Bayram Ziyareti

Bayram Ziyareti

Son dakika bayram ziyareti haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bayram ziyareti gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bayram ziyareti haber sayfamızda...

Bayram Ziyareti

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 911 bayram ziyareti haberi bulunmuştur.
4 yaşındaki Asel annesinin yanında dehşeti yaşadı! 'Çok korktum, canımı acıttı'
4 yaşındaki Asel annesinin yanında dehşeti yaşadı! 'Çok korktum, canımı acıttı' Adana’da bayram ziyareti sonrası sokakta Rottweiler cinsi köpeğin saldırısına uğrayan ve bacağına 15 dikiş atılan Asel Uğraş (4), "Köpek önce anneme saldırdı sonra beni ısırdı. Çok korktum, canımı acıttı" dedi.
17.04.2024 Gündem
Bayram ziyaretinde feci olay! Eşini öldürüp, kuzenini yaralayıp kendini vurdu
Bayram ziyaretinde feci olay! Eşini öldürüp, kuzenini yaralayıp kendini vurdu Balıkesir'de bir kişi, bayram ziyaretine gittiği baba evinde çıkan tartışmada eşini öldürüp, kuzenini yaraladıktan sonra, aynı tabancayla intihar teşebbüsünde bulundu.
16.04.2024 Gündem
Bayram ziyaretinde aile dehşeti: Eşini öldürdü, kuzenini yaraladı, intihara kalkıştı
Bayram ziyaretinde aile dehşeti: Eşini öldürdü, kuzenini yaraladı, intihara kalkıştı Balıkesir'in Manyas ilçesinde polis memuru Mehmet Kanat (35), bayram ziyaretine gittiği babasının evinde, eşi Kübra Kanat’ı (32) öldürüp, kuzeni Mesut Görgül’ü (37) yaraladıktan sonra, aynı tabancayla intihar girişiminde bulundu.
16.04.2024 Gündem
Hollandalı gazeteciye Bayraktar'dan hem Türkçe hem Kürtçe yanıt! 'Burası Türkiye'
Hollandalı gazeteciye Bayraktar'dan hem Türkçe hem Kürtçe yanıt! 'Burası Türkiye' Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal medyada Hakkari ziyaretini alıntılayan Hollandalı gazeteciye hem Türkçe hem Kürtçe yanıt verdi.
15.04.2024 Gündem
Elif Ada Tatlıses 11 yaşında! Hülya Avşar kayıtsız kalmadı
Elif Ada Tatlıses 11 yaşında! Hülya Avşar kayıtsız kalmadı Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile eski eşi Ayşegül Yıldız'ın kızları Elif Ada, 9 Nisan'da 11 yaşına bastı. Yıldız, kameralardan uzak tutmaya özen gösterdiği Elif Ada'nın doğum gününü sürpriz parti ve duygusal bir mesajla kutladı. Yaş günü paylaşımına kayıtsız kalmayan ünlü isimlerden biri de Hülya Avşar oldu.
16.04.2024 Cadde
Bayram tatili facia ile bitti! Feryatları ortalığı inletti
Bayram tatili facia ile bitti! Feryatları ortalığı inletti Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu Feneri mevkisinde lastiği patlayan hafif ticari araç, yol kenarından çalılık alana girip 250 metre sürüklendikten sonra şarampole uçtu. Can pazarının yaşandığı kazada aynı aileden 1’i bebek olmak üzere 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Ailenin feryatları ve çaresizliği ise yürek dağladı.
15.04.2024 Gündem
Bayram tatili katliama dönüştü! 1’i bebek 2 kişi öldü
Bayram tatili katliama dönüştü! 1’i bebek 2 kişi öldü Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu Feneri mevkisinde lastiği patlayan hafif ticari araç, yol kenarından çalılık alana girip 250 metre sürüklendikten sonra şarampole uçtu. Can pazarının yaşandığı kazada aynı aileden 1’i bebek olmak üzere 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Ailenin feryatları ve çaresizliği ise yürek dağladı.
15.04.2024 Haberler
Ayşegül Yıldız'dan Aydemir Akbaş'a bayram ziyareti! 'Dualarınızı eksik etmeyin'
Ayşegül Yıldız'dan Aydemir Akbaş'a bayram ziyareti! 'Dualarınızı eksik etmeyin' İbrahim Tatlıses ile 2011–2013 yılları arasında süren evliliğinden Elif Ada adında bir kızı dünyaya gelen Ayşegül Yıldız, ünlü türkücünün yakın arkadaşı olan ve "Bendeki yeri çok ayrıdır" dediği Aydemir Akbaş'a bayram sürprizi yaptı. Yıldız, kanser tedavisi gören 88 yaşındaki sanatçının sağlık durumu hakkında bilgi de verdi.
15.04.2024 Cadde
Korgeneral Metin Tokel, Selçuk Bayraktar ve Ahmet Akyol’dan Hakkari'deki askerlere ziyaret
Korgeneral Metin Tokel, Selçuk Bayraktar ve Ahmet Akyol’dan Hakkari'deki askerlere ziyaret Hakkari'ye gelen 2'nci Ordu Komutanı Korgeneral Metin Tokel, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve Aselsan Genel Müdürü Ahmet Akyol, üs bölgelerindeki askerlere ziyarette bulunup, Çukurca ve Yüksekova ilçelerinde halka sohbet etti.
14.04.2024 Gündem
Korgeneral Metin Tokel, Selçuk Bayraktar ve Ahmet Akyol’dan Mehmetçiklere bayram ziyareti
Korgeneral Metin Tokel, Selçuk Bayraktar ve Ahmet Akyol’dan Mehmetçiklere bayram ziyareti 2. Ordu Komutanı Korgeneral Metin Tokel, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve Aselsan Genel Müdürü Ahmet Akyol, yüksek teknoloji ile donatılmış; sınır, sınır ötesi birlikler ve üs bölgelerinde görev yapan Mehmetçiklere bayram ziyareti gerçekleştirdi.
14.04.2024 Gündem
Bayram ziyareti için annesine gitti, kayıp olduğunu öğrendi
Bayram ziyareti için annesine gitti, kayıp olduğunu öğrendi Hatay'da yaşayan Nurcan Demir‘den haber alamayan evladı, bayram ziyareti için geldiği evde annesini bulamayınca kayıp başvurusunda bulundu.
13.04.2024 Gündem
Siyasi polemiğe bayram molası!
Siyasi polemiğe bayram molası! Bayramın ikinci gününde siyasi partiler bayramlaştı. Parti heyetlerinin karşılıklı ziyaretinde ayrışma ve rekabet yerine, birlik, beraberlik, hoşgörü ve nezaket hakimdi...
12.04.2024 Gündem
Siyasi partiler arası bayram ziyaretleri
Siyasi partiler arası bayram ziyaretleri Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arasında bayram ziyaretleri gerçekleşti.
11.04.2024 Haberler
Siyasi partiler arası bayram ziyaretleri
Siyasi partiler arası bayram ziyaretleri Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arasında bayram ziyaretleri gerçekleşti.
11.04.2024 Gündem
HAVA DURUMU HABERLERİ📌 İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu: Bayramda hava nasıl olacak? Meteoroloji hava durumu raporu
HAVA DURUMU HABERLERİ📌 İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu: Bayramda hava nasıl olacak? Meteoroloji hava durumu raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ramazan Bayramı hava durumunu paylaştı. İstanbul hava durumu, Ankara hava durumu, İzmir hava durumu ve diğer iller merak konusu oldu. Bayram ziyareti yapacak olan vatandaşların sabırsızlıkla araştırdığı bayram hava durumu haberimizde...
11.04.2024 Bilgi Rehberi
Seçim sonrası ilk buluşma
Seçim sonrası ilk buluşma Yerel seçimde kıyasıya yarışan siyasi partiler arasında bayramlaşmalar, bayramın ikinci gününde yapılacak.
10.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan bayram mesajı: Enflasyon ve hayat pahalılığı sorununu çözeceğiz!
Erdoğan'dan bayram mesajı: Enflasyon ve hayat pahalılığı sorununu çözeceğiz! Cumhurbaşkanı Erdoğan yayınladığı Ramazan Bayramı mesajında, Gazze, deprem bölgesi, ekonomi, terörle mücadele ve 31 Mart seçimlerine ilişkin dikkat çeken ifadelere yer verdi.
9.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan yayınladığı Ramazan Bayramı mesajında, Gazze, deprem bölgesi, ekonomi, terörle mücadele ve 31 Mart seçimlerine ilişkin dikkat çeken ifadelere yer verdi.
9.04.2024 Haberler
Uzmanı sınava girecek öğrencileri uyardı: Konu eksiklerinizi tamamlayın
Uzmanı sınava girecek öğrencileri uyardı: Konu eksiklerinizi tamamlayın Ramazan Bayramına da denk gelen 9 günlük ara tatil için öğrencilere çeşitli önerilerde bulunan Eğitimci Adil Kurt, bu tatilin lise ve üniversite sınavına hazırlanan öğrencileri açısından çok iyi bir fırsat olduğunun altını çizdi.
5.04.2024 Eğitim
Fetö firarisi ismini değiştirdi ama yüz tanımaya takıldı
Fetö firarisi ismini değiştirdi ama yüz tanımaya takıldı Dokuz yıl önce Abdullah Uzundere (49) kimliğiyle gittiği ABD’de vatandaşlık değiştirip Allen Brooks ismini alarak Türkiye’ye giriş yapmaya çalışan FETÖ mensubu, polisin titiz çalışması sonucu İstanbul Havalimanı’nda yakalandı.
5.07.2023 Gündem
Adana’da 1 kişinin öldüğü feci kaza araç kamerasına yansıdı
Adana’da 1 kişinin öldüğü feci kaza araç kamerasına yansıdı Adana’da 1 kişinin öldüğü 4 kişinin yaraladığı trafik kazasının araç kamerasına yansıdığı ortaya çıktı.
2.07.2023 Haberler
Şanlıurfa’da piknik faciası: 2 ölü, 3 yaralı
Şanlıurfa’da piknik faciası: 2 ölü, 3 yaralı Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde Fırat Nehri kıyısında piknik yapmaya giden 2 kişi boğulurken 3 kişi ise yaralı olarak kurtarıldı.
30.06.2023 Gündem
Miray'a gözyaşlarıyla veda! Genç voleybolcunun ölümü kahretti
Miray'a gözyaşlarıyla veda! Genç voleybolcunun ölümü kahretti Trafik kazasında hayatını kaybeden genç voleybolcu Miray Karasu, son yolculuğuna uğurlandı.
29.06.2023 Gündem
Medine’nin tedavisi için biriktirilen altınların olduğu kayıp valiz bulundu
Medine’nin tedavisi için biriktirilen altınların olduğu kayıp valiz bulundu Diyarbakır'dan bayram ziyareti için otobüsle Mardin’e giden ailenin, içinde kızları Maroteaux–Lamy (MPS Tip 6) hastası Medine Sayan’ın (15) tedavisi için çoğu borç alınan yaklaşık 500 bin TL’lik altının olduğu valizi yanlışlıkla alan 2 yolcu, valizlerin karıştığını fark edip polise teslim etti. Sayan ailesinin valizi, polis ekipleri tarafından tutanak karşılığında ailenin yakınlarına verildi.
29.06.2023 Gündem
Sınır bekçilerine bayram ziyareti
Sınır bekçilerine bayram ziyareti Bayrama Irak sınırındaki Aktütün’de giren Milli Savunma Bakanı Güler ve TSK komuta kademesi ardından Yüksekova’ya geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güler’in telefonundan hitap ettiği askerlere terörle mücadelede başarılar diledi.
29.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bayram Ziyareti ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.