşem İkili’ sahnede Tiyatro Ak’la Kara, Yeşilcam yıldızları Ediz Hun ve Selma Güneri’yi yıllar sonra ‘Muhteşem İkili’ adlı romantik komedi oyunuyla ilk kez tiyatro sahnesinde buluşturuyor...
28.10.2022 Cadde
Nefes kesti!
Nefes kesti! Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin, Ibiza’dan arka arkaya paylaştığı bikinili fotoğraflarıyla Instagram’ı salladı.
4.05.2022 Cadde
Binali Yıldırım'a memleketi Erzincan’da yoğun ilgi
Binali Yıldırım'a memleketi Erzincan’da yoğun ilgi Memleketi Erzincan’da düzenlenen bayramlaşma programına katılan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, “Kafkaslar ’da, Orta Doğu'da, Kuzey Afrika'da, Orta Asya'da ve Balkanlar'da yaşayan 1,5 milyar din kardeşimizin sorumluluğu da bize ait. Onun için bu topraklarda güçlü olmaktan başka çaremiz yok” dedi.
3.05.2022 Siyaset
Ramazan bayramında yediklerinize dikkat!
Ramazan bayramında yediklerinize dikkat! Ramazan ayı süresinde, öğün saatleri ve sayılarının etkilenmesiyle beslenme alışkanlıklarında değişiklikler meydana gelir. Bayramın gelişi ile yeniden normal düzene uyum sağlamaya çalışırız. Sağlıklı beslenmeyi tekrar hayatımıza nasıl katarız, bayram kutlaması ve orucun bitmesiyle artan yemek yeme eğiliminin nasıl önüne geçeriz? Doktor Diyetisyen Hande Seven Avuk anlatıyor.
Alışverişe bayram dopingi
Alışverişe bayram dopingi Bayram ve Anneler Günü’nün birleşmesi, alışveriş rekoru kırdıracak. Pandemi nedeniyle iki yılın ardından ilk gerçek bayram ziyaretinin yapılacak olması da alışverişi patlattı. Perakende cirolarında yüzde 50 artış bekleniyor.
27.04.2022 Ekonomi
'Çocukluk ne güzel çocuklar ne sevimli'
'Çocukluk ne güzel çocuklar ne sevimli' Tarihçi-yazar K. Mehmet Teke’nin son kitabı ‘Gazi Babamız'da, Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara duyduğu derin sevgi belgelerle ve az bilinen hikâyelerle anlatılıyor
23.04.2022 Gündem
Galatasaray Nef'ten çocuklar için anlamlı hareket
Galatasaray Nef'ten çocuklar için anlamlı hareket Galatasaray Nef, 24 Nisan’da evinde oynayacağı son maça anlamlı bir sürprizle çıkacak. Galatasaray Nef-Tofaş mücadelesinde, hava atışını özel çocuklar gerçekleştirecek.
Fazıl Say ve Serenad Bağcan Ankara’da konser verdi
Fazıl Say ve Serenad Bağcan Ankara’da konser verdi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çağrısıyla 1931 yılında kurulan ve yabancı dille eğitim veren ilk özel Türk okulu olan TED Ankara Koleji’nde, Cumhuriyet’in 98. yıldönümü görkemli törenlerle kutlandı.
31.10.2021 Kültür Sanat
Bayram kutlaması
Bayram kutlaması Ivana Sert, 29 Ekim’i kutladı.
30.10.2021 Cadde
Fenerbahçe kaptanlarından bayram kutlaması
Fenerbahçe kaptanlarından bayram kutlaması Fenerbahçe Futbol Takımı'nın kaptanları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.
29.10.2021 Fenerbahçe
Bayram coşkusu
Bayram coşkusu Müzik dünyasının ünlü isimleri, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu sahnede yaşadı. Yurdun dört bir yanında düzenlenen konserler, unutulmaz dakikalar yaşattı
1.09.2021 Cadde
Cem Yılmaz ve oğlu Kemal'den bayram kutlaması
Cem Yılmaz ve oğlu Kemal'den bayram kutlaması Ünlü oyuncu ve komedyen Cem Yılmaz, oğlu Kemal'le çekilen fotoğrafını "İyi bayramlar" notuyla paylaştı. Ünlü şarkıcının gönderisi kısa süre içerisinde binlerce beğeni aldı.
20.07.2021 Cadde
Bir ilde bayram sabahı büyük şok! 3 silahlı olay
Bir ilde bayram sabahı büyük şok! 3 silahlı olay Samsun’un Terme ilçesinde bayram namazı sonrası bir grup magandanın tabanca ile havaya ateş ettiği sırada gruptaki İ.T., muhtarlık seçimlerinde aralarında husumet bulunan Merkez Camisi kurs görevlisi Fatih Akkuş’a (35) tabancayla ateş etti. Akkuş, olay yerinde hayatını kaybederken, kaçan saldırgan yakalanarak gözaltına alındı. Öte yandan aynı kentte bir yorgun mermi ve silahlı kaza daha yaşandı! İşte detaylar...
13.05.2021 Haberler
Son dakika: Bir ilde bayram sabahı büyük şok! 3 silahlı olay
Son dakika: Bir ilde bayram sabahı büyük şok! 3 silahlı olay Samsun’un Terme ilçesinde bayram namazı sonrası bir grup magandanın tabanca ile havaya ateş ettiği sırada gruptaki İ.T., muhtarlık seçimlerinde aralarında husumet bulunan Merkez Camisi kurs görevlisi Fatih Akkuş’a (35) tabancayla ateş etti. Akkuş, olay yerinde hayatını kaybederken, kaçan saldırgan yakalanarak gözaltına alındı. Öte yandan aynı kentte bir yorgun mermi ve silahlı kaza daha yaşandı! İşte detaylar...
13.05.2021 Gündem
Son dakika... Filistin Devlet Başkanı Abbas, bayram kutlamalarını iptal etti!
Son dakika... Filistin Devlet Başkanı Abbas, bayram kutlamalarını iptal etti! Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, İsrail'in Gazze saldırısındaki şehitlerden dolayı Ramazan Bayramı kutlamalarının iptali ve bayrakların yarıya indirilmesi kararı aldı.
10.05.2021 Dünya
Son dakika... AK Parti Sözcüsü Çelik: Rum kesimi AB'yi kendi oyuncağı haline getirdi
Son dakika... AK Parti Sözcüsü Çelik: Rum kesimi AB'yi kendi oyuncağı haline getirdi AK Parti Sözcüsü Çelik, "Rum kesiminin AB'yi kendi oyuncağı haline getirmesi AB tarafından kabul gören bir mesele ise, bu onlara hayırlı olsun." ifadelerini kullandı. Anastasiadis'in Türkiye'yi hedef alan açıklamalarına ilişkin, “Türkiye Cumhuriyeti'ne, milletimize karşı yaptığı bu saygısızlığı aynen iade ediyoruz” şeklinde konuştu.
3.05.2021 Siyaset
Çocuklarımız çok mutlu
Çocuklarımız çok mutlu Salgının gölgesinde kutlanan 23 Nisan’da başkanlar, koltuğunu bıraktığı çocuklar için hediye yarışına girdi. Kimi bisiklet, kimi kitap, kimisi de düzenlediği şenliklerle, geleceğin yöneticilerinin gönlünü aldı
24.04.2021 Ege
ABD Başkanı Biden: Hayırlı Ramazanlar
ABD Başkanı Biden: Hayırlı Ramazanlar ABD Başkanı Joe Biden, Müslümanlara karşı ön yargı ve saldırıların kabul edilemez olduğunu ve durması gerektiğini vurgulayarak, "Çin'deki Uygurlar, Myanmar'daki Arakanlı Müslümanlar ve tüm dünyadaki Müslüman toplumlar da dahil insan haklarını savunmaya devam edeceğim." açıklamasında bulundu. Biden, Ramazan ayının başlaması münasebetiyle yaptığı yazılı açıklamada, "Eşim Jill ve ben, ABD'deki ve tüm dünyadaki Müslüman toplumlara en içten tebriklerimizi ve dileklerimi gönderiyoruz. Hayırlı Ramazanlar." ifadesini kullandı.
13.04.2021 Dünya
Taksim Kolektifi: Taksim İstanbullular için yeniden buluşma noktası haline gelecek
Taksim Kolektifi: Taksim İstanbullular için yeniden buluşma noktası haline gelecek Taksim Meydanı Kentsel Tasarım Yarışması’nı jürinin, halkın ve idarenin oylarını alarak kazanan Taksim Kolektifi’nden proje müellifleri Şerif Süveydan, Burcu Sevinç Yılmaz, Rıfat Yılmaz, Süleyman Yıldız ve Sezer Bahtiyar ile kentin gerçek sahibi olarak İstanbulluların meydanın biçimlenmesinde katılımcı bir kimliğe sahip olmasının önemini ve meydanın hafızasının geleceğe nasıl taşınacağını konuştuk.
30.04.2021 Mimarlık
KDV indirimi otobüs firmalarına 'can suyu' olacak
KDV indirimi otobüs firmalarına 'can suyu' olacak Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından, yolcu taşımacılığında KDV oranının yüzde 18'den yüzde 8'e düşürüldüğünün açıklanması otobüs firmalarını sevindirdi.
1.08.2020 Ekonomi
Bayram kutlaması ‘BiP’te ücretsiz
Bayram kutlaması ‘BiP’te ücretsiz Türkiye’nin iletişim ve yaşam platformu BiP, Kurban Bayramı’nda da bayramlaşmanın ilk adreslerinden biri olacak.
30.07.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bayram Kutlaması ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.