Bayram Havası filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir ve ne zaman çekildi?
Bayram Havası filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir ve ne zaman çekildi? Bayram Havası filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Bayram Havası, özellikle bayramlarda televizyon ekranlarında izlenebilecek eğlenceli filmler arasında yer alıyor. TRT 1'in bayram özel yapımı Bayram Havası filmi, her yaştan izleyiciye hitap ediyor. Yapımcılığını Medya Fikir Kulübü'nün üstlendiği Bayram Havası, bu bayramda da izleyici karşısına çıkıyor. Peki Bayram Havası konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?
10.04.2024 Bilgi Rehberi
İzmir-Midilli Hattı'nda düzenli seferler, başlıyor
İzmir-Midilli Hattı'nda düzenli seferler, başlıyor İzmir'in Alsancak Limanı'ndan İzmir-Midilli Hattı'na ilişkin bilgi veren İZDENİZ A.Ş. Genel Müdürü Ümit Yılmaz, 2022 yılı yaz sezonu ile ilk kez gerçekleştirilen İzmir'in Alsancak Limanı'ndan Midilli seferlerine 2024 yılında da 'Rotamız Midilli' sloganıyla devam edileceğini belirtti. Yılmaz, "9 ve 12 Nisan'da düzenleyeceğimiz bayram özel seferlerinden sonra 3 Mayıs'ta düzenli sefer programımızı başlatıyoruz" dedi.
21.03.2024 Ekonomi
Galatasaray'da Emin Bayram fırtınası! Transfer söylentileri arasında şov yaptı
Galatasaray'da Emin Bayram fırtınası! Transfer söylentileri arasında şov yaptı Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, ilk hazırlık maçında Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City ile karşı karşıya geldi. Transfer sezonunda ismi İngiliz kulübü ile geçen Emin Bayram'ın maçta gösterdiği performans dikkat çekti.
6.07.2023 Galatasaray
Müzik, eğlence, yarışma ve sinema keyfi bu bayram Kanal D’de yaşanacak
Müzik, eğlence, yarışma ve sinema keyfi bu bayram Kanal D’de yaşanacak Türkiye’nin kanalı Kanal D, sevilen yapımları ile Ramazan Bayramı’nda da izleyicinin tercihi olacak.
19.04.2023 Cadde
Kraliçe Elizabeth'in olmadığı ilk Noel böyle geçecek! Kimsenin bilmediği 10 detay
Kraliçe Elizabeth'in olmadığı ilk Noel böyle geçecek! Kimsenin bilmediği 10 detay Her daim adından söz ettirmeyi başaran İngiliz kraliyet ailesi, söz konusu Noel kutlamaları olduğunda da geleneği bozmuyor. İşte kraliyet üyelerinin yıllardır yapmaktan vazgeçmediği, çoğu kişi tarafından bilinmeyen 10 ilginç Noel geleneği.
25.12.2022
İbo Show yeni sezon ne zaman ekrana gelecek? İbo Show Bayram özel konukları kimler?
İbo Show yeni sezon ne zaman ekrana gelecek? İbo Show Bayram özel konukları kimler? Star TV ekranında yayımlanan sevilen program İbo Show yeni sezon tarihi programın takipçileri tarafından araştırılıyor. Son olarak Bodrum'da kaza geçiren ve kazanın ardından konsere tekerlekli sandalye ile çıkan İbo Show kendisini bekleyen dinleyicilerine şarkılar söylemeyi de ihmal etmemişti. Peki İbo Show yeni sezon yayımlanacak mı ne zaman ekrana gelecek?
27.08.2022 Bilgi Rehberi
Şarkılar Bizi Söyler Bayram Özel konukları kim? 11 Temmuz Şarkılar Bizi Söyler konuk olan isimler...
Şarkılar Bizi Söyler Bayram Özel konukları kim? 11 Temmuz Şarkılar Bizi Söyler konuk olan isimler... Şarkılar Bizi Söyler eğlence programı, Kurban Bayramı özel bölümleri ile bayramda izleyici karşısına çıkıyor. Sibal Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunumuyla ekrana gelen programın bayram özel konukları ise merak konusu. Peki, 11 Temmuz Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler?
11.07.2022 Bilgi Rehberi
'Gönül Dağı' dizisinden bayram sürprizi!
'Gönül Dağı' dizisinden bayram sürprizi! TRT1 ekranlarında cumartesi akşamları izleyici karşısına çıkan 'Gönül Dağı' dizisi 30'uncu bölümüyle sezon finali yaparak ekranlara kısa bir ara vermişti. Ancak dizide, Kurban Bayramı için sürpriz bir karar verildi.
15.07.2021 Cadde
Jolly Joker Alaçatı kapılarını açıyor
Jolly Joker Alaçatı kapılarını açıyor Jolly Joker, Temmuz ayından itibaren müzikal yolculuğuna kaldığı yerden devam ediyor. Jolly Joker Alaçatı, 7 Temmuz’da sahnesinde Yıldız Tilbe’yi ağırlayarak 2021 yaz sezonuna ‘merhaba’ diyecek. Jolly Joker Alaçatı ilerleyen günlerde de hazırladığı programla yaz akşamlarını yıldızlar geçidine çevirecek.
2.07.2021 Kültür Sanat
Işın Karaca: Ödüm kopuyor!
Işın Karaca: Ödüm kopuyor! "Hayatım boyunca hiç başka bir iş yapmayı düşünmedim" diyerek müziğe olan tutkusunu dile getiren Işın Karaca, Cansu Kurtçu'dan 'doğum günü hediyesi' olarak gelen ‘Bir Yol Var’ isimli yeni şarkısını duyurdu. Dokuz yaşında bir kızı olan sanatçı, yaklaşık 1.5 yıldır devam eden pandemi döneminin zorluklarını anlatırken, en büyük kaygısı ve korkusunu açıkladı. Fenerbahçe taraftarı olan Karaca, son haftaya taşınan üç ihtimalli Süper Lig şampiyonluk yarışı hakkında da konuştu.
15.05.2021 Cadde
İş Sanat’ta bayram sevinci
İş Sanat’ta bayram sevinci İş Sanat’ın YouTube kanalında yayınlanacak bayram konserinde Ümit Besen, Pamela ve Eda Baba sahne alacak. 19 Mayıs’ta ise Sattas, Ceza ve Melek Mosso aynı sahneyi paylaşacak
10.05.2021 Kültür Sanat
BAYRAM COŞKUSU
BAYRAM COŞKUSU Bayram ekranı yine renkli, coşkulu ve nostalji dolu...
31.07.2020 Cadde
TRT’de bayram coşkusu yaşanacak
TRT’de bayram coşkusu yaşanacak TRT 1’de bayramın ilk günü saat 14.00’den 19.00’a kadar sürecek canlı “Bayram Özel” programı ile geçecek. İzleyenler, WhatsApp hattına gönderecekleri görüntülü mesajlarla sevdiklerinin bayramını TRT 1 ekranından kutlayabilecek.
30.07.2020 Cadde
Türküyle moral
Türküyle moral Sevcan Orhan, TRT’de yayınlanan, sunuculuğunu Şoray Uzun’un üstlendiği ‘Bayram Özel’ programıyla evlere konuk oldu.
28.05.2020 Cadde
Acun Ilıcalı: Mert kaybettiği zaman bizi konuya sokmasın diye saklanıyorduk!
Acun Ilıcalı: Mert kaybettiği zaman bizi konuya sokmasın diye saklanıyorduk! 'Survivor Panorama Bayram Özel' programına Dominik Cumhuriyeti'nden Acun Ilıcalı ve ünlüler takımından elenen Ersin Korkut ve Mert Öcal bağlandı.
25.05.2020 Cadde
Acun Ilıcalı açıkladı! Yılmaz Erdoğan...
Acun Ilıcalı açıkladı! Yılmaz Erdoğan... Dominik Cumhuriyeti'nde bulunan Acun Ilıcalı ile ünlüler takımından elenen Ersin Korkut ve Mert Öcal, TV8'de yayınlanan 'Survivor Panorama Bayram Özel' programına bağlandı. Başarılı televizyoncu, oyuncu Yılmaz Erdoğan'la yaptığı telefon görüşmesine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ayrıca Ilıcalı'nın, yayını kapatmayı unutması ve konuşmaların bir süre devam etmesi dikkat çekti.
25.05.2020 Cadde
23 Nisan’da dijital şölen
23 Nisan’da dijital şölen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, koronavirüs nedeniyle evlerde kutlayacağız. MEB, çocukların bayram coşkusunu yaşayabilmeleri için özel bir program hazırladı. Bakanlık, EBA TV üzerinden yarışma, çizgi film, gösteri, müzik, sihirbazlık, gölge oyunu, çocuklardan mesajlarla bu yıl rengârenk bir bayram kutlayacak.
22.04.2020 Eğitim
Çocuklara bayram sürprizleri
Çocuklara bayram sürprizleri Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı 100. yıl coşkusuyla kutlamak için hazırlıklarını tamamladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 23 Nisan sabahı tüm çocukları, saat 09.30’da TRT EBA TV ekranlarına davet etti.
21.04.2020 Gündem
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Hafta sonu plan yapmadıysanız; konser, tiyatro, sinema gibi aktivite planlarının yer aldığı haftanın etkinlik programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz...
10.08.2019 Cumartesi
Gala Aya Yorgi bayramda dopdolu!
Gala Aya Yorgi bayramda dopdolu! İkinci sezon açılışını 1 Haziran'da gerçekleştirecek olan Cove Aya Yorgi'nin içinde yer alan Gala Aya Yorgi, birbirinden ünlü isimlerin sahne alacağı bayram konserleri ile coşku dolu anlar yaşatacak.
29.05.2019 Kültür Sanat
'Acelemiz var, geç bile kaldık'
'Acelemiz var, geç bile kaldık' Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programının sunuculuğunu üstlenen Ece Erken ile partneri Bircan Ballı, önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere yansıdı.
2.05.2019 Cadde
Kenan Doğulu, 'Yosun' şarkısını Beren Saat'e yazmış
Kenan Doğulu, 'Yosun' şarkısını Beren Saat'e yazmış Popçu Kenan Doğulu, ‘Vay Be’ albümündeki, son günlerin hit şarkısı ‘Yosun’u eşi Beren Saat’e yazdığını açıkladı.
24.08.2018 Cadde
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Haftasonu plan yapmadıysanız; konser, tiyatro, sinema gibi aktivite planlarının yer aldığı haftanın etkinlik programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz...
16.08.2018 Cumartesi
Pop Kare: Bayram tatlılarıyla nasıl mücadele edilir? (34. Bölüm)
Pop Kare: Bayram tatlılarıyla nasıl mücadele edilir? (34. Bölüm) Bayram vakti geldi. "Nerede o eski bayramlar?" sorusuna cevap aramaksızın Mayk ve İhsan, bu kez PembeNar editörü Serpil Dokurel ile bayramda ne yemeli, ne kadar yemeli sorusuna cevap arıyor. Bir yanda bir oturuşta iki künefeyi yiyebileceğini belirten İhsan, diğer yanda şerbetli tatlılarla arası pek de iyi olmayan Mayk'ın arasında kalan Serpil orta yolu bulmaya çalışıyor. Pop Kare Bayram Özel ile karşınızda...
14.06.2018 Trend
Çark dönmeye başlıyor
Çark dönmeye başlıyor ‘Çarkıfelek’, Emre Karayel ve Emel Özkızıltaş’ın sunumuyla bu akşam saat 20...
13.06.2018 Cadde